sam svoj liječnik ilitiga club zadušnih baba
Stranica 1 / 1. • Share •
sam svoj liječnik ilitiga club zadušnih baba

ne znam otkud da počnem ali misleći na svoje noge i kako da se riješim detralexa, pomislih kako je vrijeme da se opet počnem umatati u u obloge octa i vode, lani mi je pomagalo, zapravo spašavalo mi je noge, otekline i crnila... bolni podlijevi. sinulo mi je bilo, kada mi ništa nije pomagalo, kako su mi mama i tata kada sam imala gripetinu, umatali zglobove ruku i nogu u krpe natopljene otopinom octa, jer ocat izvlači temperaturu, upale, pa je tako i meni moje otečene i bolne noge, prošloga ljeta pretvorio u dva pera kada sam jutro skinula obloge u koje sam noge umotala večer prije.
jutros pročitah da isti efekt ima kupus, lišče svježeg kupusa omotati oko zglobova. imate li kakvih saznanja o tome? bila bi vam zahvalna ....
maledetta primavera- Broj postova : 737
Re: sam svoj liječnik ilitiga club zadušnih baba
puno bolne gripe ima, vrhunac je u Rijeci, kao, bio unazad cca 2 tjedna, međutim, ljudi su još bolesni, leže kod kuće sa 40 temperature, zviždanjem u plućima, bolovima u kostima i jakim kašljem ... ne znam, mene i moje dijete je zaobišlo. 2015. u ovo doba imala sam upalu pluća, ne mogu vam opisati kako je to teško i bolno bilo, zapravo dobro je kada se miruje, ali ajde probaj uzeti šalicu, ustati , hodati ... na prsima kao da je slon sjeo a leđa kao da su bolna od bičevanja ... jesam li vam dočarala? odjednom, kao da mi je imunitet skočio, ništa posebno s ne događa osim što malo, ali malo zaslinim , dan - dva i basta. virozna sam otišla i na advent u ZG ovog prosinca, dakle niš strašno. viroze, jače ili slabije, imam tu i tamo, no gripu sam imala zadnji put 2007. .... otud moje sjećanje na jabučni ocat.
možda mi pomaže što sam praktički redovna u ritualu limuna i mlake vode svakoga jutra na tašte, prije kave. i jedem puno voća i sirovog povrča.
još samo da mi je ostaviti se cigareta ....

možda mi pomaže što sam praktički redovna u ritualu limuna i mlake vode svakoga jutra na tašte, prije kave. i jedem puno voća i sirovog povrča.
još samo da mi je ostaviti se cigareta ....

Ako covjek nije cijepljen, ne smije na ovu temu....
RobinUd- Broj postova : 668
Aha, doš'o Jeremija i na ovaj vorum.
Kad mi spomeneš zamatanje u listove zelja, opadne mi na pamet sarma:

A gripe sam se riješil šezdesosme.
Prebolio honkonšku, pa me se više ne fata.
Tek tu i tamo viroza ...

Kad mi spomeneš zamatanje u listove zelja, opadne mi na pamet sarma:

A gripe sam se riješil šezdesosme.

Tek tu i tamo viroza ...

besposlenpop- Broj postova : 242
drage moje zadusne babe
sarita- Broj postova : 23
Znala sam ja kako da te privučemsarita je napisao/la:drage moje zadusne babe

A i Popo je jedva čekao ovu temu ????
koliko je meni poznato kupus se koristi za izvlačenje vode iz tijela.....znam da ga moja mama stavlja na koljena jer ima vodu u koljenima....pomaže,da....
znam kad su djeca bila mala da su mi za kupus rekli kad dijete jako kašlje da se može namazati prsa kremom za smirenje kašlja i preko toga staviti list-dva kupusa.....za lakše disanje....
narodna medicina
kod mene je uvijek isto sa boljkama, sinusi 1. mjesto i glavobolje os začepljenja sinusa, podočnjaci vezani uz bol glave,čela....pa dugotrajniji kašalj....to sam bila uvjerena da je vezano uz sinuse,ali mi je doktorica zadnji put kad me uhvatio taj moj "suhi" kašalj (u jako grijanim prostorijama me to hvata) rekla da misli da je možda alergija...
kako me ove godine ne hvata baš taj kašalj (11. mjesec sam imala gadnu virozu,pa je kašalj uz to po meni bio vezan) malo sam to stavila sa strane za neka druga vremena da ispitam....jel alergija ili nije....
drugo sve ok
znam kad su djeca bila mala da su mi za kupus rekli kad dijete jako kašlje da se može namazati prsa kremom za smirenje kašlja i preko toga staviti list-dva kupusa.....za lakše disanje....
narodna medicina
kod mene je uvijek isto sa boljkama, sinusi 1. mjesto i glavobolje os začepljenja sinusa, podočnjaci vezani uz bol glave,čela....pa dugotrajniji kašalj....to sam bila uvjerena da je vezano uz sinuse,ali mi je doktorica zadnji put kad me uhvatio taj moj "suhi" kašalj (u jako grijanim prostorijama me to hvata) rekla da misli da je možda alergija...
kako me ove godine ne hvata baš taj kašalj (11. mjesec sam imala gadnu virozu,pa je kašalj uz to po meni bio vezan) malo sam to stavila sa strane za neka druga vremena da ispitam....jel alergija ili nije....
drugo sve ok
Zadnja promjena: Lena; 26.02.18 18:14; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : ,)
Lena- Broj postova : 7898
sarita....upala ti znaš ti štasarita je napisao/la:drage moje zadusne babe

sarita je napisao/la:drage moje zadusne babe
eto i tebe poprave

pizda- Murderator
- Broj postova : 29052
Nisam baba.....sarita je napisao/la:drage moje zadusne babe
Al´... neka tebe ovdje....
RobinUd- Broj postova : 668
Ja volem čitat kak drugima škripe kosti i raste tlak ... onda se osjećam zdraviji.maledetta primavera je napisao/la:Znala sam ja kako da te privučemsarita je napisao/la:drage moje zadusne babe

Ahoj Sara!

pa ja. neka nas sviju. nek smo zivi i zdraviRobinUd je napisao/la:Nisam baba.....sarita je napisao/la:drage moje zadusne babe
Al´... neka tebe ovdje....

pusa svima.
malo sam posustala u jezdenjima internetskim bespucima. hoce to kad se ide prema babinstvu

kakvo babinstvo, najbolje godinesarita je napisao/la:pusa svima.malo sam posustala u jezdenjima internetskim bespucima. hoce to kad se ide prema babinstvu

kako si...sve ok kod tebe?

Lena je napisao/la:kakvo babinstvo, najbolje godinesarita je napisao/la:pusa svima.malo sam posustala u jezdenjima internetskim bespucima. hoce to kad se ide prema babinstvu
![]()
mislim da je sad najbolja za jebat, ojacala i iskustvena je...
pizda- Murderator
- Broj postova : 29052
lastaro mojamaledetta primavera je napisao/la:Znala sam ja kako da te privučemsarita je napisao/la:drage moje zadusne babe
jasta nego babinstvo. ok je sve tu. kako ste vi? postala sam liena za pisanje. mrsko mi.Lena je napisao/la:kakvo babinstvo, najbolje godinesarita je napisao/la:pusa svima.malo sam posustala u jezdenjima internetskim bespucima. hoce to kad se ide prema babinstvu
![]()
hebo glavu svoju. tek sad ovo vidim.pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:kakvo babinstvo, najbolje godinesarita je napisao/la:pusa svima.malo sam posustala u jezdenjima internetskim bespucima. hoce to kad se ide prema babinstvu
![]()
jesi l sam tamo sad?besposlenpop je napisao/la:Ja volem čitat kak drugima škripe kosti i raste tlak ... onda se osjećam zdraviji.maledetta primavera je napisao/la:Znala sam ja kako da te privučemsarita je napisao/la:drage moje zadusne babe
A i Popo je jedva čekao ovu temu ????![]()
Ahoj Sara!
Eto, trebaš nove naočale.sarita je napisao/la:hebo glavu svoju. tek sad ovo vidim.pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:kakvo babinstvo, najbolje godinesarita je napisao/la:pusa svima.malo sam posustala u jezdenjima internetskim bespucima. hoce to kad se ide prema babinstvu
![]()

Sam sam.sarita je napisao/la:jesi l sam tamo sad?besposlenpop je napisao/la:Ja volem čitat kak drugima škripe kosti i raste tlak ... onda se osjećam zdraviji.maledetta primavera je napisao/la:Znala sam ja kako da te privučemsarita je napisao/la:drage moje zadusne babe
A i Popo je jedva čekao ovu temu ????![]()
Ahoj Sara!

NAPRAVITE POKUS
JOŠ UVIJEK STRAŽNJICU BRIŠETE WC PAPIROM? Nakon ovoga će vam se zgaditi život, svjetske su ga zvijezde već otpisale
Toaletni papir postao je subjekt liječničkih upozorenja
WC papir jedna je od onih sveprisutnih kućanskih potrepština o kojima možda uopće ne razmišljate, a vjerojatno biste trebali, piše Mirror. Ne samo da ovakav način čišćenja baš i nije najučinkovitiji, nego nam čini više štete nego koristi. Naime, brisanje samo toaletnimpapirom može i dalje ostaviti nešto fekalija, a pretjerano korištenje može dovesti i do zdravstvenih problema poput analnih fisura (pukotina) i infekcije urinarnog trakta.
“Stvarno mi nije jasno kako milijuni ljudi mogu hodati okolo prljavih anusa misleći da su čisti”, kaže Rose George, autorica knjige The Big Necessity: The Unmentionable World of Human Waste and Why It Matters (Velika nužda: Svijet ljudskog otpada o kojem se ne govori i zašto je bitan).
Preporučene alternative
Važno je napomenuti da su u zemljama poput Južne Koreje, Japana, Egipta, Grčke i Italije bidei nešto potpuno normalno. A oni su definitivno bolje rješenje od WC papira. Ne samo da su bidei bolji za okoliš, već i voda puno kvalitetnije obavlja posao čišćenja stražnjice.Drugo su rješenje mokre maramice. Njih zagovaraju i neki celebrityji. Tako je pjevač i rapper Will.i.am rekao “Evo dokaza zašto bi ljudi trebali koristiti vlažne maramice. Uzmite malo čokolade i razmažite je po drvenom podu, a zatim je pokušajte odstraniti toaletpapirom. Samo ćete utisnuti čokoladu u pukotine.” I Glumac Will Smith preporučuje vlažne maramice.

Opasnosti suhog papira
Čistoća nije jedini problem sa zahodskim papirom. Ako ga koristite dosta agresivno, mogu nastati bolne analne fisure, kojima treba od osam do 12 tjedana da zarastu. A postoji opasnost i od hemeroida. Infekcije urinarnog trakta još su jedna moguća posljedica čišćenja toalet papirom. S druge strane, bide i vlažne maramice puno su nježniji i učinkovito odstranjuju praktično sve štetne bakterije.------------------------------------------------------------------------------
Taj Will Smith bi trebal prvo probat očistit čokoladu vlažnim maramicama, pa onda srat.

e posto su holivudske zvijezde to rekle sad cu sigurno i ja poceti vise razmisljati o tome. velike su to gromade uzora sta i kako treba u zivotu.
al ozbiljno, ja se slazem da su vlazne maramice super. ovdje u usa sam naucila da postoji tucks, vlazne maramice i bas su super. zaista puno bolje ociste od samog papira. idealno bi bilo podapirati se svaki puta. nisu muslici ni budale sto imaju flasu u svakom WCu.
al ozbiljno, ja se slazem da su vlazne maramice super. ovdje u usa sam naucila da postoji tucks, vlazne maramice i bas su super. zaista puno bolje ociste od samog papira. idealno bi bilo podapirati se svaki puta. nisu muslici ni budale sto imaju flasu u svakom WCu.

» The Playboy Club (2011)
» ja sam svoj vlastiti djed
» Imate li svoj auto?
» Dallas Buyers Club (2013)
» Danske Club Naturel
» ja sam svoj vlastiti djed
» Imate li svoj auto?
» Dallas Buyers Club (2013)
» Danske Club Naturel
Stranica 1 / 1.