Iz (za)raznih medija...

Stranica 28 / 28. Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28

Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  zingaro on 03.08.18 1:39

pizda je napisao/la:
zingaro je napisao/la:
pizda je napisao/la:
whisperer je napisao/la: Može se ovo nazvati i nekim procesom promjena kod ljudi, a isto tako da te promjene mogu donijeti i nešto dobro.

u velikoj Hercegovini (Hrvatskoj) ? Nikada. Ista meta, isto odstojanje. Na vlasti hdz, oporba ne postoji niti se ni izdaleka vidi neka povoljna opcija, premijer debil, predsjednica debilka. Nogometasi naprave senzaciju i isti dan sve useru sa onim fasistickim smecem. Dalic napravi senzaciju i sve usere sa medjugorjem i onim fasistickim smecem. 41-e je dvijesto ustasa na ustrb Hrvatske napravilo veliku Bosnu tj. NDH. Sad imamo veliku Hercegovinu i mentalitet tih kamenjara koji izbija iz svake pore ove divne drzave. Jedino dobro nosi buducnost, za pedesetak godina vise nema Hrvatske i neka je nema. Takva govna ne zasluzuju ulicu, kamo li drzavu...

Kazem jednom frendu da sam kupija neku kamenu kucu u Istri ..veli mi..to ti je pametno ..savladaj digicki do kraja ionak ce to biti njihovo pa se prilagodi::)Tak da..ne se sikiriki:

kamo srece. Di su sada picka im materina, kad nisu trebali stalno su nas zauzimali...

Jebo te kad si corav..samo shto nisu..bijo neki dan u jednom kafeju..poprave njih deset domacih parla talijanski..nekaj sam skuzil ...ono glavno Liberta:

https://www.youtube.com/watch?v=f-GMYDoTfI0

_________________
ma bjaz tam ,,nabijem vas na kuratz..
avatar
zingaro

Broj postova : 3025
Join date : 31.01.2014
Age : 103
Lokacija : dzungla

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  besposlenpop on 04.08.18 11:34

Jebli vas Digići i njihov bofl. Jedino kaj je od njih dobro su kava, pizza i špageti (a i i to nije njihovo oriđiđi, jebote, sve su pokrali kaj se moglo i nije moglo).


_________________
avatar
besposlenpop

Broj postova : 479
Join date : 19.02.2018
Age : 59
Lokacija : Ma kaj lokacija - imam i građevinsku i uporabnu!

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  besposlenpop on 04.08.18 11:51

Ante Tomić:
Bitange bez poštenja i obraza radit će sve veću sprdnju, a ako im se pokušate suprotstaviti, optužit će vas kako vrijeđate dostojanstvo Domovinskog rataTako su skromni i samozatajni mnogi naši ljudi. Jednom su ginuli za svoju zemlju, tisuće njih, ne žaleći života i zdravlja, uzeli su pušku i pošli u borbu, u krv i oganj, i bili čak ranjeni u teškoj bici s dušmanima, a jedva da je itko znao za to.


“Željko, jesi li podnio zahtjev za invalidsku penziju?” pitala bi žena, a Željko bi se pljesnuo po čelu, jebem mu miša, opet je zaboravio. Pošao bi predati papire, ali bi ga putem tetak Jakov zamolio da dođe s klemama jer mu se ispraznio akumulator u Puntu, ili je kumu Srđanu trebalo ispilati metar bukovine, ili bi navratio u matere na još vruću zeljanicu, ili je kartašima u gostionici falio četvrti, i sve tako danas ću, sutra ću, prošlo više od dva desetljeća.


Dvadeset tri godine, da budemo sasvim precizni, od kraja je rata, a mi još otkrivamo njegove stradalnike. Osam i po tisuća novih zahtjeva za priznanje invalidnosti primljeno je otkako je usvojen novi Zakon o braniteljima, što nam otkriva novo, gotovo nevjerojatno značenje poznate fraze “rane su još svježe”.


Pamtite kako su govorili prije nekoliko godina, kad je vlast htjela u Vukovaru objesiti ćirilične ploče, a domoljubi se pobunili da su ratne rane još svježe. Kako mogu rane biti više od dvadeset godina svježe, pitao sam se tada? To je medicinski nemoguće. Osim ako tipovi ne piju nekakav snažni lijek protiv zgrušavanja krvi. Ali, kako se čini, oni zbilja imaju ozbiljnu ozljedu, još od devedeset druge ili treće, koju su tek sad, dvije tisuće osamnaeste, četvrt stoljeća kasnije prijavili.


Nije im valjda smetalo, puste su godine jedva primjećivali geler u koljenu ili srbočetničko zrno zaglavljeno između sedmog i osmog kralješka, možda čak nisu ni znali da ih je pogodilo, sasvim su smetnuli s uma da ih je nekakva minobacačka granata kod Gospića bubnula ravno u prsi, ali posljednjih nekoliko godina bol se javi kao munja, osobito ako okreće na jugo.


Ratna rana ne da im spavati, cijele se noći prevrću u krevetu tražeći položaj u kojemu ih neće boljeti, i sve džaba. A ne treba biti džaba jer država plaća, Ministarstvo Tome Medveda otkupljuje braniteljsku muku za više nego pristojnu cijenu. I muka ne ide u zastaru. Nikad ne zacjeljuje.


Dođe branitelj s flasterom na bradi pred komisiju, a predsjednik pita: “To vam je jutros od brijanja?”, a branitelj kaže: “Nemojte me, molim vas, gospodo, vrijeđati, to sam ja na Baniji devedeset pete, u akciji Bljesak dobio.” Pažljivo skine flaster i pokaže gdje ga je mrski neprijatelj strefio mitraljezom, a liječnici stave naočale na noseve i uglas se slože: “A jest, jest, sad vidimo. Rana je još svježa.”
Onda uzmu zahtjev za priznanjem invalidnosti i preko njega lupe žig “odobreno”. “Šest i po tisuća penzije”, kaže predsjednik komisije. “Može šest i sedamsto pedeset?”, zamoli branitelj, koji ima četvero djece, a osim toga je i rođaku Draženu nepromišljeno pristao biti kreditni jamac. “Ajde, može”, složi se liječnik dobrohotno.


Osam i po tisuća takvih invalida sada čeka procjenu svoga ratnog stradanja i, ako im se posreći, do kraja života više ništa neće morati raditi. Svi će njihovi financijski problemi nestati kao rukom odneseni. Zidari i inženjeri jutrima će žuriti na gradilišta, automehaničari u radionice, kuharice u restorane, medicinske sestre u ambulante, profesori u škole, a mladi na autobuse za Irsku, dok će invalidi Tome Medveda samo slatko mljacnuti u snu i okrenuti se na drugi bok.
I tko zna koliko ćemo ih još dobiti? Kako je počelo, mene ne bi začudilo da na ulazu u Ministarstvo branitelja uskoro osvane obavijest: “Od ponedjeljaka upisujemo ratne vojne invalide rođene između 1. travnja 2001. i 31. ožujka 2002.”


Sve je zapravo moguće i može biti samo gore. Bitange bez poštenja i obraza radit će sve veću sprdnju, sve nas zajedno sve besramnije pljačkati, a ako im se pokušate suprotstaviti, oni će vas, potpuno ozbiljno, bez zajebancije, smrtno ozbiljnim tonom optužiti kako vrijeđate dostojanstvo Domovinskog rata. I vi ćete im, idioti, u to povjerovati.

_________________
avatar
besposlenpop

Broj postova : 479
Join date : 19.02.2018
Age : 59
Lokacija : Ma kaj lokacija - imam i građevinsku i uporabnu!

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  besposlenpop on 06.08.18 21:50

Ekskluziv: Neki investitori uvjerili su upravu Vukovara da će ovdje izgraditi najviši toranj u zemlji i, pazite, Hilton


Pozadina poteza u koji se Grad Vukovar upustio kako bi švicarski investitori porijeklom iz BiH jeftinije došli do hotela Dunav
Telegram je iz dva neovisna izvora dobio potvrdu kako bi devastirani hotel Dunav trebala kupiti tvrtka iz Švicarske, iza koje stoje braća Frenk, Džek i Svetislav Đorđić. Njih trojica nekako su uspjeli uvjeriti gradonačelnika da će tamo izgraditi zgradu višu i od zagrebačke Katedrale, s tornjem za urede i luksuznim hotelom, iako je zbilja nedokučiva poslovna logika za priču u koju je gradska uprava povjerovala. Prema Telegramovim informacijama, Grad Vukovar pritom se upustio u dubioznu transakciju kako bi braća Đorđić povoljnije otkupila nekretninu iz koje će, kao, nastati megaprojekt.

Novi misteriozni kupac posve devastiranog Hotela Dunav u Vukovaru trebala bi biti tvrtka Immo Invest Partner AG iz Švicarske, iza koje stoje braća Frenk, Džek i Svetislav Đorđić. Oni su, naime, gradske vlasti uspjeli uvjeriti da će u Vukovaru, na mjestu sadašnjeg hotela, graditi najvišu zgradu u Hrvatskoj, poslovno-stambeni centar od 37 katova u sklopu kojega bi, tvrdi se, trebao biti i Hotel Hilton. Vijest zvuči nevjerojatno, no Telegramu je potvrđena iz dva neovisna izvora koji su dobro upoznati s tom pričom.

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava (HDZ), prema saznanjima Telegrama, već je imao nekoliko sastanaka s Đorđićima, a kontakt je navodno uspostavio njihov stric, Petar Đorđić, zaposlenik Vukovarsko-srijemske županije u kojoj je župan Božo Galić (HDZ). Vijest o gradnji poslovnog tornja u Vukovaru, koji po visini nadmašuje i Zagrebačku katedralu, zvuči potpuno nevjerojatno. Vukovarski neboder bio bi visok 125 metara i nadmašio bi onaj koji se gradi u kompleksu Westgate u Splitu, a koji će imati 10 katova manje i biti visok točno 100 metara.


GRAD IM JE ODLUČIO OMOGUĆITI JEFTINIJU KUPNJU


Cijela operacija zbog koje se Grad Vukovar uopće upustio u kupnju sadašnjeg posve devastiranog Hotela Dunav (o čemu smo pisali) i za njega, dosadašnjem vlasniku, vinkovačkoj tvrtki Eurco, platio 10,36 milijuna kuna, navodno je i izvedena kako bi se budućim investitorima Invest Partner AG iz Švicarske omogućila jeftinija kupnja tog sada potpuno devastiranoga hotela na ušću Vuke u Dunav, u središtu Vukovara. Pretpostavka je, naime, bila da bi tvrtka Eurco od potencijalnih investitora iz Švicarske, braće Frenka, Džeka i Svetislava Đorđevića vjerojatno tražila više novca od onog po kojoj je potpuno uništeni hotel pristala prodati Gradu Vukovaru.


Tvrtka Eurco je, naime, kako smo pisali, kupivši Hotel Dunav od TodorićevogAgrokora, prvotno bila zainteresirana za njegovu adaptaciju i nastavak poslovanja, no posve je odustala od tog projekta i vjerojatno joj je – s obzirom na stanje u kojem se zgrada nalazi – bilo zanimljivo hotel prodati Gradu Vukovaru, jer drugih kupaca nije bilo. Grad Vukovar je prošle godine poslao Eurcu pismo namjere, izrazivši želju za kupnjom hotela. No, da su u Eurcu znali kako Švicarci žele kupiti hotel, a da će Grad Vukovar biti samo posrednik u kupoprodaji, vjerojatno se ne bi odlučili prodati ga za taj iznos.ELITNI STANOVI I UREDI U GRADU U KOJEM JE SVE PRAZNO


Braća Đorđić, prema informacijama koje su iz dva izvora potvrđena Telegramu, u sklopu tornja visokog 37 katova, tvrde da će pet katova tornja namijeniti Hotelu Hilton, a ostatak bi bili poslovni prostori, te na najvišim katovima stanovi. Hilton u Vukovaru u ovom trenutku uistinu zvuči kao znanstvena fantastika: sadašnji hotelski kapaciteti Vukovara vrlo su slabo popunjeni, a Hotel Lav s četiri zvjezdice, koji raspolaže s 38 soba i četiri apartmana, jedva krpa kraj s krajem.


Također je nejasno tko bi bio korisnik poslovnog prostora kojeg u Vukovaru; praznog, i sada ima napretek, a posebno je pitanje tko bi kupovao elitne stanove u gradu u kojem se četvorni metar stana jedva može prodati za 350 eura. Zbog toga ideja o gradnji najviše zgrade u Hrvatskoj, smještene na prostoru sadašnjeg Hotela Dunav, zvuči krajnje senzacionalno. No, sve će biti puno jasnije kada u rujnu Grad Vukovar raspiše natječaj za prodaju Hotela Dunav, s početnom cijenom od 10,7 milijuna kuna. Budu li se braća Đorđić javila na natječaj i kupe li uistinu hotel, vjerojatno ćemo saznati kakvu računicu oni nalaze u gradnji najviše zgrade u Hrvatskoj i to upravo u Vukovaru.ČEHOKU SU NAVODNO NUDILI VARAŽDINSKI HILTON


O braći Đorđić, koji su navodno podrijetlom iz Brčkog u BiH, nema previše podataka, no poznato je da su u veljači ove godine Frenk i Džek posjetili varaždinskog gradonačelnika Ivana Čehoka kojemu su također nudili izgradnju Hiltona. Kako su mediji tada izvijestili, oni su pokazali zanimanje za adaptaciju varaždinske Vile Oršić koju kane pretvoriti u moderni hotel s četiri zvjezdice i 110 soba. U taj posao, navodno, žele uložiti između 10 i 12 milijuna eura.


U medijima braću Đorđić prozivaju ”kraljevima nekretnina iz Züricha”, a u Hrvatskoj su pokazivali zanimanje i za još neke projekte. Kako je u svibnju ove godine pisala Slobodna Dalmacija švicarska tvrtka Immo Invest namjeravala je kupiti sto posto temeljenoga kapitala Cluba Adriatic u Baškom Polju kraj Makarske. Đorđići su o tome imali potpisan ugovor, no nisu uplatili 54 milijuna kuna kako je to bilo precizirano ugovorom. Navodno je došlo do problema s vjerovnicima Cluba Adriatic, koji su uz glavnicu tražili i zatezne kamate, na što Immo Invest, odnosno braća Đorđić, nisu htjeli pristati, pa je ugovor raskinut, a posao, bar za sada, propao. Investicija koju su ondje najavljivali trebala je iznositi oko 150 milijuna eura.

_________________
avatar
besposlenpop

Broj postova : 479
Join date : 19.02.2018
Age : 59
Lokacija : Ma kaj lokacija - imam i građevinsku i uporabnu!

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  besposlenpop on 06.08.18 22:40

BLOGERA KRULU ŠOKIRALI LJETNI TRENDOVI: Nakon flaminga na napuhavanje stigla nova morska neman; ‘Gledam i ne vjerujem’Jadranko Hodak ili Bloger Krule, osvrnuo se na neobičan trend koji je zahvatio sve one koji su na plaži željeli biti ‘in’. Nakon prošlogodišnje pošasti zvane ‘flamingo na napuhavanje’, Bloger Krule vidio je kako je ovo ljeto nova ‘neman’ postala trend.“Lani je na plažama bio hit ono govno od flaminga na napuhavanje. Nema plaže koja nije izgledala ka jezero puno tih flaminga.


Neki dan sam bio tu u Rijeci na lokalnoj plaži, ni jednog flaminga nisam vidio… al zato je u modu ušlo nešto novo – jebeni jednorog na napuhavanje.

Dođe na plažu obitelj… ćaća iz ruksaka vadi neki smotuljak… vadi onaj pipak… puše unjeg… ja reko jebote, da nije ovo limena glazba. Puše čojk puše, izvrno oči ko agent za nekretnine kad naiđe na bogatog pijanog Rusa… puše puše… ono se nešto bijelo otklapa. Reko što je ovo majka te jebala. Kako on puše, tako se ljudi razmiču, jer gdje se neš maknut konju sa rogom na glavi koji se pred svima nama ukazao u mjerilu 1:1. Sjedim… gledam… i ne vjerujem.


Kako ga je napuha, tako se čojk izvrno. Žena ga pljeska po licu u stilu “Jel ti dobro!?”. Gdje će mu biti dobro krutejebo, čojk konja napuvo. Nekako on dođe k sebi… ona njegova adolescentna kćer sa žicama u ustima (ravna zube) sva ushićena, bit će prvi put vidi konja, viče “Tata, puštaj ga u more!”. Ja i dalje u čudu. 2 centa pepela sa cigare mi palo na nogu, nisam ni osjetio da peče. Uze njega ćaća, diže ga ka Sanader pivu u VIP loži na svjetskom prvenstvu te ode ravno šnjim u more. Meni oči u čudu ka u sove kad joj miš sam otvori usta i uleti unutra. Uzo ćaća jednoroga, uša u more pa ga nateže otraga, nabija na sebe. U tom trenutku sam pomislio “Čekaj malo.


Dođem na kupanje a gledam ispred sebe kako čojk napuha konja jednoroga i sad ga predamnom jebe u plićaku!?”. Nateže njega majstor, reko ubode li, ispuvat će ga ka rođendanski balon. Dok je on guzinjao jednoroga, žena mu i kćer uzeli mobitele pa ga slikaju. Ja se izmičem, reko ako uđem u kadar izgledat ću ka suučesnik… a sa konjem veze nemam. Uto mu mala viče “Tata, tebi to ne ide, daj ga meni, saćga ja!”. Cijela obitelj neka nastrana. Zapravo… nisu oni jebali konja nego su se pokušavali popeti na njega. Uspjela je jedino mala jer jedina ima 30tak kila zajedno sa žicama u ustima. Uglavnom… mala je bila na konju… mater se objesila konju oko vrata toliko da je konju glava uronila u more pa je konj izgleda ka da pije more… a ćaća se sa obje ruke primio za konjevo prkno… i tako oni nekako isploviše.


Gledam to i pitam se… ima li kraja ljudskom idiotarluku… okrenem glavu ustranu… kad tamo… čojk pije pivu u prvom redu ručnika do mora… nekako mi vrati nadu u bolje sutra… dignem pogled iznad njega… a ono… žena mu puše istog takvog jednoroga dok joj 2 sina pubertetlije ushićeni skaču sa strane i viču “Brže puši!”


Jebem ti živote majku…”, napisao je Bloger Krule na Facebooku.

_________________
avatar
besposlenpop

Broj postova : 479
Join date : 19.02.2018
Age : 59
Lokacija : Ma kaj lokacija - imam i građevinsku i uporabnu!

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  antonac on 07.08.18 7:47


_________________
daite im da seru....
avatar
antonac

Broj postova : 1843
Join date : 23.09.2012
Age : 18
Lokacija : ogorje

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  besposlenpop on 07.08.18 20:31

antonac je napisao/la:
Pa ja, kolki samo moraš biti konj da radiš pos'o s braćom koja se zovu Frenk, Džek & Svetislav!? 

_________________
avatar
besposlenpop

Broj postova : 479
Join date : 19.02.2018
Age : 59
Lokacija : Ma kaj lokacija - imam i građevinsku i uporabnu!

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  antonac on 08.08.18 16:17

ja znam braću koia se zovu connor i mile....

_________________
daite im da seru....
avatar
antonac

Broj postova : 1843
Join date : 23.09.2012
Age : 18
Lokacija : ogorje

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  maledetta primavera on 08.08.18 20:07

antonac je napisao/la:ja znam braću koia se zovu connor i mile....
mi imamo braću koji se zovu braća i prave burek. buregdžijska radnja zove se braća....
avatar
maledetta primavera

Broj postova : 776
Join date : 12.08.2016

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  besposlenpop on 09.08.18 0:28


_________________
avatar
besposlenpop

Broj postova : 479
Join date : 19.02.2018
Age : 59
Lokacija : Ma kaj lokacija - imam i građevinsku i uporabnu!

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  sarita on 09.08.18 19:29

besposlenpop je napisao/la:
antonac je napisao/la:
Pa ja, kolki samo moraš biti konj da radiš pos'o s braćom koja se zovu Frenk, Džek & Svetislav!? 
kod nas je bijo dzoni. mislim bas glupo dzoooni... a eno vidim da sto vise stari to sve vise postaje konj, gruntavi glupi cicica. bijo mi prvi susjed. odrasli skupa... teorije urote i tako to i naporan do neba - ni tacke ni zareza... hahaha dzoooniiii 

sarita

Broj postova : 44
Join date : 25.02.2018

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  pizda on 13.08.18 0:50

besposlenpop je napisao/la:
antonac je napisao/la:
Pa ja, kolki samo moraš biti konj da radiš pos'o s braćom koja se zovu Frenk, Džek & Svetislav!? 

ovaj treci je neki srbin...
avatar
pizda
Murderator

Broj postova : 29222
Join date : 21.09.2012
Age : 27
Lokacija : Fiume

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  besposlenpop on 13.08.18 21:14

pizda je napisao/la:
besposlenpop je napisao/la:
antonac je napisao/la:
Pa ja, kolki samo moraš biti konj da radiš pos'o s braćom koja se zovu Frenk, Džek & Svetislav!? 

ovaj treci je neki srbin...
A prethodna dva Bosanci? 

_________________
avatar
besposlenpop

Broj postova : 479
Join date : 19.02.2018
Age : 59
Lokacija : Ma kaj lokacija - imam i građevinsku i uporabnu!

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  pizda Yesterday at 0:37

besposlenpop je napisao/la:
pizda je napisao/la:
besposlenpop je napisao/la:
antonac je napisao/la:
Pa ja, kolki samo moraš biti konj da radiš pos'o s braćom koja se zovu Frenk, Džek & Svetislav!? 

ovaj treci je neki srbin...
A prethodna dva Bosanci? 

bit ce kakvi siptari. Bijo je nekad neki Vilson Đoni u Hajduku...
avatar
pizda
Murderator

Broj postova : 29222
Join date : 21.09.2012
Age : 27
Lokacija : Fiume

[Vrh] Go down

Re: Iz (za)raznih medija...

Postaj  Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

Stranica 28 / 28. Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.