Sajkotest
Stranica 22 / 33. • Share
Stranica 22 / 33. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Re: Sajkotest
pizda je napisao/la:Alhambra je napisao/la:pizda je napisao/la:Alhambra je napisao/la:oker..aaahaha
ja vidim plavo-crno, s tim da intenzitet te crne može varirati do smeđe, ovisno o ekranima
mora da ti je ekran fanj zamracen...
nije, ja volim maksimalnu svjetlinu..i na monitoru i na mobu
meni ima sivkastu primjesu, ne volim da mi bljesti u oci a svejedno vidim plavo - smedje ili bež, oker, kaki...
jebate, pa gdje vidiš bež, oker ili kaki?
Gost- Gost
slikano je kroz staklo prema svjetlu, materijal je sjajan i naravno reflektira okolne boje., ali to nije razlog da ne vidimo ono što bi trebalo biti ako isključimo svjetlosne efekte.. haljina je definitivno zlatno bijela ...Alhambra je napisao/la:kišna glista je napisao/la:Alhambra je napisao/la:Neki kažu da je zlatno-bijela, neki da je plavo-crna.
kakve boje je ova haljina u vašim očima?
koja haljina ? jel ovo opet neko trik pitanje
nije...šta ti ne vidiš??
na slici je haljina, neki kažu da je zlatno-bijela, neki da je plavo-crna.
različita percepcija je znanstveno objašnjena, ali o tome kasnije
Gost- Gost
Alhambra je napisao/la:pizda je napisao/la:Alhambra je napisao/la:pizda je napisao/la:
mora da ti je ekran fanj zamracen...
nije, ja volim maksimalnu svjetlinu..i na monitoru i na mobu
meni ima sivkastu primjesu, ne volim da mi bljesti u oci a svejedno vidim plavo - smedje ili bež, oker, kaki...
jebate, pa gdje vidiš bež, oker ili kaki?
pa ona smedjkasta boja...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
btw je napisao/la:
slikano je kroz staklo prema svjetlu, materijal je sjajan i naravno reflektira okolne boje., ali to nije razlog da ne vidimo ono što bi trebalo biti ako isključimo svjetlosne efekte.. haljina je definitivno zlatno bijela ...
ako je staklo plave boje onda mozda i je biela...
pizda- Murderator
btw je napisao/la:
slikano je kroz staklo prema svjetlu, materijal je sjajan i naravno reflektira okolne boje., ali to nije razlog da ne vidimo ono što bi trebalo biti ako isključimo svjetlosne efekte.. haljina je definitivno zlatno bijela ...
jesi čitala tko vidi zlatno-bijelo?
Gost- Gost
nisam... tko tko???Alhambra je napisao/la:btw je napisao/la:
Gost- Gost
btw je napisao/la:nisam... tko tko???Alhambra je napisao/la:btw je napisao/la:
stručnjaci kažu da se tijekom života mijenja leća koja je dio oka, te da su pojedinci manje osjetljivi na plavo svjetlo što su stariji.
To bi moglo objasniti zašto stariji ljudi vide bijelo i zlatno, a mlađi plavo i crno.
Gost- Gost
Alhambra je napisao/la:btw je napisao/la:nisam... tko tko???Alhambra je napisao/la:btw je napisao/la:
stručnjaci kažu da se tijekom života mijenja leća koja je dio oka, te da su pojedinci manje osjetljivi na plavo svjetlo što su stariji.
To bi moglo objasniti zašto stariji ljudi vide bijelo i zlatno, a mlađi plavo i crno.
vecina nas vidi plavo-smedjkasto, di mi spadamo, u hibride?
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:Alhambra je napisao/la:btw je napisao/la:nisam... tko tko???Alhambra je napisao/la:
objašnjava neki lik...
boje na monitorima vrlo su različito kalibrirane. ja na računalu imam dva monitora, isti model jednog proizvođača, i ne uspijevam ostvariti u dlaku iste boje. na nekom posve drugačijem monitoru moje fotke izgledaju posve drugačije. kad fotke stavim na facebook, zbog njihovog algoritma obrade, uglavnom izgube detalje i postanu tamnije. tako da ih za fb uglavnom pooštrim i posvijetlim. a ova fotka je tehnički loša, napravljena u kontrasvjetlu, što je prevarilo automatiku fotoaparata i došlo je do poremećenog balansa bijele boje. bijelo je tako doživjelo pomak prema plavom. a vrpce su ipak oker(kvazi "zlatna") boje, jer da cu crne, nikad iz njih ne bih izvukao detalje, kao na povećanom i posvijetljenom detalju fotke u donjem desnom uglu.
Gost- Gost
te "kalibracije" monitora mi nisu odvise jasne. Moze slika biti svijetlija ili tamnija ali plavo je plavo a smedje, smedje...
pizda- Murderator
o lijepo, sviđa mi se objašnjenje ... znači još sam mlada ... meni je ta haljina baš intenzivno pariško plava sa očito crnim trakama
Gost- Gost
kišna glista je napisao/la:o lijepo, sviđa mi se objašnjenje ... znači još sam mlada ... meni je ta haljina baš intenzivno pariško plava sa očito crnim trakama
jašta da mlada, kao i ja
ajd, malo si još mlađa
Gost- Gost
pizda je napisao/la:te "kalibracije" monitora mi nisu odvise jasne. Moze slika biti svijetlija ili tamnija ali plavo je plavo a smedje, smedje...
a misliš da je meni jasno
Gost- Gost
Alhambra je napisao/la:kišna glista je napisao/la:o lijepo, sviđa mi se objašnjenje ... znači još sam mlada ... meni je ta haljina baš intenzivno pariško plava sa očito crnim trakama
jašta da mlada, kao i ja
ajd, malo si još mlađa
ovo ostalo oko nas sve neka gerijatrija a mi se čudimo što ne vide dobro
Gost- Gost
pizda je napisao/la:
možda, al one šta su već jednom nogom u grobu
Gost- Gost
kišna glista je napisao/la:Alhambra je napisao/la:kišna glista je napisao/la:o lijepo, sviđa mi se objašnjenje ... znači još sam mlada ... meni je ta haljina baš intenzivno pariško plava sa očito crnim trakama
jašta da mlada, kao i ja
ajd, malo si još mlađa
ovo ostalo oko nas sve neka gerijatrija a mi se čudimo što ne vide dobro
pa, bokte moj sin od 24 vidi bijelo zlatnu haljinu i mene zajebaje što je vidim crno plavu
Gost- Gost
vidi meni šta sam bila ahahahaa...
In your past life you were a
[size=32]Pirate[/size]What your memories show about you is that you are a born rebel. While you know all the rules very well and understand how to benefit from the fact that others are following them, you consider them to be rough guidelines at best when it come to your own actions. Others could not even fathom the existence of the worlds that you are discovering outside of the constraints of rules. In your past life this made you a successful pirate whose life was full of treasure and adventures.
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
leon je napisao/la:a issati.... viralno ludilo.....
bome.....
meni ovisi kako gledam ekran varira od svijetlo plave i svijetlo smeđe do tamnije nijanse plave do zagasito smeđe koja bi se mogla prodati za crno....ali nije
sad sam opet pogledala i sad mi baca na bijelo zlatno.....
e da. bas super fora sa tom haljinom. ipak jos nisu uspjeli otkriti ZASTO drugacije vide. nije u pitanju stariji ili mladji... u biti se ne zna. ja vidim bijelo i zlatno, mama vidi plavo i crno, a moj brat veli plavo i "nesto sto vuce na crveno" - looooooooooooool. haha!! kazu da je prodaja haljinje porasla za 347%
Gost- Gost
Sad sam isla drugi put rjesavat test sa skoncentriranijim odgovorima i ispo mi je artist....
i tako cijeli zivot, jebeni blizanac, uvijek se barem dvije osobe kriju... takva mi je i dijagnoza, bipolarna, ne mere nista samo jedno bit, mora neka podvojena licnost...
a totalno mi pasu i kraljica i umjetnik...
btw, danas sam sjebala sve planove i sad drkam kurac u pidjami na kaucu. Umjesto dogovora koji je zakazan za 17.30, ja sam zabrijala da je u 11.30 i poremetila sve sheme...
dajte jos testova.......
i tako cijeli zivot, jebeni blizanac, uvijek se barem dvije osobe kriju... takva mi je i dijagnoza, bipolarna, ne mere nista samo jedno bit, mora neka podvojena licnost...
btw, danas sam sjebala sve planove i sad drkam kurac u pidjami na kaucu. Umjesto dogovora koji je zakazan za 17.30, ja sam zabrijala da je u 11.30 i poremetila sve sheme...
dajte jos testova.......
Gost- Gost
ja sam ponovo i mislim da sam samo na jedno odgovorila drugačije i eto artista.....treba ima više opcija i širi raspon odgovora da bi bilo određenije...Vel'ka Maca je napisao/la:Sad sam isla drugi put rjesavat test sa skoncentriranijim odgovorima i ispo mi je artist....
dajte jos testova.......
[size=32]Artist[/size]
What your memories show about you is that you have a natural creative streak. To you, the world is more colorful, iridescent and exciting than it is to others, even while you are only sitting in a quiet room. If all else fails, you build entire new worlds in your imagination. In your past life this made you a talented artist who was masterful at translating grandiose ideas into reality and capturing the imagination of the people.
da, sad ste svi artisti kad sam ja...
pizda- Murderator
Stranica 22 / 33. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33
Stranica 22 / 33.