arena traži vaše najmilije
Stranica 5 / 8. • Share
Stranica 5 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: arena traži vaše najmilije
pizda je napisao/la:
ma daj? Super, sta ono nesto sto si vec prije u fusu?
Aha, pa pisala sam neki dan kad sam zadnji puta bila, u biti bice ima tjedan dana, na nekoj temi o tome. Nije ono prije, ni tu vise nema nes puno kruha. Ovo je servis za prijavu EU projekata, imaju drzavne agencije, ali kurca ne rade, pogotovo na podrucju Dalmacije, pa se korz moj posao i kontakte sa ljudima pokazala potreba za nekime tko bi im pomagao u tome, pa sam prije neko vrijeme pocela sa time i onda skuzila da to moze biti pravi posao, a ne samo honorarni, pa sam prije dva mjeseca pocela to ozbiljnije raditi i sada imam klijenata, a za kasnije cemo vidjeti
darla je napisao/la:pizda je napisao/la:
ma daj? Super, sta ono nesto sto si vec prije u fusu?
Aha, pa pisala sam neki dan kad sam zadnji puta bila, u biti bice ima tjedan dana, na nekoj temi o tome. Nije ono prije, ni tu vise nema nes puno kruha. Ovo je servis za prijavu EU projekata, imaju drzavne agencije, ali kurca ne rade, pogotovo na podrucju Dalmacije, pa se korz moj posao i kontakte sa ljudima pokazala potreba za nekime tko bi im pomagao u tome, pa sam prije neko vrijeme pocela sa time i onda skuzila da to moze biti pravi posao, a ne samo honorarni, pa sam prije dva mjeseca pocela to ozbiljnije raditi i sada imam klijenata, a za kasnije cemo vidjeti
super:) to je jos bolje od onog prije jer zahtjeva puno manje angazmana i fizickog napora. Jezicava jesi pa ces lako animirat ljude i zainteresirat ih.... Ajd, drzim fige da ti lijepo krene a i ostane tako...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
pizda je napisao/la:
super:) to je jos bolje od onog prije jer zahtjeva puno manje angazmana i fizickog napora. Jezicava jesi pa ces lako animirat ljude i zainteresirat ih.... Ajd, drzim fige da ti lijepo krene a i ostane tako...
Pa nije bas manje angazmana. Moras dosta hodati po terenu, pricati sa ljudima, vidjeti situaciju na licu mjesta, pa sa njima u razgovoru vidjeti za koju vrstu EU poptore bi se mogli prijaviti. Onda sa njima vidjeti kako oni zamisljaju to, onda im ti objasniti sto je od toga moguce kroz te potpore, a sto ne, a onda najebenijni dio, ispunjavanje tone EU formulara, prijava i sto pare vidis tek ako je to sve realizirano, a bez obzira na to hoce li biti moras napraviti sve kao da hoce. Tak da nema lakog kruha, osim ako nisi 'ercegovac . Jadni hercegovci uvijek zajebavanje na njihov racun.
Ali veseli me. Tnx na dobrim zeljama
Pa nije bas manje angazmana. Moras dosta hodati po terenu, pricati sa ljudima, vidjeti situaciju na licu mjesta, pa sa njima u razgovoru vidjeti za koju vrstu EU poptore bi se mogli prijaviti. Onda sa njima vidjeti kako oni zamisljaju to, onda im ti objasniti sto je od toga moguce kroz te potpore, a sto ne, a onda najebenijni dio, ispunjavanje tone EU formulara, prijava i sto pare vidis tek ako je to sve realizirano, a bez obzira na to hoce li biti moras napraviti sve kao da hoce. Tak da nema lakog kruha, osim ako nisi 'ercegovac . Jadni hercegovci uvijek zajebavanje na njihov racun.
dobro, birokracije svakako ima puno vise ali manje konkretnog rada. Sad ces bit neka agentica EU za poticaje:). formulare ces se verzirat popunjavat na brzaka, kad ti krene platis nekog da ti to radi...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
zapljesnivit ce ti kolaci do bozica...
Ne to su generalne probe, posto koliko smo mogli vidjeti zenska populacija u vecini poprave talentirana za kolace, pa sad vjezbati prvo
aj sad stisni dupe pa napiši da znaš peć kolače kad je to tako demode
mogu ti reći da nakon puno godina baš guštam u pečenju... stan predivno miriše... jebada je samo što poslije moram počistiti kuhinju koja izgleda kao da ju je poharao onaj sandy
Gost- Gost
to je krvav posao...
Gost- Gost
pizda je napisao/la:
dobro, birokracije svakako ima puno vise ali manje konkretnog rada. Sad ces bit neka agentica EU za poticaje:). formulare ces se verzirat popunjavat na brzaka, kad ti krene platis nekog da ti to radi...
Je kad napravis sprancu za koju vidis da ce ti prolaziti u EU, dio birokracije je svakako laksi . Samo nisu ovi oni nasi tudumi, kod njih sve mora biti po PS-u u stavku.
Ma najvaznije je sto vidis da tvoj rad doprinosi konkretno necemu, a ne ono kad radis da bi radio, a smisla, svrhe i koristi od nikuda,kakav je rad u vecini drzavnih firmi.
Btw je napisao/la:
mogu ti reći da nakon puno godina baš guštam u pečenju... stan predivno miriše... jebada je samo što poslije moram počistiti kuhinju koja izgleda kao da ju je poharao onaj sandy
Ne mogu morala bi lagati, ja sam lepo priznala da ne znam
Etvo vidis Pipojac da sam bila u pravu, vjezbaju
Btw je napisao/la:
to je krvav posao...
Nemoj tako, Pipi me taman ohrabrio da cu ja to u cas posla
darla je napisao/la:Btw je napisao/la:
Ne mogu morala bi lagati, ja sam lepo priznala da ne znam
Etvo vidis Pipojac da sam bila u pravu, vjezbaju
nego šta... ovako imam dovoljno vremena ispoklanjat sve fulane
Gost- Gost
ma učas ćeš napraviti, ali pokasirati honorardarla je napisao/la:Btw je napisao/la:
to je krvav posao...
Nemoj tako, Pipi me taman ohrabrio da cu ja to u cas posla
Gost- Gost
Btw je napisao/la:
ma učas ćeš napraviti, ali pokasirati honorar
Ja, ljepote privatnog bizmisa, jebe mi se uvesti cu im fiskalne kase, to ce mi sigurno pomoci
Zato te i jebu sinusi ...pizda je napisao/la:lastavica je napisao/la:
osjećala sam se kao u školi kada bi nam profesorica govorila o inverznim jednadžbama, matricama, integralima ili sinusima ....
ja to nisam ucijo, otisao prije da izbjegnem tu dosadu...
Gost- Gost
Danas gledaju Sulju ...darla je napisao/la:lastavica je napisao/la:
ja dobro kuham, stvarno da.
ali za kolače sam antitalenat. ali imam želju, i naučit ću ...
jebote gledam masterchefa prekjučer, žena pokazuje kako se radi sacher torta, običan biskvit i crema pasticciera.
osjećala sam se kao u školi kada bi nam profesorica govorila o inverznim jednadžbama, matricama, integralima ili sinusima ....
Ma nije to problem, samo kao prvo covjeku se nigdje ne smije zuriti i ne smije biti na programu, onda sjebe, ovako kad imas vremena pa polako ... meni prije nikad nije bilo jasno koji su kurac stare zene vezle goblene i sve one pizdarije i kolace pekle i to, sad kuzim, nisu znale sto bi sa sobom
Gost- Gost
Eto - znači za državu nisi radila ...darla je napisao/la:pizda je napisao/la:
a sta si to vec definitivno pocela raditi, dala otkaz u masliniku?
Pocela sam raditi, prije dva mjeseca, a od 01.01., sluzbeno prestajem raditi u masliniku
Gost- Gost
Imamo neke znakovite nove nickove na forumu. Najprije Istina, a sad je stigla i Laž
taja- Broj postova : 5995
taja je napisao/la:Imamo neke znakovite nove nickove na forumu. Najprije Istina, a sad je stigla i Laž
stvarno?
jebate, jesam muderatorica... nisam skužila ni Istinu (dok nije napisala post) moš mislit što ću skužiti Laž
Gost- Gost
taja je napisao/la:Imamo neke znakovite nove nickove na forumu. Najprije Istina, a sad je stigla i Laž
je, primijetila... al dok god ne progovore kako treba i u kontinuitetu, kao da ih i nema
Gost- Gost
kišna glista je napisao/la:taja je napisao/la:Imamo neke znakovite nove nickove na forumu. Najprije Istina, a sad je stigla i Laž
je, primijetila... al dok god ne progovore kako treba i u kontinuitetu, kao da ih i nema
možds nisu došli tu da govore, nego da napišu kakav pp
Gost- Gost
Ne znammm...
Možda je znakovito već to što uopće postoje na našem forumu? Misle da smo pametni pa ćemo i sami skužiti što nam žele porućiti tim dubokim imenima?
Možda je znakovito već to što uopće postoje na našem forumu? Misle da smo pametni pa ćemo i sami skužiti što nam žele porućiti tim dubokim imenima?
taja je napisao/la: Ne znammm...
tako je...računaju na naše telepatske sposobnosti
Gost- Gost
taja je napisao/la: Ne znammm...
je moš misliti... magistrirali smo na Autorovoj Istini, sad ćemo misliti čemu i laž uz nju... jebemese daprostiš
Gost- Gost
Btw je napisao/la:taja je napisao/la: Ne znammm...
je moš misliti... magistrirali smo na Autorovoj Istini, sad ćemo misliti čemu i laž uz nju... jebemese daprostiš
da nije to stvarno naš Autor?
Podijeljen u dvije cjeline
taja je napisao/la:Btw je napisao/la:taja je napisao/la: Ne znammm...
ne griješi dušu... Autor je jedan i jedinstven, nikad i nikako podvojen
Gost- Gost
Btw je napisao/la:taja je napisao/la:Btw je napisao/la:taja je napisao/la: Ne znammm...
ne griješi dušu... Autor je jedan i jedinstven, nikad i nikako podvojen
Nek dođe i demantira me
Stranica 5 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Arena trazi vase najmilije (Kultnix verzija)
» "Arena" trazi svoje najmilije
» ARENA
» Trazi se vlasnik...
» "Arena" trazi svoje najmilije
» ARENA
» Trazi se vlasnik...
Stranica 5 / 8.