sta radite sad?
Stranica 21 / 40. • Share
Stranica 21 / 40. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: sta radite sad?
Cat_ je napisao/la:Od kako smo primili injekciju Digi vise nije imao niti jedan napad!
U utorak se trebamo opet javiti veterinaru. U petak je samo rekao da ga nastavimo posmatrati.
Samo da sve bude ok, samo da sve bude ok...
U cetvrtak i petak sam imala bas neobicne dane.
U petak su kafici i restorani opet poceli raditi, neplanirano sam zavrsila na klopi, atmosfera u restoranu je bila neverovatna. Toliko dobro i sa glasnom muzikom, svi su pevali, prvo konobari, pa su se onda i gosti raspojasali, pevali, plesali i bili skroz u fazonu „love is all around“ ... : ))
Digi prebolio koronu...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Vel'ka Maca je napisao/la:Ja si ne mogu pomoc - sablaznjavam jednu svoju drugaricu, imam filing, ko tomicu, ful me na nju podsjeca... jedan totalno patolosko - ljubavni odnos..... odnosno, ja nju volem ( ko vuco), a ona se otima..... i tako... dok ne znam kako cu zaradit penziju, volim te uzviseno nedostizne budale.... drugarski... koje bez daljnjeg imaju dovoljno svojih govana.... la vita jebella ... cuga sam.... hik! O jeaaaa....
bogte, jos ti je samo falilo da lezbaca postanes... I kud da spomenes Tomicu, sad ce jos vise bjezat sa foruma...
pizda- Murderator
pala sam niz stepenice preksinoc. bas sam mogla nastradat gadno. nadam se da ste svi vi dobro... pozdrav svima.
sarita- Broj postova : 917
Pobogu, pazi kad hodaš po štengama, valjda imaš? SVJETLO! PREMA TOMEsarita je napisao/la:pala sam niz stepenice preksinoc. bas sam mogla nastradat gadno. nadam se da ste svi vi dobro... pozdrav svima.
Kako bi pisala sva polomita?
ma joj, moram ja to u detalje opisati kako je se desilo pa nek pizda stavi u trojme. sad kad razmisljam o tome to je ko iz onih humoristicnih serija....besposlenpop je napisao/la:Pobogu, pazi kad hodaš po štengama, valjda imaš? SVJETLO! PREMA TOMEsarita je napisao/la:pala sam niz stepenice preksinoc. bas sam mogla nastradat gadno. nadam se da ste svi vi dobro... pozdrav svima.
besposlenpop- Broj postova : 5773
al stvarno, kako covjek moze nastradati u sekundi... uzas!! sad je smijesno ali ja jedva hodam... sve me boli. gora sam od jeremije.
Otkad sise smandrljala, svi se razbježali ...sarita je napisao/la:al stvarno, kako covjek moze nastradati u sekundi... uzas!! sad je smijesno ali ja jedva hodam... sve me boli. gora sam od jeremije.
Ja trepćem ...
glavno da nista nisi polomila. vidaj rane & get well soon!sarita je napisao/la:al stvarno, kako covjek moze nastradati u sekundi... uzas!! sad je smijesno ali ja jedva hodam... sve me boli. gora sam od jeremije.
Gost- Gost
sarita je napisao/la:pala sam niz stepenice preksinoc. bas sam mogla nastradat gadno. nadam se da ste svi vi dobro... pozdrav svima.
da si u braku sad bi svi mislili da si zrtva obiteljskog nasilja . Neka si ti izvukla zivu glavu a i kosti postedila prijeloma. Poprave mora bit gadno smandrljat se po stepenicama...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:
... Poprave mora bit gadno smandrljat se po stepenicama...
Jel mi se to čini da bi volijo probat?
Tomica je napisao/la:Whisp, bona..? Posalji misao, barem...
A ja cu dotle prepricati jedan bedasti vic.
Sto kaze Pinocchio nakon cetvrte pive?
Djepeto!
: )))
Uzas...
(Ne smijem se vicu vec tebi )
maledetta primavera- Broj postova : 1678
a jebemu...sarita je napisao/la:al stvarno, kako covjek moze nastradati u sekundi... uzas!! sad je smijesno ali ja jedva hodam... sve me boli. gora sam od jeremije.
nadam se da nećeš proći sve ovo što i ja...
aj drži se... ozdravi brzo...
Ajme sad ovo vidim,... Zao mi je. Uffff.... Je ti bolje?sarita je napisao/la:ma joj, moram ja to u detalje opisati kako je se desilo pa nek pizda stavi u trojme. sad kad razmisljam o tome to je ko iz onih humoristicnih serija....besposlenpop je napisao/la:Pobogu, pazi kad hodaš po štengama, valjda imaš? SVJETLO! PREMA TOMEsarita je napisao/la:pala sam niz stepenice preksinoc. bas sam mogla nastradat gadno. nadam se da ste svi vi dobro... pozdrav svima.
maledetta primavera- Broj postova : 1678
sarita je napisao/la:al stvarno, kako covjek moze nastradati u sekundi... uzas!! sad je smijesno ali ja jedva hodam... sve me boli. gora sam od jeremije.
Ma ti si super //barem si pala sa shtengi..a moja luda sestra pala sa kreveta u snu i slomila kljuchnu kost..bog te jebo da nije zavijala ko kojot ne bi je ni chuo..Koshtala me zivaca i josh me koshta..donijela sa sobom mentlitet Zagrebachke vukojebine..nachin razmishljanja,,,lako cemo..e to mi digne tlak na 500%..Zivio sam i ja tamo ali nisam prije primjecivao da su ljudi tako naivni..Sada ima zeljeznu letvu pa kad putuje oni senzori na aerodromima zvone ko ludi..Nema shanse da zajedno putujemo..jer bi joj nakon drugog aerodroma slomio i drugu kljuchnu..Bog te jebo pasti sa kreveta..samo zbog toga shto je negdje prochitala da treba stalno piti vodu...pa sa sobom nosi flashu vode ko luda Mara..Kazem joj,,,napi se ko chovjek...popi litru vode i mirna si cijeli dan...jok ona to pijucka ko kavu,,malo malo pa gucne...tako se navkla da po noci pije ...malo malo pa se probudi i eto sranja..ovi nashi kreveti u USA metar od poda visoki..ona stavila flashicu na ormaric ali nije ga privukla blize krevetu...nego je vjerojatno u polusnu trazila flashu vode,,,i prtz..ode kljuchna kost...Bog te jebo koliko mi je problema napravila..Mosh zamislit tek doshla u USA,,,nema zdrastvenog osiguranja ..a operacija u USA nije ispod 50 tisucaka..Vidim je poslije operacije nosi tu jebenu flashu sa vodom,,,e osh pichku materinu..reko sam joj ako te josh jednom vidim sa tom flashom,,,slomit cu ti i ruke i noge ...vidila da su mi ochi otishlje u kriz,,prepala se pa prestala sa tom glupom navikom..A ti si barem pala sa stepenica..jebiga vjerojatno si mislila na neki dobar mushki organ pa si imala zashto i pasti..je l' tak'?
Ako ti je potrebna kakva masaza dodji na Floridu izmasirat cu te dzabe letvom:)))))))))))))))))
Gost- Gost
meditiram surfajuci...
pizda- Murderator
blitwa je napisao/la:Tomica je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:Ja si ne mogu pomoc - sablaznjavam jednu svoju drugaricu, imam filing, ko tomicu, ful me na nju podsjeca... jedan totalno patolosko - ljubavni odnos..... odnosno, ja nju volem ( ko vuco), a ona se otima..... i tako... dok ne znam kako cu zaradit penziju, volim te uzviseno nedostizne budale.... drugarski... koje bez daljnjeg imaju dovoljno svojih govana.... la vita jebella ... cuga sam.... hik! O jeaaaa....
**bem ti macjeg boga!
Eto ti nesto uzviseno : p
Ako je ta tvoja drugarica imalo nalik meni, daj joj prostora. Daj joj puuuno prostora. Daj joj toliko prostora da se nadjete u nasuprotnim godisnjim dobima.
Mislim da sam čula da Tomica psuje....Jesam, jesam, Tomica doista psuje!!!!
Joj kako ne volim ovo malo zuto govno. Iscupala bih mu svako perce. Brizan Silvester..
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:Tomica je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:Ja si ne mogu pomoc - sablaznjavam jednu svoju drugaricu, imam filing, ko tomicu, ful me na nju podsjeca... jedan totalno patolosko - ljubavni odnos..... odnosno, ja nju volem ( ko vuco), a ona se otima..... i tako... dok ne znam kako cu zaradit penziju, volim te uzviseno nedostizne budale.... drugarski... koje bez daljnjeg imaju dovoljno svojih govana.... la vita jebella ... cuga sam.... hik! O jeaaaa....
**bem ti macjeg boga!
Eto ti nesto uzviseno : p
Ako je ta tvoja drugarica imalo nalik meni, daj joj prostora. Daj joj puuuno prostora. Daj joj toliko prostora da se nadjete u nasuprotnim godisnjim dobima.
ma "iste" steeee al bas me podsjecas na nju
Inace - poznata je stvar da alkohol i tipkanje po internetima i slanje porucica i sl - nisu bas neka kombinacija
Dobro. Ali nas dvije se ionako komunikacijski ne klikamo.. Sad ne znam je li to do tvoje pretpostavke da si za mene retard ili do tvojeg vidjenja mene kao 'uzviseno nedostizne budale'. U svakom slucaju, boli me dupe na koga te podsjecam, kao i to jesi li retard ili nisi.
Gost- Gost
Stranica 21 / 40. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Stranica 21 / 40.