kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ovo (ni)je moja šuma... Welcomen :)

Stranica 8 / 27. Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27  Next

Go down

Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 Empty Re: Ovo (ni)je moja šuma... Welcomen :)

Postaj  Gost 27.05.14 13:26

kišna glista je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:

baš tako izgleda, uvukla se kud je mogla, al neka...bar se legitimirala u punom sjaju

ovim putem bih ju ohrabrila da proba isto i sa kultnixom  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931 Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931 Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931  fali mi perja za dreamcathere  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931 

pa još uvijek ima i ovdje account, koliko znam...ili?

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 Empty Re: Ovo (ni)je moja šuma... Welcomen :)

Postaj  Gost 27.05.14 13:30

pizda je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:

baš tako izgleda, uvukla se kud je mogla, al neka...bar se legitimirala u punom sjaju

ovim putem bih ju ohrabrila da proba isto i sa kultnixom  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931 Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931 Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931  fali mi perja za dreamcathere  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931 

jebo dreamcatchere od takvog perja. Non stop bi imala nocne more i jezera...

pa dobro, onda bih napravila kakav mobil od košćica da otjera oluje  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931 

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  orion 27.05.14 13:32

Alhambra je napisao/la:
orion je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:a zigo je podržava...

jebga napiso sam poduzi tekst,,nije proshlo,progutala virtualna stvarnost,,ali cu napisati,,,stojim iz asvake tvoje rijechi,,pljeshcem ruchitzama ,,,shto si ucerala debilima do balchaka,,,hahahahahahhahahahhahhahahahhahahhaha,,,,,ubit cu se..nedaj im nazad igrachku,,,,tako cesh spasiti ovisnike da ih ne chitaju::Smile))ma ..poosa.....hahhahahhahahhaahaha..

zigo, ne zaleći se....proćeš ko i Plovak  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 11484130 

kaj smo zločesti  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 3111943984 ....

nemoj coprat .... možeš mislit kak je u jameriki skupo mijenjat kukove  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 4060723073

ma nisam mislila na kukove, al ajd...nije ni to nemoguće  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931 

Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 3114667799  .....

jebote ode sve u klinac ... zašto sam ja tjedan dana brisala jebene fotke .....  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 4273974228  

i da se ne bi zajebavali sve imam pospremljeno  .... Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931

Broj postova : 5983

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 13:33

orion je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:
orion je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:a zigo je podržava...

jebga napiso sam poduzi tekst,,nije proshlo,progutala virtualna stvarnost,,ali cu napisati,,,stojim iz asvake tvoje rijechi,,pljeshcem ruchitzama ,,,shto si ucerala debilima do balchaka,,,hahahahahahhahahahhahhahahahhahahhaha,,,,,ubit cu se..nedaj im nazad igrachku,,,,tako cesh spasiti ovisnike da ih ne chitaju::Smile))ma ..poosa.....hahhahahhahahhaahaha..

zigo, ne zaleći se....proćeš ko i Plovak  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 11484130 

kaj smo zločesti  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 3111943984 ....

nemoj coprat .... možeš mislit kak je u jameriki skupo mijenjat kukove  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 4060723073

ma nisam mislila na kukove, al ajd...nije ni to nemoguće  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931 

jebote ode sve u klinac ... zašto sam ja tjedan dana brisala jebene fotke .....  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 4273974228  

i da se ne bi zajebavali sve imam pospremljeno  .... Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931

pametno žemsko... Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 722450574 

čuvaj ih ko oko u glavi  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 11484130 

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 13:34

orion je napisao/la:

jel smijemo sad organizirati neku kultnu izložbu ... imamo sve šta nam treba, i slike, i kustose, i autore i pravla ...  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 11484130 

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 27.05.14 13:34

orion je napisao/la:

otvori jedan pdf pod nazivom "kopirajt"... Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931 
pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 13:35

orion je napisao/la:

jel smijemo sad organizirati neku kultnu  izložbu ... imamo sve šta nam treba, i slike, i kustose, i autore i pravla ...  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 11484130 

pa da...dobra ideja...al nek baban otvori za slike neki podforum koji gosti neće moć vidjeti,a komentarisat ćemo na otvorenoj temi, koju gosti mogu vidjet  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 2634474203 

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 13:38

pizda je napisao/la:
orion je napisao/la:

otvori jedan pdf pod nazivom "kopirajt"... Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931 

jab da se taj pdf zove "posljednja iskrica sumca" ... nekako je ženstvenije i primjerenije karakteru muze koja ga je inspiriala

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  orion 27.05.14 13:40

orion je napisao/la:

jel smijemo sad organizirati neku kultnu  izložbu ... imamo sve šta nam treba, i slike, i kustose, i autore i pravla ...  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 11484130 

ak smo preživi CIU i FBI preživit ćemo i domaći krim za zaštitu autorstva  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 13:43

orion je napisao/la:
orion je napisao/la:

ak smo preživi CIU i FBI preživit ćemo i domaći krim za zaštitu autorstva  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931

ma koje autorstvo ... nema autorstva ako je već sama objavila slike javno a drugi je preuzeli bez da na njima zarađuju ... hm ... a što ne bi i zaradili ... otvorimo aukciju slika ! nek bude jači polog te ulog

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  orion 27.05.14 13:46

pizda je napisao/la:
orion je napisao/la:

ajebote koja glupača, napravit si takav cirkus ničim izazvana.  ..... Što se mene tiče nikada ne bi bilo spomenuto, pošto je to bila situacija koju javnost ne treba zanimati. Plovak je ispao skroz gentli, nije ni zucnuo ....al valjda bi pukla na guzicu da nije na usta

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 13:47

pa kaže...

o tebi i tvojim tekstovima protiv hrvata da ne pricam , ostao bi vecno zakucan za forum .

Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1619348112

tko je Prima?

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  orion 27.05.14 13:48

orion je napisao/la:
orion je napisao/la:

ma koje autorstvo ... nema autorstva ako je već sama objavila slike javno a drugi je preuzeli bez da na njima zarađuju ... hm ... a što ne bi i zaradili ... otvorimo aukciju slika ! nek bude jači polog te ulog

javnu dražbu .... Linić nam je prošo,  mogli bi prošvecat i nefiskalno se oloviti .... Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 11484130

[Vrh] Go down

Postaj  orion 27.05.14 13:54

odoh ljudovi ..... dosta bilo za danas  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 3859399978

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 13:54

orion je napisao/la:odoh ljudovi ..... dosta bilo za danas  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 3859399978

ćao Ori...i reci Babanu da razmisli o prijedlogu  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 3015220106 Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 13:57

keljim za one koji možda neće stić vidjet, a i nama ostalima za uspomenu i dugo sjećanje

...................

ma cekaj o cemu ti pricas bre zeno? jel tebi jasno da si preterala? ja znam da vi srbi neznate brojit vise od tri, ali gle, tu nas je cetvoro pisalo a cetri je za vas srbe vec dogadjanje naroda. pa jebote bog ti ovdje hoces napraviti sta? ajd sad svima jasno i glasno objavi svoju skrivenu agendu koju ni ja neznam a da sam znao ne bi ti ovaj forum dobila majketi ni u ludilu. i ne brini bre zeno ima jedna dobra strana sto zivim u Puli jer Pula je mala Jugoslavija ne trebam tebe jurit po Terazijama, dosta mi je da nekom tvom komsiji u Puli izbusim gume na tockovima. vec imam nekolikom potencijalnih kandidata.

ako ti nije odgovaralo ovo drustvo i teme na ovom forumu koji si kurac ostala??? pa mogla si otici nitko te ne drzi. i kazes teme su im morbidne? a jebo te cetnik i ustasa u prkno pa samo ju MOJE teme morbidne i nicije vise.

ja sam ti lijepo napisao ti si odjednom promijenila masku. to sto sam napisao nije uopce bitno vec si ti baniranjem Ligeje unistila forum. ponasas se ko slonica u staklarni jebote daj nemoj vise mrdat svaki korak koji napravis ode sve u tri picke matere.

a ja cu i dalje slati na Forumotion prigovore tako da ne brigaj...

........................

nosi si Primu doma. njega sam samo banirao.

zahtjev za brisanje je poslat ekipi na Forumotion.

a je, bas cu Ligeju pustit ovdje da je ti zarobis i cipelaris. nemozes drugima ZABRANITI DA SI BRISU ACCOUNT KAD SI TI IZBRISALA SVOJ ACCOUNT ANABELA!!!! PA JEBEM TI MATER I OCA SRBSKOGA DA TI JEBEM.

MA KOJA LEPA REC JEBOTE? IMAO SAM ZA TEBE SAMO LEPE RECI NISAM TI NIKADA NI JEDNU RUZNU REC REKO GLUPACO. SADA HOCU STA TI MISLIS DA CU TE MOLIT ZA FORUM? MA JEBE MI SE ZA FORUM ZAO MI JE TEBE JER SI SVA SJEBANO PARANOICNA PUNA GORCINE I INATA. JEBO TE FORUM DA TE JEBO, SAD MOGU DRUGI DA OTVORIM U CAS POSLA A TI SE OVDE SUNCAJ EVO IMAS CELU PLAZU I PESAK SAMO ZA SEBE.

Zadnja promjena: Alhambra; 27.05.14 14:04; ukupno mijenjano 1 put.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 13:59

Alhambra je napisao/la:

tko je Prima?

kakva sad prima ?

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 14:00

Alhambra je napisao/la:

tko je Prima?

kakva sad prima ?

esco i bella pričaju o nekom Primi kojeg je sad on oslobodio, a prije ga je valjda banirao...šta ja znam. ispada da je netko od značaja...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 14:04

Alhambra je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:

tko je Prima?

kakva sad prima ?

esco i bella pričaju o nekom Primi kojeg je sad on oslobodio, a prije ga je valjda banirao...šta ja znam. ispada da je netko od značaja...

pa čitam ... oni tamo hapse nepoznate forumaše , jebote  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 3776795594  odoh i ja alhambra  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 727654710 

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 14:05

Alhambra je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:

tko je Prima?

kakva sad prima ?

pa čitam ... oni tamo hapse nepoznate forumaše , jebote  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 3776795594  odoh i ja alhambra  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 727654710 

i ja idem uskoro  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 684758713 

ajd bok  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 727654710

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 14:11

........................................................
Ma busi kome hoces gume , ne zamima me .
Dok si ti banirao , brisao teme , premestao , izivljavao se ... sve je to OK ... ima tema koliko hoces za videti . Koji je tvoj problem sa Ligejom ? Objasnila sam ti milion puta zasto ne moze biti administrator i u cemu je problem?
Odakle ti ideja da ti mozes odlucivati sta ce biti sa njom ako sam ja vlasnik ? Kome si ti ista dozvoljavao ?

Napisi , rekla sam ti 100 puta i dobices ga nazad

............................................................

evo Anabela, zelim forum nazad. jel to problem napraviti?

...........................................................

pa nisi vlasnik forumasa jebote!!!! nismo u robovlasnickom drustvu!!!!
nisam ja odlucivao sta ce biti s Ligejom. dao sam joj mogucnost neka ona sama odluci zeli li ostati ili si izbrisati account. pa Ligeja je punoljetna ne treba joj skrbnik!
ja sam se izivljavao? ne vidim da me itko tuzio.

............................................................

Naravno da nije problem ali si trebao biti covek i to resiti bez sveg ovog sranja ...
Sva sledeca prepiska ide preko pepea jer mi ides na kurac sa tvojim izlivima besa i bolje da me ne iritiras

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 14:34

definitivno gore od meksickih sapunjara...pjuk pjuk.... Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 3111943984

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Lena 27.05.14 15:24

Polo je napisao/la:definitivno gore od meksickih sapunjara...pjuk pjuk.... Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 3111943984
ti nemaš neku ulogu.....mogao bi eventualno proći kao neki ubogi sluga kojem je lokalni šerif ozbijo zube zato jer nisi timario konje kako spada  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 11484130
Lena
Lena

Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....

[Vrh] Go down

Postaj  Lena 27.05.14 15:27

idem pročitat da upratim šta je bilo.....
Lena
Lena

Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 27.05.14 17:00

zingaro je napisao/la:
Admin je napisao/la:S obzirom na događanja i razvoj situacije na drugom forumu, nudimo dobrodošlicu svima onima koji žele doći i pisati ovamo  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1523192931 

Kao znak dobrodošlice otvorena im je posebna livada, na kojoj se mogu igrati do mile volje i osjećati kao kod kuće...  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 684758713 

naravno...ograničenje kretanja ne postoji i mogu pisati gdje god žele...ako žele...  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 3015220106 

Ujedno koristim priliku da pozdravim novu Adminicu prigodnom pjesmicom  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 11484130

Ajd ne seri,,,,koji ce ti kurac te dvije kokoshi koje se foliraju ,,,a u stvarnosti su kurac od ofce,,,Pa pichka mu materina,,ako se imalo kuzish u neke stvari,,(njih dvije forsiraju znanje o umjetnosti) onda si ti isti kuratz ko i one...pa te dvije kokoshi ,,nemaju pojma ni o chemu,,,kurche se ko i esko,,,c/p ..e takve bi volio vidjeti u stvarnom zivotu,,da im postavim par pitanja,,Jebo te,,,koji marketing imaju,,ajd dobro,,,bile su iskrene i priznale da cugaju,,to im je olaksavajuca okolnost.::Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 1619348112

a bome i ti svoj komentar moš turit da ne kažem di...  Ovo (ni)je moja šuma...  Welcomen :)  - Page 8 3601362807 
možeš ti njih voljeti ili ne voljeti, ali si i te kako svjestan činjenice da se svatko može folirati tek kratko vrijeme... taj dvojac (kojeg nazivaš kokošima) su od pamtivjeka pisale o umjetnosti (na svim forumima, ne samo na paranoji), a bome i pokazale i dokazale da imaju pojma o području o kojem pišu... vjerojatno te nerviraju u virtualnim sokacima gdje je zajebancija postala pravilo kultnih, ali kakve su u rl ne možeš ocijeniti jer ih ne poznaješ... prema tome!!!

a i esko kao forumaš je jedan od najzanimljivijih likova... bio i ostao...

to što se ni jedno od njh ne snalazi u "vodećim strukturama" ne znači da nisu poželjni kao sugovornici...

osim gore navedenih isto vrijedi i za urbicu, bazu i guju...  sve su to likovi s kojima je gušt izmjeniti pokoju ozbiljnu misao ili zajebanciju...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 8 / 27. Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27  Next

[Vrh]

- Similar topics