Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Stranica 1 / 36. 1, 2, 3 ... 18 ... 36  Next

Go down

Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Alhambra on 04.09.15 18:52

Da je na osnovu analize krvne grupe moguće napraviti dosta pouzdan psihološki profil osobe, odavno je poznato u istočnim zemljama. Japanci, recimo, u svakodnevnom životu primenjuju metodu analize krvnih grupa - ketsuekigata. Većina ljudi je koristi kad bira prijatelje, partnere i životne saputnike. Međutim, ona je već petnaestak i više godina deo industrijske psihologije.
Koriste je istraživači tržišta za predviđanje navika kupaca, ali i direktori preduzeca kad zapošljavaju nove radnike. Kako bi napravili idealnu organizaciju rada, Japanci koriste saznanja na kojim bi radnim mestima određene krvne grupe bile najefikasnije. Tako će za planiranje, kontrolu i selekciju uvek biti izabrana osoba krvne grupe B, organizacija, zavođenje i sprovođenje reda biće najčešće povereno krvnoj grupi A, dok će za efikasnu realizaciju biti zadužena nulta krvna grupa.


Krvna grupa 0
Osobe koje imaju krvnu grupu 0 najčešće su izrazito srdačne, druželjubive i otvorene. Nemaju dlake na jeziku, verne su, iskrene i odane. Zbog toga što nisu sklone da preuzimu odgovornost, žena nulte krvne grupe će, radije tražiti grupu u kojoj se osećaju zaštićenim i sigurnim. S druge strane, muškarci nulte krvne grupe su istinski lovci. Oni imaju neodoljivu potrebu da dominiraju, da budu primećeni i zato uglavnom biraju zanimanje u kome mogu da se eksponiraju i afirmišu, npr. gluma, žurnalistika, estrada... Oni imaju izraženu potrebu da žive sa osobama koje su radoznale, živahne i dinamične. Monotonija i život po uobičajnim šablonima njima uopše ne odgovara. Za razliku od žena, muškarci su više zainteresovani za karijeru i kad je reč o poslu neće uletati u neki odnos ili situaciju dok ne vide šta iz toga dobijaju.
Partnerstvo i porodica
Žene krvne grupe nula, od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nežnost. One osećaju intenzivnu želju za udajom, koja proističe iz potrebe da se potvrdi kroz brak i porodicu. Kao supruge vladaju iz pozadine i često aktivno učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke prema deci se postavljaju drugarski, gotovo prijateljski, a sopstvene ambicije ostvaruju preko supruga i dece.
Muškarci krvne grupe nula veoma su zainteresovani za žene, aktivni su u tom pogledu i zato ih žene vrlo brzo primećuju. Nezgodna strana ovih muškaraca je to što mogu da budu krajnje nepouzdani, jer im neke stvari brzo prestaju biti zanimljive. U braku su privrženi porodici, ali ovde opet do izražaja može da dođe njihova jogunasta priroda, koja se protivi prepuštanju monotoniji životne svakodnevice.

Krvna grupa A
Za osobe koje imaju krvnu grupu A moglo bi se reći da je njihov sinonim - mislim! Ova krvna grupa daje inteligentne osobe, koje neretko deluju nezainteresovano i hladno, ali time se zapravo štite, jer su veoma osećajne. Najbolje bi ih opisao izraz - njen vojnik, jer ih pored emotivnosti odlikuje disciplina i samodisciplina. Uvek će da izaberu visokoorganizovanu grupu, kada rade, vrlo su profesionalne i posvećene svojim životnim, profesionalnim ili porodičnim obavezama. Spremne su da preuzmu odgovornost, da razumeju druge, ali to očekuju i od drugih. Jako su dobri rukovodioci, insistiraju na preciznoj organizaciji, predanom radu i ustanovljenom redu. Zahtevne su, ali pravedne osobe. One ne znaju, niti ih interesuje, da dominiraju ili da se eksponiraju. To nikako. Kod njih je primetan sporiji napredak u karijeri, jer zbog nenametljivosti često ostaju neprimećeni, usamljeni i po strani.
Partnerstvo i porodica
Žene i muškarci krvne grupe A su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoja osećanja tek kada su potpuno sigurni da neće biti izigrani i povređeni. Žena krvne grupe A je majka koja svoju decu kontroliše i podržava, ali i zahteva mnogo od njih.
Muškarci krvne grupe A često na prvu loptu nisu interesantni ženskom polu, njihove vrednosti žene otkrivaju tek kad se nađu u dužim vezama. Međutim, njihov najveći kvalitet je što su odani i potpuno posvećeni porodici, kada je jednom zasnuju, na nju prenose težište svog života. Oni podržavaju i vole da podržavaju i ističu kvalitete i sposobnosti svojih supruga.

Krvna grupa B
Psihološki gledano, muškarci i žene krvne grupe B su najinteresantniji. Naizgled su introvertni, deluju suzdržano i povučeno, ali imaju jasno izgrađen pojam o sopstvenim željama i vrednostima.
U profesionalnom životu žene krvne grupe B karijeru uglavnom grade na osnovu dokazanih ličnih kvaliteta i napora i gotovo nikad ne ispoljavaju takmičarski duh. Funkcionišu pretežno u uskom krugu svojih proverenih prijatelja, kojima su odane.
Muškarci ove krvne grupe imaju jednu vrstu socijalne fasade; deluju uzdržano, skrušeno ili povučeno, a za to vreme kao šahisti smišljaju korake koje će preduzeti bez velike pompe, kako bi konačno stigli do željenog cilja. Da bi dobili ono što žele, skloni su da sebe malo smanje u očima drugih. Oni ne biraju profesije koje ih izbacuju u prvi plan, jer ih eksponiranje, kao i kod žena, mnogo ne privlači. Oni uglavnom vuku konce u tajnosti i daleko od očiju onih za koje su zainteresovani.

Partnerstvo i porodicaŽene krvne grupe B u ljubavi očekuju nežnost i zadovoljstva, sreću i vernost, kao i stalnu pažnju svojih izabranika. U partnerskim odnosima deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo i s toga se teže odlučuju za ulazak u brak. Inače, kada se već udaju i postanu majke vrlo su odane i posvećene porodici.
Moglo bi se reći da muškarci krvne grupe B žene poštuju na spečifican način. Ženi za koju se odluče i koju odaberu, doneće sve pred noge i tretiraće je kao kraljicu. Međutim, zamaskirana priroda muškarca krvne grupe B dolazi do izražaja tek u emotivnom odnosu. Skloni su bezvoljnosti i melanholiji kada nemaju adekvatnog partnera, lakše im je da maštaju nego da se uhvate u koštac sa sopstvenom prirodom.


Krvna grupa AB
Žene krvne grupe AB su izuzetne osobe. Saosećajne su, a cinizam i ironija su im potpuno strani. Nemaju spečificnih zahteva, mogu da pripadaju bilo kojoj grupi, lako se prilagođavaju, ali uvek uspevaju da zadrže svoju individualnost.
Kad je reč o muškarcima, oni kao da nisu uspeli da, poput žena, u sebi pomire suprotnosti A i B krvne grupe. Zbog te dvostranosti prirode, muškarci AB krvne grupe ne mogu uvek da se adaptiraju, oni će pre svoj identitet da ostvaruju preko projekcionih mehanizama. Ako su u grupi gde preovladavaju osobe sa krvnom grupom A, oni će više da pokazuju karakteristike krvne grupe B i obrnuto.

Partnerstvo i porodica Žene krvne grupe AB obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim uživaju u ljubavi samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su prilagodljive deci, blage su i nisu zahtevne. Uspešno nalaze meru koliko mogu da budu drugari svojoj deci.
Kad je o muškarcima reč, specijalitet krvne grupe AB je udvaranje. Veliki su zavodnici, ali prijatni, udvaraju se suptilno, kroz otvorenost, predanost ženama. Koliko će ovaj muškarac pomiriti dve strane svoje prirode, u mnogome zavisi od partnera. Recimo, ako je njegova izabranica krvne grupe B, on će se ponašati kao tipičan pripadnik grupe A i obrnuto.

Tri najlepša ljubavna spoja
Slaganje u emotivnim i ljubavnim odnosima među osobama različitih krvnih grupa nije istraživanjem statistički potvrđena. Međutim, na osnovu dobijenih psiholoških profila krvnih grupa, vidi se koji spojevi daju harmoničan brak, a među kojima krvnim grupama ima najviše hemije, odnosno neslaganja.

Žena A + muškarac 0:   Erupcija strasti


Najstrastveniju vezu ostvaruju žene krvne grupe A sa muškarcem krvne grupe 0. Ovo je i odlična biološka kombinacija, jer se iz ovog braka rađa mnogo dece. Međutim, žena bi trebalo da razmisli o nestalnoj prirodi svog partnera i da se potrudi da mu bude stalna inspiracija, jer on čezne za izazovima.

Žena 0 + muškarac AB: Večno zaljubljeni


Brakovi muškaraca AB i žena 0 među najljepšim su brakovima koji su mogli da se vide među ispitanicima u istraživanju. To su uglavnom romantični brakovi, kvalitetne veze, sa stalnom dozom zaljubljenosti.

Žena A + muškarac B: Pomirena suprotnosti


Pažnju muškarca krvne grupe B uvek će prvo da privuče žena krvne grupe A. Ovo je možda najbolja kombinacija za brak. Njihove potpuno različite prirode se odlično nadopunjuju, pošto žene sa krvnom grupom A uvek imaju potrebu da nekoga neguju, a muškarci sa krvnom grupom B imaju neodoljivu potrebu da budu negovani.
______________________________________________________________________________________
gdje ste se našli?
ja sam 0- ....negativna nula, kućeš pozitivnije
avatar
Alhambra

Broj postova : 8176
Join date : 22.09.2012

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  pizda on 04.09.15 21:43

ja sam B pozitivan, navalite zene sa A, zeljan sam njege...  
Stoposto je Svilena A grupa jebem je potesku.
Inace, gledam regionalni Big Brother...
avatar
pizda
Murderator

Broj postova : 29052
Join date : 21.09.2012
Age : 27
Lokacija : Fiume

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Alhambra on 04.09.15 22:38

pizda je napisao/la:
Inace, gledam regionalni Big Brother...

wtf je ono u tajnoj sobi?! 

okrenula sam tek kad sam pročitala da to gledaš, inače nisam pojma imala da ta strahota opet počinje...o bokte, koje su ono 4 spodobe iz Aleksinac? 
ne znaš jel ono muško il žensko...frizura na juriš, a govor ..ajmeeeeeeeee, pa to nisu istine 
al, ova iz Aleksinac...to bude živi piš od babe, stavit cijelu obitelj ..pa bokte, odreć će se jedni drugih i razbaštiniti 


oklada....7 dana do prvog sexa
avatar
Alhambra

Broj postova : 8176
Join date : 22.09.2012

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Vel'ka Maca on 05.09.15 1:41

Gde ste bre... kako je moj buduci suprug predvidio ja sam krvna grupa a.... mnogo sam entelegentna i osecajna
ali pizdo, moram ti priznat da si mi drugi.... ona moja ludjacka te virtualna ljubav, onaj prvi hrvoje bese B... jao sto se on saha sa mnom naigrao....

vidis pizdo, sta bi nam falilo, lijepo bi gledali big beader i bolilo bi nas uvo za ostatak vaseljene...

btw, znam da se priznanje da pratim pobozno big bradere kosi s izjavom o vlastitoj entelegenciji, ali ja od prvog big bradera imam forum na kojem je ekioa starih konja koji pisu samo kad su big braderi i to budu takvi krvavi kometari da sam do maloprije citala i urlikala od smijanja, ljudi se zajebavaju...
ne znam sta bi mislila o ovogodisnjoj ekipi, sto je prevec slano, ni macki nije drago, a brate fakat su skupili tresh, da ne more biti veci. Ne znam zasto ne skuoe ekipu +40 po uzoru na talijane, tamo bude zanimljivih ljudi, a ne samo ludjaka ko kod nasih...

uglavnom, da van na brzinu recen - suncan se i plivan i citan knjize svaki dan i na dijeti sam, skinila sam prva dva kila, jeeeeij... idjen se sad prikobacit... ajte... evo mene drugi ponedjeljak da vam jebem majku i brojim mrtve...
avatar
Vel'ka Maca

Broj postova : 9605
Join date : 28.06.2013
Age : 41
Lokacija : Mali Mokri Lug

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Gost on 05.09.15 11:20

cijela moja obitelj je A ili 0, jedino ja imam B pljus... haha jednom sam mater pitala jesam li ja mozda kopile... gospe moja, skoro ju je kap..  danima sam se ispricavala 
:sramise

Gost
Gost


[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Gost on 05.09.15 14:28

Ja sam 0+. Ima nešto u uvodnom tekstu...

Gost
Gost


[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  orion on 05.09.15 17:53

B +

_________________
imam dobar šešir
avatar
orion

Broj postova : 5980
Join date : 22.09.2012

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Lena on 06.09.15 6:14

mislim da sam AB+.....moram provjerit...
gospon antonac je 0+....
avatar
Lena

Broj postova : 7898
Join date : 22.09.2012
Lokacija : dio zvjezdane prašine

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  taja on 06.09.15 15:14

A di je 0-  ?   Mi smo šugavi, aa?  
avatar
taja

Broj postova : 5863
Join date : 22.09.2012
Age : 46

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Gost on 06.09.15 22:27

0 + , plus toga djevica po horoskopu i ktome da dodam da cu ja, deklarirani protivnik BB-a svih sezona ( osim prvih nekoliko talijanskih ) pomno pratiti razvoj situacije ovogodišnjeg izdanja. oduševio me izbor . favoriti su mi vasići a i onaj anton ili kako već, zagrebački beskučnik,  u postupku je promatranja.  


bože sačuvaj onoga ko 'oće da se druži sa mnom 

Gost
Gost


[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  pizda on 06.09.15 22:45

Alhambra je napisao/la:

oklada....7 dana do prvog sexa

buaahhhaaahhaa...
avatar
pizda
Murderator

Broj postova : 29052
Join date : 21.09.2012
Age : 27
Lokacija : Fiume

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Gost on 06.09.15 22:48

... kako reče onaj jednojajčani frizer: nemački mentalitet ali srpska kvaliteta ... 
Gost
Gost


[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Gost on 07.09.15 5:58

taja je napisao/la:A di je 0-  ?   Mi smo šugavi, aa?  
ma niste sugavi... samo ste negativni 

Gost
Gost


[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  pizda on 07.09.15 7:37

lastavica je napisao/la:0 + , plus toga djevica po horoskopu i ktome da dodam da cu ja, deklarirani protivnik BB-a svih sezona ( osim prvih nekoliko talijanskih ) pomno pratiti razvoj situacije ovogodišnjeg izdanja. oduševio me izbor . favoriti su mi vasići a i onaj anton ili kako već, zagrebački beskučnik,  u postupku je promatranja.  

oni blizanci Vasici su slatki . Starog krmka bi podragao sjekirom, lijena svinja samo zdere i spava. A i staru koja je htjela djecu ostavit u rodilistu...
Onaj Anton mi je pljunuti neko ali ne znam ko. Ali isti...Mora da je neki fejk...
avatar
pizda
Murderator

Broj postova : 29052
Join date : 21.09.2012
Age : 27
Lokacija : Fiume

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  pizda on 07.09.15 7:43

lastavica je napisao/la:... kako reče onaj jednojajčani frizer: nemački mentalitet ali srpska kvaliteta ... 
najbolji je ono da su kulturni i drukciji od ostale brace jer su rodjeni u njemackoj. Kao, drugi geni...
avatar
pizda
Murderator

Broj postova : 29052
Join date : 21.09.2012
Age : 27
Lokacija : Fiume

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Alhambra on 07.09.15 9:19

pizda je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:

oklada....7 dana do prvog sexa

buaahhhaaahhaa...

jbg...
avatar
Alhambra

Broj postova : 8176
Join date : 22.09.2012

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Gost on 07.09.15 9:30

stari krmak dobro peva   a staramajka me sokirala izjavom. ko ce znati njene razloge. mozda nije htjela podariti sirotinju jos dvjema curicama koje bi usvajanjem bolje prosle. u romskim zajednicama, muskarci bolje prodju. eto zasto mi se svidja ovaj bb. onom cirkusu od balkana u malom, vedre i oblace, ni vise ni manje nego vasici 

Gost
Gost


[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  anika on 07.09.15 9:36

Alhambra je napisao/la:

Krvna grupa A
Za osobe koje imaju krvnu grupu A moglo bi se reći da je njihov sinonim - mislim! Ova krvna grupa daje inteligentne osobe, koje neretko deluju nezainteresovano i hladno, ali time se zapravo štite, jer su veoma osećajne. Najbolje bi ih opisao izraz - njen vojnik, jer ih pored emotivnosti odlikuje disciplina i samodisciplina. Uvek će da izaberu visokoorganizovanu grupu, kada rade, vrlo su profesionalne i posvećene svojim životnim, profesionalnim ili porodičnim obavezama. Spremne su da preuzmu odgovornost, da razumeju druge, ali to očekuju i od drugih. Jako su dobri rukovodioci, insistiraju na preciznoj organizaciji, predanom radu i ustanovljenom redu. Zahtevne su, ali pravedne osobe. One ne znaju, niti ih interesuje, da dominiraju ili da se eksponiraju. To nikako. Kod njih je primetan sporiji napredak u karijeri, jer zbog nenametljivosti često ostaju neprimećeni, usamljeni i po strani.
Partnerstvo i porodica
Žene i muškarci krvne grupe A su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoja osećanja tek kada su potpuno sigurni da neće biti izigrani i povređeni. Žena krvne grupe A je majka koja svoju decu kontroliše i podržava, ali i zahteva mnogo od njih.
Muškarci krvne grupe A često na prvu loptu nisu interesantni ženskom polu, njihove vrednosti žene otkrivaju tek kad se nađu u dužim vezama. Međutim, njihov najveći kvalitet je što su odani i potpuno posvećeni porodici, kada je jednom zasnuju, na nju prenose težište svog života. Oni podržavaju i vole da podržavaju i ističu kvalitete i sposobnosti svojih supruga.

Tri najlepša ljubavna spoja
Slaganje u emotivnim i ljubavnim odnosima među osobama različitih krvnih grupa nije istraživanjem statistički potvrđena. Međutim, na osnovu dobijenih psiholoških profila krvnih grupa, vidi se koji spojevi daju harmoničan brak, a među kojima krvnim grupama ima najviše hemije, odnosno neslaganja.

Žena A + muškarac 0:   Erupcija strasti
Najstrastveniju vezu ostvaruju žene krvne grupe A sa muškarcem krvne grupe 0. Ovo je i odlična biološka kombinacija, jer se iz ovog braka rađa mnogo dece. Međutim, žena bi trebalo da razmisli o nestalnoj prirodi svog partnera i da se potrudi da mu bude stalna inspiracija, jer on čezne za izazovima.
avatar
anika

Broj postova : 162
Join date : 31.08.2015

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  anika on 07.09.15 9:37

Muske osobe s krvnog grupom 0, molim gole slikice na pp 
avatar
anika

Broj postova : 162
Join date : 31.08.2015

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  pizda on 07.09.15 9:57

Alhambra je napisao/la:
pizda je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:

oklada....7 dana do prvog sexa

buaahhhaaahhaa...

jbg...

svejedno, onom bosancerosu bi odrezao jaja. Jebote, moras bit stvarno jadnik pa ic seksat ocito poremecenu zensku. Stvarno je lafcina u picku materinu...
avatar
pizda
Murderator

Broj postova : 29052
Join date : 21.09.2012
Age : 27
Lokacija : Fiume

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  pizda on 07.09.15 10:01

lastavica je napisao/la:stari krmak dobro peva   a staramajka me sokirala izjavom. ko ce znati njene razloge. mozda nije htjela podariti sirotinju jos dvjema curicama koje bi usvajanjem bolje prosle. u romskim zajednicama, muskarci bolje prodju. eto zasto mi se svidja ovaj bb. onom cirkusu od balkana u malom, vedre i oblace, ni vise ni manje nego vasici 

ja bi starog i staru potjerao u picku materinu pa nek ostanu samo blizanci i prikljuciti ih ostatku ekipe...
avatar
pizda
Murderator

Broj postova : 29052
Join date : 21.09.2012
Age : 27
Lokacija : Fiume

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Alhambra on 07.09.15 10:06

pizda je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:
pizda je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:

oklada....7 dana do prvog sexa

buaahhhaaahhaa...

jbg...

svejedno, onom bosancerosu bi odrezao jaja. Jebote, moras bit stvarno jadnik pa ic seksat ocito poremecenu zensku. Stvarno je lafcina u picku materinu...

sad već oko baca na drugu
avatar
Alhambra

Broj postova : 8176
Join date : 22.09.2012

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  pizda on 07.09.15 10:10

Alhambra je napisao/la:
pizda je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:
pizda je napisao/la:

buaahhhaaahhaa...

jbg...

svejedno, onom bosancerosu bi odrezao jaja. Jebote, moras bit stvarno jadnik pa ic seksat ocito poremecenu zensku. Stvarno je lafcina u picku materinu...

sad već oko baca na drugu

jebiga, sumnjice ga da je gej pa se panj hoce dokazat...
avatar
pizda
Murderator

Broj postova : 29052
Join date : 21.09.2012
Age : 27
Lokacija : Fiume

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Alhambra on 07.09.15 10:12

pizda je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:
pizda je napisao/la:
Alhambra je napisao/la:

jbg...

svejedno, onom bosancerosu bi odrezao jaja. Jebote, moras bit stvarno jadnik pa ic seksat ocito poremecenu zensku. Stvarno je lafcina u picku materinu...

sad već oko baca na drugu

jebiga, sumnjice ga da je gej pa se panj hoce dokazat...

ma, gledala sam samo ulazak u kuću i to ne od početka, nego od trenutka kad si nas obavijestio o tome
al, gledala sam Vasiće...i kad god stignem, pratit ću zbog njih
avatar
Alhambra

Broj postova : 8176
Join date : 22.09.2012

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  pizda on 07.09.15 10:16

Alhambra je napisao/la:

ma, gledala sam samo ulazak u kuću i to ne od početka, nego od trenutka kad si nas obavijestio o tome
al, gledala sam Vasiće...i kad god stignem, pratit ću zbog njih

one nase BB-e nisam uopce gledao, nisu bili interesantni. Onaj prvi regionalni (sa Marijanom i Nemesom) mi je bio fora. Valjda zbog "jugoslavije u malom" . Da se razumijemo, 90% je ziva stupidarija i surfa se za to vrijeme ali svako toliko bacim pogled kad bude nesto interesantnijeg...
avatar
pizda
Murderator

Broj postova : 29052
Join date : 21.09.2012
Age : 27
Lokacija : Fiume

[Vrh] Go down

Re: Prebrajanje krvnih zrnaca...ajmo

Postaj  Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

Stranica 1 / 36. 1, 2, 3 ... 18 ... 36  Next

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.