Wajter raport
Stranica 17 / 40. • Share
Stranica 17 / 40. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Wajter raport
kišna glista je napisao/la:ponovo vodim dječurliju na sat u prirodi ovaj puta mi je dano na volju sama birati mjesta i tematiku ... uf, tome se baš veselim svake godine kad me angažiraju ... klinci su mi genijalni a ovaj puta se radi i o jednoj mojoj omilitoj učiteljici
ne zaboravi pomocna sredstva, flastere, noz i sl.
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
pizda je napisao/la:kišna glista je napisao/la:ponovo vodim dječurliju na sat u prirodi ovaj puta mi je dano na volju sama birati mjesta i tematiku ... uf, tome se baš veselim svake godine kad me angažiraju ... klinci su mi genijalni a ovaj puta se radi i o jednoj mojoj omilitoj učiteljici
ne zaboravi pomocna sredstva, flastere, noz i sl.
ne brini ... rekoh da sam neki dan prala i nanovo pakirala ruksak ... sve je na mjestu ne samo zbog djece nego i inače sad samo moram smisliti sa učiteljicom neku lijepu rutu al moram prvo saznati jel organiziran neki prijevoz ili će se ići samopo bližoj okolici do kud se može pješice
Gost- Gost
oblacno, ima i lagane kisice i juga. 14 stupnjeva vec...
pizda- Murderator
stanje nepromjenjito, jugo i ponesto kise...
pizda- Murderator
kišna glista je napisao/la:zaboravila napisat ... kod mene kiša od jutros pada
ajd, bas kako si prizeljkivala...
pizda- Murderator
kod mene pada citavo jutro i čini se kako će padati cijeli dan
ma nek pada, briga me....
Bit će više šparoga
ma nek pada, briga me....
Bit će više šparoga
taja- Broj postova : 5995
toplo i rominja ... e, sad će početi razdoblje kad mi ni kiše neće smetati ... ako je toplo, onda je užitak kisnuti
Gost- Gost
Jučer je prilično snažno puhao istočnjak, isto zajebato nosi.
Yehudi- Broj postova : 2225
Yehudi je napisao/la:Jučer je prilično snažno puhao istočnjak, isto zajebato nosi.
sve sto nije bura mi je jugo...
pizda- Murderator
jucer padalo cijeli dan a bogme i noc. Sad je oblacno, ima kisnih kapi, toplo, 14 stupnjeva...
pizda- Murderator
u mom susjedstvu opet gradilište oživilo na kući koje se obnavlja već par godina i nikako dovršit sa radovima ... pričam sa izvođačem i veli, čovjek naručio da mu se u kamenoj kući kameni zid obloži umjetnim kamenom probao ga izvođač odgovoriti od toga al nije išlo ... sad tuckaju kameni zid da mogu na njega zalijepit ploče od umjetnog kamena ... to će bit jako ljepo kad se dovrši
jedva čekam susjeda pozvat na kavu kad dovrši kuću da vidi kako izgleda pravi kameni zid ... nakon toga pretpostavljam da će ponovo zvat majstore da mu odljepe umjetni kamen i očiste pravi al neka ljudi rade i zarađuju dok se da tako
jedva čekam susjeda pozvat na kavu kad dovrši kuću da vidi kako izgleda pravi kameni zid ... nakon toga pretpostavljam da će ponovo zvat majstore da mu odljepe umjetni kamen i očiste pravi al neka ljudi rade i zarađuju dok se da tako
Gost- Gost
kišna glista je napisao/la:u mom susjedstvu opet gradilište oživilo na kući koje se obnavlja već par godina i nikako dovršit sa radovima ... pričam sa izvođačem i veli, čovjek naručio da mu se u kamenoj kući kameni zid obloži umjetnim kamenom probao ga izvođač odgovoriti od toga al nije išlo ... sad tuckaju kameni zid da mogu na njega zalijepit ploče od umjetnog kamena ... to će bit jako ljepo kad se dovrši
moras priznat da je to dobra ideja, vjerojatno je na parket stavijo i laminat, nek se nadje...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:kišna glista je napisao/la:u mom susjedstvu opet gradilište oživilo na kući koje se obnavlja već par godina i nikako dovršit sa radovima ... pričam sa izvođačem i veli, čovjek naručio da mu se u kamenoj kući kameni zid obloži umjetnim kamenom probao ga izvođač odgovoriti od toga al nije išlo ... sad tuckaju kameni zid da mogu na njega zalijepit ploče od umjetnog kamena ... to će bit jako ljepo kad se dovrši
moras priznat da je to dobra ideja, vjerojatno je na parket stavijo i laminat, nek se nadje...
ljudi doslovno postaju sve luđi i luđi ... al zabavno mi je to pratiti
Gost- Gost
jutros sam sedam minuta sanjala da mi zvoni budilica... I nikako je isključit... iskapčala sam je iz struje, vadila baterije, skakala po njoj I onda sam nakon sedam minuta tek došla svijesti I skužila da mi mobitel alarmira - SEDAM minuta...
pa ja budem u komi kad spavam, dubokoj.
Gost- Gost
i meni istopizda je napisao/la:Yehudi je napisao/la:Jučer je prilično snažno puhao istočnjak, isto zajebato nosi.
sve sto nije bura mi je jugo...
Vel'ka Maca je napisao/la:jutros sam sedam minuta sanjala da mi zvoni budilica... I nikako je isključit... iskapčala sam je iz struje, vadila baterije, skakala po njoj I onda sam nakon sedam minuta tek došla svijesti I skužila da mi mobitel alarmira - SEDAM minuta...
mene budi timer, probao mobitelom ali ga poslije nikako iskljucit. Stiscem sve zivo i onda se ugasi ali nemam pojma sto od tog stiskanog je bilo presudno...
pizda- Murderator
Vel'ka Maca je napisao/la:jutros sam sedam minuta sanjala da mi zvoni budilica... I nikako je isključit... iskapčala sam je iz struje, vadila baterije, skakala po njoj I onda sam nakon sedam minuta tek došla svijesti I skužila da mi mobitel alarmira - SEDAM minuta...
i pretpostavljam da ti je bilo žao što ipak nije samo san
pizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:jutros sam sedam minuta sanjala da mi zvoni budilica... I nikako je isključit... iskapčala sam je iz struje, vadila baterije, skakala po njoj I onda sam nakon sedam minuta tek došla svijesti I skužila da mi mobitel alarmira - SEDAM minuta...
mene budi timer, probao mobitelom ali ga poslije nikako iskljucit. Stiscem sve zivo i onda se ugasi ali nemam pojma sto od tog stiskanog je bilo presudno...
tako sam ja jednom u četiri ujutro stiskala da isključim mobitel i između ostalog uspjela nazvati veterinara ... i kasnije me čovjek zove nazad i pita šta se desilo ... velim, ništa, šta bi se desilo, a šta si ti čuo da se desilo ? ... a on meni, pa šta si me onda zvala u četiri ujutro ? i provjerim kad ono stvarno nekako uspjela pritisnut njegov broj
Gost- Gost
kišna glista je napisao/la:
tako sam ja jednom u četiri ujutro stiskala da isključim mobitel i između ostalog uspjela nazvati veterinara ... i kasnije me čovjek zove nazad i pita šta se desilo ... velim, ništa, šta bi se desilo, a šta si ti čuo da se desilo ? ... a on meni, pa šta si me onda zvala u četiri ujutro ? i provjerim kad ono stvarno nekako uspjela pritisnut njegov broj
trebala si mu rec da si zabrinuta jer ti dlaka gubi sjaj...
Meni je ovaj najnoviji (smart) mobitel totalka sranje. Ugasis alarm i onda ti svakih par minuta svejedno svira. Postiskao sve zivo sto ima imalo veze i onda nekako prestane. Jedan dan mi svirao alarm do posla, nikako smece pogasit...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:jutros sam sedam minuta sanjala da mi zvoni budilica... I nikako je isključit... iskapčala sam je iz struje, vadila baterije, skakala po njoj I onda sam nakon sedam minuta tek došla svijesti I skužila da mi mobitel alarmira - SEDAM minuta...
meni u 7,15 počinje zvoniti mobitel (onaj prije uopće nisam čula, nije me budio... ovaj novi je na nekim frekvencijama koje su mi izrazito iritante I taj me budi, samo mu nekad treba sedam minuta I duže) I alarm na budilici u 7,30... često ja to sve prepsavam pa kasnim po po' ure na posal.
Gost- Gost
taja je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:jutros sam sedam minuta sanjala da mi zvoni budilica... I nikako je isključit... iskapčala sam je iz struje, vadila baterije, skakala po njoj I onda sam nakon sedam minuta tek došla svijesti I skužila da mi mobitel alarmira - SEDAM minuta...
i pretpostavljam da ti je bilo žao što ipak nije samo san
kužiš kako mi je mozak tražio riješenje za ušutkat to sranje
skakala sam po njoj, frcali su dijelovi na sve strane
Gost- Gost
pizda je napisao/la:kišna glista je napisao/la:
Meni je ovaj najnoviji (smart) mobitel totalka sranje. Ugasis alarm i onda ti svakih par minuta svejedno svira. Postiskao sve zivo sto ima imalo veze i onda nekako prestane. Jedan dan mi svirao alarm do posla, nikako smece pogasit...
to je meni problem sa mobitelima mojih cura ... svoj sam nekako i donekle savladala al ako njih nema a upali im se alarm, nemam pojma kako to ugasiti ... stavim ga pod jastuk i nabacam posteljine preko da ne čujem
Gost- Gost
Jao Pisdo, ugasi mu repeat..pizda je napisao/la:kišna glista je napisao/la:
To je ono što ti ponavlja zvonjavu ako zaspeš
kišna glista je napisao/la:
to je meni problem sa mobitelima mojih cura ... svoj sam nekako i donekle savladala al ako njih nema a upali im se alarm, nemam pojma kako to ugasiti ... stavim ga pod jastuk i nabacam posteljine preko da ne čujem
ma sa ostalima nije bilo problema, ugasis i ne svira do drugog dana. Ovaj ima neke bijesne cake totalno van logike. Moras ga gasit pod settings...
pizda- Murderator
Stranica 17 / 40. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Stranica 17 / 40.