~ Sjecanja
Stranica 8 / 11. • Share
Stranica 8 / 11. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: ~ Sjecanja
Sad sam zbunjena. Da li boldana korisnica (jos uvijek) pise ili ne?besposlenpop je napisao/la:Još uvjeri u to Tzigu i Glystu, paćemo te priviniti na grudi ...FlattenTheCurve je napisao/la:
... za epske sirine i tomove, primjereniji su blogovi ili tematski forumi. eto, ne dam se ja...
Gost- Gost
https://kultnix.forumcroatian.com/u86FlattenTheCurve je napisao/la:Sad sam zbunjena. Da li boldana korisnica (jos uvijek) pise ili ne?besposlenpop je napisao/la:Još uvjeri u to Tzigu i Glystu, paćemo te priviniti na grudi ...FlattenTheCurve je napisao/la:
... za epske sirine i tomove, primjereniji su blogovi ili tematski forumi. eto, ne dam se ja...
pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Lepi lazo....
je, on je bio za traceve . Imao je i neki drugi nick samo se ne mogu sjetiti...
JovanBL
Poslednji put kada mi se javio je bio sretan do neba. Nadam se da je kod njega jos uvek tako.
Cat_- Broj postova : 865
Kako vi bre Srbi sklanjate 'Banja Luka' kroz svih 7 padeža?Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Lepi lazo....
JovanBL
Poslednji put kada mi se javio je bio sretan do neba. Nadam se da je kod njega jos uvek tako.
besposlenpop je napisao/la:Kako vi bre Srbi sklanjate 'Banja Luka' kroz svih 7 padeža?Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Lepi lazo....
JovanBL
Banja Luka
Banja Luke
Banja Luci
Banja Luku
Banja Luko
Banja Lukom
Banja Luci
...
Aha, thanks! Ma da ti pravo kazem, I don't give a flying flamingo.besposlenpop je napisao/la:https://kultnix.forumcroatian.com/u86FlattenTheCurve je napisao/la:Sad sam zbunjena. Da li boldana korisnica (jos uvijek) pise ili ne?besposlenpop je napisao/la:Još uvjeri u to Tzigu i Glystu, paćemo te priviniti na grudi ...FlattenTheCurve je napisao/la:
Gost- Gost
Blagodarim.Cat_ je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Kako vi bre Srbi sklanjate 'Banja Luka' kroz svih 7 padeža?Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:
JovanBL
Banja Luka
Banja Luke
Banja Luci
Banja Luku
Banja Luko
Banja Lukom
Banja Luci
...
Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Lepi lazo....
JovanBL
e da, znam da je bilo nesto uz BL ...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Nie.FlattenTheCurve je napisao/la:Da li se ikad potvrdilo tko je decko13?
Thanks for being a pal! Ne idže ovo...besposlenpop je napisao/la:Nie.FlattenTheCurve je napisao/la:Da li se ikad potvrdilo tko je decko13?
Ostaj mi dobro!
Gost- Gost
Gost je napisao/la:Thanks for being a pal! Ne idže ovo...besposlenpop je napisao/la:Nie.FlattenTheCurve je napisao/la:Da li se ikad potvrdilo tko je decko13?
Ostaj mi dobro!
Vrati nam se.
ko je sad gost, Flatten? Ocito je privukao samo Jukebox...
pizda- Murderator
Gost je napisao/la:Da li se ikad potvrdilo tko je decko13?
E to je i mene zanimalo, ali nikad saznala nisam.....mislila sam da je Antonac, nije, i još par ideja sam imala, ali odgovor ne znam....
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Lena je napisao/la:
...mislila sam da je Antonac, nije, ...
Toliko o povjerenju u braku.
besposlenpop je napisao/la:Lena je napisao/la:
Imao je neke altere i on, prije, u ona zlatna vremena, ali bi mi rekao, ali za dečka sam fakat mislila da je možda on, kune se da nije
Znam da Antonac je otvorio i nik Dovratnik tamo kod Esca i samo bi se ulogirao i nije pisao, Esco popizdija poprave šta taj Dovratnik radi, jesu li masoni, UDBA.....moguće da ga je bio i banirao....nisam više sigurna jeli....
Ima li ko saznanja ko je Dečko 13...e to fakat zanima....fantastičan lik ko god da je.....i smisao za humor vrhunski
He he ... nekak je najveće sumnje izazival Red, al on se isto klel svim živim i neživim da nije.Lena je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Lena je napisao/la:
Imao je neke altere i on, prije, u ona zlatna vremena, ali bi mi rekao, ali za dečka sam fakat mislila da je možda on, kune se da nije
Znam da Antonac je otvorio i nik Dovratnik tamo kod Esca i samo bi se ulogirao i nije pisao, Esco popizdija poprave šta taj Dovratnik radi, jesu li masoni, UDBA.....moguće da ga je bio i banirao....nisam više sigurna jeli....
Ima li ko saznanja ko je Dečko 13...e to fakat zanima....fantastičan lik ko god da je.....i smisao za humor vrhunski
Dečko13zg bu ostal zauvijek enigma.
Lena je napisao/la:
Znam da Antonac je otvorio i nik Dovratnik tamo kod Esca i samo bi se ulogirao i nije pisao...
slicno ko i ovdje...
pizda- Murderator
decko 13 su Sara i njen tadasnji jebac CPNet...
pizda- Murderator
Da, sad.....treba ga baniratpizda je napisao/la:Lena je napisao/la:
Znam da Antonac je otvorio i nik Dovratnik tamo kod Esca i samo bi se ulogirao i nije pisao...
slicno ko i ovdje...
Jesi siguran, Sarita poriče koliko se sjećam, ali paše mi to uz njih...da da....Sara? Da nisi lagala!!!!pizda je napisao/la:decko 13 su Sara i njen tadasnji jebac CPNet...
Gost je napisao/la:
Thanks for being a pal! Ne idže ovo...
Ostaj mi dobro!
Steta...
Prepoznala sam te po kratkim crticama sa putovanja, po opustenoj konverzaciji, muzici, odlicnom poznavanju engleskog jezika...
Pozdrav, N...
Mozda jednom opet pozelis razmeniti par recenica sa nama. Obradovaces me.
Sve najbolje ti zelim i jos puno prekrasnih puteshestvija.
Na stari Iskon sam dosla na nagovor kolege, koji je inace iz ZG i gej je. Kasnije je postao moj najbolji muski prijatelj. Zajednicki smo se borili za prava homoseksualaca.
Registracija nije bila obavezna, ali sam uvek koristila isti nick - alternativa. I pisala sam iskljucivo na Politici.
Kada je registracija postala obavezna pokusala sam se registrovati kao „alternativa“, ali avaj - neki ljubomorni gadovi su mi vec uzeli nick. I tako sam postala Cat Claw, jedan od najdrazih zenskih likova iz stripa. A i bila je produkt srpskog crtaca stripova, pa mi je zbog toga bila jos draza.
A mogla sam biti „Debela Berta“... Malo je falilo. To bi mozda bilo jos i zanimljivije, ali ne bi tako dobro islo uz moj blog...
Registracija nije bila obavezna, ali sam uvek koristila isti nick - alternativa. I pisala sam iskljucivo na Politici.
Kada je registracija postala obavezna pokusala sam se registrovati kao „alternativa“, ali avaj - neki ljubomorni gadovi su mi vec uzeli nick. I tako sam postala Cat Claw, jedan od najdrazih zenskih likova iz stripa. A i bila je produkt srpskog crtaca stripova, pa mi je zbog toga bila jos draza.
A mogla sam biti „Debela Berta“... Malo je falilo. To bi mozda bilo jos i zanimljivije, ali ne bi tako dobro islo uz moj blog...
Lena je napisao/la:Gost je napisao/la:Da li se ikad potvrdilo tko je decko13?
E to je i mene zanimalo, ali nikad saznala nisam.....mislila sam da je Antonac, nije, i još par ideja sam imala, ali odgovor ne znam....
Dechko je Sara..to se vidi sa one vasijonske stanice golim okom
Gost- Gost
Stranica 8 / 11. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Stranica 8 / 11.