Izborna sutnja
Stranica 3 / 7. • Share
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Izborna sutnja
dobro, ova barem nece trositi drzavni novac za bezbrojne liposukcije...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
besposlenpop- Broj postova : 5769
besposlenpop je napisao/la:Oćemo ovdie nastavit ...?
sta su opet izbori?
pizda- Murderator
Opet su, ne za preCjednika, nego ovi drugi....Plenki se nada da će ga opet izabra, HDZ i nejgovu vrlu ekipu...e pa baš bi volila da tako i bude...pa neka kusa vrelu kašu još 5 godina..jer oni to zaslužuju!!!
Glast ću, ne znam još za kpga....je li se ono Mirela Holy opet negdje aktivirala....ona mi se sviđa
Glast ću, ne znam još za kpga....je li se ono Mirela Holy opet negdje aktivirala....ona mi se sviđa
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Petog sedmog.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Oćemo ovdie nastavit ...?
sta su opet izbori?
Kojih 5? Sabor traje 4!Lena je napisao/la:Opet su, ne za preCjednika, nego ovi drugi....Plenki se nada da će ga opet izabra, HDZ i nejgovu vrlu ekipu...e pa baš bi volila da tako i bude...pa neka kusa vrelu kašu još 5 godina..jer oni to zaslužuju!!!
Mirela je kod Bere ... al sigurno ne bu u vašoj biscupiji.
besposlenpop je napisao/la:Jase još nisam odlučil ...
sta ima neka nova lijeva koalcija?
pizda- Murderator
Kolko pauk levih nogu.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Jase još nisam odlučil ...
sta ima neka nova lijeva koalcija?
ja mislim da cu ovaj put nesto sasvim drugo....plenky mi ide na zivce,o beri ne bi ni trosijo rieci....nainormalniji mi se cine oni iz pokreta Moremo!...simpa mi je onai tomasevic koi iebe bandica a tu su i moi extremni lievicari iz radnicke fronte.....daklem - Moremo!....
ja cekam da naprave KSH, komunisticku stranku hrvacke...
pizda- Murderator
od Skore i onog drugog ercegovca je i Kerum pametniji. Bogte jesu li se posrali i israli sami po sebi...
pizda- Murderator
Škoro je samo kost koju je Plenki bacio i obećao nagraditi ako izdrži ugrize javnosti ne bi li i dalje sa svojom suitom pljačkao i lagodno živio ... Kolinda je kao as u rukavu HDZ-a koja je bržebolje spremno pokazala srednji prst ne bi li odglumila borbu za ljudska (ženska) prava a u biti je tuka najveća ... nekada sam bila šokirana naivnošću ljudi koji padaju na takve igrokaze ... nisam više. Kakav narod takva i vlast ... ilitiga, kako su sijali, tako će i žnjetipizda je napisao/la:od Skore i onog drugog ercegovca je i Kerum pametniji. Bogte jesu li se posrali i israli sami po sebi...
Legolas- Broj postova : 897
Legolas je napisao/la:Škoro je samo kost koju je Plenki bacio i obećao nagraditi ako izdrži ugrize javnosti ne bi li i dalje sa svojom suitom pljačkao i lagodno živio ... Kolinda je kao as u rukavu HDZ-a koja je bržebolje spremno pokazala srednji prst ne bi li odglumila borbu za ljudska (ženska) prava a u biti je tuka najveća ... nekada sam bila šokirana naivnošću ljudi koji padaju na takve igrokaze ... nisam više. Kakav narod takva i vlast ... ilitiga, kako su sijali, tako će i žnjetipizda je napisao/la:od Skore i onog drugog ercegovca je i Kerum pametniji. Bogte jesu li se posrali i israli sami po sebi...
jebes Kolindu, ko da je nikada nije ni bilo. Sto se Skore tice, tipican uhljeb. Odlucio se covjek umjesati onoj Esihici u zivot i preoteti joj glasace. Vec kad godinama koketira sa desnicarima putem debilnih pjesama palo mu na pamet da se lova moze dobiti i na laksi nacin...
pizda- Murderator
‘DRKAM, MOLIM, HRVATSKU JA VOLIM, ZA NJU GORIM’: Ekipa pokušala dešifrirati Mostov predizborni plakat i oduševila odgovorima
Novinar, bloger i voditelj Domagoj Jakopović Ribafish na svom je Facebooku objavio fotku predizbornog plakata Mostovog kandidata i vjeroučitelja Marina Miletića.
Umjesto klasičnih poruka i floskula, na njemu su emotikoni. Iako je ideja možda imala potencijala, sve je zasjenio nepoznati kontekst poruke.
“Kako biste vi dešifrirali ovaj zanimljiv predizborni plakat? Zasad mi vodi ovo. Marko Majica: gori srce, gori domovina, moli mala jer sam siledžija”, upitao je Ribafish pratitelje, a u komentarima su počele pljuštati urnebesne šale.
“Roštilj u srcu, Hrvatska moli za Popaja”, “Samo izgoren voli Hrvatsku, moli i radi u njoj”, “Poprilično bolni hemeroidi, volim Hrvatsku, molim da budem snažan?”, “Imam temperaturu i kardiološke probleme, a sad još i ovi izbori. Ruke su mi se slijepile jer sam jeo pileći batak”, “Podrška lokalnom DVD-u”, “E, a ako čitaš unatraške, onda je “Drk*m, molim, Hrvatsku ja volim, za nju gorim, gorim, goriiiim”, “Pečemo iznutrice na hrvatski način, moli kuhar da ga ne ubijete od batina”, “Kad vam spalimo, spalimo, spalimo i srce i zemlju, molite boga da vas još i ne prebijemo”, pisali su maštoviti korisnici.
------------------------------------------------
Fali bosanski grb.
U komentarima na fotografiju predizbornog plakata Mosta svaki je komentar bio smješniji od prethodnog
Novinar, bloger i voditelj Domagoj Jakopović Ribafish na svom je Facebooku objavio fotku predizbornog plakata Mostovog kandidata i vjeroučitelja Marina Miletića.
Umjesto klasičnih poruka i floskula, na njemu su emotikoni. Iako je ideja možda imala potencijala, sve je zasjenio nepoznati kontekst poruke.
“Kako biste vi dešifrirali ovaj zanimljiv predizborni plakat? Zasad mi vodi ovo. Marko Majica: gori srce, gori domovina, moli mala jer sam siledžija”, upitao je Ribafish pratitelje, a u komentarima su počele pljuštati urnebesne šale.
“Roštilj u srcu, Hrvatska moli za Popaja”, “Samo izgoren voli Hrvatsku, moli i radi u njoj”, “Poprilično bolni hemeroidi, volim Hrvatsku, molim da budem snažan?”, “Imam temperaturu i kardiološke probleme, a sad još i ovi izbori. Ruke su mi se slijepile jer sam jeo pileći batak”, “Podrška lokalnom DVD-u”, “E, a ako čitaš unatraške, onda je “Drk*m, molim, Hrvatsku ja volim, za nju gorim, gorim, goriiiim”, “Pečemo iznutrice na hrvatski način, moli kuhar da ga ne ubijete od batina”, “Kad vam spalimo, spalimo, spalimo i srce i zemlju, molite boga da vas još i ne prebijemo”, pisali su maštoviti korisnici.
------------------------------------------------
Fali bosanski grb.
ovo je lako desifrirat. Ocito se radi o piromanu koji porucuje "volim palit pozare po Hrvackoj a ako bog da i po Bosni cu"...
pizda- Murderator
ja izborno sutim....samo necu glasovati za one govnjare iz hdz.....ali ne smiem to reci jer je izborna sutnja.....sijem masce
Šutnja je modus operandi na "mediteranu kakav je bio". Čemu sada glumiti nekakvu "nešutnju", da ne kažem, potihu galamu ? Većina koja je u Hrvatskoj ostala, šutnjom je u trenucima kada je mogla birati mijenjati svoju, a i kolektivnu sudbinu, ne samo šutjela nego i zanijemila, pa sada žanje kako je i sijala.
pizda je napisao/la:Legolas je napisao/la:Škoro je samo kost koju je Plenki bacio i obećao nagraditi ako izdrži ugrize javnosti ne bi li i dalje sa svojom suitom pljačkao i lagodno živio ... Kolinda je kao as u rukavu HDZ-a koja je bržebolje spremno pokazala srednji prst ne bi li odglumila borbu za ljudska (ženska) prava a u biti je tuka najveća ... nekada sam bila šokirana naivnošću ljudi koji padaju na takve igrokaze ... nisam više. Kakav narod takva i vlast ... ilitiga, kako su sijali, tako će i žnjetipizda je napisao/la:od Skore i onog drugog ercegovca je i Kerum pametniji. Bogte jesu li se posrali i israli sami po sebi...
jebes Kolindu, ko da je nikada nije ni bilo. Sto se Skore tice, tipican uhljeb. Odlucio se covjek umjesati onoj Esihici u zivot i preoteti joj glasace. Vec kad godinama koketira sa desnicarima putem debilnih pjesama palo mu na pamet da se lova moze dobiti i na laksi nacin...
A Plenković zlato i milo malo Pa ti si ga onomad veličao a ispao ljigavac kakvog nema
Legolas je napisao/la:pizda je napisao/la:Legolas je napisao/la:Škoro je samo kost koju je Plenki bacio i obećao nagraditi ako izdrži ugrize javnosti ne bi li i dalje sa svojom suitom pljačkao i lagodno živio ... Kolinda je kao as u rukavu HDZ-a koja je bržebolje spremno pokazala srednji prst ne bi li odglumila borbu za ljudska (ženska) prava a u biti je tuka najveća ... nekada sam bila šokirana naivnošću ljudi koji padaju na takve igrokaze ... nisam više. Kakav narod takva i vlast ... ilitiga, kako su sijali, tako će i žnjetipizda je napisao/la:od Skore i onog drugog ercegovca je i Kerum pametniji. Bogte jesu li se posrali i israli sami po sebi...
A Plenković zlato i milo malo Pa ti si ga onomad veličao a ispao ljigavac kakvog nema
velicao Plenkovica? Da Tesla udje u hdz ne bi ga velicao, kamo li nekog Plenkovica...
pizda- Murderator
lažeš .. ali to je na ovom forumu modus operandi pa me živo zabole tko će se sjetiti tog tvog posta ... a i onog u kojem si mi probao prišiti nekakav delirij ... jebiga ... nie bio niti će ikada biti ... kao što rekoh tada a i sada, vučem konce svog života a za kojekave petljancije me živo zabole ... uživajpizda je napisao/la:Legolas je napisao/la:pizda je napisao/la:Legolas je napisao/la:
Škoro je samo kost koju je Plenki bacio i obećao nagraditi ako izdrži ugrize javnosti ne bi li i dalje sa svojom suitom pljačkao i lagodno živio ... Kolinda je kao as u rukavu HDZ-a koja je bržebolje spremno pokazala srednji prst ne bi li odglumila borbu za ljudska (ženska) prava a u biti je tuka najveća ... nekada sam bila šokirana naivnošću ljudi koji padaju na takve igrokaze ... nisam više. Kakav narod takva i vlast ... ilitiga, kako su sijali, tako će i žnjeti
velicao Plenkovica? Da Tesla udje u hdz ne bi ga velicao, kamo li nekog Plenkovica...
Legolas je napisao/la:
lažeš .. ali to je na ovom forumu modus operandi pa me živo zabole tko će se sjetiti tog tvog posta ... a i onog u kojem si mi probao prišiti nekakav delirij ... jebiga ... nie bio niti će ikada biti ... kao što rekoh tada a i sada, vučem konce svog života a za kojekave petljancije me živo zabole ... uživaj
ti si se najela ludih gljiva. Mozda sam napisao da djeluje najumjerenije od te hdz-ovske bagre ili nesto slicno ali velicanje...
Sto se delirijuma tice, procitaj te svoje postove pa mi kazi je li to delirij ili nesto jos gore...
pizda- Murderator
nisam ... al mi se ne objašnjava već duže vrijeme ... radije pustim kultnix da odradi svoje zmajovepizda je napisao/la:Legolas je napisao/la:
lažeš .. ali to je na ovom forumu modus operandi pa me živo zabole tko će se sjetiti tog tvog posta ... a i onog u kojem si mi probao prišiti nekakav delirij ... jebiga ... nie bio niti će ikada biti ... kao što rekoh tada a i sada, vučem konce svog života a za kojekave petljancije me živo zabole ... uživaj
ti si se najela ludih gljiva. Mozda sam napisao da djeluje najumjerenije od te hdz-ovske bagre ili nesto slicno ali velicanje...
Sto se delirijuma tice, procitaj te svoje postove pa mi kazi je li to delirij ili nesto jos gore...
Ne kopa mi se .. ali Plenkija si veličao ... pouzdano
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 3 / 7.