hoću proljeće
Stranica 7 / 10. • Share
Stranica 7 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: hoću proljeće
pizda je napisao/la:Btw je napisao/la:
to se zovu vježbe natezanja i puno su učinkovitije od onih kad se samo istežeš... preporučam
hvala ti lijepo, nek tebe natezu, mene ijonako guzica boli ko da su me natezali...
i to nakon samonatezanja bez da ti bude lijepo... e jesi pegula
Gost- Gost
bit će te tetive od istog tijesta napravljene ko i vaginalni mišići... što manje vježbaš, to se više skrče
Gost- Gost
kišna glista je napisao/la:bit će te tetive od istog tijesta napravljene ko i vaginalni mišići... što manje vježbaš, to se više skrče
jesi vidjela onu sto vaginalnim misicima dize utege? Na nekom od portala imas... Jebote cime se ljudi bave a portali objavljuju...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
pizda je napisao/la:kišna glista je napisao/la:bit će te tetive od istog tijesta napravljene ko i vaginalni mišići... što manje vježbaš, to se više skrče
jesi vidjela onu sto vaginalnim misicima dize utege? Na nekom od portala imas... Jebote cime se ljudi bave a portali objavljuju...
nisam...jako rijetko šetam po portalima al da je sretnem, ima za nju posla na mojoj livadi.. mogla bi mi tako gromače prebacivat a ja naplaćivat ulaznice muškoj publici ... al mi još smiješno ono što si jučer reko doslovno izmislio novu vrstu mišića koji vježbajem mlohave
Gost- Gost
kišna glista je napisao/la:bit će te tetive od istog tijesta napravljene ko i vaginalni mišići... što manje vježbaš, to se više skrče
ludooo
Gost- Gost
kakvo proljeće vas spopalo? Vratila se zima i njene radosti
taja- Broj postova : 5995
taja je napisao/la:kakvo proljeće vas spopalo? Vratila se zima i njene radosti
zato i lijepim ove slije... pusti mi barem da sanjarim
Gost- Gost
Btw je napisao/la:taja je napisao/la:kakvo proljeće vas spopalo? Vratila se zima i njene radosti
zato i lijepim ove slije... pusti mi barem da sanjarim
pa ajde dobro
ti si muderator. Možeš šta oćeš
taja- Broj postova : 5995
Btw je napisao/la:
aime šumske jagode ..mmmmmmmmmmmmmljac - gdje ti je humanost kad liepiš ovakvu nedostižnu ljepotu.
orion je napisao/la:
aime šumske jagode ..mmmmmmmmmmmmmljac - gdje ti je humanost kad liepiš ovakvu nedostižnu ljepotu.
još samo malo... saće one
Gost- Gost
moram ići ...počeli su star warsi .... iđem gledat kako luka razvaljuje sive lubanje
Btw je napisao/la:orion je napisao/la:
još samo malo... saće one
....
orion je napisao/la:moram ići ...počeli su star warsi .... iđem gledat kako luka razvaljuje sive lubanje
Gost- Gost
Stranica 7 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» proljece
» PROLJECE jE ...vrijeme vrboputza..priroda nas zajebava i uvlachi u svoje igre...ormoni rade..malo tko se more kontrolirati..Ruze pupaju,,ma sve pupa
» PROLJECE jE ...vrijeme vrboputza..priroda nas zajebava i uvlachi u svoje igre...ormoni rade..malo tko se more kontrolirati..Ruze pupaju,,ma sve pupa
Stranica 7 / 10.