sta radite sad?
Stranica 38 / 40. • Share
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: sta radite sad?
Eto otkuda tvoji mali zeleni.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Puj, puj!pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Idem spat.
Lakunoć papagaji.
dabogda ti se ves masina sama programirala...
Jutros ju jedva ugasil.
znas onaj slucaj kad su spojili dva kompa da medjusobno komuniciraju? Nakon nekog vremena su stvorili svoj jezik i njime poceli komunicirati. Brze bolje su ih otpojili. Pitaj boga sa cime je tvoja masina spojita, mozda sa nekom Candicom sezdeseto godiste...
Neki klinci se zaigrali u garaži (a da nisu pronašli Jabuku).
Cat_ je napisao/la:U Becu su u toku „teroristicki“ napadi. Mediji su veoma pazljivi prilikom izvestavanja o svemu. Ono sto se „zna“ je to da se jedan od napadaca razneo u vazduh. Napad je izvrsen na 6 razlicitih mesta. Jedan u centru na Schwedenplatzu u blizini sinagoge. Jos nista nije gotovo. Govori se i o taocima. Vise zrtava. Pucnjevi u metrou.
sta su sa Francuske presli na Austriju...Treba tu gamad protjerati odakle su i dosli, inace nikad mira...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Dron.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:predivna papigica. ja sam ih se uvijek bojala jer sam imala kovrcavu kosu. tetka je imala 5 papigica. jedan dan sam dosla kod nje i papigica mi se upetljala u kosu. uzas.
jel tetka imala papigicu ili sismisa?
besposlenpop je napisao/la:
Eto otkuda tvoji mali zeleni.
Neki klinci se zaigrali u garaži (a da nisu pronašli Jabuku).
jos nisu vidjeni mali zeleni ali jesu mali sivi...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Dudette je napisao/la:
Bas citam... Uzas!
Nije (mi) jasno jesu li ih sve pohvatali...
Cat, ostanite doma dok vlasti ne potvrde da su identificirali i uhitili sve teroriste.
Kad pomislis da ne moze gore od Covida koji divlja...
Oprosti, tek sada ti odgovaram, ali juce sam bila toliko prestrasena da sam drhtala, plakala i jedva zaspala oko 3h, gledala svaki cas u sobu gde je maleni, pela se i zavlacila ispod Germana, svakakve misli su mi prolazile kroz glavu.
Do ranih jutarnjih casova su se cule policijske sirene, helikopteri su kruzili nad gradom.
Jadni ljudi.
Moj lepi grad...
Cat_- Broj postova : 865
Pa kolko ste daleko od mjesta događaja?Cat_ je napisao/la:
...
Do ranih jutarnjih casova su se cule policijske sirene, helikopteri su kruzili nad gradom.
...
besposlenpop je napisao/la:
Kak to meni izgleda, nisu "teroristički", nego su stvarno teroristički.
Da, nazalost.
Drzavna austrijska televizija, ORF, je hodala na prstima prilkom izvestavanja, ali se i kod njih puno nagadjalo i sumnjalo u svasta. Jednostavno se nije znalo dovoljno.
Na kraju, nakon obrade materijala sa ulice, se doslo do zakljucka da se radilo samo o jednom napadacu.
Ono sto je strashno je to da je on tacno u 20:00 poceo sa pucnjavom, a u 20:09 je vec bio eleminisan od strane WEGA specijalnih jedinica, ne obicne policije. I za tih 9 minuta je uspeo da ubije 4 ljudi i rani 22 od kojih se neki jos bore za zivot.
Ali taj tipicni becki duh je i nakon ove tragedije ljudima izmamio osmeh na lice.
Na jednom snimku, dok terorista puca po ljudima se u pozadini cuje tipican becki naglasak, tzv. Wienerisch, koji recima tipicnim za sleng ovog grada vice:“Schleich dich, du Oaschloch!“ - „Gubi se, shupcino!“
„Schleich dich“ se u zargonu moze prevesti i kao „odjebi“.
I sada je ta rec „Oaschloch“ (na nemackom „Arschloch“) na netu tagovana uz reci Austria i Österreich.
Austrijanci su ponosni na svoj inat.
Na jednom snimku, dok terorista puca po ljudima se u pozadini cuje tipican becki naglasak, tzv. Wienerisch, koji recima tipicnim za sleng ovog grada vice:“Schleich dich, du Oaschloch!“ - „Gubi se, shupcino!“
I sada je ta rec „Oaschloch“ (na nemackom „Arschloch“) na netu tagovana uz reci Austria i Österreich.
Nemoj se, molim te, ispricavati. Samo sam htjela da znas da mislim na tebe...Cat_ je napisao/la:Dudette je napisao/la:
Bas citam... Uzas!
Nije (mi) jasno jesu li ih sve pohvatali...
Cat, ostanite doma dok vlasti ne potvrde da su identificirali i uhitili sve teroriste.
Kad pomislis da ne moze gore od Covida koji divlja...
Oprosti, tek sada ti odgovaram, ali juce sam bila toliko prestrasena da sam drhtala, plakala i jedva zaspala oko 3h, gledala svaki cas u sobu gde je maleni, pela se i zavlacila ispod Germana, svakakve misli su mi prolazile kroz glavu.
Jadni ljudi.
Moj lepi grad...
Gost- Gost
Sva sreća da je tak loš strijelac.Cat_ je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:... I za tih 9 minuta je uspeo da ubije 4 ljudi i rani 22 od kojih se neki jos bore za zivot.
Nisam stigla do sada na forum ali cim sam cula o tome, pomislila sam: Cat! ...Cat_ je napisao/la:Ali taj tipicni becki duh je i nakon ove tragedije ljudima izmamio osmeh na lice.
Bogu hvala dobro ste. Pa to je horror sta se dogadja!
Jesi li se smirila malo? Kako tece zivot danas, nakon prozivljenog uzasa?
Ljubim te malena ... 🥰
maledetta primavera- Broj postova : 1678
Potpis.pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:U Becu su u toku „teroristicki“ napadi. Mediji su veoma pazljivi prilikom izvestavanja o svemu. Ono sto se „zna“ je to da se jedan od napadaca razneo u vazduh. Napad je izvrsen na 6 razlicitih mesta. Jedan u centru na Schwedenplatzu u blizini sinagoge. Jos nista nije gotovo. Govori se i o taocima. Vise zrtava. Pucnjevi u metrou.
sta su sa Francuske presli na Austriju...Treba tu gamad protjerati odakle su i dosli, inace nikad mira...
besposlenpop je napisao/la:Pa kolko ste daleko od mjesta događaja?Cat_ je napisao/la:
...
...
Nekoliko tramvajskih stanica, ali smo mi na brdu, a i potera se nije ogranicila samo na centar.
Moguce da su i neke od islamista koje vec neko vreme prate hapsili u nasem kraju. Takve stvari kriju. Koliko sam mogla videti za sada ih je 14 uhapseno, ali se ne znaju detalji.
Nesto mi nije jasno, u pocetku su govorili o 6 razlicitih mjesta napada pa se na kraju svelo na jednu osobu i jedno podrucje?Cat_ je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Pa kolko ste daleko od mjesta događaja?Cat_ je napisao/la:
...
...
Nekoliko tramvajskih stanica, ali smo mi na brdu, a i potera se nije ogranicila samo na centar.
Moguce da su i neke od islamista koje vec neko vreme prate hapsili u nasem kraju. Takve stvari kriju. Koliko sam mogla videti za sada ih je 14 uhapseno, ali se ne znaju detalji.
Ima li sta novosti?
Hvala Dudice, hvala Lastice.
Pitam se da li cu veceras bolje spavati?...Cudan je osecaj. Kao smo svi malo odahnuli, ali ostala je svesnost o tome koliko su mir i zivot na koji smo navikli krhki i pod znakom pitanja.
Mnogo mi je zao malenog, koji vise nije tako mali. Zbog Covid-a niti moze ici u skolu, niti se moze druziti sa vrsnjacima, a sad jos i ovo...nesto sto se nece resiti za par meseci. Sta njemu ostaje? Kakva mladost?
Evropa ce imati jos puno problema sa teroristima i islamistima, a ti problemi se nece moci resiti demokratijom, niti pravosudjem i zakonima koje sada imamo.
Prosle nedelje je grupa od 20 mladih Turaka na Reumanplatz-u skandirala Alahu Ekber, lupala unaokolo, policija ih je privela, podnela kaznene prijave na slobodi i pustila ih isti dan. I oni su se isti dan organizovali u jos vecu grupu od njih 50 i upali su u crkvu i demolirali je dok policija opet nije dodosla i opet prijava na slobodi. Nema zatvora, nema nista.
Pitam se da li cu veceras bolje spavati?...Cudan je osecaj. Kao smo svi malo odahnuli, ali ostala je svesnost o tome koliko su mir i zivot na koji smo navikli krhki i pod znakom pitanja.
Mnogo mi je zao malenog, koji vise nije tako mali. Zbog Covid-a niti moze ici u skolu, niti se moze druziti sa vrsnjacima, a sad jos i ovo...nesto sto se nece resiti za par meseci. Sta njemu ostaje? Kakva mladost?
Evropa ce imati jos puno problema sa teroristima i islamistima, a ti problemi se nece moci resiti demokratijom, niti pravosudjem i zakonima koje sada imamo.
Prosle nedelje je grupa od 20 mladih Turaka na Reumanplatz-u skandirala Alahu Ekber, lupala unaokolo, policija ih je privela, podnela kaznene prijave na slobodi i pustila ih isti dan. I oni su se isti dan organizovali u jos vecu grupu od njih 50 i upali su u crkvu i demolirali je dok policija opet nije dodosla i opet prijava na slobodi. Nema zatvora, nema nista.
maledetta primavera je napisao/la:Nesto mi nije jasno, u pocetku su govorili o 6 razlicitih mjesta napada pa se na kraju svelo na jednu osobu i jedno podrucje?Cat_ je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Pa kolko ste daleko od mjesta događaja?Cat_ je napisao/la:
...
...
Ima li sta novosti?
Da, radi se o 6 razlicitih mesta, ali on je ocigledno ciljano isao prvo do sinagoge koja je bila zatvorena, pa do dva prometnija restorana itd. Znao je kuda ide. A taj tzv. Bermudski trougao i citav Prvi okrug je povezan uskim ulicicama.
Nesto se mora promeniti.
Tako je Italija naivno mislila da je dovoljno da neko dobije pismenu odbijenicu azila i da ce sam napustiti zemlju, a ne otici u Francusku da tamo ubija ljude.
Tako je Italija naivno mislila da je dovoljno da neko dobije pismenu odbijenicu azila i da ce sam napustiti zemlju, a ne otici u Francusku da tamo ubija ljude.
O tome ne smijemo razmisljati jer onda ne mozemo zaspati. A naspavati i odmoriti se moramo.Cat_ je napisao/la:Hvala Dudice, hvala Lastice.
Cudan je osecaj. Kao smo svi malo odahnuli, ali ostala je svesnost o tome koliko su mir i zivot na koji smo navikli krhki i pod znakom pitanja.
Kci i ja zivimo odvojeno. Svakih toliko se resetiram i lobotomiziram. Ne ide drugacije...
Gost- Gost
Pomislijo sam: Catica, Blytwa, Robin i S. (frendica od prvog srednje ... al oni su na debeloj periferiji ).maledetta primavera je napisao/la:Nisam stigla do sada na forum ali cim sam cula o tome, pomislila sam: Cat! ...Cat_ je napisao/la:Ali taj tipicni becki duh je i nakon ove tragedije ljudima izmamio osmeh na lice.
besposlenpop- Broj postova : 5773
besposlenpop je napisao/la:Smislijo sam novi av za Dudu:
Jel to bic ili crava?
Zadnja promjena: Dudette; 03.11.20 21:28; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Balldrick.Dudette je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Smislijo sam novi av za Dudu:
Jel to bic ili crava?
Bulldrick.
Aje lood.
drago mi je da ste dobro.Cat_ je napisao/la:Hvala Dudice, hvala Lastice.
a ovo sto se desava na zalost je cijena koja se placa. a placaju jadni ljudi. bilo je naivno ocekivati drugacije. svkakavog sljama se naprimalo i nauzimalo al niko to ne smije ni spomenuti.
drzite se i pusa.
sarita- Broj postova : 917
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Stranica 38 / 40.