Moć mandala
Stranica 2 / 3. • Share
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Moć mandala
Malo sam skepticna prema ovakvim stvarima, priznajem. Tim vise me je iznenadio „rezultat“.
Jos dok sam citala tekst snazan dozivljaj broja 12. Blaga toplina na 8 i velika i jedina odbojnost na broj 6.
Zanimljivo.
Pitam se sta cu videti i osetiti neki sledeci put.
Jos dok sam citala tekst snazan dozivljaj broja 12. Blaga toplina na 8 i velika i jedina odbojnost na broj 6.
Zanimljivo.
Cat_- Broj postova : 865
Cat_ je napisao/la:Malo sam skepticna prema ovakvim stvarima, priznajem. Tim vise me je iznenadio „rezultat“.
Zanimljivo.
i meni, antipaticna mi nekako...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
pizda je napisao/la:
Da. Predominantna. Nametljiva. A koliko vidim simbolizira komunikaciju. Neobicno, obzirom da to smatram velikom vrlinom.
I rekla bih i da je sama posedujem.
Cudno.
whisperer je napisao/la:Mandala ili oko je kružni lik koji predstavlja svemir u budističkom i hinduističkom simbolizmu, a svatko treba odabrati ono oko koje ga na prvu privuče kako bi otkrio više o samom sebi.
Na slici koja prikazuje 20 mandala, odnosno kako se u hinduističkom i budističkom vjerovanju nazivaju simboli kruga ili očiju - treba odabrati onu koja vas najviše privuče kroz 30-ak sekundi promatranja. Nije poanta odabrati ono koja vam je najljepša, simetrična ili pod zanimljivim brojem - čitanje osobnosti po mandalama oslanja se na instinkt. Mandala je sanskrtska riječ za sveti krug, a gotovo sve drevne kulture poštovale su tzv. moć kruga.
Primijetih da me privlace one koje imaju cvjetic-uzorak u sebi, npr. broj 9 i 15 kao i jedna pahuljica - broj 7
Gost- Gost
Tomica je napisao/la:whisperer je napisao/la:Mandala ili oko je kružni lik koji predstavlja svemir u budističkom i hinduističkom simbolizmu, a svatko treba odabrati ono oko koje ga na prvu privuče kako bi otkrio više o samom sebi.
Na slici koja prikazuje 20 mandala, odnosno kako se u hinduističkom i budističkom vjerovanju nazivaju simboli kruga ili očiju - treba odabrati onu koja vas najviše privuče kroz 30-ak sekundi promatranja. Nije poanta odabrati ono koja vam je najljepša, simetrična ili pod zanimljivim brojem - čitanje osobnosti po mandalama oslanja se na instinkt. Mandala je sanskrtska riječ za sveti krug, a gotovo sve drevne kulture poštovale su tzv. moć kruga.
Primijetih da me privlace one koje imaju cvjetic-uzorak u sebi, npr. broj 9 i 15 kao i jedna pahuljica - broj 7
_------_
whisperer je napisao/la:7. Mašta
Simbol ove mandale je vilin konjic, koji predstavlja sposbnost kreiranja, gledanja stvari iz drugačijeg kuta s entuzijazmom i elanom. Ako ste odabrali ovu mandalu, tada je njezina poruka dopustiti da vaša kreativnost izađe na vidjelo. Prvo i osnovno treba smanjiti negativne misli i brigu u životu, a ako je moguće promijeniti neke stvari koje vas sputavaju - primjerice posao. Potrebno je ići za stvarima koje volite, a ne dopustiti da vas strahovi vode.9. Suosjećanje
Ova se mandala nalazi u nadležnosti elementa zraka, a njezin je simbol slon koji predstavlja empatiju, suosjećanje i shvaćanje. Onog tko bira ovu mandalu podjeća kako bi se trebao povezati s drugima i više ih razumjeti, jer će tada i oni njega bolje shvaćati. Zapitajte se ponašate li se suosjećajno prema drugima ili im pak oštro te kritički sudite te koliko to negativnosti privlači u vaš život.
whisperer je napisao/la:15. Promjena
Simbol ove mandale je zmija koja predstavlja sposobnost skrivanja i odbacivanja kože, kao i strast. Podsjeća nas da u životu nekad treba mirovati, ali i prilagoditi se kako bi prikupili energiju. Ako ste odabrali ovu mandalu, tada je to poruka vašem duhu da se prilagodi velikoj promjeni koja se sprema, a prije toga treba shvatiti što vas koči i potom se upoznati u "novoj koži".
Gost- Gost
Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:
Da. Predominantna. Nametljiva. A koliko vidim simbolizira komunikaciju. Neobicno, obzirom da to smatram velikom vrlinom.
I rekla bih i da je sama posedujem.
Cudno.
da...pa i ja sam u biti komunikativan iako nisam od velikih drustava. Razbibriga, ne mos ocekivat od tog nesto pametno...
pizda- Murderator
Nisam sigurna da li sam vas dobro razumjela, ali npr. osobe koje su odabrale mandalu br.6, značenje te mandale im sugerira da na određeni način trebaju proraditi na vlastitoj komunikaciji. Što bi isto možda značilo, ako je vama ta mandala odbojna, nemate problem sa komunikacijom.
Iako, u ovom slučaju fokus je više na privlačnosti nego na odbojnosti. Odabir mandale je intuitivan, bez previše razmišljanja kroz intelekt, razum, pojmove ljepote, lijepih formi. Nešto što je iracionalno privuklo pažnju i predstavlja instinktivno shvaćanje. Kao kada umjetnik pretoči realnu situaciju u umjetničko djelo.
Iako, u ovom slučaju fokus je više na privlačnosti nego na odbojnosti. Odabir mandale je intuitivan, bez previše razmišljanja kroz intelekt, razum, pojmove ljepote, lijepih formi. Nešto što je iracionalno privuklo pažnju i predstavlja instinktivno shvaćanje. Kao kada umjetnik pretoči realnu situaciju u umjetničko djelo.
whisperer- Broj postova : 740
Da, i uopce me nije iznenadila komunikcijska mandala... tocno su mi u tijeku (zivotnom) lekcije iz express yourself... kroz rijeci... i tocno specificne situacije me jebu
Gost- Gost
whisperer je napisao/la:Nisam sigurna da li sam vas dobro razumjela, ali npr. osobe koje su odabrale mandalu br.6, značenje te mandale im sugerira da na određeni način trebaju proraditi na vlastitoj komunikaciji. Što bi isto možda značilo, ako je vama ta mandala odbojna, nemate problem sa komunikacijom.
eto vidis, to si ti htjela podmetnuti nesto...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:
Najgore je Tomici. Njoj fali saosecanja i maste...
Salu na stranu, zaista osecam potrebu za zastitom. Za onim osecajem od ranije. Iz detinjstva. Prolaze godine i to sto tata vise nije pored mene sve ozbiljnije dozivljavam. Ostale su praznine koje se nicim ne mogu popuniti.
„A ona sva mala. Skupila se kao 5 para.“ To je znao tako nezno reci u nekim situacijama koje su mi poslednjih nedelja prolazile kroz glavu. I onda bude sve u redu...jer me uzme u narucje, a ja ga zagrlim i stavim mu glavu na rame.
Jebote meni fali svega...samopuzdanja, inuticije, vizije....lutam.....ubit ću se
A i meni je 6 baš odvratna....ono odbija me samo tako...
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Lena je napisao/la:Jebote meni fali svega...samopuzdanja, inuticije, vizije....lutam.....ubit ću se
A ja cila sretna da sam puna samopouzdanja, inutuitivna, vizionarka....
Sad me dotukla whisp....ona koja ne zna komunicirat!!!
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Meni su sve ove mandale lijepe i posebne, svaka na svoj način. Mislim da kroz tu njihovu različitost prihvaćam sve različite oblike i forme života. Bojanje mandala je poseban proces otkrivanja svog intuitivnog, dobivanja odgovora, informacija...koje kao zrake svjetlosti obasjaju tamu neznanja.
zelena ljubav...plava komunikacija, govor, izražavanje...
zelena ljubav...plava komunikacija, govor, izražavanje...
Gost- Gost
Lena je napisao/la:Jebote meni fali svega...samopuzdanja, inuticije, vizije....lutam.....ubit ću se
ti si ocito na rubu snaga, iscrpijo te Covid iako ga nemas. Svejedno, fora je kako nas ima poprilicno kojima je ta sestica odvratna, nije bez vraga ...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:Jebote meni fali svega...samopuzdanja, inuticije, vizije....lutam.....ubit ću se
ti si ocito na rubu snaga, iscrpijo te Covid iako ga nemas. Svejedno, fora je kako nas ima poprilicno kojima je ta sestica odvratna, nije bez vraga ...
Zašto ti je odvratna?
Gost- Gost
Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:
Najgore je Tomici. Njoj fali saosecanja i maste...
Salu na stranu, zaista osecam potrebu za zastitom. Za onim osecajem od ranije. Iz detinjstva. Prolaze godine i to sto tata vise nije pored mene sve ozbiljnije dozivljavam. Ostale su praznine koje se nicim ne mogu popuniti.
„A ona sva mala. Skupila se kao 5 para.“ To je znao tako nezno reci u nekim situacijama koje su mi poslednjih nedelja prolazile kroz glavu. I onda bude sve u redu...jer me uzme u narucje, a ja ga zagrlim i stavim mu glavu na rame.
jebga...vele da je to zivot ali cemu onda smrti...
pizda- Murderator
magdalenica je napisao/la:pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:Jebote meni fali svega...samopuzdanja, inuticije, vizije....lutam.....ubit ću se
Zašto ti je odvratna?
odbija me, ide mi na zivce, previse je nametljiva, ruzna...eto...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:magdalenica je napisao/la:pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:Jebote meni fali svega...samopuzdanja, inuticije, vizije....lutam.....ubit ću se
Zašto ti je odvratna?
Hm...možda bi baš nju mogao probati obojati.
Gost- Gost
magdalenica je napisao/la:pizda je napisao/la:magdalenica je napisao/la:pizda je napisao/la:
Zašto ti je odvratna?
mos mislit, nemam pametnija posla nego li farbat mandale...
pizda- Murderator
Možeš ih podvalit Obiju, ima zastoj u culturi.pizda je napisao/la:magdalenica je napisao/la:pizda je napisao/la:magdalenica je napisao/la:
Zašto ti je odvratna?
besposlenpop je napisao/la:Možeš ih podvalit Obiju, ima zastoj u culturi.pizda je napisao/la:magdalenica je napisao/la:pizda je napisao/la:
a sta da radi sa culturom u razdoblju pandemije. Jedino da crtaju grafite po zidovima...
pizda- Murderator
Jednoga je Whisperica pofino pobojala na prethodnoj stranici.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Možeš ih podvalit Obiju, ima zastoj u culturi.pizda je napisao/la:magdalenica je napisao/la:
a sta da radi sa culturom u razdoblju pandemije. Jedino da crtaju grafite po zidovima...
sta onaj u kojem je iskontrolirala svoj stres?
pizda- Murderator
Taj.pizda je napisao/la:sta onaj u kojem je iskontrolirala svoj stres?
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.