sta radite sad?
Stranica 38 / 40. • Share
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: sta radite sad?
Dudette je napisao/la:Pivo u zivotu nisam popila. ...besposlenpop je napisao/la:
...
Pa kako to, kakoto, kakoto?
Dudette je napisao/la:Long live teetotallers!besposlenpop je napisao/la:Trebal bi otvorit themu za potporu ANTI! Alkoholičarima?
Jabitiga stavil, al? Nemam CONZOLU!Dudette je napisao/la:Pokusala sam staviti emoji u potpis. Ostalo je na pokusaju.
Tkoima! CONZOLU?besposlenpop je napisao/la:Jabitiga stavil, al? Nemam CONZOLU!Dudette je napisao/la:Pokusala sam staviti emoji u potpis. Ostalo je na pokusaju.
Gost- Gost
Miris fermentacije u pivu mi je preintenzivan da bih se usudila kusati...besposlenpop je napisao/la:Dudette je napisao/la:Pivo u zivotu nisam popila. ...besposlenpop je napisao/la:
...
Gost- Gost
U medjuvremenu me dvaput izbacilo. Maintenance.
Onda se cudis sto me prekida...
Gost- Gost
Kaj je tak zbunjujuce?besposlenpop je napisao/la:Dudette je napisao/la:Long live teetotallers!besposlenpop je napisao/la:Trebal bi otvorit themu za potporu ANTI! Alkoholičarima?
Gost- Gost
Trazim pizdu. Svoju. Ne vidim me od trbusine. Trebat ce mi ogledalo/a.
Pizdo, dok ne nadjem svoju pizdu #thruthebushes #depilacijomdopizde, daj mi stavi onu jos mladju slikicu di ti vidim oneee okice... onu koju volim... da nesto lijepo vidim...
A izmedju ostalog, mrtva sam umorna. Umorna sam do smrti. Idem spavati da bi se opet probudila u 4 ujutro... ne da mi se vise... osjecam se ko jebeni pale sam na svijetu... daaaaaaaavno mi nije bilo ovako samo... mrzim ovo... otkad ste me probudili po drugi put bas me taka neka gadna samoca mori koja me stipa... sve ove godine nisam imala problema sotim... blazeno neznanje... imam osecanje da ce trajati zauvijek... ugavnom... bljak. Umorna sam. Idem lec.
Pizdo, dok ne nadjem svoju pizdu #thruthebushes #depilacijomdopizde, daj mi stavi onu jos mladju slikicu di ti vidim oneee okice... onu koju volim... da nesto lijepo vidim...
A izmedju ostalog, mrtva sam umorna. Umorna sam do smrti. Idem spavati da bi se opet probudila u 4 ujutro... ne da mi se vise... osjecam se ko jebeni pale sam na svijetu... daaaaaaaavno mi nije bilo ovako samo... mrzim ovo... otkad ste me probudili po drugi put bas me taka neka gadna samoca mori koja me stipa... sve ove godine nisam imala problema sotim... blazeno neznanje... imam osecanje da ce trajati zauvijek... ugavnom... bljak. Umorna sam. Idem lec.
Gost- Gost
Da, al ti ne mozes sa mnom ici u art kino i gledat kazahstanske filmove... neeee, to nije dovoljno dobro/pametno/vrijedno/uzbudljivo... ?
Ili, daj mi reci.. na kraju druge runde... svo vrijeme sam s tobom tipkala... jel? I one fore... a sta ces mi kuhat? Gdje cemo zivjet? Dok si bio ozenjeni dijabeticar s djecom... hrvat/katolik...
Ma uglavnom, mislim da sam ti cula glas... jako ugodan i lijepi.... ako nije opet sto se babi tilo to se babi snilo... onda mislim da sam te ubrala krajickom oka nekidan... al opet brijem da je to iz rubrike babi tilo/snilo...
Ali ne znam zasto uopce tipkam... kad uzalud mi sve....
Ali dosadno mi je... ionako nemam sta puno izgubiti... dostojanstvo, ponos, i da ne nabrajam jos kroz 48 redova svega ostalog - sve si mi to vec premljeo u prah tako da - nothing to lose...
Uglavnom, dok zasluzim ukazanje bit cu mrsava ko stapic i onda ces me moc oblacit/cesljat/sminkat i pokazivat tak da ce ti svi drugovi iz doma zavidjeti... bit cu najljepsi trofejcic... blablablabka...
Uglavnom II - zakurac sam... nizasta... tupilo...
Ili, daj mi reci.. na kraju druge runde... svo vrijeme sam s tobom tipkala... jel? I one fore... a sta ces mi kuhat? Gdje cemo zivjet? Dok si bio ozenjeni dijabeticar s djecom... hrvat/katolik...
Ma uglavnom, mislim da sam ti cula glas... jako ugodan i lijepi.... ako nije opet sto se babi tilo to se babi snilo... onda mislim da sam te ubrala krajickom oka nekidan... al opet brijem da je to iz rubrike babi tilo/snilo...
Ali ne znam zasto uopce tipkam... kad uzalud mi sve....
Ali dosadno mi je... ionako nemam sta puno izgubiti... dostojanstvo, ponos, i da ne nabrajam jos kroz 48 redova svega ostalog - sve si mi to vec premljeo u prah tako da - nothing to lose...
Uglavnom, dok zasluzim ukazanje bit cu mrsava ko stapic i onda ces me moc oblacit/cesljat/sminkat i pokazivat tak da ce ti svi drugovi iz doma zavidjeti... bit cu najljepsi trofejcic... blablablabka...
Uglavnom II - zakurac sam... nizasta... tupilo...
Gost- Gost
Sad mi mozete pocet preporucavat strucnu pomoc... u dobrom, starom, prokusanom stilu...
Ma ne da mi se zajebavat ni na ulogu zrtve... uglavnom III - praznina
Volim ja svoga druga pizdu... jos otkad mi je prijetio da ce mi slomit ruku/nogu budem li nestasna... ne spominjem ovo zbog nasilja - nema nista privlacno nit voljivo u nasilju, nego samo bacam rays of ligt na neka pradavna vremena i obecanja... ali nekako si ne mogu vjerovati da sam ja the lucky one (ili nisam bas lucky :/ well, kak se uzme/gleda...)
Uglavnom pizdo, ako ne umres prije od starosti, opet cu ponoviti, jako nam se veselim... ceskat cu te i maziti i paziti i zvat cu te darkic... kad mi se vec lav ne da u ruke jer je prestar i nadrkan i sve ga boli i smeta i zivcira...
Stoj mi dobro prijatelju pizdo.... vovim te i u mraku i tisini... i mogla bih ovako zauvik ustvari... kad malo bolje promislim. I sto vise vrijeme odmice sretna sam da znam da te imam... makar tako neopipljivog... al mi zivot pati... sve si mi drugo zblokirao... ako te to vise pali, imas moju dozvolu da me nastavis pratiti i gledati izdaleka... ne moras pristupljivat... mi smo ionako level pro... fizika je za djecu i zemljake (da ne rabim stalno selo u negativnom kontekstu).
Blablablabla... kokokokokoda... zijev...
Ma ne da mi se zajebavat ni na ulogu zrtve... uglavnom III - praznina
Volim ja svoga druga pizdu... jos otkad mi je prijetio da ce mi slomit ruku/nogu budem li nestasna... ne spominjem ovo zbog nasilja - nema nista privlacno nit voljivo u nasilju, nego samo bacam rays of ligt na neka pradavna vremena i obecanja... ali nekako si ne mogu vjerovati da sam ja the lucky one (ili nisam bas lucky :/ well, kak se uzme/gleda...)
Uglavnom pizdo, ako ne umres prije od starosti, opet cu ponoviti, jako nam se veselim... ceskat cu te i maziti i paziti i zvat cu te darkic... kad mi se vec lav ne da u ruke jer je prestar i nadrkan i sve ga boli i smeta i zivcira...
Stoj mi dobro prijatelju pizdo.... vovim te i u mraku i tisini... i mogla bih ovako zauvik ustvari... kad malo bolje promislim. I sto vise vrijeme odmice sretna sam da znam da te imam... makar tako neopipljivog... al mi zivot pati... sve si mi drugo zblokirao... ako te to vise pali, imas moju dozvolu da me nastavis pratiti i gledati izdaleka... ne moras pristupljivat... mi smo ionako level pro... fizika je za djecu i zemljake (da ne rabim stalno selo u negativnom kontekstu).
Blablablabla... kokokokokoda... zijev...
Gost- Gost
Bozetebe pizdo, sta cemo ovako cili zivot razgovarat?! Iscitavajuc znakove po putu... ti ces svirat, a ja cu gatat... boktejebo ludjaka (mnozina)... ali mora ti se odat pocastvovanje na bolesti mozga i silnoj kreativnosti stvarno si bozanski trknut... i jos kad se sjetim da mi mozes bit did... jebate, kakav si bijo u mladosti... munja?
Gost- Gost
Baban i Pizda. Al ovaj drugi ju ne upotrebljava.Dudette je napisao/la:Tkoima! CONZOLU?besposlenpop je napisao/la:Jabitiga stavil, al? Nemam CONZOLU!Dudette je napisao/la:Pokusala sam staviti emoji u potpis. Ostalo je na pokusaju.
Pati si ko princeza na zrnu graška.Dudette je napisao/la:Miris fermentacije u pivu mi je preintenzivan da bih se usudila kusati...besposlenpop je napisao/la:Dudette je napisao/la:Pivo u zivotu nisam popila. ...besposlenpop je napisao/la:
...
Je, raskopali su Voćarsku. Zbog plina ...Dudette je napisao/la:U medjuvremenu me dvaput izbacilo. Maintenance.
Jedva sam našel prijevod.Dudette je napisao/la:Kaj je tak zbunjujuce?besposlenpop je napisao/la:Dudette je napisao/la:Long live teetotallers!besposlenpop je napisao/la:Trebal bi otvorit themu za potporu ANTI! Alkoholičarima?
Mislil sam da je neka fora ko s Ingrid: tu ti tu tu tu tu.
Bokte ... pa kaj sise zaposlila u pekari?Vel'ka Maca je napisao/la:... Idem spavati da bi se opet probudila u 4 ujutro....
Pa kaj mi to tek sad velis...stvarno?!?!?!? Pas kim cu ja cuclat s vremena na vrijeme?!?!? I sta cemo s muzikom... ti ces one svoju sweet starudiju pustat neparnimn danom, a ja cu zaka, ninu i princa i fredija parnim? Ustvari, ja vise volim neparne dane, brojeve i sve sto je neparno... disparno...pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Pijem pivo, jebemise živo!
kad me neko pita da li pijem velim mu da ponekad malu pivu i vino uz neku riblju veceru. U biti kad razmislim, nisam popio nijednu pivu prosle godine a ni ove a bogme ni vina...
Gost- Gost
Ae, sisata pekarka... da vidis kak mi idrizi messi...besposlenpop je napisao/la:Bokte ... pa kaj sise zaposlila u pekari?Vel'ka Maca je napisao/la:... Idem spavati da bi se opet probudila u 4 ujutro....
Nije, nije... nisam sisata pope... ako nisi znao, ko sto ne znas... jasam dugih vitkih noga... to je moj adut
Salu na stranu - nezaposlena sam. Killa me nerad...
Gost- Gost
Sad me ovo sjetilo kako je mene pizda drzao i cuvao u tajnosti... kao najveci prešs... samo njegova... awwww... nikom me pokazivo nije i cuvao samo za se... stitio od sviju zala i sramotcenja... ma vitezovic pravi
Gost- Gost
Evo ja sam tebi stavila okice... one se ne debljaju... daj mi da vidim tvoje...
Gost- Gost
Ovo mi je najdraza fotkica od meneme... brancica grancica me ulovila bas kad je trebalo... daj mi onu tvoju mojuuu... ili neku noviju... sjede li konjicima trepavice i obrve?
Moje jos nisu pocele... ali mi je glava prilicno salt 'n' peppa...
Moje jos nisu pocele... ali mi je glava prilicno salt 'n' peppa...
Gost- Gost
E toto, miki, da te tetka razumi...
Htjela sam te pitat vec na prethodnoj numeri upravo to - jel te strah, strepis li da cu sjebat... da necu otapkat onako kako bi ti to volijo/zamislio/u sto vjerujes... ako ipak nisam s kruske pala, vec sam opet i kao prvo - obicno malo drvo...
Htjela sam te pitat vec na prethodnoj numeri upravo to - jel te strah, strepis li da cu sjebat... da necu otapkat onako kako bi ti to volijo/zamislio/u sto vjerujes... ako ipak nisam s kruske pala, vec sam opet i kao prvo - obicno malo drvo...
Gost- Gost
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Stranica 38 / 40.