sta radite sad?
Stranica 25 / 40. • Share
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: sta radite sad?
Panoramski krov.besposlenpop je napisao/la:Zove se šiberdah.Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:
sta imas cabriolet? Meni jos uvijek nije jasno cemu sluze neke dvije rucice zdesna, pomaknem ih i nista se ne desava. Zato ih vise ne diram...
Kakve dve rucice?!
Auto ima shiber (nadam se da se na hrvatskom isto zove) citavom duzinom krova. ...
Gost- Gost
Sitoti?Dudette je napisao/la:Panoramski krov.besposlenpop je napisao/la:Zove se šiberdah.Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:
sta imas cabriolet? Meni jos uvijek nije jasno cemu sluze neke dvije rucice zdesna, pomaknem ih i nista se ne desava. Zato ih vise ne diram...
Kakve dve rucice?!
Auto ima shiber (nadam se da se na hrvatskom isto zove) citavom duzinom krova. ...
Si, sono io. I moj avatar.besposlenpop je napisao/la:Sitoti?Dudette je napisao/la:Panoramski krov.besposlenpop je napisao/la:Zove se šiberdah.Cat_ je napisao/la:
Kakve dve rucice?!
Gost- Gost
A zakaj tak škiljiš?Dudette je napisao/la:Si, sono io. I moj avatar.besposlenpop je napisao/la:Sitoti?Dudette je napisao/la:Panoramski krov.besposlenpop je napisao/la:
Zove se šiberdah.
besposlenpop- Broj postova : 5769
Da vas bolje vidim. Črez ekran.besposlenpop je napisao/la:A zakaj tak škiljiš?Dudette je napisao/la:Si, sono io. I moj avatar.besposlenpop je napisao/la:Sitoti?Dudette je napisao/la:
Panoramski krov.
Zadnja promjena: Dudette; 17.09.20 22:23; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
I zapjevas si 'Zakaj ja ne volim ponedelek'...besposlenpop je napisao/la:Sušim veš, torbe, šlape, svašta nešta ...
Gost- Gost
Sjutra je petak.Dudette je napisao/la:I zapjevas si 'Zakaj ja ne volim ponedelek'...besposlenpop je napisao/la:Sušim veš, torbe, šlape, svašta nešta ...
Feels like Monday...besposlenpop je napisao/la:Sjutra je petak.Dudette je napisao/la:I zapjevas si 'Zakaj ja ne volim ponedelek'...besposlenpop je napisao/la:Sušim veš, torbe, šlape, svašta nešta ...
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:Si, sono io. I moj avatar.besposlenpop je napisao/la:Sitoti?Dudette je napisao/la:Panoramski krov.besposlenpop je napisao/la:
Zove se šiberdah.
Slatka si... ako si to ti:)
Gost- Gost
besposlenpop je napisao/la:Sjutra je petak.Dudette je napisao/la:I zapjevas si 'Zakaj ja ne volim ponedelek'...besposlenpop je napisao/la:Sušim veš, torbe, šlape, svašta nešta ...
Danas je peeeetak!!!! Stoga jedan clasic
Gost- Gost
pospana sam ko mali ćuko. Vec se danima budim u 3 (tri) :/ ako je srec3, zasp3m oko 6 opet
Gost- Gost
koja je poanta tvog deletanja s foruma i nova registracija na isti taj forum svega 2-3 dana kasnije?E nije vel'ka maca je napisao/la:pospana sam ko mali ćuko. Vec se danima budim u 3 (tri) :/ ako je srec3, zasp3m oko 6 opet
Show- Broj postova : 34
Show je napisao/la:koja je poanta tvog deletanja s foruma i nova registracija na isti taj forum svega 2-3 dana kasnije?E nije vel'ka maca je napisao/la:pospana sam ko mali ćuko. Vec se danima budim u 3 (tri) :/ ako je srec3, zasp3m oko 6 opet
Eksplozivna sam... al me brzo prodje... i uostalom jebes covjeka kojeg se ne da nagovoriti...
Gost- Gost
Show je napisao/la:koja je poanta tvog deletanja s foruma i nova registracija na isti taj forum svega 2-3 dana kasnije?E nije vel'ka maca je napisao/la:pospana sam ko mali ćuko. Vec se danima budim u 3 (tri) :/ ako je srec3, zasp3m oko 6 opet
Jel ima neki propisani/uljudjeni rok koliko bi huja trebala trajati? Jebes to, ionako mi je isti kurac...
Jesi to ti magdaleña sto muske suze cijenis ko skvirtanje?
Gost- Gost
Znaci vako stvari stoje.lll... popilo se.... i nemam nikakavih spoznajnih tema za prijavit al me goni da tipkam....upravo na jutjubu reklame rjesavaju pitanja svjetske gladi....evo se supijanac da mene probudio, supijanac, supajac, dok glazbica prica neke druge price.... i tako povazdan.... boze, mogla bi u takav komercijalni patos.... ne gone me lava zmajevi u guzici, mogla bi biti slatko r9manticna, ali ovaj nas direktor programa je jebeni saljivdzija ....l
Gost- Gost
evo pijem nocnu kavu - ponocnicu kako je ja zovem.
inace, ja sam strucnjak za izmisljanje rijeci. npr.
decumeniziranje - to je kad pospremis kucu onako samo ovlas, da se cumez/krs rascisti
apotekiranje - to je kad pospremis poprave da se blista i cisto ko apoteka
ponocnica - nocna kava
vratolomke - papuce preko kojih se lomi vrat kad se prelazi preko njih. to su jedne papuce na koje se spotaknes kad god predjes preko njih
antimaterijski jastuk - to je jedan jastuk koji je toliko tezak kao da je pravljen od antimaterije
ima tih rijeci jos tona. imate li vi neke svoje rijeci koje su karakteristicne za vasu porodicu??
decumeniziranje - to je kad pospremis kucu onako samo ovlas, da se cumez/krs rascisti
ponocnica - nocna kava
vratolomke - papuce preko kojih se lomi vrat kad se prelazi preko njih. to su jedne papuce na koje se spotaknes kad god predjes preko njih
antimaterijski jastuk - to je jedan jastuk koji je toliko tezak kao da je pravljen od antimaterije
ima tih rijeci jos tona. imate li vi neke svoje rijeci koje su karakteristicne za vasu porodicu??
sarita- Broj postova : 917
tako je maco. neka nicija ljutnja ne prenoci. a sad pamet u glavu i ne radi pizdarije ni sebi a ni ovdje po forumu.E nije vel'ka maca je napisao/la:Show je napisao/la:koja je poanta tvog deletanja s foruma i nova registracija na isti taj forum svega 2-3 dana kasnije?E nije vel'ka maca je napisao/la:pospana sam ko mali ćuko. Vec se danima budim u 3 (tri) :/ ako je srec3, zasp3m oko 6 opet
Jel ima neki propisani/uljudjeni rok koliko bi huja trebala trajati? Jebes to, ionako mi je isti kurac...
Jesi to ti magdaleña sto muske suze cijenis ko skvirtanje?
sarita- Broj postova : 917
sarita je napisao/la:evo pijem nocnu kavu - ponocnicu kako je ja zovem.
ponocnica - nocna kava
jok, to su vecinom neke psovke jer mi je familija nekulturna...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Vozim se busom na posao...
maledetta primavera- Broj postova : 1678
Druže Proba, đetije treća tačka?pr0ba je napisao/la:..
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Stranica 25 / 40.