Najljepsa Tema
Stranica 2 / 3. • Share
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Najljepsa Tema
zingaro je napisao/la:
Samo ti ponovi ...shta smeta..od tog se ne ostaje trudan..nego od jeftinog kondoma...Kad smo vec kod kondoma,,,dozivio sam takvu blamazu da to nije za prichat,,
sigurno ti ostao iz gujice virit...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
a u pm.....tebi treba sve nacrtat....pa kad nekoga stalno spominješ meni to vuče na naostalgiju,patnju za tom osobom.....to je moja misao vodilja....zingaro je napisao/la:
A zashto bi patio za njom??Uopce te ne kontam majkemi...ajd mozda bi zelila chuti shta ona stvarno misli o tebi,,al' nisam je pito..zato shto je ona pravi dzentlemen i nikoga ne ogovara..nego ono shto ima rec kaze ti u okitze pa se pushi:))))Ako bude ovo prochitala ..znam shta ce pomisliti,,aj jarane majketi ne trudi se,,,pa znash da vaka zena ne dolazi na taki shupachki forum..Daklem dzabe mi je zavijat,,Ma Baldrk je bijo legenda,,dok nije presto cugat..znam ja koja je to patnja,,jer kad prestanesh pit ,,vishe nisi interesantan zenama..pa ja..Kad si jampi,,,mosh lagat do mile volje a da te ne grize savjest,,a zene to obozavaju...lazi me molim te ...ali njezno:))
nema potreba pitat priju o mišljanju....ja i ona smo se jako dobro razumile.....sve pet
a ti navratiš na šupački forum šta će reć da si šupak i sam
ne spominji mi baldricka.....odma mi teško dođe oko srca kad se sjetima nakog čovika
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Lena je napisao/la:
ne spominji mi baldricka.....odma mi teško dođe oko srca kad se sjetima nakog čovika
sjecam se da je sa tobom blizance imao. Jednog od pet a drugog od osam godina. I odmah su bili toliko stari cim ih je dobijo...
pizda- Murderator
Ah tvoji mokri snovi,,,,kad budesh umiro,,,vikat cesh,,,,kurton kurton ,,kurrrrrrrrrrrrrtoooooooooooooooooooon,,i gotovo,,bolje ti je fokusiraj se na matzu,,em voli veliki kuratz,,(ako ti usfali ,,posud cu ti ja moj,,,pa se poslije mosh hvalit kako ti je veliki) em je uzbudita kad je netko cool.,Garantiram da matza pishe neku erotsku knigu pa pali Pizdu,,i onda prepisuje kako se ponasha mushlarac u godinama,,Priznajem ,,,ja sam se isto bijo zapalijo ko stari panj,,,al sam se na vrijeme zgasijo,,,,tak da vishe nema opasnosti..Sad sam spreman samo na sex bez osijecaja,,,ako ima neka kandidatura neka se javi,,da je usrecim ,,narafski bez kurtona,,,pizda je napisao/la:zingaro je napisao/la:
Samo ti ponovi ...shta smeta..od tog se ne ostaje trudan..nego od jeftinog kondoma...Kad smo vec kod kondoma,,,dozivio sam takvu blamazu da to nije za prichat,,
Gost- Gost
Ma ti ne kuzish po kurtza,,,sad mi je jasno zashto te je Antisha ozenijo:),,,Ma zajebajem se,..Ja nju vabim ne bil doshla,,pa to ti je tvrdoglavo,,,kad neshto kaze ,,,mosh se jebat,,ne popushta,,umrit al' ne popustit,,,take su ti dalmoshitze,,Ma dobra je ona,,,znam sto % da bi te bacila ciplima,,,Al' sa takom zenom nikad nije dosadno,,puna je ideja,,,: A ovo shpachki se za mene ne vazi jer sam ja tek pripravnik medju vama,,shuptzima..Lena je napisao/la:a u pm.....tebi treba sve nacrtat....pa kad nekoga stalno spominješ meni to vuče na naostalgiju,patnju za tom osobom.....to je moja misao vodilja....zingaro je napisao/la:
A zashto bi patio za njom??Uopce te ne kontam majkemi...ajd mozda bi zelila chuti shta ona stvarno misli o tebi,,al' nisam je pito..zato shto je ona pravi dzentlemen i nikoga ne ogovara..nego ono shto ima rec kaze ti u okitze pa se pushi:))))Ako bude ovo prochitala ..znam shta ce pomisliti,,aj jarane majketi ne trudi se,,,pa znash da vaka zena ne dolazi na taki shupachki forum..Daklem dzabe mi je zavijat,,Ma Baldrk je bijo legenda,,dok nije presto cugat..znam ja koja je to patnja,,jer kad prestanesh pit ,,vishe nisi interesantan zenama..pa ja..Kad si jampi,,,mosh lagat do mile volje a da te ne grize savjest,,a zene to obozavaju...lazi me molim te ...ali njezno:))
nema potreba pitat priju o mišljanju....ja i ona smo se jako dobro razumile.....sve pet
a ti navratiš na šupački forum šta će reć da si šupak i sam
Gost- Gost
Pipitze...aj iskreno tko te pojebo osim mene,,,priznaj,,,necu biti ljubomorko..pizda je napisao/la:zingaro je napisao/la:
Gost- Gost
zingaro je napisao/la: Ma ti ne kuzish po kurtza,,,sad mi je jasno zashto te je Antisha ozenijo:),,,Ma zajebajem se,..Ja nju vabim ne bil doshla,,pa to ti je tvrdoglavo,,,kad neshto kaze ,,,mosh se jebat,,ne popushta,,umrit al' ne popustit,,,take su ti dalmoshitze,,Ma dobra je ona,,,znam sto % da bi te bacila ciplima,,,Al' sa takom zenom nikad nije dosadno,,puna je ideja,,,: A ovo shpachki se za mene ne vazi jer sam ja tek pripravnik medju vama,,shuptzima..
kako vrdaš a tico.....pripravnik sa toliko godina računa se za duplog šupka evo i tebi jedna utješna
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
zingaro je napisao/la:Pipitze...aj iskreno tko te pojebo osim mene,,,priznaj,,,necu biti ljubomorko..pizda je napisao/la:zingaro je napisao/la:
ko god je stigo a da mu se pritom i digo...
pizda- Murderator
Polo je napisao/la:zar i toga ima???...razvratna pohotna bando...
si vidil ti to ? a ? možeš doć na instrukcije
Gost- Gost
dobija se na kraju medjunarodno priznati certifikat?...kišna glista je napisao/la:Polo je napisao/la:zar i toga ima???...razvratna pohotna bando...
Gost- Gost
Polo je napisao/la:dobija se na kraju medjunarodno priznati certifikat?...kišna glista je napisao/la:Polo je napisao/la:zar i toga ima???...razvratna pohotna bando...
dobiješ i autorska prava na vlastiti kurac
Gost- Gost
prije bi reko oveci klit, al dalo bi se o tome raspravljati...kišna glista je napisao/la:Polo je napisao/la:dobija se na kraju medjunarodno priznati certifikat?...kišna glista je napisao/la:Polo je napisao/la:zar i toga ima???...razvratna pohotna bando...
Gost- Gost
Dje se to more napravit,,,meni su kuratz ukrali..prijavijo sam na muriju,,,kazu ,,,po zakonu to ne mozemo trazit..kišna glista je napisao/la:Polo je napisao/la:dobija se na kraju medjunarodno priznati certifikat?...kišna glista je napisao/la:Polo je napisao/la:zar i toga ima???...razvratna pohotna bando...
Gost- Gost
zingaro je napisao/la:Dje se to more napravit,,,meni su kuratz ukrali..prijavijo sam na muriju,,,kazu ,,,po zakonu to ne mozemo trazit..kišna glista je napisao/la:Polo je napisao/la:dobija se na kraju medjunarodno priznati certifikat?...kišna glista je napisao/la:
tražili bi oni al im moraš dat slikicu ... bude ti kurac onda na kartonima za mlijeko ... šta će tražit kad ne znaju kako to izgleda
Gost- Gost
Odustajem,,,poslije toga bi mi trazili i burek od samog sira:kišna glista je napisao/la:zingaro je napisao/la:Dje se to more napravit,,,meni su kuratz ukrali..prijavijo sam na muriju,,,kazu ,,,po zakonu to ne mozemo trazit..kišna glista je napisao/la:Polo je napisao/la:
dobija se na kraju medjunarodno priznati certifikat?...
tražili bi oni al im moraš dat slikicu ... bude ti kurac onda na kartonima za mlijeko ... šta će tražit kad ne znaju kako to izgleda
Gost- Gost
zingaro je napisao/la:Odustajem,,,poslije toga bi mi trazili i burek od samog sira:kišna glista je napisao/la:zingaro je napisao/la:Dje se to more napravit,,,meni su kuratz ukrali..prijavijo sam na muriju,,,kazu ,,,po zakonu to ne mozemo trazit..kišna glista je napisao/la:
jest, taj je najzajebaniji ... ko i ona štrudla od višanja sa mesom pao mi neki vic na tu temu na pamet al ga se ne mogu sjetit cijelog pa i ja odustajem ... od vica, naravno
Gost- Gost
Aj ..laknulo mije,,,prepo sam se da i ti necesh trazit burek: Pop voli shish cevap,,ne znam shta radi sa njim,,,al koliko sam upratijo,,,mora bit resh pechen..kišna glista je napisao/la:zingaro je napisao/la:Odustajem,,,poslije toga bi mi trazili i burek od samog sira:kišna glista je napisao/la:zingaro je napisao/la:
Dje se to more napravit,,,meni su kuratz ukrali..prijavijo sam na muriju,,,kazu ,,,po zakonu to ne mozemo trazit..
jest, taj je najzajebaniji ... ko i ona štrudla od višanja sa mesom pao mi neki vic na tu temu na pamet al ga se ne mogu sjetit cijelog pa i ja odustajem ... od vica, naravno
Gost- Gost
zingaro je napisao/la:Pop voli shish cevap,,ne znam shta radi sa njim,,,al koliko sam upratijo,,,mora bit resh pechen..
primijeti se da vas dvoje pratite jedan drugog ... a neb se nikad reklo da si imate šta jedan drugom za reć kad ono ... beeeelaj sami ... ajd mu i ti poruči koju da vidimo kako će odreagirati ... možda se opet uprizori i ovdje ... ja skroz vjerujem da je ovo on na temi jerbo se silno trudi oponašat pizdu samo nikako ne može smislit neprepoznatljiv nick .. recimo, nešto ko meho drkadžija ... to je za popa mišn imposibl
Gost- Gost
A jebo te,,,shto trebash pratit,,nakon ovih svih godina,,prochitash svashta,,,pa i to sa cevapima dodej ko pride uz ono shto te interesira,,Ja vjerujem da je to onaj Pop shto je vozijo zdrkani fijat 132:,,,Ovdje stopiram,,ti si ipak veci struchnjak,,,a vala imash i memooriju bolju od mene,,,pa ti prepushtam da ga nekako dovabish ovdje:kišna glista je napisao/la:zingaro je napisao/la:Pop voli shish cevap,,ne znam shta radi sa njim,,,al koliko sam upratijo,,,mora bit resh pechen..
primijeti se da vas dvoje pratite jedan drugog ... a neb se nikad reklo da si imate šta jedan drugom za reć kad ono ... beeeelaj sami ... ajd mu i ti poruči koju da vidimo kako će odreagirati ... možda se opet uprizori i ovdje ... ja skroz vjerujem da je ovo on na temi jerbo se silno trudi oponašat pizdu samo nikako ne može smislit neprepoznatljiv nick .. recimo, nešto ko meho drkadžija ... to je za popa mišn imposibl
Gost- Gost
naravno... tko pita ne skitazingaro je napisao/la:Kuloari svashta prichau,,ajmo da vidimo tko je koga,,pa valjda imate toliko hrabrosti,,mislim ,,
prvo sam spavala s darkicom... a onda me krenulo...lali, napeta krošnja, orion, kišna glista... uglavnom su me salijetale žemske...
ljubila sam se s mnogima... urbica, whispica, lena, tonac, esko, pop, baban, sarita... eh, a s darlom sam se prvo ljubila, a onda i stiskala jedne hladne noći...
umalo zaboravih... esko mi je buljio u dekolte , a baban u nedepilirate noge...
Gost- Gost
btw je napisao/la:naravno... tko pita ne skitazingaro je napisao/la:Kuloari svashta prichau,,ajmo da vidimo tko je koga,,pa valjda imate toliko hrabrosti,,mislim ,,
prvo sam spavala s darkicom... a onda me krenulo...lali, napeta krošnja, orion, kišna glista... uglavnom su me salijetale žemske...
ljubila sam se s mnogima... urbica, whispica, lena, tonac, esko, pop, baban, sarita... eh, a s darlom sam se prvo ljubila, a onda i stiskala jedne hladne noći...
a pičko jedna ... pa s kim si ti to mene sve varala ?
Gost- Gost
pa ni s kim... ti si bila zadnja....kišna glista je napisao/la:btw je napisao/la:naravno... tko pita ne skitazingaro je napisao/la:Kuloari svashta prichau,,ajmo da vidimo tko je koga,,pa valjda imate toliko hrabrosti,,mislim ,,
lažem... orion je bila zadnja
zaboravila sam kerozinku... i šnjom sam se ljubila... jebote da se nastavim prisjećati do jutra bi moja lista biola dulja od schindlerove
Gost- Gost
btw je napisao/la:pa ni s kim... ti si bila zadnja....kišna glista je napisao/la:btw je napisao/la:naravno... tko pita ne skitazingaro je napisao/la:Kuloari svashta prichau,,ajmo da vidimo tko je koga,,pa valjda imate toliko hrabrosti,,mislim ,,
lažem... orion je bila zadnja
zaboravila sam kerozinku... i šnjom sam se ljubila... jebote da se nastavim prisjećati do jutra bi moja lista biola dulja od schindlerove
jebote, ja zadnja bila ? užas jedan ... znaš da volim bit prva dok si još svježe okupata a za ove kasnije me nije briga, nek se snalaze sa raznim umočcima
Gost- Gost
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.