Kako smo danas?
Stranica 32 / 40. • Share
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Kako smo danas?
pizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:pizda je napisao/la:veli Glista sa fejsa da ona nikad ne bi nokte tako lakirala. Crni ili nikaki...
nek mi dođe u facu reći sve šta ima... a ne ovako preko tebe
ps. slabo tebe šljivi tvoja glista... digla ona sidro opako, a ti pivaš I pivaš sirence, al njene se lađe ne nasukavaju...
Glista je na rubu zivaca, ne moze bez foruma a ne zna kako to priznat a da ne izgubi na dignitetu...
koji si ti gomolj... hahahahah, baš si me razveselio
Gost- Gost
je, točno je takva.... negdje grize nokte kraj one svoje vještičje peći iz koje dimi ljeti-zimi...
Gost- Gost
pizda je napisao/la:metilda je napisao/la:danas sam sretna i zadovoljna u mom malom kutku svijeta... što bih poželjela i svakom ljudskom biću na planeti... sjećam se svetih Nikola dok su djeca bila malena... ali najljepša uspomena iz mog siromašnog djetinjstva je kad mi je u šestom razredu sveti Nikola pred večer između škura i prozora ostavio Vlak u snijegu, bilježnicu i olovku. ništa od čokolada i bombona, ne znam ni je li ih bilo u to vrijeme... mi smo djeci poklone uvijek donosili u predvečerje blagdana i snalazili smo se na sve načine da nas ne uhvate kako ih ostavljamo. jednom smo vreću spuštali konopom sa balkona, jednom je to uradila baka, drugi put teta servis, a uvijek smo ih znali iznenaditi iako bi oni naizmjenično stražarili pred vratima... koja bi to cika i radost bila kad bi se vreća pojavila ispred vrata, a koji nered od papira, kutija i omota, papirića od bombona po kući...
je, tebi je bilo pravo zajebano to neprimjetno ostaviti pored tolike djece . Ako bi se dobro organizirali, uvijek bi neko od njih bijo budan...
Meni je Nikola ostavijo ono sto visi preko dva. Ocito sam bijo los i iskvarit...
više smo se zabavljali mi nego djeca. ali jedno mi dijete ima traume zbog svetog Nikole... nakon otkrivene vreće uzbuđenim glasom je pričao da je vidio plašt svetog Nikole i tako je tu priču ponavljao sve dok im nismo morali priznati da smo mi stavljali darove.. od tada je ljut na mene i ne može mi to oprostiti...
Gost- Gost
metilda je napisao/la:
više smo se zabavljali mi nego djeca. ali jedno mi dijete ima traume zbog svetog Nikole... nakon otkrivene vreće uzbuđenim glasom je pričao da je vidio plašt svetog Nikole i tako je tu priču ponavljao sve dok im nismo morali priznati da smo mi stavljali darove.. od tada je ljut na mene i ne može mi to oprostiti...
jel taj legendarni plast bijo tvoja kucna haljina?
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Vel'ka Maca je napisao/la:je, točno je takva.... negdje grize nokte kraj one svoje vještičje peći iz koje dimi ljeti-zimi...
i osvetnicki hakira na kog god da naleti...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:hoćemo izvještaj i doimove kakva je btw-ici cat.....detaljnije.....kakva je cat-ici btw-ica.......ne samo vako da nagađamo
mos mislit, bit ce im puna usta hvale samo tako (tvoj termin) a pravu istinu ces moc cut samo u culoarima...
pa da...neće javno recimo da ona druga ima veliku guzicu ili sise ili da se pregrlato smije ili srče sok iritantno.....sve complimenti,a u glavi ko zna šta misle
ajmo mačke istinu na sunce!!!!
inače.....
ja sam coooooma....ufatila me viroza i 2-3 dana ću morat uzet bolovanje jer samo klice širim uokolo....
a nos od ispuhivanja toootalno crven i pečeeeee.....
oči suze,glava boli.......gadno me ćopilo
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Lena je napisao/la:pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:hoćemo izvještaj i doimove kakva je btw-ici cat.....detaljnije.....kakva je cat-ici btw-ica.......ne samo vako da nagađamo
mos mislit, bit ce im puna usta hvale samo tako (tvoj termin) a pravu istinu ces moc cut samo u culoarima...
pa da...neće javno recimo da ona druga ima veliku guzicu ili sise ili da se pregrlato smije ili srče sok iritantno.....sve complimenti,a u glavi ko zna šta misle
inače.....
ja sam coooooma....ufatila me viroza i 2-3 dana ću morat uzet bolovanje jer samo klice širim uokolo....
a nos od ispuhivanja toootalno crven i pečeeeee.....
oči suze,glava boli.......gadno me ćopilo
obozavam kad se ljudi (pre)grleno smiju, kad se grohotom smiju... a to se tako rijetko cuje. Nisam se vec godinama tako smijala. Zadnji put s mamom... smijale smo se na tatin racun, crnohumorno, ali iz srca i dubine duse, urlale smo
Gost- Gost
šta ti je iskustvoLena je napisao/la:pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:hoćemo izvještaj i doimove kakva je btw-ici cat.....detaljnije.....kakva je cat-ici btw-ica.......ne samo vako da nagađamo
leno, somene se ne druže ljudi koji piju sok, nismo u vrtiću
istina je precijenjena, samo donosi probleme... svi je kao žele, a svi se nakostriješe kad je čuju... uvjerih se (opet) i u nedjelju ujutro
Gost- Gost
nego, no, već, ic tajm for maj prsonal dajari end dajaria... probudila me gomila govana u vidu želučanih grčeva (ili crijevnih, njah, nebitno) oko dva i po. oko mene - ti-iha noć, sveta noć, lampice na boru blitzaju, blitzaju i one preko puta po knjigama... mlačna noć (u selu lavež, tihi ćuk il netopir). S obzirom da je naš direktor ljubitelj eksplicitnosti, hodanja po rubu dobrog ukusa i grubih direktnosti općenito (nije samo on, ali samo njega volim) primorana sam kirurškom preciznošću procijeniti balast koji sam dounloadala na relaciji guzica - šolja, na kilu i po. Da, da, bilo je obilato i prosvijetljujuće. Nakon takvog oslobađajućeg intermezza zaista sam se nadala povratku u zemlju snova i sanku (ne šanku). Najkraćim putem do željenog stanja predvidjela sam noćni televizijski program... prvo malo CSI-a, a kako sanak ne padne na vijeđe nastavih gledati neku glupu, retardiranu, neimajućuvezesrealnošću romantičnu komediju sa jenifer lopez i metju mekonahijem. o bože koji gubitak vremena. i što je najgore uopće me nisu uspavali sa svojim romantičnim pozdarijama. da se razumimo - ja volim romantiku i ja sam velka romantičarka u duši ali ove američke bljuvotine koje serviraju me neopisivo iritiraju. Imam jednu prijateljicu koja guta ta sranja s velikim obožavanjem i odaobravanjem na dnevnoj bazi. Ne razumijem takve ljude, ma šta ljude, to je rađeno za žene. I to glupe žene koje čekaju princa. Ajde da je djevojčica u pitanju, ali odrasle žene??!?!?!? Uglavnom, do pet sam ja pratila njihove zapetljaje crijeva i nakon toga ustanovila da je vrijeme za kavu i cigaru. Ali avaj!!! Ona ne imaše više cigareta... Nije bilo druge nego lijepo se začešljati, promućkati malo listerina da ne bazdim na javni wc, iskočiti iz piđame u nešto prikladnije (samo zato jer je piđama preočito piđamasta, inače ja bez beda hodam svijetom u piđami ispod duže jakne) i pravac benzinska koja se nalazi na nekih parsto metara od kuće. Skuhala sam si kavu i evo pušim cigarete... ljuta sam ko pas jer probijam budžet sa cigarama... do nedavno mi je kutija durala dva dana, sad smažem cijelu za dan... moram se dovesti u red... para radi, ne zdravlja ili nekog smislenijeg razloga i stavila sam si mjuzu. Inspirirana rođendanskom čestitkom ligeji, pustila sam si soundtrack iz Amelie - meni jednog od dražih filmića (isto romantičan do bola ali na način koji mi se sviđa). To nisam tako dugo radila... slušala mjuzu (osim radia)... bože kako je to divno... zašto sam zanemarila kulturu slušanja, preslušavanja i naslušavanja glazbe. nije da nemam vremena. organizirala sam si život da ga imam koliko mi treba, za sve i sva. ali mjuza je nekako izašla iz mog života. na mala vrata. a obožavam je. i takvo blaženstvo osjećam samo uz nju. trenutci kada sam najbliža onoj esenciji sebe su upravo uz muziku dok plešem. a ne radim ni jedno ni drugo već godinama... ajde, barem sam knjigu vratila u svoj život, ako ništa drugo...
i tako... sve zbog jednog proljeva...
dobro jutro! dobro smo
dobro jutro! dobro smo
Gost- Gost
btw je napisao/la:šta ti je iskustvoLena je napisao/la:pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:hoćemo izvještaj i doimove kakva je btw-ici cat.....detaljnije.....kakva je cat-ici btw-ica.......ne samo vako da nagađamo
istina je precijenjena, samo donosi probleme... svi je kao žele, a svi se nakostriješe kad je čuju... uvjerih se (opet) i u nedjelju ujutro
alo gospođa - kaćete ko'mene na megdan da vidimo koja ima duži.... hihihihi, jezik.
ma ti sigurno, ipak su tu godine iskustva
ako imaš želju navratiti jedan vikenad, ali tamo poslije nove godine, sasam do kraja godine prilično zauzeta vikendima... vjerujem i ti... rukavica je bačena
Gost- Gost
bas su dani ljepiu ovu jesen
jedan ljepsi od drugoga a i dobri su ...radi se, uziva se, hedonizira se
prestat cu hvalit da ne ureknem
jedan ljepsi od drugoga a i dobri su ...radi se, uziva se, hedonizira se
prestat cu hvalit da ne ureknem
propolis- Broj postova : 3146
Vel'ka Maca je napisao/la:
obozavam kad se ljudi (pre)grleno smiju, kad se grohotom smiju... a to se tako rijetko cuje. Nisam se vec godinama tako smijala. Zadnji put s mamom... smijale smo se na tatin racun, crnohumorno, ali iz srca i dubine duse, urlale smo
ja se vise ne znam tako smijat a nasmijao sam se u zivotu za desetak zivota. U rietkim trenucima kad se sad tako grohotom nasmijem to jako ruzno zvuci. Neki neartikulirani zvukovi, ruzno za cut jednostavno. Odvikao se. Valjda se covjek dok je mladji grohotom smije a kasnije se samo smijeska jer ga zivot oducijo a i trebao bi bit ozbiljniji, kako dolici...
pizda- Murderator
Vel'ka Maca je napisao/la:nego, no, već, ic tajm for maj prsonal dajari end dajaria... probudila me gomila govana u vidu želučanih grčeva (ili crijevnih, njah, nebitno) oko dva i po. oko mene - ti-iha noć, sveta noć, lampice na boru blitzaju, blitzaju i one preko puta po knjigama... mlačna noć (u selu lavež, tihi ćuk il netopir). S obzirom da je naš direktor ljubitelj eksplicitnosti, hodanja po rubu dobrog ukusa i grubih direktnosti općenito (nije samo on, ali samo njega volim) primorana sam kirurškom preciznošću procijeniti balast koji sam dounloadala na relaciji guzica - šolja, na kilu i po. Da, da, bilo je obilato i prosvijetljujuće. Nakon takvog oslobađajućeg intermezza zaista sam se nadala povratku u zemlju snova i sanku (ne šanku). Najkraćim putem do željenog stanja predvidjela sam noćni televizijski program... prvo malo CSI-a, a kako sanak ne padne na vijeđe nastavih gledati neku glupu, retardiranu, neimajućuvezesrealnošću romantičnu komediju sa jenifer lopez i metju mekonahijem. o bože koji gubitak vremena. i što je najgore uopće me nisu uspavali sa svojim romantičnim pozdarijama. da se razumimo - ja volim romantiku i ja sam velka romantičarka u duši ali ove američke bljuvotine koje serviraju me neopisivo iritiraju. Imam jednu prijateljicu koja guta ta sranja s velikim obožavanjem i odaobravanjem na dnevnoj bazi. Ne razumijem takve ljude, ma šta ljude, to je rađeno za žene. I to glupe žene koje čekaju princa. Ajde da je djevojčica u pitanju, ali odrasle žene??!?!?!? Uglavnom, do pet sam ja pratila njihove zapetljaje crijeva i nakon toga ustanovila da je vrijeme za kavu i cigaru. Ali avaj!!! Ona ne imaše više cigareta... Nije bilo druge nego lijepo se začešljati, promućkati malo listerina da ne bazdim na javni wc, iskočiti iz piđame u nešto prikladnije (samo zato jer je piđama preočito piđamasta, inače ja bez beda hodam svijetom u piđami ispod duže jakne) i pravac benzinska koja se nalazi na nekih parsto metara od kuće. Skuhala sam si kavu i evo pušim cigarete... ljuta sam ko pas jer probijam budžet sa cigarama... do nedavno mi je kutija durala dva dana, sad smažem cijelu za dan... moram se dovesti u red... para radi, ne zdravlja ili nekog smislenijeg razloga i stavila sam si mjuzu. Inspirirana rođendanskom čestitkom ligeji, pustila sam si soundtrack iz Amelie - meni jednog od dražih filmića (isto romantičan do bola ali na način koji mi se sviđa). To nisam tako dugo radila... slušala mjuzu (osim radia)... bože kako je to divno... zašto sam zanemarila kulturu slušanja, preslušavanja i naslušavanja glazbe. nije da nemam vremena. organizirala sam si život da ga imam koliko mi treba, za sve i sva. ali mjuza je nekako izašla iz mog života. na mala vrata. a obožavam je. i takvo blaženstvo osjećam samo uz nju. trenutci kada sam najbliža onoj esenciji sebe su upravo uz muziku dok plešem. a ne radim ni jedno ni drugo već godinama... ajde, barem sam knjigu vratila u svoj život, ako ništa drugo...
dobro jutro! dobro smo
sta nije "lavez kasan"...? (Pizda perfekcijonist)
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:nego, no, već, ic tajm for maj prsonal dajari end dajaria... probudila me gomila govana u vidu želučanih grčeva (ili crijevnih, njah, nebitno) oko dva i po. oko mene - ti-iha noć, sveta noć, lampice na boru blitzaju, blitzaju i one preko puta po knjigama... mlačna noć (u selu lavež, tihi ćuk il netopir). S obzirom da je naš direktor ljubitelj eksplicitnosti, hodanja po rubu dobrog ukusa i grubih direktnosti općenito (nije samo on, ali samo njega volim) primorana sam kirurškom preciznošću procijeniti balast koji sam dounloadala na relaciji guzica - šolja, na kilu i po. Da, da, bilo je obilato i prosvijetljujuće. Nakon takvog oslobađajućeg intermezza zaista sam se nadala povratku u zemlju snova i sanku (ne šanku). Najkraćim putem do željenog stanja predvidjela sam noćni televizijski program... prvo malo CSI-a, a kako sanak ne padne na vijeđe nastavih gledati neku glupu, retardiranu, neimajućuvezesrealnošću romantičnu komediju sa jenifer lopez i metju mekonahijem. o bože koji gubitak vremena. i što je najgore uopće me nisu uspavali sa svojim romantičnim pozdarijama. da se razumimo - ja volim romantiku i ja sam velka romantičarka u duši ali ove američke bljuvotine koje serviraju me neopisivo iritiraju. Imam jednu prijateljicu koja guta ta sranja s velikim obožavanjem i odaobravanjem na dnevnoj bazi. Ne razumijem takve ljude, ma šta ljude, to je rađeno za žene. I to glupe žene koje čekaju princa. Ajde da je djevojčica u pitanju, ali odrasle žene??!?!?!? Uglavnom, do pet sam ja pratila njihove zapetljaje crijeva i nakon toga ustanovila da je vrijeme za kavu i cigaru. Ali avaj!!! Ona ne imaše više cigareta... Nije bilo druge nego lijepo se začešljati, promućkati malo listerina da ne bazdim na javni wc, iskočiti iz piđame u nešto prikladnije (samo zato jer je piđama preočito piđamasta, inače ja bez beda hodam svijetom u piđami ispod duže jakne) i pravac benzinska koja se nalazi na nekih parsto metara od kuće. Skuhala sam si kavu i evo pušim cigarete... ljuta sam ko pas jer probijam budžet sa cigarama... do nedavno mi je kutija durala dva dana, sad smažem cijelu za dan... moram se dovesti u red... para radi, ne zdravlja ili nekog smislenijeg razloga i stavila sam si mjuzu. Inspirirana rođendanskom čestitkom ligeji, pustila sam si soundtrack iz Amelie - meni jednog od dražih filmića (isto romantičan do bola ali na način koji mi se sviđa). To nisam tako dugo radila... slušala mjuzu (osim radia)... bože kako je to divno... zašto sam zanemarila kulturu slušanja, preslušavanja i naslušavanja glazbe. nije da nemam vremena. organizirala sam si život da ga imam koliko mi treba, za sve i sva. ali mjuza je nekako izašla iz mog života. na mala vrata. a obožavam je. i takvo blaženstvo osjećam samo uz nju. trenutci kada sam najbliža onoj esenciji sebe su upravo uz muziku dok plešem. a ne radim ni jedno ni drugo već godinama... ajde, barem sam knjigu vratila u svoj život, ako ništa drugo...
dobro jutro! dobro smo
sta nije "lavez kasan"...? (Pizda perfekcijonist)
uffff... krivo san prepisala ...bilo je gluho doba noći... nis bila sva svoja... nemoj pajserom po pičci odma...
Gost- Gost
pizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:
ja se vise ne znam tako smijat a nasmijao sam se u zivotu za desetak zivota. U rietkim trenucima kad se sad tako grohotom nasmijem to jako ruzno zvuci. Neki neartikulirani zvukovi, ruzno za cut jednostavno. Odvikao se. Valjda se covjek dok je mladji grohotom smije a kasnije se samo smijeska jer ga zivot oducijo a i trebao bi bit ozbiljniji, kako dolici...
ja sam teška na smijehu I nisam se puno smijala, ali zato bi se zaljepila ko čičak kad bi nasla onog/onu s kim se mogu smijat, a kamoli grohotom.
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:
ja sam teška na smijehu I nisam se puno smijala, ali zato bi se zaljepila ko čičak kad bi nasla onog/onu s kim se mogu smijat, a kamoli grohotom.
ja bih se vecinom oslanjao na sebe i kolateralne zrtve...
Neku vecer sam malo cesljao po jubitu i sjetio se Paul Mc Kenne, hipnotizera koji je pred dosta bijo emitiran kod nas. Trazijo sam odredjenu situaciju u njegovim hipnozama i odma nasao:). Hipnotizira cetvero njih i pripali im cigarete ali svako dobije drukcije upute. Zenska nije nikako mogla primaknuti cigaretu ustima i tako ali to sam trazio zbog jednog od ucesnika, crnca. On je imao upute da se nakon svakog dima koji ispusti mora glasat ko zmaj. I onda pocelo, lik ispuhne dim i "grooooaaarrr" i tako stalno . Najfora je bilo dok je kamera snimala druge a u pozadini svako tolko cujes "groooaaaarrr" . E onda sam se bas cerio ko idijot, ko i prvi put kad sam to gledao i skuzijo da se stvarno vise ne znam smijat...
pizda- Murderator
ako te zanima ta scena, gledaj od devete minute...
pizda- Murderator
a jebote, ovom crncu se uvijek nasmijem do suza . Lik ni sam ne zna sto mu se to dogadja...
Inace, Mc Kenna je svjetski strucnjak za hipnozu, nije samo neki cirkusant. Klaustrofobije, panike itd. rjesava za cas. Gledao sam kako liku skine klaustrofobiju. I nakon deset godina ni traga od nje. Sve te ljude najprije uvodi u hipnozu par sati, onda ih probudi i rade sto god im kaze dok ih opet obrnutim slijedom ne dovede na normalu...
Inace, Mc Kenna je svjetski strucnjak za hipnozu, nije samo neki cirkusant. Klaustrofobije, panike itd. rjesava za cas. Gledao sam kako liku skine klaustrofobiju. I nakon deset godina ni traga od nje. Sve te ljude najprije uvodi u hipnozu par sati, onda ih probudi i rade sto god im kaze dok ih opet obrnutim slijedom ne dovede na normalu...
pizda- Murderator
graknula sam... do suza... I kolegice su se počele smijati koliko sam se zagrohotala...
doduše bilo bi bolje da nisi spojlao pa da sam se iznenadila.
dobar je
a sad sam se sjetila - 2009 - sjećam se jer mi je to bila zadnja godina da sam radila u Yacht Baseu I pokazivala sam taj klipić kolegicama I one nisu mogle vjerovati šta je meni smiješno a ja sam se onako iz trbuha smijala, urlajući, suze su mi frcale po monitoru I tako svaki sljedeći put kad bi gledala... ovaj crnjo mi je bio samo na početku smiješan I nije mi bio ko ovaj klip...
ma gledao si ga sigurno - voditelj talk showa (koji je popušio otkaz) jer se grohotom smijao svom sugovorniku, nekom brižniću, invalidu koji je govorio ful piskutavim glasom... jedino što je smiješno u cijeloj toj priči je upravo voditeljev zarazni smijeh.... ma prejebeno... probat ću nać... neki norveški, švedski, danski talk show... a tema smrtno ozbiljna, on priča kako mu sve krenulo nizbrdo otkad mu je glas takav blablabla, a ovaj se valja od smijeha I cijelo vrijeme nastoji biti ozbiljan.
pregenijalno I puca, puca, puca po šavovima
I sjećam se da me šogorica, ova koju ne volim, isto je blizanka, ali me nasmijala u doba moje ne ružičaste faze pa sam zapamtila... kad mi je prepričavala skeč iz monthy pytona kad prodavač enciklopedija kuca na vrata I kaže da je provalnik nek mu otvore vrata... I tip ga pita da li je sigurno provalnik da nije on možda prodavač enciklopedija... enciklopedist ga uvjerava da je on sigurno provalnik I da mu mirne duše može otvoriti vrata... kad ga napokon uvjeri, tip mu otvara vrata, a enciklopedist s vrata prodaje enciklopediju sav sretan da ga je dobio na foru...
I treće mi pada sad na pamet - strip knjiga od envera krivca, riječkog genijalca (čije mi knjige nisu nešto), tip je muzička I filmska encikopedija I prepun je tih trivija iz pop kulture - njegove Priče iz Ž+K su me bacale po kauču od smijanja same sa sobom.... ali trebaš ti bit upoznat sa svime I pokopčat o čemu on priča I sa čime se zaejbava... ma ludilo... e to je bilo najcrnje od crnih razdoblja kad sam mislila da se više nikada neću smijat.
doduše bilo bi bolje da nisi spojlao pa da sam se iznenadila.
dobar je
a sad sam se sjetila - 2009 - sjećam se jer mi je to bila zadnja godina da sam radila u Yacht Baseu I pokazivala sam taj klipić kolegicama I one nisu mogle vjerovati šta je meni smiješno a ja sam se onako iz trbuha smijala, urlajući, suze su mi frcale po monitoru I tako svaki sljedeći put kad bi gledala... ovaj crnjo mi je bio samo na početku smiješan I nije mi bio ko ovaj klip...
ma gledao si ga sigurno - voditelj talk showa (koji je popušio otkaz) jer se grohotom smijao svom sugovorniku, nekom brižniću, invalidu koji je govorio ful piskutavim glasom... jedino što je smiješno u cijeloj toj priči je upravo voditeljev zarazni smijeh.... ma prejebeno... probat ću nać... neki norveški, švedski, danski talk show... a tema smrtno ozbiljna, on priča kako mu sve krenulo nizbrdo otkad mu je glas takav blablabla, a ovaj se valja od smijeha I cijelo vrijeme nastoji biti ozbiljan.
pregenijalno I puca, puca, puca po šavovima
I sjećam se da me šogorica, ova koju ne volim, isto je blizanka, ali me nasmijala u doba moje ne ružičaste faze pa sam zapamtila... kad mi je prepričavala skeč iz monthy pytona kad prodavač enciklopedija kuca na vrata I kaže da je provalnik nek mu otvore vrata... I tip ga pita da li je sigurno provalnik da nije on možda prodavač enciklopedija... enciklopedist ga uvjerava da je on sigurno provalnik I da mu mirne duše može otvoriti vrata... kad ga napokon uvjeri, tip mu otvara vrata, a enciklopedist s vrata prodaje enciklopediju sav sretan da ga je dobio na foru...
I treće mi pada sad na pamet - strip knjiga od envera krivca, riječkog genijalca (čije mi knjige nisu nešto), tip je muzička I filmska encikopedija I prepun je tih trivija iz pop kulture - njegove Priče iz Ž+K su me bacale po kauču od smijanja same sa sobom.... ali trebaš ti bit upoznat sa svime I pokopčat o čemu on priča I sa čime se zaejbava... ma ludilo... e to je bilo najcrnje od crnih razdoblja kad sam mislila da se više nikada neću smijat.
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:evo ga!
sad sam ga samo sa osmijehom pogledala:
vidijo sam to, naravno. Vrtilo se po svim portalima...Jebeno je to kad ides uzivo i naleti ti takav lik...
Al crnjo zmaj mi je genijalac...
pizda- Murderator
uh, jesam...Vel'ka Maca je napisao/la:btw je napisao/la:šta ti je iskustvoLena je napisao/la:pizda je napisao/la:
alo gospođa - kaćete ko'mene na megdan da vidimo koja ima duži.... hihihihi, jezik.
ako imaš želju navratiti jedan vikenad, ali tamo poslije nove godine, sasam do kraja godine prilično zauzeta vikendima... vjerujem i ti... rukavica je bačena
tjedan između božića i ng moram u pulu, možda svratim na kratko da te pozdravim... a poslije n.g. ne znam gdje ću biti... znaš kako to kod mene ide, nikad ne znam što mi nosi sutra...
ali, kad tad ćemo megdanisati... neš se izvuć od pranja uživo
Gost- Gost
grleno sam se najčešće smijala na pipijeve trojme.... al ono baš iz srca... čak i kad bih se usput sjetila koje slije prasnula bih u smijeh... znalo je biti neugodnih situacija jer bih okolini djelovala malo čudno smijući se "iz čista mira"
pipi, ti imaš tisuću mana, ali ih sve potaracaš tim svojim smislom za humor... vjerojatno si i sam toga svjestan...
pipi, ti imaš tisuću mana, ali ih sve potaracaš tim svojim smislom za humor... vjerojatno si i sam toga svjestan...
Gost- Gost
btw je napisao/la:grleno sam se najčešće smijala na pipijeve trojme.... al ono baš iz srca... čak i kad bih se usput sjetila koje slije prasnula bih u smijeh... znalo je biti neugodnih situacija jer bih okolini djelovala malo čudno smijući se "iz čista mira"
jesam samo nisam sviestan svojih tisucu mana. Ajd nabroji barem stotinjak...
pizda- Murderator
btw je napisao/la:uh, jesam...Vel'ka Maca je napisao/la:btw je napisao/la:šta ti je iskustvoLena je napisao/la:
tjedan između božića i ng moram u pulu, možda svratim na kratko da te pozdravim... a poslije n.g. ne znam gdje ću biti... znaš kako to kod mene ide, nikad ne znam što mi nosi sutra...
ali, kad tad ćemo megdanisati... neš se izvuć od pranja uživo
može, onda svrati tjedan između božića I NG (tjedan do božića sam na GO pšćeta), pa ako budeš imala vremena vodim te na ručak, na jedan odličan biftek da plivamo u krvi, a ako nebude bilo vremena onda ćeš doći kod mene na kafe... a za ostalo budmo u hodu
Gost- Gost
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Stranica 32 / 40.