kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sajkotest

Stranica 23 / 33. Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33  Next

Go down

Sajkotest - Page 23 Empty Re: Sajkotest

Postaj  Gost 02.03.15 10:19

pizda je napisao/la:da, sad ste svi artisti kad sam ja...Sajkotest - Page 23 684758713

sad si me sjetio intervjua sa tobom i dokazom da si ti ipak jedini autoktoni artist među forumašima Sajkotest - Page 23 1523192931 ... odoh to nać ... nadam se da sam to sejvala negdje na ovom kompu i da nije na onom starom koji je greškom letijo u smeće Sajkotest - Page 23 11484130  a i imamo sada i temu sa intervjuima pa bi bilo fino da se nađeš uz bok sa svojim omiljenim karajlićem Sajkotest - Page 23 3114667799

a sad znam i šta ću ti poklanjati za rođemdane ... Sajkotest - Page 23 1523192931 otprilike ... još nisam odabrala točno koju njegovu stvar al ima vremena za to

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 10:48

Ko bi rekao...Sajkotest - Page 23 F24sqg

In your past life you were a

Warrior
What your memories show about you is that you have a vigorous and combative spirit like only few other humans can claim about themselves. When you are dedicated to a cause you support it resolutely and fight for it to the bitter end, without any regard for your own well-being. In your past life this made you a brave warrior and someone that your comrades in arms could always rely on.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 10:54

Inace, ta haljina je svetlo-plava/svetlo-braon...Sajkotest - Page 23 Wvyjpi

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 02.03.15 10:58

kišna glista je napisao/la:
pizda je napisao/la:da, sad ste svi artisti kad sam ja...Sajkotest - Page 23 684758713

sad si me sjetio intervjua sa tobom i dokazom da si ti ipak jedini autoktoni artist među forumašima Sajkotest - Page 23 1523192931 ... odoh to nać ... nadam se da sam to sejvala negdje na ovom kompu i da nije na onom starom koji je greškom letijo u smeće Sajkotest - Page 23 11484130  a i imamo sada i temu sa intervjuima pa bi bilo fino da se nađeš uz bok sa svojim omiljenim karajlićem Sajkotest - Page 23 3114667799

a sad znam i šta ću ti poklanjati za rođemdane ... Sajkotest - Page 23 1523192931  otprilike ... još nisam odabrala točno koju njegovu stvar al ima vremena za to

koi intervju, sta onaj sto je "Glorija" sa mnom napravila?
pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 11:01

pizda je napisao/la:

a sad znam i šta ću ti poklanjati za rođemdane ... Sajkotest - Page 23 1523192931  otprilike ... još nisam odabrala točno koju njegovu stvar al ima vremena za to

koi intervju, sta onaj sto je "Glorija" sa mnom napravila?

eno sam stavila na temu o intervjuima ... al iščeprkat ću ja i taj iz glorije ...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 11:01

cat_claw je napisao/la:Ko bi rekao...Sajkotest - Page 23 F24sqg

In your past life you were a

Warrior
What your memories show about you is that you have a vigorous and combative spirit like only few other humans can claim about themselves. When you are dedicated to a cause you support it resolutely and fight for it to the bitter end, without any regard for your own well-being. In your past life this made you a brave warrior and someone that your comrades in arms could always rely on.

baš ti je dobro ispalo ... točno tako te i doživljavam u virtuali

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 11:20

Je, nekad sam kao pitt bull...Sajkotest - Page 23 30caqzl

A ruzne li zivotinje...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 11:24

cat_claw je napisao/la:Je, nekad sam kao pitt bull...Sajkotest - Page 23 30caqzl

A ruzne li zivotinje...

pa jesi, šta sad ... bude i to zanimljivo kad te krene ... mene si fino zabavljala iako mi bilo žao što si se nervirala pa se odmicala da se ispušeš na miru ... al priznajem da mi je puno ljepše vidjeti te kad si i ti opuštena i spremna na zajebanciju ... ljepše mi vidjet ljude kako se zabavljaju nego ljute zaprave

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 11:35

evo još jedne zavrzlame sa bojama .... pitanje glasi, koje je boje jagoda a i pozadina na kojoj se nalazi ... meni je crvena na bordo podlozi i grašak zelenim listovima al ima onih koji ju vide crnu sa zlatnim listovima i isto tako crnoj podlozi ... e sad, u čemu je pitanje, dal tko tu zajebava il smo zaista toliko različiti kad su boje u pitanju, postoje razne teorije al mi je zanimljivo to pratiti ... imam neke svoje teorije kojima se bavim cijeli svoj život pa možda jednom i guknem o njima ... jednom sam već načela tu temu al mi pizda reko da je to zato jer sam svakodnevno na pejotlu pa me prošlo

Sajkotest - Page 23 1623743_787456841294375_5092519053844339440_n

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 11:47

čista crna jagoda na crnoj podlozi sa zlatnim listićima I peteljkom.

ali ustvari jagoda je žuta sa ružičastim točkicama na zelnoj podlozi sa narančastim kravicama I ljubičastim listićima?

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 11:56

Vel'ka Maca je napisao/la:čista crna jagoda na crnoj podlozi sa zlatnim listićima I peteljkom.

uf, u kojem si ti to filmu danas ? Sajkotest - Page 23 2329918616

al da se pohvalim ... krenulo mi u poslu pa eto, nadam se dobroj suradnji na relaciji krk - gana ... stiglo mi ovo danas pa se spremam najozbiljnije odgovorit čovjeku kad je već toliko truda uložio da me nađe Sajkotest - Page 23 3111943984 hvala bogu ima na svijetu još poštenih ljudi Sajkotest - Page 23 1523192931

Odvjetnički ured Peter Osei
Adresa:Ne 45, Bannerman Rd., Kumasi, Gana

Dragi  Kišna Glista,

Moj odnosu na vas, Ja sam odvjetnik Peter Osei. Odvjetnik do kasne Ing. Marko Glista, Nacionalni vaše zemlje, I bivši direktor (Air Liquide Gana LTD) Nafte i naftnih distribucija tvrtka sa sjedištem u Gani Republika zapadnoj Africi, U nastavku će se naziva mog klijenta, Dana 31. siječnja 2011,22: 53 GMT Moj klijent i njegova supruga i troje djece bili su uključeni u prometnoj nesreći, zajedno Kumasi autocesta, nažalost, izgubilo živote, Moj klijent je imao račun u vrijednosti od oko, (18,7 milijuna dolara američkih dolara) Pohranjena u Međunarodnom poslovnom bankom Gana (ICB) I uspjeli prevesti na hrvatski jezik na razumijevanju, ali možete mi pisati na engleskom jeziku,

Ja sam napravio nekoliko napor za pronalaženje svoju proširenu odnosu i članove obitelji putem svojih ministara konzulat i vanjskih poslova, ali se to pokazalo neuspješnim, Odlučio sam pratiti njegovo prezime preko interneta za pronalaženje bilo koji od njegovih rođaka obitelji, No, time sam vas kontaktirati želim da mi pomogne u repatrijaciju novac i imovinu ostavio iza sebe, Vas kontaktirao sam za dospjele koristi između mene i vas, a vi ne morate brinuti se iz bilo kojeg razloga u vezi ove transakcije, Sve nasljedstva dokument u vezi ove transakcije će biti poslati u banku, Tako da je tvoja banka će prihvatiti taj fond u baštinu fond, tako da će se znati ispitivanja od strane vaše banke ili vašoj zemlji praćenje ovlasti kada je novac u pitanju na svoj račun.

Banka je izdala mi 21 dana obavijest pružiti najbliže rodbine ili su zaplijenili računa ako sam ne može biti u mogućnosti pružiti nekoga tko će stajati zahtjevu ravnotežu u svojoj banci, Sada želim stajati kao najbliži rođak, jer imate isto prezime s mojim klijentom, A ja ću stajati ovdje da vas predstavlja kao odvjetnik u tome da vas sa svim informacijama kao moje profesije, Tako da se dobit od tog iznosa (18,7 milijuna dolara dolara) će biti doznačena na Vaš račun onda ću doći na svoju zemlju ti i ja ćemo podijeliti novac na 45% za mene i 45% za vas, a zatim 10% za majke bebe kući.

Vaš iskreni suradnja omogućiti da ostvarimo ovaj projekt je potrebno od vas I to je moja profesija kao odvjetnik kako bi se osiguralo da radim sve što je u mojoj moći kako bi se osigurao nesmetan prijenos na svoj račun, A ja vam jamčim da će se izvršiti pod legitimnim dogovoru koji će vas zaštititi od bilo kakvog kršenja zakona, I trebam tvoj iskreni kao što sam vjerovao ovaj fond u ruci prije susretu u vašoj zemlji za svoje dionice nakon uspješnog prijenosa na svoj račun, I ja se nadam da neće izdati me kada je novac u pitanju na svoj račun, Ja ću morati s vama sljedeće informacije kako bi nam pomoći u postizanju ovog zahtjeva;

Vaše ime i prezime: kišna glista
Adresa: galapagos
Vaš Age: tlinaest
Zanimanje: krovopokrivač
Vaš telefon i Mobile za komunikacijsku svrhu: XXXXXXXXXXXXXXX

I čekaju vaš hitan odgovor, Prije nego što sam obavijestiti banku A ti dati više detalja o tome kako započeti I savjetujem vam da zadržati ovu poruku povjerljive kako bi se izbjeglo ljubomoru.

s poštovanjem,

Gospodin Peter Osei.
odvjetnik-u-pravu.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 11:58

to je lijepo.
spomeni I mene.... ipak sam ja u turizmu, pa da širimo granice

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 11:59

Vel'ka Maca je napisao/la:to je lijepo.
spomeni I mene.... ipak sam ja u turizmu, pa da širimo granice

mogle bi i plofka uključiti u bizmis ... ipak je on pravnik pa da malo pripazi da nas ne prevare

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 02.03.15 13:07

Sajkotest - Page 23 1523192931 bilo bi fora da se i meni obrati, "draga gospodja Pizda, obavijestavamo vas da su Henry Pizda i njegova zena Rosemary Pizda pali sa mosta...itd."...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 13:47

pizda je napisao/la:Sajkotest - Page 23 1523192931 bilo bi fora da se i meni obrati, "draga gospodja Pizda, obavijestavamo vas da su Henry Pizda i njegova zena Rosemary Pizda pali sa mosta...itd."...

i daj sad još zamisli da nasjedneš na te fore i počneš slat pare nepoznatom odvjetniku u gani Sajkotest - Page 23 3114667799 sinoć sam po prvi puta odgledala onog dr phila i smučilo mi se sve skupa ... najprije ti se smuči vidjet ženu koja onoliko ustrajno šalje ogromne pare skameru i ne da se uvjeriti da je skamer u pitanju a ne čouk njenog života, a onda mi se smučilo kad sam vidjela kako se takve koriste u tv emisijama i ponovo postanu žrtve nečije zarade na njenoj muci ... a što je najbolje, kad se pogase kamere, kad nestane one ploče sa dokazima i dr. phila, ta će sjesti opet sama i ubijediti se da se cijeli svijet urotio protiv toga da ona sretne svoju ljubav života i dalje mu slati pare ako ih bude imala Sajkotest - Page 23 1425538829 a i ono sa njenim prijateljima koji su joj pomagali slati pare iako su znali da se radi o prevari i kad su kao opravdanje izvukli da su to radili iz ljubavi do nje jer su je htjeli vidjeti sretnom ... uz takve prijatelje i rodbinu ni ne trebaju ti neprijatelji ...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 02.03.15 14:29

pizda je napisao/la:Sajkotest - Page 23 1523192931 bilo bi fora da se i meni obrati, "draga gospodja Pizda, obavijestavamo vas da su Henry Pizda i njegova zena Rosemary Pizda pali sa mosta...itd."...

i daj sad još zamisli da nasjedneš na te fore i počneš slat pare nepoznatom odvjetniku u gani Sajkotest - Page 23 3114667799  sinoć sam po prvi puta odgledala onog dr phila i smučilo mi se sve skupa ... najprije ti se smuči vidjet ženu koja onoliko ustrajno šalje ogromne pare skameru i ne da se uvjeriti da je skamer u pitanju a ne čouk njenog života, a onda mi se smučilo kad sam vidjela kako se takve koriste u tv emisijama i ponovo postanu žrtve nečije zarade na njenoj muci ... a što je najbolje, kad se pogase kamere, kad nestane one ploče sa dokazima i dr. phila, ta će sjesti opet sama i ubijediti se da se cijeli svijet urotio protiv toga da ona sretne svoju ljubav života i dalje mu slati pare ako ih bude imala  Sajkotest - Page 23 1425538829 a i ono sa njenim prijateljima koji su joj pomagali slati pare iako su znali da se radi o prevari i kad su kao opravdanje izvukli da su to radili iz ljubavi do nje jer su je htjeli vidjeti sretnom ... uz takve prijatelje i rodbinu ni ne trebaju ti neprijatelji ...

jebiga, budala ne manjka, od milijun onih kojima stigne slicna poruka, jedan ce se uhvatit...Sajkotest - Page 23 684758713
Napisi tom odvjetniku da bi ti poslala i vise love odjednom ako ce to mozda ubrzati postupak... Sajkotest - Page 23 11484130
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 14:34

pizda je napisao/la:

i daj sad još zamisli da nasjedneš na te fore i počneš slat pare nepoznatom odvjetniku u gani Sajkotest - Page 23 3114667799  sinoć sam po prvi puta odgledala onog dr phila i smučilo mi se sve skupa ... najprije ti se smuči vidjet ženu koja onoliko ustrajno šalje ogromne pare skameru i ne da se uvjeriti da je skamer u pitanju a ne čouk njenog života, a onda mi se smučilo kad sam vidjela kako se takve koriste u tv emisijama i ponovo postanu žrtve nečije zarade na njenoj muci ... a što je najbolje, kad se pogase kamere, kad nestane one ploče sa dokazima i dr. phila, ta će sjesti opet sama i ubijediti se da se cijeli svijet urotio protiv toga da ona sretne svoju ljubav života i dalje mu slati pare ako ih bude imala  Sajkotest - Page 23 1425538829 a i ono sa njenim prijateljima koji su joj pomagali slati pare iako su znali da se radi o prevari i kad su kao opravdanje izvukli da su to radili iz ljubavi do nje jer su je htjeli vidjeti sretnom ... uz takve prijatelje i rodbinu ni ne trebaju ti neprijatelji ...

jebiga, budala ne manjka, od milijun onih kojima stigne slicna poruka, jedan ce se uhvatit...Sajkotest - Page 23 684758713
Napisi tom odvjetniku da bi ti poslala i vise love odjednom ako ce to mozda ubrzati postupak... Sajkotest - Page 23 11484130

pa na fejsu mi malo malo stižu poruke skamera pa ih zajebavam ... jučer sam brisala jedan jer se ušutio kad je bilo već očito da ga zajebavam ... ajd, drugi puta te uključim u razgovor i predstavim ko svog odvjetnika a ti ozbiljno pitaj na koji račun da šalješ moje pare jer sam ja poprilično neuka i naivna Sajkotest - Page 23 3114667799

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 02.03.15 14:38

pa na fejsu mi malo malo stižu poruke skamera pa ih zajebavam ... jučer sam brisala jedan jer se ušutio kad je bilo već očito da ga zajebavam ... ajd, drugi puta te uključim u razgovor i predstavim ko svog odvjetnika a ti ozbiljno pitaj na koji račun da šalješ moje pare jer sam ja poprilično neuka i naivna Sajkotest - Page 23 3114667799

Sajkotest - Page 23 1523192931 zamolit cu ga da mi obavezno javi kad dobije novac tako da ne saljemo vise puta...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.03.15 14:42

pizda je napisao/la:

Sajkotest - Page 23 1523192931 zamolit cu ga da mi obavezno javi kad dobije novac tako da ne saljemo vise puta...

ajd stvarno pa ćemo otvorit temu i prebacit sav tekst ovdje ... transkripti sa najivnom glistom i kako su je opelješili ... a i hoću vidjeti kako to ide kad pomisle da su te uvatili ... ako ih prijavimo cia-u i fbaju pa ih uvate, možda vako častohlepni dobijemo i kakvu medalju i paaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sajkotest - Page 23 3114667799

meni čitav film u glavi ( komedija ) pod nazivom skamer protiv skamera ... da film ... crtani Sajkotest - Page 23 1523192931

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  taja 02.03.15 16:07

kišna glista je napisao/la:evo još jedne zavrzlame sa bojama .... pitanje glasi, koje je boje jagoda a i pozadina na kojoj se nalazi ... meni je crvena na bordo podlozi i grašak zelenim listovima al ima onih koji ju vide crnu sa zlatnim listovima i isto tako crnoj podlozi ... e sad, u čemu je pitanje, dal tko tu zajebava il smo zaista toliko različiti kad su boje u pitanju, postoje razne teorije al mi je zanimljivo to pratiti ... imam neke svoje teorije kojima se bavim cijeli svoj život pa možda jednom i guknem o njima ... jednom sam već načela tu temu al mi pizda reko da je to zato jer sam svakodnevno na pejotlu pa me prošlo

Sajkotest - Page 23 1623743_787456841294375_5092519053844339440_n
Crna sa zlatnom peteljkom

Nije mi jasno to s percepcijom boja. Ona čuvena haljina je navodno plava, ja sam je vidjela kao bijelo zlatnu.
Al kako to da kad staviš i plavu i bijelu vidim različite boje? Plavu onda normalno prepoznajem, a u prvom slučaju ne
taja
taja

Broj postova : 5995

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 03.03.15 10:15

Vel'ka Maca je napisao/la:čista crna jagoda na crnoj podlozi sa zlatnim listićima I peteljkom.

tako je i ja vidim

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 03.03.15 10:17

Alhambra je napisao/la:

tako je i ja vidim

ma to samo glista halucinira u bojama... ko zna šta ona doma kuha od onih svojih trava... biće dature Sajkotest - Page 23 1523192931

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 03.03.15 10:24

Vel'ka Maca je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:

tako je i ja vidim

ma to samo glista halucinira u bojama... ko zna šta ona doma kuha od onih svojih trava... biće dature Sajkotest - Page 23 1523192931

ma jagoda je zajebancija da pizda isto mora napisati kako vidi sve crno ko šta je meni prihefto al se nije upeco na udicu ... al dobro, konačno svi isto vidimo ... jagoda je crna sa zlatnim listićima Sajkotest - Page 23 11484130

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 03.03.15 10:29

Googlala sam tu jagodu da vidim o cemu se tu radi i na istoj stranici naidjem na neke druge prekrasne fotke. Nema nikakve fore sa bojama, ali vidite ovu sovu. Pa je l moguce da je ovoliko slatka. Sajkotest - Page 23 4024472575 

Sajkotest - Page 23 BXeXJWS

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 03.03.15 10:32

A vidite vrecice za caj...Sajkotest - Page 23 1zouo36

Sajkotest - Page 23 NpPUqng

Ili posudice za so i biber... Sajkotest - Page 23 1zouo36

Sajkotest - Page 23 2IDtl0A

Gost
Gost