kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Motivacija

Stranica 3 / 8. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Motivacija  - Page 3 Empty Re: Motivacija

Postaj  blitwa 13.08.20 8:59

Gost je napisao/la:
blitwa je napisao/la:
Vel'ka Maca je napisao/la:
Lena je napisao/la:Je, dobra je tema....
A motivira nas sve šta nas tjera da idemo dalje, zna to biti sve i svašta, nužda i prisiljenost na promjene, ljubav, zna i inat, prkos, ma život....ali uvijek bude nešto novo i drugačije....život
Mislim da brkas pojmove... jedno je instinkt za drzanjem glave iznad vode, a sasvim drugo motivacija
A što je to drugo motivacija?  Zašto instikt za držanjem glave iznad vode ne možemo nazvati motivacijom za preživljavanjem? 
Nije li motivacija imati razlog djelovanja, odnosno cilj kojem težimo?

Čini mi se da inspiraciju poistovjećuješ s motivacijom. 

I ružne emocije kao što su strah ili recimo pohlepa, mogu biti (i jesu) motivacija da izdržimo, da se pokrenemo, da preživimo, da se borimo, da bježimo, krademo, štogod...  
Lijepe emocije rađaju inspiraciju i tada smo motivirani da činimo nešto dobro i lijepo...
Je, u pravu si, ja sam pobrkala pojmove ali zato sto sam gledala iz svojih cipelica... mene pokrece sto me pokrece, ali da, mnostvo se daje negativnim predznacima... je, je, istina ziva...
Nije valjda moj post bio tvoja motivacija da se odjaviš?   Motivacija  - Page 3 984513234

Maco...
Jako te volim, ono baš baš, ali se bojim s tobom komunicirati od kad si u toj fazi. Osjećam da si turbo senzibilna, kao da si živo meso bez kože, i da svaku riječ doživiš kao opekotinu, pogotovo od onih koje voliš.
A ja sam svjesna da imam taj nemili dar da sam operirana od diplomacije i...pokušala sam ne komunicirati s tobom dok si u tom modu. Mogla sam i ovo preskočiti. Jebiga...
Žao mi je...Oprosti.

blitwa

Broj postova : 1032

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 14.08.20 0:31

blitwa je napisao/la:

Maco...
Jako te volim, ono baš baš, ali se bojim s tobom komunicirati od kad si u toj fazi. Osjećam da si turbo senzibilna, kao da si živo meso bez kože, i da svaku riječ doživiš kao opekotinu, pogotovo od onih koje voliš.
A ja sam svjesna da imam taj nemili dar da sam operirana od diplomacije i...pokušala sam ne komunicirati s tobom dok si u tom modu. Mogla sam i ovo preskočiti. Jebiga...
Žao mi je...Oprosti.

Motivacija  - Page 3 684758713 o bog te jebo, vjecita drama...
pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 14.08.20 2:49

Motivacija ... Ne znam ili ne sjecam se o cemu se ovdje pise, da ne skrolam, meni je motivacija, da napravim nesto dobro, cesto bila teska i/ili kaoticna  situacija, iz koje se  moram izvuci. Pa kad se vec moram cupati iz kaosa, mora ici ia bolje, a ne na  losije.

I svijet je nastao iz kaosa, netko rece ....
maledetta primavera
maledetta primavera

Broj postova : 1678

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 14.08.20 8:23

pizda je napisao/la:
blitwa je napisao/la:

Maco...
Žao mi je...Oprosti.

Motivacija  - Page 3 10086863?type=responsive-gallery-fullscreen

Broj postova : 5769

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 14.08.20 10:40

pizda je napisao/la:
blitwa je napisao/la:

Maco...
Žao mi je...Oprosti.

Motivacija  - Page 3 3997187549

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Legolas 14.08.20 22:24

zingaro je napisao/la:
Legolas je napisao/la:
zingaro je napisao/la:Imao sam i ideju da kupim neko staro imanje u Istri sa kamenom kucom pa da to restauriram i dovedem u prvobitno stanje,,chak sam nashao ono shto sam trazio...ali sam izgubio motivaciju jer sam vidio kakvo je hrvatsko drushtvo,,,korumpirano i sjebano koje bi mi i ne samo meni zasigurno zbog nedostatka love u budzetu podiglo poreze na nerealnu visinu pa sam izgubio motivaciju..a nisam zellio ni da upacivanjem poreza preko kupovine nekretnine i gradnje pomazem korumpiranom i fashistichkom drushtvu kakvo je Hrvatska,,Ustvari ..pomogla mi je posjeta prije dvije godine da izgubim svaku motivaciju bilo shto da investiram u Cro..tak da...prtz,,schrmtz..morat cu izmisliti neku motivaciju u americhkim planinama da ostvarim davno sanjani san...napravim sam brvnaru od oblutaka..ali kako naci motivaciju..???

Konačno je i mene prošla motivacija za životom u rvackoj. Jest lijepa, jest da ima i predragih ljudi po njoj, ali ovo šđta si ti opisao je bio razlog zašto sam odustala od nje. Jebiga, može se imati i više domovina, do sada smatram da sam imala dvije, pa što ne bi i treću za još veću sreću.

Smrzla sam se kad sam pisala svoj novi poslovni plan i izračunala da od sto zarađenih kuna imam dati rvackoj državi 71. Pa ne bih pa da je sto puta tako lijepa i mila. Neka se uhljebi sami hrane, neka korumpirani i oni koji pristaju na korupciju jedan drugog hrane il crpe do zadnje kapi krvi pa dok narod ne crkne,  i glume sustav koji funkcionira, ali ja ne bih više. Svijet je velik, ide dalje i račva se u vrlo zazličitim i jako zanimljivim smjerovima,  a ja imam još poživjeti barem toliko koliko sam do sada i djeci priuštiti neka nova iskustva da ne misle kao onaj crv iz vica koji je živio u govnima, da tako mora biti zato jer mu je otac ta govna nazvana domovinom Motivacija  - Page 3 1523192931

Ali moram priznati da je i tu glede motivacije odigralo ulogu ne samo ljubav do djece, nego ljubav do života općenito. Eto, meni je ta ljubav do života općenito jedna od najvećih motivacija. Ako je ikako moguće to prenijeti na djecu, podijeliti sa njima, super.

Ma meni je glupo vishe i pisati o tome ali me krenu sjecanja pa se ne znam zaustaviti..Kad pishem o tome ljudi mi imputiraju da mrzim Hrvatsku ali ja ne znam podilaziti i nikada necu..Ne podnosim ni ljude oko sebe koji mi podilaze pa sam zato sa mojom jaranicom izgradio predivno prijateljstvo zato shto je iskrena,,,realna i bez dlake na jeziku...Kaze ti ono shto misli bez ikakvih kalkulacija.Danas su ljudi postali preosjetljivi na istinu i umjesto istine vole chuti lazi pa kasnije zapomazu shto ih je snashlo..Ja imam i dan danas tamo ljudi koje cijenim zbog vrijednosti koje posjeduju ..i nikada nisam dok sam zivio raznim gadovima dozvoljavao da  mi se priblize a kamo li da budem blizak sa njima..Rijetko sam se razocharavao u ljude jer od njih nishta ne ochekujem osim kako sam rekao vec,,iskrenosti ..boli me kurac koje su vjere,,nacije,,,boje koze,,zanimanja ,,materijalnog stanja,,meni je vazno samo ono shto nose u svome genetskom kodu..Kada naidjem na takve ljude oni kod mene imaju sva vrata otvorena..Ja bih mogao zivjeti i u Zimbabveu samo mi je vazno da je drzava pravna i da smo svi jednaki pred zakonom..To shto danas rade u Hrvatskoj nije im radio ni jedan osvajach,,Ali konachno sam prije dvije godine prestao da se nerviram oko toga i svoju cijelu uzu obitelj sam preselio u USA..Svi redom uspjeshni po svim pitanjima...posebno ovi mladji...I oni kada se vrate vele da nikada vishe ne bi zivjeli tamo...meni dodje zao..ali takva je situacija i ja vjerujem u ono shto sam mislio 1990..da tamo nikada nece biti bolje osim nekolicini ljudi koji su prikrpljeni uz vlast i politichke stranke..Mogao sam 1991 ostati i shlepati se uz odredjenu "elitu" sa kojom sam bio blizak ..nakrast se love i onda otici...ali jebaji ga nisam mogao protiv sebe,,,iskreno dans mi je pomalo krivo shto nisam i ja oshishao par hrvatskih ovchica pa se kurchio kako sam domoljub i veliki Hrvat...Jebiga...ako se nisi nakrao onda u Hrvatskoj i nisi Hrvat...Podilaziti Mafiji zbog sitnih mrvica koje ti bace ispod stola mogu samo bolesni i jadni ljudi ...ja nisam mogao...protiv sebe,,Zato sam narcisiodan kada je u pitanju stav...tko si ,,shto si..Mafija je umrezena tamo i to uz podrshku ovih sa zapada jer tako vladaju i ostvaruju svoje interese na tom jebenom Balkanu..Hrvati su poznate pichkice (chast izuzetcima i svima onima koji su se 1941 borili protiv fashizma..Zagreb vishe nije isti grad...necu napisati shto je...da se ne nadju neki uvrijedjeni...(eto postao sam politichki korektan..jer se svi vrijedjaju kada im kazesh istinu) mali hrvati bez kojih ni takve sjebane drzave ne bi bilo..Kad malo pogledam bolje..shta ja imam jamrati oko toga ako je njima dobro u tim govnima..domovina mi ne treba ..posebno ne takva..Zivim za sebe i svoju obitelj a ne za domovinu koja je puna idiota..Iskreno..poznajem neke ljude koji su se borili za tu zemlju ..Kada su shvatili za shto su se borili otishli su vani a bili su na nekim jebeno vaznim mjestima u vlasti..Pitam zashto jebo te...vele ne zelim da mi djeca zive u tome blatu od lopovluka i svih vidova korupcije...Et..ukratko shto sam mogao krace::Motivacija  - Page 3 1619348112)

Ma ja ću Hrvatsku voljeti uvijek zbog istih stvari zbog kojih sam je i zavoljela. Na to nitko nema utjecaja. Ali državu kao tvorevinu mogu samo prezirati. Takav sustav kakav je nastao stihijski u Hrvatskoj, valjda postoji još samo u pojedinim afričkim državama. Sva sreća pa je narod poprilično lobotomiziran oko stvarnih događanja pa pojma nemaju šta ih još čeka. Tko god se amerima naguzio i prodao, nikada nije dobro prošao.

Imam predivnih ljudi po Zagrebu kojim mi je iskreno žao, ali šta jest, Zagreb samo što se nije složio kao kula od karata. Jedino mi je žao što onaj križ sa katedrale nije sletio Bozaniću na glavu. A malo je nedostajalo Motivacija  - Page 3 1523192931
Legolas
Legolas

Broj postova : 897

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 14.08.20 23:32

Legolas je napisao/la:

Ma ja ću Hrvatsku voljeti uvijek zbog istih stvari zbog kojih sam je i zavoljela. Na to nitko nema utjecaja. Ali državu kao tvorevinu mogu samo prezirati. Takav sustav kakav je nastao stihijski u Hrvatskoj, valjda postoji još samo u pojedinim afričkim državama. Sva sreća pa je narod poprilično lobotomiziran oko stvarnih događanja pa pojma nemaju šta ih još čeka. Tko god se amerima naguzio i prodao, nikada nije dobro prošao.

a ti znas nekog ko se amerima nije naguzijo?
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Legolas 14.08.20 23:34

pizda je napisao/la:
Legolas je napisao/la:

a ti znas nekog ko se amerima nije naguzijo?

Putin ? Motivacija  - Page 3 11484130  Ali imaš praf. Samo je jedno naguziti se tako da im pustiš otvaranje njihovih firmi, zapošljavanje po eu mjerilima i plaćama, a drugo ovo šta su rvati napravili.

Legolas
Legolas

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 14.08.20 23:48

Legolas je napisao/la:

Putin ? Motivacija  - Page 3 11484130  Ali imaš praf. Samo je jedno naguziti se tako da im pustiš otvaranje njihovih firmi, zapošljavanje po eu mjerilima i plaćama, a drugo ovo šta su rvati napravili.

Putin bi krepao od gladi da mu nije amera, pusti ti price. Jedino je jos sjeverna koreja nezavisna....Motivacija  - Page 3 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Legolas 15.08.20 0:14

pizda je napisao/la:
Legolas je napisao/la:

Putin bi krepao od gladi da mu nije amera, pusti ti price. Jedino je jos sjeverna koreja nezavisna....Motivacija  - Page 3 684758713

Ja to gledam malo drugačije. Mislim da više nitko na ovoj planeti ne može biti nezavisan niti neovisan. Jednostavno je nemoguće. Zamisli Ameriku bez drugih ? Pa ne da bi pomrli od gladi nego bi svi hodali pješke i računali na abakusima  Motivacija  - Page 3 3114667799
Legolas
Legolas

[Vrh] Go down

Postaj  blitwa 15.08.20 23:54

besposlenpop je napisao/la:
pizda je napisao/la:
blitwa je napisao/la:

Maco...
Žao mi je...Oprosti.

Motivacija  - Page 3 10086863?type=responsive-gallery-fullscreen

Motivacija  - Page 3 684758713
Pizdo NSK. Ali polagano, bez drame. 

Pope, bi li i ti or ne bi i ti (kao Pizda), pitanje je sad?

blitwa

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 16.08.20 0:15

Legolas je napisao/la:
zingaro je napisao/la:
Legolas je napisao/la:
zingaro je napisao/la:Imao sam i ideju da kupim neko staro imanje u Istri sa kamenom kucom pa da to restauriram i dovedem u prvobitno stanje,,chak sam nashao ono shto sam trazio...ali sam izgubio motivaciju jer sam vidio kakvo je hrvatsko drushtvo,,,korumpirano i sjebano koje bi mi i ne samo meni zasigurno zbog nedostatka love u budzetu podiglo poreze na nerealnu visinu pa sam izgubio motivaciju..a nisam zellio ni da upacivanjem poreza preko kupovine nekretnine i gradnje pomazem korumpiranom i fashistichkom drushtvu kakvo je Hrvatska,,Ustvari ..pomogla mi je posjeta prije dvije godine da izgubim svaku motivaciju bilo shto da investiram u Cro..tak da...prtz,,schrmtz..morat cu izmisliti neku motivaciju u americhkim planinama da ostvarim davno sanjani san...napravim sam brvnaru od oblutaka..ali kako naci motivaciju..???

Konačno je i mene prošla motivacija za životom u rvackoj. Jest lijepa, jest da ima i predragih ljudi po njoj, ali ovo šđta si ti opisao je bio razlog zašto sam odustala od nje. Jebiga, može se imati i više domovina, do sada smatram da sam imala dvije, pa što ne bi i treću za još veću sreću.

Smrzla sam se kad sam pisala svoj novi poslovni plan i izračunala da od sto zarađenih kuna imam dati rvackoj državi 71. Pa ne bih pa da je sto puta tako lijepa i mila. Neka se uhljebi sami hrane, neka korumpirani i oni koji pristaju na korupciju jedan drugog hrane il crpe do zadnje kapi krvi pa dok narod ne crkne,  i glume sustav koji funkcionira, ali ja ne bih više. Svijet je velik, ide dalje i račva se u vrlo zazličitim i jako zanimljivim smjerovima,  a ja imam još poživjeti barem toliko koliko sam do sada i djeci priuštiti neka nova iskustva da ne misle kao onaj crv iz vica koji je živio u govnima, da tako mora biti zato jer mu je otac ta govna nazvana domovinom Motivacija  - Page 3 1523192931

Ali moram priznati da je i tu glede motivacije odigralo ulogu ne samo ljubav do djece, nego ljubav do života općenito. Eto, meni je ta ljubav do života općenito jedna od najvećih motivacija. Ako je ikako moguće to prenijeti na djecu, podijeliti sa njima, super.

Ma meni je glupo vishe i pisati o tome ali me krenu sjecanja pa se ne znam zaustaviti..Kad pishem o tome ljudi mi imputiraju da mrzim Hrvatsku ali ja ne znam podilaziti i nikada necu..Ne podnosim ni ljude oko sebe koji mi podilaze pa sam zato sa mojom jaranicom izgradio predivno prijateljstvo zato shto je iskrena,,,realna i bez dlake na jeziku...Kaze ti ono shto misli bez ikakvih kalkulacija.Danas su ljudi postali preosjetljivi na istinu i umjesto istine vole chuti lazi pa kasnije zapomazu shto ih je snashlo..Ja imam i dan danas tamo ljudi koje cijenim zbog vrijednosti koje posjeduju ..i nikada nisam dok sam zivio raznim gadovima dozvoljavao da  mi se priblize a kamo li da budem blizak sa njima..Rijetko sam se razocharavao u ljude jer od njih nishta ne ochekujem osim kako sam rekao vec,,iskrenosti ..boli me kurac koje su vjere,,nacije,,,boje koze,,zanimanja ,,materijalnog stanja,,meni je vazno samo ono shto nose u svome genetskom kodu..Kada naidjem na takve ljude oni kod mene imaju sva vrata otvorena..Ja bih mogao zivjeti i u Zimbabveu samo mi je vazno da je drzava pravna i da smo svi jednaki pred zakonom..To shto danas rade u Hrvatskoj nije im radio ni jedan osvajach,,Ali konachno sam prije dvije godine prestao da se nerviram oko toga i svoju cijelu uzu obitelj sam preselio u USA..Svi redom uspjeshni po svim pitanjima...posebno ovi mladji...I oni kada se vrate vele da nikada vishe ne bi zivjeli tamo...meni dodje zao..ali takva je situacija i ja vjerujem u ono shto sam mislio 1990..da tamo nikada nece biti bolje osim nekolicini ljudi koji su prikrpljeni uz vlast i politichke stranke..Mogao sam 1991 ostati i shlepati se uz odredjenu "elitu" sa kojom sam bio blizak ..nakrast se love i onda otici...ali jebaji ga nisam mogao protiv sebe,,,iskreno dans mi je pomalo krivo shto nisam i ja oshishao par hrvatskih ovchica pa se kurchio kako sam domoljub i veliki Hrvat...Jebiga...ako se nisi nakrao onda u Hrvatskoj i nisi Hrvat...Podilaziti Mafiji zbog sitnih mrvica koje ti bace ispod stola mogu samo bolesni i jadni ljudi ...ja nisam mogao...protiv sebe,,Zato sam narcisiodan kada je u pitanju stav...tko si ,,shto si..Mafija je umrezena tamo i to uz podrshku ovih sa zapada jer tako vladaju i ostvaruju svoje interese na tom jebenom Balkanu..Hrvati su poznate pichkice (chast izuzetcima i svima onima koji su se 1941 borili protiv fashizma..Zagreb vishe nije isti grad...necu napisati shto je...da se ne nadju neki uvrijedjeni...(eto postao sam politichki korektan..jer se svi vrijedjaju kada im kazesh istinu) mali hrvati bez kojih ni takve sjebane drzave ne bi bilo..Kad malo pogledam bolje..shta ja imam jamrati oko toga ako je njima dobro u tim govnima..domovina mi ne treba ..posebno ne takva..Zivim za sebe i svoju obitelj a ne za domovinu koja je puna idiota..Iskreno..poznajem neke ljude koji su se borili za tu zemlju ..Kada su shvatili za shto su se borili otishli su vani a bili su na nekim jebeno vaznim mjestima u vlasti..Pitam zashto jebo te...vele ne zelim da mi djeca zive u tome blatu od lopovluka i svih vidova korupcije...Et..ukratko shto sam mogao krace::Motivacija  - Page 3 1619348112)

Imam predivnih ljudi po Zagrebu kojim mi je iskreno žao, ali šta jest, Zagreb samo što se nije složio kao kula od karata. Jedino mi je žao što onaj križ sa katedrale nije sletio Bozaniću na glavu. A malo je nedostajalo Motivacija  - Page 3 1523192931

voljeti se može samo iz interesa 
interes moj i ove kopiladi titowe koja voli samo zato šta je dobila nezasluženo su dva svita 

fikcija hrvat , hrvatska , je u genima i nema veze sa hrvatskom koju vole recimo oni iz hrvatskog proljeća jer su usanjali socijalističku hrvatsku van socijalističke jugoslavije 
to nema veze sa hrvatskom 
il pak oni šta sanjaju katoličku hrvatsku 
sve su to degenski sektaški sitnozubi 

ono šta je HRVATSKA , na ovom portalu glavom garantiran da nezna nitko 

moj interes je hrvatska , to vaš inters nikada neće biti jer ga vagate u kvadrate kune diplome poene ,  vi ste tempirana bomba koju čekaju degeni ka hitler tito pavelić i ostala socijalistička stoka u noivijoj povjesti 

ZA SMRT drugovi socijalisti

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 16.08.20 11:10

blitwa je napisao/la:

Nebise štel mešat.  Motivacija  - Page 3 439160543

[Vrh] Go down

Postaj  blitwa 16.08.20 22:25

blitwa je napisao/la:

već si se umešal   Motivacija  - Page 3 439160543

blitwa

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 17.08.20 0:21

motivacija je potrebna buducim narastajima jer su je stariji narastaji vec poodavno izgubili. Zato polazem nadu u pionire, omladinu i skojevce svih vjera i rasa...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 17.08.20 17:53

blitwa je napisao/la:
blitwa je napisao/la:

Pa ja opće ne znam o čemu se dela.  Motivacija  - Page 3 11484130

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 17.08.20 22:31

Ako nam sada svima ne treba motivacija, onda ne znam kada ce...  Motivacija  - Page 3 684758713

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 17.08.20 22:49

Dudette je napisao/la:Ako nam sada svima ne treba motivacija, onda ne znam kada ce...  Motivacija  - Page 3 684758713
Npr. škljocaj zubala Hamletova oca ...

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 17.08.20 23:01

Dudette je napisao/la:Ako nam sada svima ne treba motivacija, onda ne znam kada ce...  Motivacija  - Page 3 684758713
Od mog frenda sisterica je radila na obdukcijama. Sasusene vene koristila je kao bookmarkse.  Motivacija  - Page 3 1523192931 U njen fridge se ni on nije usudio poviriti.  Motivacija  - Page 3 11484130 Izbjegavao je i objedovati kod nje. Motivacija  - Page 3 2758896589

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 17.08.20 23:04

Dudette je napisao/la:
Od mog frenda sisterica je radila na obdukcijama. Sasusene vene koristila je kao bookmarkse.  Motivacija  - Page 3 1523192931 U njen fridge se ni on nije usudio poviriti.  Motivacija  - Page 3 11484130 Izbjegavao je i objedovati kod nje. Motivacija  - Page 3 2758896589

bogte, ta je stvarno "cista" u glavi. Za ste ja onda koristila lubanje, za drzanje flomastera?
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 17.08.20 23:56

pizda je napisao/la:
Dudette je napisao/la:

bogte, ta je stvarno "cista" u glavi. Za ste ja onda koristila lubanje, za drzanje flomastera?
Pa i kao odd pepeljara.
maledetta primavera
maledetta primavera

Broj postova : 1678

[Vrh] Go down

Postaj  blitwa 18.08.20 20:37

blitwa je napisao/la:
blitwa je napisao/la:

Pa ne znam ni ja, ali kao da je to bitno. Evo smo se lijepo napričali  Motivacija  - Page 3 11484130

blitwa

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 19.08.20 22:58

pizda je napisao/la:
Dudette je napisao/la:

Sistericu nisam upoznala. Motivacija  - Page 3 11484130  Donekle razumijem ono sto nama izgleda kao ekscentricnost, imajuci u vidu kakav joj je posao. Lubanje nije drzala. Obitelj ima dosta slicnosti s Adamsima. Motivacija  - Page 3 1619348112 On je jedan od najzanimljivijih i najotkacenijih ljudi koje sam ikad upoznala. Pravi je tovaris. Motivacija  - Page 3 684758713

Tu su ga iznapadali zbog njegovog crnog humora... 

Zadnja promjena: Dudette; 19.08.20 23:01; ukupno mijenjano 1 put.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 19.08.20 23:00

blitwa je napisao/la:
blitwa je napisao/la:
Pa ne znam ni ja, ali kao da je to bitno. Evo smo se lijepo napričali  Motivacija  - Page 3 11484130
Evo ja bih se pridruzila...  Motivacija  - Page 3 1619348112

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  blitwa 20.08.20 10:10

Dudette je napisao/la:
blitwa je napisao/la:
blitwa je napisao/la:
Evo ja bih se pridruzila...  Motivacija  - Page 3 1619348112
Može. Samo nam nemoj upadati u riječ. To je popova navika  Motivacija  - Page 3 3384354616

(valjda se ove sitne laži ne bilježe tamo gore  Motivacija  - Page 3 2634474203)

blitwa

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 8. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

[Vrh]