sta radite sad?
Stranica 40 / 40. • Share
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: sta radite sad?
Sjedi u Lupis , doci ce, ne briniVel'ka Maca je napisao/la:Bozetebe pizdo, sta cemo ovako cili zivot razgovarat?! Iscitavajuc znakove po putu... ti ces svirat, a ja cu gatat... boktejebo ludjaka (mnozina)... ali mora ti se odat pocastvovanje na bolesti mozga i silnoj kreativnosti stvarno si bozanski trknut... i jos kad se sjetim da mi mozes bit did... jebate, kakav si bijo u mladosti... munja?
maledetta primavera- Broj postova : 1678
Pijem jos uvijek kavu. Svjesno kasnim na posao.
Jebale ga vile, vuci i hajduci...maledetta primavera je napisao/la:Sjedi u Lupis , doci ce, ne briniVel'ka Maca je napisao/la:Bozetebe pizdo, sta cemo ovako cili zivot razgovarat?! Iscitavajuc znakove po putu... ti ces svirat, a ja cu gatat... boktejebo ludjaka (mnozina)... ali mora ti se odat pocastvovanje na bolesti mozga i silnoj kreativnosti stvarno si bozanski trknut... i jos kad se sjetim da mi mozes bit did... jebate, kakav si bijo u mladosti... munja?
Gost- Gost
Pizdulence, meni se cini da si ti Za dom!!!! Spremaaaan!!! Da si Niprija 100/100.pizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:Da, al ti ne mozes sa mnom ici u art kino i gledat kazahstanske filmove... neeee, to nije dovoljno dobro/pametno/vrijedno/uzbudljivo... ?
Ili, daj mi reci.. na kraju druge runde... svo vrijeme sam s tobom tipkala... jel? I one fore... a sta ces mi kuhat? Gdje cemo zivjet? Dok si bio ozenjeni dijabeticar s djecom... hrvat/katolik...
Ma uglavnom, mislim da sam ti cula glas... jako ugodan i lijepi.... ako nije opet sto se babi tilo to se babi snilo... onda mislim da sam te ubrala krajickom oka nekidan... al opet brijem da je to iz rubrike babi tilo/snilo...
Ali ne znam zasto uopce tipkam... kad uzalud mi sve....
Ali dosadno mi je... ionako nemam sta puno izgubiti... dostojanstvo, ponos, i da ne nabrajam jos kroz 48 redova svega ostalog - sve si mi to vec premljeo u prah tako da - nothing to lose...
Uglavnom, dok zasluzim ukazanje bit cu mrsava ko stapic i onda ces me moc oblacit/cesljat/sminkat i pokazivat tak da ce ti svi drugovi iz doma zavidjeti... bit cu najljepsi trofejcic... blablablabka...
Uglavnom II - zakurac sam... nizasta... tupilo...
maculence, ne znam je li to meni namjenito ili nekom tvom fantomu. Ne znam kome su namjenjeni svi silni postovi koje si danas na ovoj temi posijala. Ukoliko je to sve meni upuceno znaj da nisam ni kvadriplegicar niti dijabeticar (hvala bogu), nit imam zene nit djecu, niti se krijem iza jos desetak altera. Nisam se nikada sa tobom dopisivao niti cuo na fon a bogme ni pratio te. Nisam majkemi, zivota mi, zdravlja mi i sveg ostalog najdragocjenijeg. Ne pisem ti to zbog sebe. Navikao sam vec odavno da me se optuzuje za sve moguce altere (ko sad Glistu ) jer cim bi neko novi dosao i zajebavao se, ko ce bit nego li Pizda. Na pocetku sam se trudio razuvjeriti ljude ali sam ubrzo prestao jer sam shvatio da jednostavno nema smisla a ni vajde. To pisem zbog tebe jer ako te neko stvarno zajebava i igra se tobom, shvati da si na pogresnom tragu pa svoje deduktivne potencijale usmjeri ka nekom drugom pravcu. Ti si meni simpa i draga cura, bistra si u casovima lucidnosti kad te mimoilaze tvoje paranoje i sigurno se ne bih sa tobom zajebavao na takav nacin. Ne bih sa nikim jer mi je uobicajena bezazlena forumaska zajebancija sasvim dostatna, granice nikada nisam prelazio a to sto ima ljudi bez sluha pa to ne raspoznaju, jebiga. Jos jednom, nisam ja tvoj stalker, nisam niciji, rijetko sam normalan covjek iako mozda tako ne izgleda . Zato, ne gubi vrijeme sa mnom jer ja i nisam tvoj problem niti sam ikada bio. Ne znam sta da jos napisem da povjerujes, ako ti to pase ok ali postedi mene ako vec neces sebe...
Evo jedna lirska b(l)udnica samo za ta tvoa uha dva
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:
velis, nema tu kruha. Badava se ja trudim...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Ni kruha, ni hostija... samo kok o vana, pa puuuno vana, ribica, morski pasa, skamapa, pismoji, giricicA, puza, daganjaaa i trpova i stari', zilavi' kornjacetina... mmmm, za prste polizati. Nikada trud nije badava... pizdekicu moj dagi, dagi... cula sam i primila poruku. Savrseno mi je jasno da ti nisi taj - tako ti majke, zivota, zdravlja i svega najdragocijenijeg... razumijes li ti pizdo da si potpuno nepotreban/suvisan u ovoj mojoj fiksaciji... da ne kazem nebitan - majkemi, zivota mi, zdravlja i svega najdragocijenijeg.pizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:
velis, nema tu kruha. Badava se ja trudim...
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:pizdekicu moj dagi, dagi... cula sam i primila poruku. Savrseno mi je jasno da ti nisi taj - tako ti majke, zivota, zdravlja i svega najdragocijenijeg... razumijes li ti pizdo da si potpuno nepotreban/suvisan u ovoj mojoj fiksaciji... da ne kazem nebitan - majkemi, zivota mi, zdravlja i svega najdragocijenijeg.
pa onda kog kurca mene spominjes u tim svojim fiksacijama, predji na Popa ili Antisu...
pizda- Murderator
Ne mogu pizdo jer sam zacarata... luda sam od tebe, zbog tebe i za tobom... (kuzis uzorak )pizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:pizdekicu moj dagi, dagi... cula sam i primila poruku. Savrseno mi je jasno da ti nisi taj - tako ti majke, zivota, zdravlja i svega najdragocijenijeg... razumijes li ti pizdo da si potpuno nepotreban/suvisan u ovoj mojoj fiksaciji... da ne kazem nebitan - majkemi, zivota mi, zdravlja i svega najdragocijenijeg.
pa onda kog kurca mene spominjes u tim svojim fiksacijama, predji na Popa ili Antisu...
Kazem ti da si nebitan jer me mati iskrenom rodi, ko itebe.. i da bi ja bila luda za tobom ko u onoj turbofolk pIjesmi ne trebas mi ti... prosto ko pasulj... pizdi, muki moj glupi
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:Ne mogu pizdo jer sam zacarata... luda sam od tebe, zbog tebe i za tobom... (kuzis uzorak )pizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:pizdekicu moj dagi, dagi... cula sam i primila poruku. Savrseno mi je jasno da ti nisi taj - tako ti majke, zivota, zdravlja i svega najdragocijenijeg... razumijes li ti pizdo da si potpuno nepotreban/suvisan u ovoj mojoj fiksaciji... da ne kazem nebitan - majkemi, zivota mi, zdravlja i svega najdragocijenijeg.
Kazem ti da si nebitan jer me mati iskrenom rodi, ko itebe.. i da bi ja bila luda za tobom ko u onoj turbofolk pIjesmi ne trebas mi ti... prosto ko pasulj... pizdi, muki moj glupi
je, kuzim...svejedno, predji barem na Baldricka, i on je iz Rijeke...
pizda- Murderator
Volim kad si ljubomoraaanpizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:Ne mogu pizdo jer sam zacarata... luda sam od tebe, zbog tebe i za tobom... (kuzis uzorak )pizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:pizdekicu moj dagi, dagi... cula sam i primila poruku. Savrseno mi je jasno da ti nisi taj - tako ti majke, zivota, zdravlja i svega najdragocijenijeg... razumijes li ti pizdo da si potpuno nepotreban/suvisan u ovoj mojoj fiksaciji... da ne kazem nebitan - majkemi, zivota mi, zdravlja i svega najdragocijenijeg.
je, kuzim...svejedno, predji barem na Baldricka, i on je iz Rijeke...
Zajebavam se.... mrziiiiim ljubomoru.
Ahh... pizdo... kak je romanticnoooo... jako si mi piDo sladak ufff
Gost- Gost
Pido, budem li ljubovala s tobom (mislim - sa sobom... jer ti ne sudjelujes) po internetima... boze pi/do kriste... idem mastarit u krevet... i smijuljit se u jastuk... hihi
Pidici pusa dagi dagi pidek... moja srecica
Pidici pusa dagi dagi pidek... moja srecica
Gost- Gost
Sad vidis kako je meni bilo...pizda je napisao/la:Badava se ja trudim...
Gost- Gost
Bila na body former i sad dosla u Gospoju na Rivi i sjela sam. Gustam zlahtinu.
Pimpi-limpi, jesam te vidjela jutros?
Mislim, pisala bi ja tebi radje u mobaca (jer ti si tak jedna privatna persona pa da se sklonim u zagrljaj intime) al tamo me ne sljivis ni za suvu smokvu... pa moram tu :rolla_ajsima:
Kmuu...
Mislim, pisala bi ja tebi radje u mobaca (jer ti si tak jedna privatna persona pa da se sklonim u zagrljaj intime) al tamo me ne sljivis ni za suvu smokvu... pa moram tu :rolla_ajsima:
Kmuu...
Gost- Gost
Zvuci lipomaledetta primavera je napisao/la:Bila na body former i sad dosla u Gospoju na Rivi i sjela sam. Gustam zlahtinu.
Gost- Gost
Jesi ti kao nacionalni stozer izdao zabranu gledanja bambija u oci? :
-------
https://kultnix.forumcroatian.com/viewtopic.php?t=1195
-------
https://kultnix.forumcroatian.com/viewtopic.php?t=1195
Gost- Gost
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Stranica 40 / 40.