sta radite sad?
Stranica 3 / 40. • Share
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: sta radite sad?
Trenutno ležim na kauču, omotana u majon i deku, škicam TV i pišem na forum. Sa lap topa ne mogu ući na kultnixe, ne znam zašto. Imam neku virozu i toliko me glava boli da ne vidim slova na mobitelu i sad se sjetim da imam iPad....
maledetta primavera- Broj postova : 1678
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
besposlenpop- Broj postova : 5769
Gledala film na netflixu, do sada.
Uzivanje...
I mi smo bili pre nekoliko godina. Samo smo pogodili u vreme njihovog praznika, tj nekakvog festivala, jos je bilo leto, pa mozes da zamislis guzvu koja je taj dan bila.
Ova tvoja fotka me podseca na lokal na vrhu brda.
Sigurno je atmosfera mnogo ugodnija kada nema puno ljudi. Primetis detalje koje inace ne bi.
Gost- Gost
Lena je napisao/la:Sad pojela cheesecake, odlično mi ispala....ostavim recept ako želite.....jako je jednostavna....ja ne stavljam voće na vrh, ali nije ni tako loša....
Ovo je basic verzija....taman za ovakve kao ja koje nije baš da vole komplicirane recepte....
I sad ću se polako spremat za izlazak.....kosu moram sad oprati jer ako bude kasnije odmah kašljem jako....moram paziti da ne bude ni malo vlažna kosa....
Malo je i vjetar stao čini ki se....
I ja cu danas praviti cheesecake sa mandarinama. Ostavi i tvoj recept, volim da isprobavam.
Inace, tek sad vidim da smo o deci ovde pisale, a ja sam to trazila na vajteru.
Odgovorim drugi put, jer se plasim da cu ostati predugo, a imam jos toga za obaviti.
Lastici cmokic i brzo ozdravljenje.
Gost- Gost
cat_claw je napisao/la:Lena je napisao/la:Sad pojela cheesecake, odlično mi ispala....ostavim recept ako želite.....jako je jednostavna....ja ne stavljam voće na vrh, ali nije ni tako loša....
Ovo je basic verzija....taman za ovakve kao ja koje nije baš da vole komplicirane recepte....
I sad ću se polako spremat za izlazak.....kosu moram sad oprati jer ako bude kasnije odmah kašljem jako....moram paziti da ne bude ni malo vlažna kosa....
Malo je i vjetar stao čini ki se....
I ja cu danas praviti cheesecake sa mandarinama. Ostavi i tvoj recept, volim da isprobavam.
Inace, tek sad vidim da smo o deci ovde pisale, a ja sam to trazila na vajteru.
Odgovorim drugi put, jer se plasim da cu ostati predugo, a imam jos toga za obaviti.
Lastici cmokic i brzo ozdravljenje.
Ležim u boravku, raširila kauč, gledam netflix, tablet, mob i mirujem. pijem čajeve...
Sidin i pijuckan kafcu... obasle bajer jezero, stislo me u sumi, oci na vr' glave i nema... sad il nikad. Pocupala vlazne, suve, vake, nake maramice i aj u sumu... papir sam ostavila da se razgradjuje skupa s downloadom, a ove vlazne san pokupila i u prvi kos. Poslin smo osli na kupus i kobaje na petehovac... propuvala nas buretina il sta vec puse u gorskom kotru, do koske... sacu se lipo grijat s mackamin.
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:Sidin i pijuckan kafcu... obasle bajer jezero, stislo me u sumi, oci na vr' glave i nema... sad il nikad. Pocupala vlazne, suve, vake, nake maramice i aj u sumu... papir sam ostavila da se razgradjuje skupa s downloadom, a ove vlazne san pokupila i u prvi kos. Poslin smo osli na kupus i kobaje na petehovac... propuvala nas buretina il sta vec puse u gorskom kotru, do koske... sacu se lipo grijat s mackamin.
ti si se poljepo provela poprave. Evo ti pjesmica da uzivas sa mackama. Uz tebe mi ide indie da ga jebes...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:Sidin i pijuckan kafcu... obasle bajer jezero, stislo me u sumi, oci na vr' glave i nema... sad il nikad. Pocupala vlazne, suve, vake, nake maramice i aj u sumu... papir sam ostavila da se razgradjuje skupa s downloadom, a ove vlazne san pokupila i u prvi kos. Poslin smo osli na kupus i kobaje na petehovac... propuvala nas buretina il sta vec puse u gorskom kotru, do koske... sacu se lipo grijat s mackamin.
ti si se poljepo provela poprave. Evo ti pjesmica da uzivas sa mackama. Uz tebe mi ide indie da ga jebes...
Gost- Gost
cat_claw je napisao/la:
Uzivanje...
I mi smo bili pre nekoliko godina. Samo smo pogodili u vreme njihovog praznika, tj nekakvog festivala, jos je bilo leto, pa mozes da zamislis guzvu koja je taj dan bila.
Ova tvoja fotka me podseca na lokal na vrhu brda.
Sigurno je atmosfera mnogo ugodnija kada nema puno ljudi. Primetis detalje koje inace ne bi.
Nije baš na samom vrhu, ali je u centru grada gdje se straža izmjenjuje. Pretpostavljam da si na to i mislila...
Da, baš je bilo pogođeno vrijeme, nije bilo gužve, ali opet dovoljan broj da se stekne dojam cirkulacije kroz grad.
whisperer- Broj postova : 740
Poslednja dva dana sam mislila da necu preziveti i da je mozda vreme da zovem popa...
Strashan virus. Temperatura koja se ne moze skinuti, ceste groznice i drhtanje, smrzavanje, pa nesnosna vrucina, ali ubedljivo najgori je kasalj od kojeg mi se „pokrece mozak“ i uzasno me zaboli glava.
Sad imam samo 37,9.
Strashan virus. Temperatura koja se ne moze skinuti, ceste groznice i drhtanje, smrzavanje, pa nesnosna vrucina, ali ubedljivo najgori je kasalj od kojeg mi se „pokrece mozak“ i uzasno me zaboli glava.
Sad imam samo 37,9.
Gost- Gost
cat_claw je napisao/la:Poslednja dva dana sam mislila da necu preziveti i da je mozda vreme da zovem popa...
Sad imam samo 37,9.
lako za to, glavno da si ti ziva i zdrava...
pizda- Murderator
Šta misliš da ak mene zaraziš, biće temperatura pola-pola?cat_claw je napisao/la:Poslednja dva dana sam mislila da necu preziveti i da je mozda vreme da zovem popa...
...
pizda je napisao/la:lako za to, glavno da si ti ziva i zdrava...cat_claw je napisao/la:Poslednja dva dana sam mislila da necu preziveti i da je mozda vreme da zovem popa...
Sad imam samo 37,9.
A stvarno me nasmiješ jadna naša cata, bilo mi je teško citati kako joj je bilo. Viroze znaju biti zaista gadne .
Samo se ti cato nama dobro oporavi. Puno tekućine te mix vitamina i minerala dobro će ti doći. Juhe te salate na bazi svježeg kupusa su ti izvanredne za oporavak.
Pusa.
Mala lasta tu pored mene čitala lektiru a sad gleda dr. house. Malo skicnem TV, malo mob, malo tablet. Bas izvoljevam. Još malo pa na spavanje, obje. Bas mi se spava ....
maledetta primavera je napisao/la:
A stvarno me nasmiješ jadna naša cata, bilo mi je teško citati kako joj je bilo. Viroze znaju biti zaista gadne .
Samo se ti cato nama dobro oporavi. Puno tekućine te mix vitamina i minerala dobro će ti doći. Juhe te salate na bazi svježeg kupusa su ti izvanredne za oporavak.
Pusa.
Vidis Lastice sta mi ovaj Pipika i Pop rade...
A super sam sada. Samo 37,6. Sinoc nisam prelazila 38,2 tako da sam na dobrom putu. „Izuzetnom putu.“ :-))
Ako se neko seca tog snimka.
Maleni vec nekoliko dana nema temperaturu, ali je kasljao, pa ce tek sutra u skolicu. Tako mu je dr prepisao.
German je isto kod kuce, „oce dumre“, jer vec nekoliko dana ima temperaturu od 36,7-8 (dobro ste procitali) i u kriticnom je stanju, ali od mene ne moze da dodje do izrazaja, pa je malo zbunjen...
Navikao je da, kada je on tako bolestan, ja ne idem na posao, cedim dnevno 30 kg narandzi i limuna, secem ananas, papaje i mango, masiram ga, ledja, noge, glavu, mazem grudi gelom od eukaliptusa za prodisavanje, tepam nemilice, pecem svinje, krave, kokosi i ovce, jer mu „bolest“ ne utice na apetit, presvlacim ga, menjam salove i kape u koje je umotan, pokrivam ga sa 3-4 jograna i tesim ga.
E sad nije mogao mnogo da kuka, jer sam ja stvarno dva dana bila kao u delirijumu zbog visoke tempereture.
Ali neverovatno. Ide da sece sumu sa tatom, ne stavi shlem, razlupa glavu, krv siklja na sve strane, „ma nije to nista“, niti hoce da mu isperem ranu, niti stavim flaster, samo ode dalje, trcim preplaseno za njim da ga ubedim da me pusti da mu zaustavim krvarenje, ali ako kasljucne dva puta odmah leze i pise testament.
To mu je porodicno. U Srbiji se ljudi najvise plase promaje, a njegova porodica prehlada i virusa.
Gost- Gost
Lastice, jesi li ti ozdravila?
Whisp, to si opet sa tvojom sisi isla? Stvarno ste super.
Pokazacu ti na sta sam mislila. Te stare fotke su mi na laptopu, pa cu ih potraziti kad malo vise ozdravim.
I tebe cu gnjaviti Elbom. Znaci - idete jednom na Elbu.
Raznoliko ostrvo sa plazama sa belim, zutim, crvenim, crnim peskom, velikim kamenim plocama, belim kamencicima, sta god pozelis. Brdovito i sumovito, preko leta sjajan kulturni zivot, a ima i fensi delova za tvoju sisi. Perverzno skupih restorana i barova, jahti, batlera i pticijeg mleka. Sta god pozelis.
Whisp, to si opet sa tvojom sisi isla? Stvarno ste super.
Pokazacu ti na sta sam mislila. Te stare fotke su mi na laptopu, pa cu ih potraziti kad malo vise ozdravim.
I tebe cu gnjaviti Elbom. Znaci - idete jednom na Elbu.
Raznoliko ostrvo sa plazama sa belim, zutim, crvenim, crnim peskom, velikim kamenim plocama, belim kamencicima, sta god pozelis. Brdovito i sumovito, preko leta sjajan kulturni zivot, a ima i fensi delova za tvoju sisi. Perverzno skupih restorana i barova, jahti, batlera i pticijeg mleka. Sta god pozelis.
Gost- Gost
Nama pričaš?cat_claw je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
... U Srbiji se ljudi najvise plase promaje, a njegova porodica prehlada i virusa.
Celi Balkan je takav.
Ak u polupraznom tramvaju usred ljeta otvoriš koji prozor, odma zaškripi neki leš kojeg ubija propuh.
Sarajevo, Slavonski Brod, Zenica, Sisak ... zadnjih dana Zagreb, najzagađeniji su posle Pekinga, al niko ne umire od gušenja - samo od reume, kašlja, visoke temperature, hladnih stopala, teškog jezika ...
cat_claw je napisao/la:Poslednja dva dana sam mislila da necu preziveti i da je mozda vreme da zovem popa...
Sad imam samo 37,9.
Samo da si bolje.
Pijem čaj. A nisam bolesna.
Ne znam što mi je. Možda dolazim pameti
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Stranica 3 / 40.