Kako smo danas?
Stranica 9 / 40. • Share
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Kako smo danas?
ma sedma je uvijek bila relativno ok isim onog divljanja ustastvom cime mi je zesce bljutavila dzigeritzu. za ostalo nemam zamjerku. neka se je odmorila i veatila se , opustena i zrelija . mozdabtw je napisao/la:danas mi sunasce krece u skolu a ja sam tu a ne tamo... bemti, jedva cekam da se vratim...
da usput komentiram lastin komentar
konacno se sedmica opustila....
i konacno mi se svidja.. jako
Gost- Gost
Skinula sam 4 kile u tjedan dana, a jedem tri obilna obroka dnevno... i cvarke i majonezu i nareske i meso i salate.... izbacila sam ugkjikohidrate, kruh, krumpir, pastu, rizu, voce, secere i korjenasto povrce, grahorice.... imam tocno napisane menije i ovo fakat djeluje.... i to rapidno....
jedino ce mi bit problem kad pocnem radit, spremat klopu od danas za sutra i nosit na posao, ali potrudit cu se...
mi hepi.
jedino ce mi bit problem kad pocnem radit, spremat klopu od danas za sutra i nosit na posao, ali potrudit cu se...
mi hepi.
Gost- Gost
lastavica je napisao/la:ma sedma je uvijek bila relativno ok isim onog divljanja ustastvom cime mi je zesce bljutavila dzigeritzu. za ostalo nemam zamjerku. neka se je odmorila i veatila se , opustena i zrelija . mozdabtw je napisao/la:danas mi sunasce krece u skolu a ja sam tu a ne tamo... bemti, jedva cekam da se vratim...
Za dom !
Trebam li opet potpis "salim se"
Pozzz lasto, ja sam, samo uhvatila me kriza srednjih godina, ne zamjeri
anika- Broj postova : 162
btw je napisao/la:danas mi sunasce krece u skolu a ja sam tu a ne tamo... bemti, jedva cekam da se vratim...
aaaaa konacno se nekom svidjaaam
Sad cu se uobrazit
anika- Broj postova : 162
gotova marenda pa idem nastaviti s poslom. u firmi mi blokrali kultnix pa vise ne mogu citati dok papam a ovo na mobu je cisto maltretiranje.
uf sta sam se najela... ko ce sad radit a sta bazdim po cesnjaku od mahuna na salatu, samo da mi se nitko ne priblizi .....
uf sta sam se najela... ko ce sad radit a sta bazdim po cesnjaku od mahuna na salatu, samo da mi se nitko ne priblizi .....
Gost- Gost
ma daj, drago mi te je vidjeti opet i to fuuuuuul!!anika je napisao/la:lastavica je napisao/la:ma sedma je uvijek bila relativno ok isim onog divljanja ustastvom cime mi je zesce bljutavila dzigeritzu. za ostalo nemam zamjerku. neka se je odmorila i veatila se , opustena i zrelija . mozdabtw je napisao/la:danas mi sunasce krece u skolu a ja sam tu a ne tamo... bemti, jedva cekam da se vratim...
Za dom !
begam sad, posao ....
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:Skinula sam 4 kile u tjedan dana, a jedem tri obilna obroka dnevno... i cvarke i majonezu i nareske i meso i salate.... izbacila sam ugkjikohidrate, kruh, krumpir, pastu, rizu, voce, secere i korjenasto povrce, grahorice.... imam tocno napisane menije i ovo fakat djeluje.... i to rapidno....
mi hepi.
drago mi je da ti je krenulo
a koja je to dijeta?
Gost- Gost
lastavica je napisao/la:ma sedma je uvijek bila relativno ok isim onog divljanja ustastvom cime mi je zesce bljutavila dzigeritzu. za ostalo nemam zamjerku. neka se je odmorila i veatila se , opustena i zrelija . mozdabtw je napisao/la:danas mi sunasce krece u skolu a ja sam tu a ne tamo... bemti, jedva cekam da se vratim...
ma nije divljala ustastvom...Bila zena malo desno usmjerena ali sasvim umjerena. Pa i Jagoda se deklarirala kao desnicarka a zena sasvim fina, tolerantna i umjerena...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Vel'ka Maca je napisao/la:Skinula sam 4 kile u tjedan dana, a jedem tri obilna obroka dnevno... i cvarke i majonezu i nareske i meso i salate.... izbacila sam ugkjikohidrate, kruh, krumpir, pastu, rizu, voce, secere i korjenasto povrce, grahorice.... imam tocno napisane menije i ovo fakat djeluje.... i to rapidno....
mi hepi.
upri Svilena, ima da budes ko Tvigi jebote...
pizda- Murderator
anika je napisao/la:lastavica je napisao/la:ma sedma je uvijek bila relativno ok isim onog divljanja ustastvom cime mi je zesce bljutavila dzigeritzu. za ostalo nemam zamjerku. neka se je odmorila i veatila se , opustena i zrelija . mozdabtw je napisao/la:danas mi sunasce krece u skolu a ja sam tu a ne tamo... bemti, jedva cekam da se vratim...
Za dom !
Šta... nisam više jedina ustašica ovdje...
Gost- Gost
metilda je napisao/la:
jos malo pa ce Baban morat mjenjat favicon u svastiku...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:metilda je napisao/la:
Još uvijek ne mogu pohvatati konce .. tko je Jagoda koju spominješ?
Ja nisam svastika nikome.
Gost- Gost
metilda je napisao/la:anika je napisao/la:lastavica je napisao/la:ma sedma je uvijek bila relativno ok isim onog divljanja ustastvom cime mi je zesce bljutavila dzigeritzu. za ostalo nemam zamjerku. neka se je odmorila i veatila se , opustena i zrelija . mozdabtw je napisao/la:danas mi sunasce krece u skolu a ja sam tu a ne tamo... bemti, jedva cekam da se vratim...
Za dom !
pa nisi ni do sad bila...tu sam svaki dan
Gost- Gost
Alhambra je napisao/la:metilda je napisao/la:anika je napisao/la:lastavica je napisao/la:
ma sedma je uvijek bila relativno ok isim onog divljanja ustastvom cime mi je zesce bljutavila dzigeritzu. za ostalo nemam zamjerku. neka se je odmorila i veatila se , opustena i zrelija . mozda
Za dom !
pa nisi ni do sad bila...tu sam svaki dan
Ako si ustašica ko i ja onda i kod tebe vlada kreativni nered. Za spremanje doma nikad nisam spremna, trebaju me natjerati na to.
Gost- Gost
metilda je napisao/la:pizda je napisao/la:metilda je napisao/la:
Jagoda je Urbanstyle, moja patnja...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:metilda je napisao/la:pizda je napisao/la:metilda je napisao/la:
Jagoda je Urbanstyle, moja patnja...
A Urbanica, simpatična žena, ne sjećam se da je uopće iskakala s desničarskim stavovima gdje ona sad piše?
Gost- Gost
metilda je napisao/la:
A Urbanica, simpatična žena, ne sjećam se da je uopće iskakala s desničarskim stavovima gdje ona sad piše?
nema je nigdje, jedino ako se nije uclanila u neki nepoznat forum...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:metilda je napisao/la:
jel može piletina na poljudski?
baaab je napisao/la:pizda je napisao/la:metilda je napisao/la:
jel može piletina na poljudski?
autohtoni splitski specijalitet, odma iza cevapa...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:lastavica je napisao/la:ma sedma je uvijek bila relativno ok isim onog divljanja ustastvom cime mi je zesce bljutavila dzigeritzu. za ostalo nemam zamjerku. neka se je odmorila i veatila se , opustena i zrelija . mozdabtw je napisao/la:danas mi sunasce krece u skolu a ja sam tu a ne tamo... bemti, jedva cekam da se vratim...
ma nije divljala ustastvom...Bila zena malo desno usmjerena ali sasvim umjerena. Pa i Jagoda se deklarirala kao desnicarka a zena sasvim fina, tolerantna i umjerena...
sjećam se ja njenih ustašluka, vjerovatno je to bilo u cilju provokacije ali meni je to ipak išlo laganini nacurac
jedno je biti desničar a sasvim druga stvar je biti ustaša.
builder je mirotvorni desničar. upravo mi je to rekao, malo prije ....
Gost- Gost
samo da na nadodam, nisam od onih koji mogu probaviti ustaštvo ni pod šalu. ma šta ja znam, ovisi kakvu šalu. vic ću provarit ali dičenje ne.
ovo nije opaska sedmoj. sedmoj bi se zahvalila, nešto što dosada nisam uspjela učiniti. za par njenih toplih riječi. nakon toga nedugo je nestala.
zbog toga ali i zbog cjelokupnog njenog postojanja na nethaeru, ostala mi je u ful pozitivnom sjećanju.
a da griješmo svi u koracima, griješimo.
e!
ovo nije opaska sedmoj. sedmoj bi se zahvalila, nešto što dosada nisam uspjela učiniti. za par njenih toplih riječi. nakon toga nedugo je nestala.
zbog toga ali i zbog cjelokupnog njenog postojanja na nethaeru, ostala mi je u ful pozitivnom sjećanju.
a da griješmo svi u koracima, griješimo.
e!
Gost- Gost
probudih se umorna.. cijelu noc sam u snu pakirala neke kufere, nikad kraja...
nije vrag da cu se opet seliti... pa dokle vise???
nije vrag da cu se opet seliti... pa dokle vise???
Gost- Gost
lastavica je napisao/la:
sjećam se ja njenih ustašluka, vjerovatno je to bilo u cilju provokacije ali meni je to ipak išlo laganini nacurac
koih ustasluka, nisam nikad naisao na tako nesto kod nje. Naglasavala domoljublje i to je to ali tebi to smeta jer si protiv ove drzave i poretka...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:lastavica je napisao/la:
koih ustasluka, nisam nikad naisao na tako nesto kod nje. Naglasavala domoljublje i to je to ali tebi to smeta jer si protiv ove drzave i poretka...
sedma je bila i kod gazde..i isto nikad nisam vidla nikakve ispade..osim seksualnih
Gost- Gost
lastavica je napisao/la:samo da na nadodam, nisam od onih koji mogu probaviti ustaštvo ni pod šalu.
ti se druzis sa Sarom koja je ogrezla u ustastvo pa se pokrii usima...
pizda- Murderator
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Stranica 9 / 40.