kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sajkotest

Stranica 27 / 33. Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Next

Go down

Sajkotest - Page 27 Empty Re: Sajkotest

Postaj  orion 21.06.15 19:47

kišna glista je napisao/la:
orion je napisao/la:abokte nije ti fora Sajkotest - Page 27 3111943984  ... mic po mic pa ak ponoviš dovoljno puta i zapamtiš raspored  biti ćeš najbolji vidac u bližoj okolici    Sajkotest - Page 27 3111943984

ne možeš pamtit redoslijed ... u tome je i sva čar jer ti mijenjaju raspored boja pa sam sama sebi dokazala da fakat slabo razaznajem nijanse svega što baca na crveno i dalje na jarko roza ... bez problema pređem trideset ako mi ne stave roza ili crvenu kombinaciju inače znam ostati i tamo na dvajst i kusur ... fora ... i onda se mi čudimo kako to da različiti ljudi različito vide onu haljinu ... lijepo, drugačije vidimo boje i drugačije reagiramo na neke

zezam matildu Sajkotest - Page 27 3111943984  ... probala sam malo prije - danas došla do 26 - zadnji bio pogreška.

Primjetila sam da bolje raspoznajem plave i žute nijanse od onih koje vuku na crveno.... možda zato što su općenito laganije za oko.

Broj postova : 5983

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 21.06.15 19:50

orion je napisao/la:
orion je napisao/la:abokte nije ti fora Sajkotest - Page 27 3111943984  ... mic po mic pa ak ponoviš dovoljno puta i zapamtiš raspored  biti ćeš najbolji vidac u bližoj okolici    Sajkotest - Page 27 3111943984

ne možeš pamtit redoslijed ... u tome je i sva čar jer ti mijenjaju raspored boja pa sam sama sebi dokazala da fakat slabo razaznajem nijanse svega što baca na crveno i dalje na jarko roza ... bez problema pređem trideset ako mi ne stave roza ili crvenu kombinaciju inače znam ostati i tamo na dvajst i kusur ... fora ... i onda se mi čudimo kako to da različiti ljudi različito vide onu haljinu ... lijepo, drugačije vidimo boje i drugačije reagiramo na neke

zezam matildu Sajkotest - Page 27 3111943984  ... probala sam malo prije - danas došla do 26 - zadnji bio pogreška.

Primjetila sam da bolje raspoznajem plave i žute nijanse od onih koje vuku na crveno.... možda zato što su općenito laganije za oko.

pa zanimljivo bi bilo razmijeniti iskustva ... možda nekima baš leže te jarko crvene i ciklama ... meni su one zelene, plave i svi zemljani tonovi super laki za riješiti ... odmah mi bljesne onaj jedini drugačiji kvadratić kao da je u njemu svjetlo upaljeno ... al kad je crveno nikako ... oči mi ispadnu i onda idem na blef

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  orion 21.06.15 19:52

orion je napisao/la:

pa zanimljivo bi bilo razmijeniti iskustva ... možda nekima baš leže te jarko crvene i ciklama ... meni su one zelene, plave i svi zemljani tonovi super laki za riješiti ... odmah mi bljesne onaj jedini drugačiji kvadratić kao da je u njemu svjetlo upaljeno ... al kad je crveno nikako ... oči mi ispadnu i onda idem na blef

....a sokim ćeš razmienit iskustva kad Bitwe vidi sve, a metilda niš Sajkotest - Page 27 1523192931

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 21.06.15 19:56

orion je napisao/la:

....a sokim ćeš razmienit iskustva kad Bitwe vidi sve, a metilda niš Sajkotest - Page 27 1523192931

o brezobraznog li admina Sajkotest - Page 27 3791038771  da s kim ? ... ni ne znaš više tko sve piše na tvom forumu i tko ti je sve član zadruge Sajkotest - Page 27 827055756

jest da nas ima malo al smo ćoravi Sajkotest - Page 27 1523192931

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  orion 21.06.15 20:07

orion je napisao/la:

o brezobraznog li admina Sajkotest - Page 27 3791038771  da s kim ? ... ni ne znaš više tko sve piše na tvom forumu i tko ti je sve član zadruge Sajkotest - Page 27 827055756

jest da nas ima malo al smo ćoravi Sajkotest - Page 27 1523192931

hahahaaaa.... najviše me zanima  tko je Pero u toj priči Sajkotest - Page 27 3111943984

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 21.06.15 20:57

Ne ponavlja se raspored, zato mi je bilo i zabavno cijelo popodne, ali moji su me uvjerili da se ne pika stoti put nego samo prvi, tako da sam ostala pas s naočalama.  Sajkotest - Page 27 1619348112

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 21.06.15 23:01

evo još malo toga za kvariti vid Sajkotest - Page 27 1523192931
http://www.index.hr/lajk/poster/133345/zakon-trik-boja-koju-nikada-niste-vidjeli

ako smo i ćoravi, nitko nam ne brani bit psihodeličnim Sajkotest - Page 27 1523192931

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Lena 22.06.15 13:45

onaj prvi test sam došla do 29....zelene su mi najteže,a ostale lakše uočim.....
ne da mi se opet....
Lena
Lena

Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....

[Vrh] Go down

Postaj  Lena 22.06.15 13:47

kišna glista je napisao/la:evo još malo toga za kvariti vid Sajkotest - Page 27 1523192931
http://www.index.hr/lajk/poster/133345/zakon-trik-boja-koju-nikada-niste-vidjeli

ako smo i ćoravi, nitko nam ne brani bit psihodeličnim Sajkotest - Page 27 1523192931

probala....fakat bljeska  Sajkotest - Page 27 11484130
Lena
Lena

Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....

[Vrh] Go down

Postaj  Yehudi 22.06.15 19:16

Zato jer se oči vlaže pa se svjetlost drugačije lomi.

Yehudi

Broj postova : 2225

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.06.15 6:06

btw je napisao/la:33 bez greške... mašala  Sajkotest - Page 27 11484130
nikakvo čudo što sam onomad eska i babana satrala s 50 nijanski zelene  Sajkotest - Page 27 3114667799

a i ti si robotić ? šuti ... završit ćemo u konpjuteru loveći forumaše ako nas esco regrutira

jučer uspjela natuć 34 ali sad opet probala i nejde dalje od 29 ... i uvijek ista fora ... ako ne naletim na ciklamu, ide ko u priči, stave mi ciklama boju i meni mozak zablesira ... nisam ni znala da imam tu ciklama fobiju ... ajd da i ja imam neku
misliš oni njegovi androidići.... lovci na komarce  Sajkotest - Page 27 1523192931

kad dojdem ktebi ofarbat ću ti barem jedan zid u 50 nijansi ciklame...   Sajkotest - Page 27 2281111077

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.06.15 7:47

ja dosao do sesnaestog pitanja i nece dalje. Stiscem inkriminirajuci kvadratic ali ne fata...
pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.06.15 7:51

pizda je napisao/la:ja dosao do sesnaestog pitanja i nece dalje. Stiscem inkriminirajuci kvadratic ali ne fata...

upri jače ... štas ti mislijo da je to lako i da se mi tu zajebavamo ... aaa, težak je to posao

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.06.15 7:58

pizda je napisao/la:ja dosao do sesnaestog pitanja i nece dalje. Stiscem inkriminirajuci kvadratic ali ne fata...

upri jače ... štas ti mislijo da je to lako i da se mi tu zajebavamo ... aaa, težak je to posao

pa nece, probao dvaput. Valjda su osjetili da sam limitiran...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.06.15 8:02

pizda je napisao/la:

a jebat ga kad je neki osjećajan test u pitanju ...

kod mene sve štima .. prešla 16 i dalje mi se nije dalo ... nema šamse da rušim svoj vlastiti rekord

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.06.15 8:05

pizda je napisao/la:

kod mene sve štima .. prešla 16 i dalje mi se nije dalo ... nema šamse da rušim svoj vlastiti rekord

mozda bi trebao probat na drugom browseru, to ti je danas sve nesto senzibilno. Kako kod vas na Krku, ima li sniega?
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.06.15 8:08

pizda je napisao/la:
pizda je napisao/la:

mozda bi trebao probat na drugom browseru, to ti je danas sve nesto senzibilno. Kako kod vas na Krku, ima li sniega?

ja uopće ne kužim vas sa tim šetanjem brauserima ... meni na svakom isto ... a na krku s njega još nema al s nje ima uvijek

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.06.15 8:11

ja uopće ne kužim vas sa tim šetanjem brauserima ... meni na svakom isto ... a na krku s njega još nema al s nje ima uvijek

tako bi trebalo bit ali nie. Ponekad uopce ne mos na forum sa jednim a mos sa drugim ili trecim. Nakon par dana se redoslijed izmijeni. Vecinu filmova ne mos pogledat sa IE vec ti treba Mozilla itd.itd. Zaboravljas da su browsere ljudi napravili a sto covjek napravi to je obavezno u kurcu... Sajkotest - Page 27 1523192931
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.06.15 8:15

pizda je napisao/la:

tako bi trebalo bit ali nie. Ponekad uopce ne mos na forum sa jednim a mos sa drugim ili trecim. Nakon par dana se redoslijed izmijeni. Vecinu filmova ne mos pogledat sa IE vec ti treba Mozilla itd.itd. Zaboravljas da su browsere ljudi napravili a sto covjek napravi to je obavezno u kurcu... Sajkotest - Page 27 1523192931

štas gledo od filmova ... jel ima šta što vrijedi pogledati il i dalje sve bezveze ... neki dan sam išla gledati onaj novi jurasic park... eno, i dinosaure sjebali ko i te brausere ... imaš ti praf, sve čega se ljudi dočepaju, na kraju ispadne zlo i naopako

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.06.15 8:18

štas gledo od filmova ... jel ima šta što vrijedi pogledati il i dalje sve bezveze ... neki dan sam išla gledati onaj novi jurasic park... eno, i dinosaure sjebali ko i te brausere ... imaš ti praf, sve čega se ljudi dočepaju, na kraju ispadne zlo i naopako

nista, doma imam neku kantu koja kod gledanja filma zasteka par desetaka puta. Na taj nacin, film od dva sata pogledas za tri i pol sata. To stvarno bude cjelovecernje...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.06.15 8:35

pizda je napisao/la:

nista, doma imam neku kantu koja kod gledanja filma zasteka par desetaka puta. Na taj nacin, film od dva sata pogledas za tri i pol sata. To stvarno bude cjelovecernje...

a to je do kante ?... a ja mislila do loše stranice pa odustala od gledanja ... prosviram kad mi zašteka pa pokrenem a ono iskoči još pet reklama, pa dok ih pogasim opet zašteka ... zato ni ne gledam filmove više al sam skužila da ovi lošiji ne štekaju ... štekaju samo oni dobri ... inače ne bih ni u ludilu išla gledati jurasik par stopedeseti nastavak Sajkotest - Page 27 1523192931

al nije ni to loše jer sam se opet ulovila čitanja ...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.06.15 9:50

pizda je napisao/la:

a to je do kante ?... a ja mislila do loše stranice pa odustala od gledanja ... prosviram kad mi zašteka pa pokrenem a ono iskoči još pet reklama, pa dok ih pogasim opet zašteka ... zato ni ne gledam filmove više al sam skužila da ovi lošiji ne štekaju ... štekaju samo oni dobri ... inače ne bih ni u ludilu išla gledati jurasik par stopedeseti nastavak Sajkotest - Page 27 1523192931

al nije ni to loše jer sam se opet ulovila čitanja ...

pa mozda i nije ijako mislim da ipak je Sajkotest - Page 27 684758713. Fale mi neki noviji Adobei a kad ih hocu instalirat, ne mogu. Vele da mi fali neki bitan sastojak a taj sastojak ce biti Windows 7 umjesto milenijskog kojeg jos koristim... Sajkotest - Page 27 1523192931
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.06.15 10:09

pizda je napisao/la:
pa mozda i nije ijako mislim da ipak je Sajkotest - Page 27 684758713. Fale mi neki noviji Adobei a kad ih hocu instalirat, ne mogu. Vele da mi fali neki bitan sastojak a taj sastojak ce biti Windows 7 umjesto milenijskog kojeg jos koristim... Sajkotest - Page 27 1523192931

mene je počela dobrano zamarati sva ta teknologija ... krepo mi mobitel i sve odugovlačim u nabavi novog il popravka ... uopće mi se ne da aktivirati ga opet ... i ovako me prek fiksnog nađu oni koji me trebaju a kad sam izvna kuće, onda ja ne trebam nikoga pa bolje da me nitko ni ne zove ... isto sa tv ... polako sve gasim osim kompa i sve više me lovi guštiranje u stvarima u kojima sam guštala nekada dok nije bilo svih tih ometala

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.06.15 10:43

pizda je napisao/la:

mene je počela dobrano zamarati sva ta teknologija ... krepo mi mobitel i sve odugovlačim u nabavi novog il popravka ... uopće mi se ne da aktivirati ga opet ... i ovako me prek fiksnog nađu oni koji me trebaju a kad sam izvna kuće, onda ja ne trebam nikoga pa bolje da me nitko ni ne zove ... isto sa tv ... polako sve gasim osim kompa i sve više me lovi guštiranje u stvarima u kojima sam guštala nekada dok nije bilo svih tih ometala

meni je glupo sto cim stavis nesto novo ne mozes koristiti pola onog starog. Na ovom Windowsu 7 ne mogu koristiti nijedan prijasnji photoshop, neke igre, Windows movie maker pa sad ne mogu stavljat klipove na jubito. Ima neki novi WMM ali to je debilana sa skuzit, nema veze sa onim starim...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.06.15 10:46

pizda je napisao/la:
pizda je napisao/la:

meni je glupo sto cim stavis nesto novo ne mozes koristiti pola onog starog. Na ovom Windowsu 7 ne mogu koristiti nijedan prijasnji photoshop, neke igre, Windows movie maker pa sad ne mogu stavljat klipove na jubito. Ima neki novi WMM ali to je debilana sa skuzit, nema veze sa onim starim...

al to je općenito sa svime ... ništa se više ni ne proizvodi da traje nego da što prije moraš kupiti novo ... velim ti, još malo pa će apokalipsa jer ovo dalje ne može ovako ...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 27 / 33. Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Next

[Vrh]