Najljepsa Tema
Stranica 3 / 3. • Share
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Najljepsa Tema
Nja,,nja,,,nja,,jedino je Taja dobila petizu...sjed dole ..imash topa iz muljanja:))btw je napisao/la:naravno... tko pita ne skitazingaro je napisao/la:Kuloari svashta prichau,,ajmo da vidimo tko je koga,,pa valjda imate toliko hrabrosti,,mislim ,,
prvo sam spavala s darkicom... a onda me krenulo...lali, napeta krošnja, orion, kišna glista... uglavnom su me salijetale žemske...
ljubila sam se s mnogima... urbica, whispica, lena, tonac, esko, pop, baban, sarita... eh, a s darlom sam se prvo ljubila, a onda i stiskala jedne hladne noći...
umalo zaboravih... esko mi je buljio u dekolte , a baban u nedepilirate noge...
Gost- Gost
tajči imam jednu zamolbu... trebala bih ispravit topa, oš mi malo posudit yehudijataja je napisao/la:
Gost- Gost
btw je napisao/la:tajči imam jednu zamolbu... trebala bih ispravit topa, oš mi malo posudit yehudijataja je napisao/la:
Bolje ti je posudi ESKA..,sto% cesh ispravit topa za peticu:
Gost- Gost
nema prepisivanjabtw je napisao/la:tajči imam jednu zamolbu... trebala bih ispravit topa, oš mi malo posudit yehudijataja je napisao/la:
taja- Broj postova : 5995
pu škrte štrebericetaja je napisao/la:nema prepisivanjabtw je napisao/la:tajči imam jednu zamolbu... trebala bih ispravit topa, oš mi malo posudit yehudijataja je napisao/la:
Gost- Gost
btw je napisao/la:pu škrte štrebericetaja je napisao/la:nema prepisivanjabtw je napisao/la:tajči imam jednu zamolbu... trebala bih ispravit topa, oš mi malo posudit yehudijataja je napisao/la:
bi se švercala e nemore .......
Štaš prepisivat?btw je napisao/la:pu škrte štrebericetaja je napisao/la:nema prepisivanjabtw je napisao/la:tajči imam jednu zamolbu... trebala bih ispravit topa, oš mi malo posudit yehudijataja je napisao/la:
To se danas u Rvackoj kupuje...mislim, ocjene
taja je napisao/la:Štaš prepisivat?btw je napisao/la:pu škrte štrebericetaja je napisao/la:nema prepisivanjabtw je napisao/la:
tajči imam jednu zamolbu... trebala bih ispravit topa, oš mi malo posudit yehudija
znači blitva je zapravo pogriješila što nije ponudila cijenu ? taja postala jehudijev pimp rekoh ja da u njoj vidim poslovnu crtu i smisao za bizmis
Gost- Gost
pa mogla sam i ja biti malo poslovnija... čuj posudi mi gakišna glista je napisao/la:taja je napisao/la:Štaš prepisivat?btw je napisao/la:pu škrte štrebericetaja je napisao/la:
nema prepisivanja
znači blitva je zapravo pogriješila što nije ponudila cijenu ? taja postala jehudijev pimp rekoh ja da u njoj vidim poslovnu crtu i smisao za bizmis
podbacila sam skroz... ovi gorenjci slabo utječu na mene... ko da imam zmiju u džepu pa ne smijem potegnuti takuin...
Gost- Gost
btw je napisao/la:pa mogla sam i ja biti malo poslovnija... čuj posudi mi gakišna glista je napisao/la:taja je napisao/la:Štaš prepisivat?btw je napisao/la:
pu škrte štreberice
podbacila sam skroz... ovi gorenjci slabo utječu na mene... ko da imam zmiju u džepu pa ne smijem potegnuti takuin...
a i sama si stoput rekla da ljudi ne cijene ono što masno ne plate pa se isprsi sa cifrom
Gost- Gost
jelda kako sam pametna kad treba dijeliti savjete drugimakišna glista je napisao/la:
a i sama si stoput rekla da ljudi ne cijene ono što masno ne plate pa se isprsi sa cifrom
crvena ruža ne prolazi, ljubitelj je izvisio s tom taktikom... fakat će trebati neka cifra,,,, a opet... ružno je pare nuditi...
aaaaa vespa... taji treba vespaaaa.....
tajči, mijenjam vespu (trajno) za jednokratnu uporabu yehudija! more li, more li?
Gost- Gost
kasniš kasnišbtw je napisao/la:jelda kako sam pametna kad treba dijeliti savjete drugimakišna glista je napisao/la:
crvena ruža ne prolazi, ljubitelj je izvisio s tom taktikom... fakat će trebati neka cifra,,,, a opet... ružno je pare nuditi...
tajči, mijenjam vespu (trajno) za jednokratnu uporabu yehudija! more li, more li?
kupila ja motor dok si bila bez interneta
imaš još jednu šansu da iz mene izvučeš sudbonosno da
Dakle???
aha, znam što bi ta šansa bila... kad ću u zadar da se napijemo ko ljud... ups, ženetaja je napisao/la:kasniš kasnišbtw je napisao/la:jelda kako sam pametna kad treba dijeliti savjete drugimakišna glista je napisao/la:
kupila ja motor dok si bila bez interneta
imaš još jednu šansu da iz mene izvučeš sudbonosno da
Dakle???
ništa od moje petice ...
ove godine neću ni priviriti u dalmaciju... nemam baš nešto puno odmora, a i to malo ću provesti na kopnu...
Gost- Gost
Dobro...ocete vi postat iskreni kao shto je bila Taja ili da ja pochnem citirat kuloare//pa jebo te,,cheg se plashite:)Jebat se znate,,to je dokazato,,,ostalo je ijonak sporedno..
Gost- Gost
zingaro je napisao/la:Dobro...ocete vi postat iskreni kao shto je bila Taja ili da ja pochnem citirat kuloare//pa jebo te,,cheg se plashite:)Jebat se znate,,to je dokazato,,,ostalo je ijonak sporedno..
reče on i ostade živ
Gost- Gost
kaj?btw je napisao/la:zingaro je napisao/la:Dobro...ocete vi postat iskreni kao shto je bila Taja ili da ja pochnem citirat kuloare//pa jebo te,,cheg se plashite:)Jebat se znate,,to je dokazato,,,ostalo je ijonak sporedno..
reče on i ostade živ
A jebem ti mater kugli zemaljskoj ,,,shto ne ubrza malo da vas sretnem cheshce,,,Matza mi je cheznja zeshca,,zbog nje piem litre capuchina,,
Gost- Gost
zingaro je napisao/la:Dobro...ocete vi postat iskreni kao shto je bila Taja ili da ja pochnem citirat kuloare//pa jebo te,,cheg se plashite:)Jebat se znate,,to je dokazato,,,ostalo je ijonak sporedno..
jebote, tebi jos nije jasno da je mislila na Yehudija...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
zingaro je napisao/la:kaj?btw je napisao/la:zingaro je napisao/la:Dobro...ocete vi postat iskreni kao shto je bila Taja ili da ja pochnem citirat kuloare//pa jebo te,,cheg se plashite:)Jebat se znate,,to je dokazato,,,ostalo je ijonak sporedno..
reče on i ostade živ
A jebem ti mater kugli zemaljskoj ,,,shto ne ubrza malo da vas sretnem cheshce,,,Matza mi je cheznja zeshca,,zbog nje piem litre capuchina,,
švrćo
Gost- Gost
nije bitno kako se zovepizda je napisao/la:zingaro je napisao/la:Dobro...ocete vi postat iskreni kao shto je bila Taja ili da ja pochnem citirat kuloare//pa jebo te,,cheg se plashite:)Jebat se znate,,to je dokazato,,,ostalo je ijonak sporedno..
ja priznala
ama priznala bih i ja... al ga ne daš... škrtico...taja je napisao/la:nije bitno kako se zovepizda je napisao/la:zingaro je napisao/la:Dobro...ocete vi postat iskreni kao shto je bila Taja ili da ja pochnem citirat kuloare//pa jebo te,,cheg se plashite:)Jebat se znate,,to je dokazato,,,ostalo je ijonak sporedno..
ja priznala
Gost- Gost
Popametna je Taja,,prava ercegovka,,,da do znanja s kime se kreshe ,,,a to u prevodu znachi,,,ajmo uspaljenitze,,,dalje od njega,,,prava zenska,,,kad bi ja sebi taku mogo nac...btw je napisao/la:ama priznala bih i ja... al ga ne daš... škrtico...taja je napisao/la:nije bitno kako se zovepizda je napisao/la:zingaro je napisao/la:Dobro...ocete vi postat iskreni kao shto je bila Taja ili da ja pochnem citirat kuloare//pa jebo te,,cheg se plashite:)Jebat se znate,,to je dokazato,,,ostalo je ijonak sporedno..
ja priznala
Gost- Gost
nešto si krivo pokopčao.zingaro je napisao/la:Popametna je Taja,,prava ercegovka,,,da do znanja s kime se kreshe ,,,a to u prevodu znachi,,,ajmo uspaljenitze,,,dalje od njega,,,prava zenska,,,kad bi ja sebi taku mogo nac...btw je napisao/la:ama priznala bih i ja... al ga ne daš... škrtico...taja je napisao/la:nije bitno kako se zovepizda je napisao/la:
ja priznala
Nemamti ja ni kapi ercegovačke krvi
Ili.....
Sad si mi dao misliti
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 3 / 3.