Hello..
Stranica 1 / 1. • Share
Hello..
Hello you gorgeous people,
evo i mene poslije dužeg vremena. Nadam se da ste svi vi i vaši najmiliji dobro, zdravo, da imate nekakve zalihe i da vam karantena ne pada preteško. Kod mene dobro & stabilno u mnogim aspektima, izuzev nekoliko dana moje nepokretnosti zbog predugog sjedenja i nespretnog silaska sa visoke stolice (ima i drugih razloga naravno..). Vidjela zvijezde pri svakom pokretu, nekoliko neprospavanih noći. Uz par tehnika za opuštanje, analgetski gel za hlađenje i pokoji analgetik kad su bolovi bili neizdrživi, prošlo je, ko nova, na dan punog mjeseca.
No, to je iza mene, pa neka iza i ostane.
Živimo u nevjerovatno doba, što reći na sav ovaj kaos. Svidjelo mi se nešto što sam usput ubrala očima, otprilike i ukratko: dobri ljudi su postali još bolji, a oni drugi su se pokazali kakvi su zapravo, s lovom možeš obrisat dupe ako nisi zdrav i ako se nisi potuk'o da kupiš toalet papir. Što me žalosti u ovo doba je kad vidim da je nagomilana hrana završila u smeću, u doba kada je još uvijek puno ljudi na svijetu gladno. Dizbalans. Predviđanja su da će se mjere ukinuti negdje iza polovice petog (IHME institut) pa ćemo vidjeti hoće li to stvarno tako i biti.
Budite dobro, živo, zdravo....sve će ovo proći.
evo i mene poslije dužeg vremena. Nadam se da ste svi vi i vaši najmiliji dobro, zdravo, da imate nekakve zalihe i da vam karantena ne pada preteško. Kod mene dobro & stabilno u mnogim aspektima, izuzev nekoliko dana moje nepokretnosti zbog predugog sjedenja i nespretnog silaska sa visoke stolice (ima i drugih razloga naravno..). Vidjela zvijezde pri svakom pokretu, nekoliko neprospavanih noći. Uz par tehnika za opuštanje, analgetski gel za hlađenje i pokoji analgetik kad su bolovi bili neizdrživi, prošlo je, ko nova, na dan punog mjeseca.
No, to je iza mene, pa neka iza i ostane.
Živimo u nevjerovatno doba, što reći na sav ovaj kaos. Svidjelo mi se nešto što sam usput ubrala očima, otprilike i ukratko: dobri ljudi su postali još bolji, a oni drugi su se pokazali kakvi su zapravo, s lovom možeš obrisat dupe ako nisi zdrav i ako se nisi potuk'o da kupiš toalet papir. Što me žalosti u ovo doba je kad vidim da je nagomilana hrana završila u smeću, u doba kada je još uvijek puno ljudi na svijetu gladno. Dizbalans. Predviđanja su da će se mjere ukinuti negdje iza polovice petog (IHME institut) pa ćemo vidjeti hoće li to stvarno tako i biti.
Budite dobro, živo, zdravo....sve će ovo proći.
Gost- Gost
Re: Hello..
De bona nije sve u lovi ima neshto i u zlatu srebru i dijamantima...navalila na lovu ko Pop na cevape:
Gost- Gost
drz se Magdalenica i pazi kako silazis sa barskih stolica...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
zingaro je napisao/la:De bona nije sve u lovi ima neshto i u zlatu srebru i dijamantima...navalila na lovu ko Pop na cevape:
Da sam napisala zlato, srebro i dijamante ne bi se ti zapiknuo.
Lova te uvijek privuče..ko noćno svjetlo dosadnu mušicu..
Gost- Gost
pizda je napisao/la:drz se Magdalenica i pazi kako silazis sa barskih stolica...
Hvala, baš si brižan.
Pažljivo čitaš, dala sam stolaru da mi napravi šank po mjeri, pa su uz to i barske stolice...
Htjela sam se riješit ovisnosti o kafanama
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:GospoDŽo magdo, lijep Vam pozdrav, nepatvorena barska damo
Pa gdje si Macooo... šta ima novog?
Gost- Gost
magdalenica je napisao/la:zingaro je napisao/la:De bona nije sve u lovi ima neshto i u zlatu srebru i dijamantima...navalila na lovu ko Pop na cevape:
Imam u kuci jednu takvu pa mi se neda tipkati jer kad joj pljunem istinu ona odma pochne cmizrit i lovit na suze :)Tak da kuzish nema smisla..tebi objashnjavati da mushitze a posebno zunzare koje sam ja cijeli zivot studirao ne lete nocu nego po danu uglavnom slijecu na govno.To sam vec davno objasniijo na onom Neteru.Da se razumijemo nishta osobno...nego uopceno pricham da ne bi pripisala opet sebi kako te vrijedjam i ponizavam,,,,Jock,,pricham uglavnom o pogreshnim vrijednostima sa kojima su se danashnje mladje generacije naouruzale pa ne shvacaju da samo red ,rad,disciplina i strpljenje dovode do bilo kojeg cilja nego bi sve odjednom preko noci posebno zenskice koje misle ako daju malo pichke da ce uspjeti u svome naumu .
Gost- Gost
Pozdrav Magdalenice, dobro nam se vratila. Zingiću si najviše nedostajala.
whisperer- Broj postova : 740
zingaro je napisao/la:magdalenica je napisao/la:zingaro je napisao/la:De bona nije sve u lovi ima neshto i u zlatu srebru i dijamantima...navalila na lovu ko Pop na cevape:
Imam u kuci jednu takvu pa mi se neda tipkati jer kad joj pljunem istinu ona odma pochne cmizrit i lovit na suze :)Tak da kuzish nema smisla..tebi objashnjavati da mushitze a posebno zunzare koje sam ja cijeli zivot studirao ne lete nocu nego po danu uglavnom slijecu na govno.To sam vec davno objasniijo na onom Neteru.Da se razumijemo nishta osobno...nego uopceno pricham da ne bi pripisala opet sebi kako te vrijedjam i ponizavam,,,,Jock,,pricham uglavnom o pogreshnim vrijednostima sa kojima su se danashnje mladje generacije naouruzale pa ne shvacaju da samo red ,rad,disciplina i strpljenje dovode do bilo kojeg cilja nego bi sve odjednom preko noci posebno zenskice koje misle ako daju malo pichke da ce uspjeti u svome naumu .
Deder reci, jarane, koji je tvoj cilj kojem stremiš redom, radom, disciplinom i strpljenjem
Gost- Gost
whisperer je napisao/la:Pozdrav Magdalenice, dobro nam se vratila. Zingiću si najviše nedostajala.
njemu nedostaje nešto drugo, a ne ja
Ja mu više dođem kao fitness za tanane živce.
Pozdrav i tebi, W
Gost- Gost
Sve nabavljeno, hvala ti Bože, uz minimalno muvanja po vani (jedna dostava za sir, druga za povrće, 1 izlazak u dućan)..
Iako volim pun stol, ne volim taj osjećaj kad pojedem previše. A i kako sam bila prikovana uz krevet 4-5 dana, moram pazit. Bitnije od previše spize su ipak sretni ljudi oko stola. A ovi moji uvijek jesu jer se ja baš uvijek trudim, i to me čini zadovoljnom.
Kavu sam popila, gibam dovršit studijski zadatak da ga predam, a onda priprema mille foglie i ukrašavanje jaja.
Sutra rano ujutro ću baciti zornjak šetnju i ubrati cvjetiće za stol. I to bi bilo to što se tiče priprema.
Želim vam opušten laganini dan s puno nemoranja..ne mora biti puno, ne mora biti savršeno, ne mora biti u svim bojama, ne mora...
Iako volim pun stol, ne volim taj osjećaj kad pojedem previše. A i kako sam bila prikovana uz krevet 4-5 dana, moram pazit. Bitnije od previše spize su ipak sretni ljudi oko stola. A ovi moji uvijek jesu jer se ja baš uvijek trudim, i to me čini zadovoljnom.
Kavu sam popila, gibam dovršit studijski zadatak da ga predam, a onda priprema mille foglie i ukrašavanje jaja.
Sutra rano ujutro ću baciti zornjak šetnju i ubrati cvjetiće za stol. I to bi bilo to što se tiče priprema.
Želim vam opušten laganini dan s puno nemoranja..ne mora biti puno, ne mora biti savršeno, ne mora biti u svim bojama, ne mora...
Gost- Gost
magdalenica je napisao/la:whisperer je napisao/la:Pozdrav Magdalenice, dobro nam se vratila. Zingiću si najviše nedostajala.
njemu nedostaje nešto drugo, a ne ja
Ja mu više dođem kao fitness za tanane živce.
Pozdrav i tebi, W
.
Gost- Gost
O pozdrav Marija Magdalena....znači dobro si, živa , zdrava....neka
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Lena je napisao/la:O pozdrav Marija Magdalena....znači dobro si, živa , zdrava....neka
Haj, Leno..
Sve je u redu kod mene...Bogu hvala
Gost- Gost
Lena je napisao/la:O pozdrav Marija Magdalena....znači dobro si, živa , zdrava....neka
je, sva je polomljena ali bitno da je ziva i zdrava...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:O pozdrav Marija Magdalena....znači dobro si, živa , zdrava....neka
Ja ipak mislim da je to od sexa..u zanosu zaboravila da je na klupi:)
Al' dobro je proshla valjda nije ostala trudna ,,to bi tek bila tragedija..zilava je oporavit ce se..pa ja..
Gost- Gost
pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:O pozdrav Marija Magdalena....znači dobro si, živa , zdrava....neka
Dobro pratiš napisano.
Nisam još sva svoja, oporavljam se, iako sam nadobudna očekivala da će to sve skupa bit brže...
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.