fotke
Stranica 10 / 40. • Share
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: fotke
pa daj upiši se na tečaj ronjenja... nemoj biti ko škot kad moli boga da dobije na lotuLena je napisao/la:Yehudi je napisao/la:Lena i btw.........ne dolazi u obzir.Lena je napisao/la:ja nisam klaustofobična.....mogu li ja uzet timun u ruke?
Svi vi sa nekim fol traumamama ćete roniti ( i tona dah) i držati sidro.
ma kakve traume ja sam kao tek rođena.....nema trauuuumaaaa
a i ronit bi volila...probati pravo ronjenje sa opremom.....možda jednom
Gost- Gost
zato jer obožavam vodu (sve: rijeke, potoke, jezera, mora)... a bojim je se... ludoLena je napisao/la:btw tebi baš "idu" ove vodene i morske
Gost- Gost
btw je napisao/la:pa daj upiši se na tečaj ronjenja... nemoj biti ko škot kad moli boga da dobije na lotuLena je napisao/la:Yehudi je napisao/la:Lena i btw.........ne dolazi u obzir.Lena je napisao/la:ja nisam klaustofobična.....mogu li ja uzet timun u ruke?
Svi vi sa nekim fol traumamama ćete roniti ( i tona dah) i držati sidro.
ma kakve traume ja sam kao tek rođena.....nema trauuuumaaaa
a i ronit bi volila...probati pravo ronjenje sa opremom.....možda jednom
hoću....kad dobijem na lotu i kad bude malo toplije
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
btw je napisao/la:zato jer obožavam vodu (sve: rijeke, potoke, jezera, mora)... a bojim je se... ludoLena je napisao/la:btw tebi baš "idu" ove vodene i morske
nije ludo.....zapravo je i logično jer te fascinira....
ja volim fotke ljudi kad nisu namištena lica....one koje uhvatiš nenadano,pa onda volim fotke šuma i zelenih i ogoljenih....a avolim i napuštene prostore.....ono puste tvornice i slično......oda ljudima kojih je bilo,pa ih sad nema
btw je napisao/la:nije... taj slapiĆ je peričnik, puno veći je od ovih slapića iz kanjona vintgar...orion je napisao/la:
jel to ovaj slapiĆ
bila si u krivo vrijeme na pravom mjestu, šteta što sad nisi tu, sad je pravo vrijeme za posjetu
kestenove šume s tepihoom opalog lišća svih boja, nabujali potoci, mirisi ujutro...
mogu samo sanjati ... i kod nas su zadnjih dva tjedna savršeni... boje, mirisi , svjetlo i sjena na vodama i šarenom lišću koje šušti pod nogama.... toplina i sunce ....sve, sve, baš sve ....
volimo isto...Lena je napisao/la:btw je napisao/la:zato jer obožavam vodu (sve: rijeke, potoke, jezera, mora)... a bojim je se... ludoLena je napisao/la:btw tebi baš "idu" ove vodene i morske
ja volim fotke ljudi kad nisu namištena lica....one koje uhvatiš nenadano,pa onda volim fotke šuma i zelenih i ogoljenih....a avolim i napuštene prostore.....ono puste tvornice i slično......oda ljudima kojih je bilo,pa ih sad nema
gomila slija napuštenih kuća, ruševina, drveća, lišća i vode... i onih u babanovom stilu (iz zasjede )
Gost- Gost
isto... jedini nedostatak je što nema gljivaorion je napisao/la:btw je napisao/la:nije... taj slapiĆ je peričnik, puno veći je od ovih slapića iz kanjona vintgar...orion je napisao/la:
jel to ovaj slapiĆ
bila si u krivo vrijeme na pravom mjestu, šteta što sad nisi tu, sad je pravo vrijeme za posjetu
kestenove šume s tepihoom opalog lišća svih boja, nabujali potoci, mirisi ujutro...
mogu samo sanjati ... i kod nas su zadnjih dva tjedna savršeni... boje, mirisi , svjetlo i sjena na vodama i šarenom lišću koje šušti pod nogama.... toplina i sunce ....sve, sve, baš sve ....
Gost- Gost
btw je napisao/la:volimo isto...Lena je napisao/la:btw je napisao/la:zato jer obožavam vodu (sve: rijeke, potoke, jezera, mora)... a bojim je se... ludoLena je napisao/la:btw tebi baš "idu" ove vodene i morske
gomila slija napuštenih kuća, ruševina, drveća, lišća i vode... i onih u babanovom stilu (iz zasjede )
Gost- Gost
btw je napisao/la:
zagrebačka svakodnevnica
njega bi trebao Konzum sponzorirat, vecinom koznumovi nailoni...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
izdržljivi su... ko i todorićpizda je napisao/la:
Gost- Gost
btw je napisao/la:izdržljivi su... ko i todorićpizda je napisao/la:
izdrzat ce oni duze, treba koih 500 godina da se razgrade...
pizda- Murderator
to je to...da.....leon je napisao/la:btw je napisao/la:volimo isto...Lena je napisao/la:btw je napisao/la:
zato jer obožavam vodu (sve: rijeke, potoke, jezera, mora)... a bojim je se... ludo
ovdje je bivši jugovinil samo takva meta za dobre fotke....ogromna skladišta,silosi...svašta nešto,a sve prazno i pusto....
imaju neke čuvare i ne može se ulazit tek tako....nešto sitno skladišta iznajmljuju...
Lena je napisao/la:
ovdje je bivši jugovinil samo takva meta za dobre fotke....ogromna skladišta,silosi...svašta nešto,a sve prazno i pusto....
imaju neke čuvare i ne može se ulazit tek tako....nešto sitno skladišta iznajmljuju...
pa samo nazovu Crovinil i mogu opet radit...
pizda- Murderator
nije tako jednostavno....sve propalo,radnici otpušteni ima masu godina.....ali zemljište i te zgrade su ostale.....koliko sam pratila planiraju neki hotelski complex.....pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:
pa samo nazovu Crovinil i mogu opet radit...
Lena je napisao/la:
to je to...da.....
naravno da se nemre.... to je od porezne, jel?
ili je to u dalmacijavinu?
Gost- Gost
nisam već dugo stavljala slike a gomilaju mi se ... evo malo novijih iz ciklusa po nazivom "lubanjice slatke mile"
fale mi zvučnih imena za pojedinačne slike pa eto, ako tko ima ideju al mora zvučati nako hoh i elitno
fale mi zvučnih imena za pojedinačne slike pa eto, ako tko ima ideju al mora zvučati nako hoh i elitno
Gost- Gost
prva slika "Jednorog", drugu ne vidim, treca "Iluzionista"...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:prva slika "Jednorog", drugu ne vidim, treca "Iluzionista"...
kako ne vidiš drugu ? meni se vide sve tri ... da unicorn ... jel to ovo ?
Gost- Gost
kišna glista je napisao/la:pizda je napisao/la:prva slika "Jednorog", drugu ne vidim, treca "Iluzionista"...
koje?
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:kišna glista je napisao/la:pizda je napisao/la:prva slika "Jednorog", drugu ne vidim, treca "Iluzionista"...
koje?
pa ono
Gost- Gost
btw je napisao/la:onu plavu bih marinijina pukotina... ili tako nekako
marinijina brazda...
pizda- Murderator
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Stranica 10 / 40.