Život u doba Corone
Stranica 2 / 40. • Share
Stranica 2 / 40. • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Život u doba Corone
ja sam kupijo dvi aluminiske folie, jednu za hranu drugu za pokrit glavu....
Poluprazan Corzo, Zdapi je pobegel na Platak da me ne sretne ... al nebu mu pomoglo, jasam uporan ...
besposlenpop- Broj postova : 5773
Legolas je napisao/la:Jedini način kako se boriti protiv virusa je jačanjem imuniteta. A mase kupuju brašno, ulje i wc papir. Simptomatično I izoliraju se jedni od drugih. Možda u tom izoliranju neki skuže u čemu je kvaka i pouka prirode.
Koliko je vitamin c koristan, toliko i nije popularan u ovoj modernoj medicini gdje uđeš zdrav, a izađeš bolestan. Panika je izraz bezumlja koja vlada već jako dugo, a ljudi k'o ljudi, buđenje nikada nije prijatno.
https://www.dr-rath-foundation.org/2020/03/chinese-medical-team-report-successful-treatment-of-coronavirus-patients-with-high-dose-vitamin-c/?fbclid=IwAR2IdwaGiZZ6FEte_-JhbV_-vgTq5xrJ1hYOpGKdsXrrxyJlx53GEL5d554
whisperer- Broj postova : 740
Kinesko prokletstvo u punom je jeku. Pomalo sve zemlje uzimaju odmor od redovnog življenja. A u svim ti zemljama izgleda da će najviše biti pogođena srednja klasa, što je, vjerujemo, bio i glavni ekonomski cilj.
Doista živimo u zanimljivim vremenima, svjedoci smo brutalnog rušenja civilizacije. Nadajmo se da ćemo jednog dana roditi u nekom dosadnom svijetu.
Doista živimo u zanimljivim vremenima, svjedoci smo brutalnog rušenja civilizacije. Nadajmo se da ćemo jednog dana roditi u nekom dosadnom svijetu.
pizda je napisao/la:
nece ti nista bit jer si zensko. Za sada ugibaju samo muskarci iako je nejasno zasto. Pretpostavka je da je stvar u niskoj razini testosterona a Covid se valjda hvata na to. Muskarcima preporucujem klopanje nara, on povecava razinu testosterona. Sta ides operirat, nesto izvana ili iznutra?
Ma nisam u brizi, više oko mene paničare jer sam i malo putovala. Meni je iskreno super došlo pauzu uzeti, čistim po kući. Jedino Štile gnjavi do iznemoglosti, on je navodno i neku afrički virus prebolio pa gdje god se desi neka pomutnja svjetskog razmjera, on mora biti u glavnoj ulozi.
Iznutra, ali ok je.
Budući da smo svi vibratori, šaljem visoku vibraciju. : )
whisperer je napisao/la:
Hehe…
Postoje informacije kako je jedan diplomata u drevnim danima posjetio Kinu i rekao kako nisu baš posebno pažljivi oko čistoće, kako se ne peru vodom, ali se čiste papirom. I tako je neki car jedne dinastije navodno dekretom naredio kako bi se papir veličine 60 cm trebao osigurati za njegove potrebe u kupaonici. I od tada je uporaba papira službeno zabilježena tamo gdje i carevi idu pješke. U Rimu pak postojali su ti javni zahodi, ali nisu ni oni koristili papir već svojevrsnu spužvu na štapu. : D, a pohranila bi se u slanoj vodi i octu kada se ne bi koristila. U Japanu su čak koristili spravu koja je izgledala poput jezičnog depresora, u Americi kukuruzni klip... Kakva tema!
Uostalom:
Super je tema, zapravo. : D Nisam dosad razmisljala o ovome. Moj je favorit onaj stap sa spuzvom u octu. : )) Sad cu si i pogledati videozapis.
Gost- Gost
besposlenpop je napisao/la:whisperer je napisao/la:
Hehe…
Postoje informacije kako je jedan diplomata u drevnim danima posjetio Kinu i rekao kako nisu baš posebno pažljivi oko čistoće, kako se ne peru vodom, ali se čiste papirom. I tako je neki car jedne dinastije navodno dekretom naredio kako bi se papir veličine 60 cm trebao osigurati za njegove potrebe u kupaonici. I od tada je uporaba papira službeno zabilježena tamo gdje i carevi idu pješke. U Rimu pak postojali su ti javni zahodi, ali nisu ni oni koristili papir već svojevrsnu spužvu na štapu. : D, a pohranila bi se u slanoj vodi i octu kada se ne bi koristila. U Japanu su čak koristili spravu koja je izgledala poput jezičnog depresora, u Americi kukuruzni klip... Kakva tema!
Uostalom:
Nije klip, nego rucelj (ono kaj ostane kad se zrnje okruni).
Cela familija je imala "za hižom" svoje primjerke, koje su nakon upotrebe zataknuli pod krov nadstrešnice da se osuši do sljedeće upotrebe.
Inače, otkad sam priključen na WhatsApp, nisam dobil više zajebancije na jednu temu od klozetpapaira.
Ako mi se sad nije okrenuo zeludac...
Ja se samo sjecam jednog nelijepog iskustva kad sam bila mrvica i morala u poljski wc... Sjecam se finih, gotovo geometrijski precizno, isjeckanih listica novinskog papira. A onda sam upala u tu rupu.
Gost- Gost
Point je u onom "da se osuši".Tomica je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Nije klip, nego rucelj (ono kaj ostane kad se zrnje okruni).
Cela familija je imala "za hižom" svoje primjerke, koje su nakon upotrebe zataknuli pod krov nadstrešnice da se osuši do sljedeće upotrebe.
Inače, otkad sam priključen na WhatsApp, nisam dobil više zajebancije na jednu temu od klozetpapaira.
Ako mi se sad nije okrenuo zeludac...
Ja se samo sjecam jednog nelijepog iskustva kad sam bila mrvica i morala u poljski wc... Sjecam se finih, gotovo geometrijski precizno, isjeckanih listica novinskog papira. A onda sam upala u tu rupu.
A jesi ispala ko Milijunaš.
Dok ljudi diljem svijeta stoje u redu za kruh i WC papir, Nizozemci čekaju u redovima za marihuanu
Uživatelji marihuane stali su u redove ispred nizozemskih coffee shopova u nedjelju nakon što je vlada naredila njihovo zatvaranje u pokušaju suzbijanja zaraze. Deseci mušterija su stali u redove kako bi se opskrbili zalihama prije zatvaranja kafića s marihuanom koji možda tjednima neće otvoriti svoja vrata. Popularni nizozemski coffee shopovi postali su dio nacionalnog imidža u inozemstvu baš kao i seks klubovi u slavnoj amsterdamskoj četvrti crvenih svjetala, kojima je također naređeno da se zatvore do 18 sati kad i ostali barovi i restorani.
“Možda u naredna dva mjeseca nećemo moći nabaviti travu, tako da bi bilo lijepo imati barem malo kod kuće”, rekao je Nizozemac Jonathan ispred coffee shopa u Hagu. Redovi su nastali samo nekoliko minuta nakon što su nizozemski ministri zdravlja i obrazovanja na konferenciji za medije najavili zatvaranje mnogih poslovnih objekata, kao i svih nizozemskih škola. Slične scene viđene su diljem zemlje, a društvenim mrežama dijelile su se slike dugačkih redova ispred coffee shopova u glavnom gradu Amsterdamu i povijesnom sveučilišnom gradu Utrechtu.
Nekoliko dana ranije ljudi su navalili u supermarkete da bi sebi kupili toaletnog papira i tjestenine, no nagla objava o zatvaranju coffee shopova značila je da se nekima otvaraju drugi prioriteti. Redovi su se stvorili i u Roermondu blizu granice s Njemačkom, uslijed strahova da će njemačka vlada zatvoriti granicu s Nizozemskom nakon što je već u ponedjeljak uvela stroge kontrole za one koji dolaze iz Francuske, Austrije, Švicarske, Luksemburga i Danske.
Marihuana nije legalna u Nizozemskoj, no 1976. godine dekriminalizirano je posjedovanje manje od pet grama pod takozvanom politikom tolerancije. Redovi za kupnju marihuane stvorili su se unatoč tome što je ministar zdravlja Bruno Bruins na konferenciji za medije u nedjelju poručio: “Na stvarajte prevelike zalihe. Nije potrebno.” Premijer Mark Rutte će se u ponedjeljak obratiti naciji u kojoj je dosad od Covida-19 zabilježeno više od 19 smrti i 1135 osoba zaraženo je koronavirusom.
Nizozemci strahuju da neće moći do trave sljedeća dva mjeseca
Uživatelji marihuane stali su u redove ispred nizozemskih coffee shopova u nedjelju nakon što je vlada naredila njihovo zatvaranje u pokušaju suzbijanja zaraze. Deseci mušterija su stali u redove kako bi se opskrbili zalihama prije zatvaranja kafića s marihuanom koji možda tjednima neće otvoriti svoja vrata. Popularni nizozemski coffee shopovi postali su dio nacionalnog imidža u inozemstvu baš kao i seks klubovi u slavnoj amsterdamskoj četvrti crvenih svjetala, kojima je također naređeno da se zatvore do 18 sati kad i ostali barovi i restorani.
“Možda u naredna dva mjeseca nećemo moći nabaviti travu, tako da bi bilo lijepo imati barem malo kod kuće”, rekao je Nizozemac Jonathan ispred coffee shopa u Hagu. Redovi su nastali samo nekoliko minuta nakon što su nizozemski ministri zdravlja i obrazovanja na konferenciji za medije najavili zatvaranje mnogih poslovnih objekata, kao i svih nizozemskih škola. Slične scene viđene su diljem zemlje, a društvenim mrežama dijelile su se slike dugačkih redova ispred coffee shopova u glavnom gradu Amsterdamu i povijesnom sveučilišnom gradu Utrechtu.
MINISTAR PORUČUJE NIZOZEMCIMA DA NE STVARAJU ZALIHE
Nekoliko dana ranije ljudi su navalili u supermarkete da bi sebi kupili toaletnog papira i tjestenine, no nagla objava o zatvaranju coffee shopova značila je da se nekima otvaraju drugi prioriteti. Redovi su se stvorili i u Roermondu blizu granice s Njemačkom, uslijed strahova da će njemačka vlada zatvoriti granicu s Nizozemskom nakon što je već u ponedjeljak uvela stroge kontrole za one koji dolaze iz Francuske, Austrije, Švicarske, Luksemburga i Danske.
Marihuana nije legalna u Nizozemskoj, no 1976. godine dekriminalizirano je posjedovanje manje od pet grama pod takozvanom politikom tolerancije. Redovi za kupnju marihuane stvorili su se unatoč tome što je ministar zdravlja Bruno Bruins na konferenciji za medije u nedjelju poručio: “Na stvarajte prevelike zalihe. Nije potrebno.” Premijer Mark Rutte će se u ponedjeljak obratiti naciji u kojoj je dosad od Covida-19 zabilježeno više od 19 smrti i 1135 osoba zaraženo je koronavirusom.
Prošetao Corzom i okolo njega, kupijo burek i jogurt na Žabici, otkrio da je Rieka priestolnica cuture (vise nekakve crveno-biele bandijere, postavljeni su panoi o kulturi u Španjolskom građanskom ratu ... ni'đe petokrake, pa ni Heinekena), možeš brojit prolaznike na prste, čudio se da oko 9 navečer ima još otvorenih locala (dobro, pretežno su kafići) ... OK, nema gužve al nema ni panice. Jedinu masku na licu koju sam srel u ova dva dana i večeri je nosil jučerašnji hotelski recepcijoner.
Sjutra idem u žarište panice - Pulu.
Sjutra idem u žarište panice - Pulu.
Tomica je napisao/la:
Super je tema, zapravo. : D Nisam dosad razmisljala o ovome. Moj je favorit onaj stap sa spuzvom u octu. : )) Sad cu si i pogledati videozapis.
Evo još malo detalja... ti su javni toaleti u drevnom Rimu ispunjavali, ne samo svoju neposrednu namjeru, već je to bilo mjesto gdje si opušteno mogao ćaskati, upoznati nove ljude i prodiskutirati posljednje vijesti. : ))
Uzimali bi spužvu, stavljali je na štap i umakali u korito sa vodom koje je stajalo naspram klupe. Poslije procedure su spužve bacali, a štapove ostavljali za sljedećeg posjetioca. : ))
Kako se toalet i plaćao, nije to bilo baš mjesto za siromašne. Jedan je imperator čak uveo porez na urin kako bi popunio blagajnu, a što ga velika većina nije razumijela. Mjera se ispostavila djelotvorna, a priča o tome da novac ne zaudara je postala krilatica.
Vežem se na Popa, a da ne citiram sve … Nizozemci su oduvijek i u svemu bili ležerni. Ministar im je objavio da kišu u rukav, a usput se strahovito brine oko burze. Uopće si ne mogu zamisliti crni scenarijo koji tamo može buknuti u ovoj situaciji. To je grad sa ogromnom količinom ljudi iz svih krajeva svijeta, a žive doslovce jedan drugome nad vratom. Tamo prosječno godišnje prođe 21 milijun turista... Talijana, Kineza...
Grad je naravno, Amsterdam.whisperer je napisao/la:Vežem se na Popa, a da ne citiram sve … Nizozemci su oduvijek i u svemu bili ležerni. Ministar im je objavio da kišu u rukav, a usput se strahovito brine oko burze. Uopće si ne mogu zamisliti crni scenarijo koji tamo može buknuti u ovoj situaciji. To je grad sa ogromnom količinom ljudi iz svih krajeva svijeta, a žive doslovce jedan drugome nad vratom. Tamo prosječno godišnje prođe 21 milijun turista... Talijana, Kineza...
Vratijo se iz Pule.
Kupijo burek i jogurt ...
Kupijo burek i jogurt ...
besposlenpop- Broj postova : 5773
besposlenpop je napisao/la:
Grad je naravno, Amsterdam.
Naravno, to sam čak propustila i navesti.
Iako, moram priznati da se sa druge strane nadam kako u ovom moru ludila i histerije njihov zdrav razum neće popustiti.
Reče jedan pametan čovjek; Who is ready to trade liberty for safety, deserves neither. Postoji stručan naziv za fenomen borbe protiv nevidljivog neprijatelja, zove se paranoja. Imam osjećaj da će se ljudi zbog ove histerije i ludila sutra žaliti što nisu dobili virus. Kada ove zabrane budu permanentne, kada ponestane brašna, a nevidljivi neprijatelji budu vrebali iza svakog ćoška. Zato nam besmislene ideologije i imaju šansu jer ih masa podržava.
Po meni Kinezi su reagirali panično jer nisu znali ili jesu sa čim imaju posla. Također su imali nemire u Hong Kongu.. U isto vrijeme Peking i Shangaj nisu ni dan imali zaključavanja. Kinezi kao i svi Azijati imaju dovoljnu dozu osobne discipline, na koji u Nizozemci računaju. U Južnoj Koreji i Seulu ni dan ludila nije bilo, dok broj bolesnih opada. I da nije bilo one neke sekte ne bi ni imali problema...
Italija? Salvini, Francuska? Yellow Vests, Španjolska? Catalonia, a tek USA.. iskreno, za njih mi uopće i nije žao. Neka osjete malo na vlastitoj koži. Ali ostatak Europe? Hm, sholud know better...
Možda bi mi bilo bolje vratiti se na toalet papir...
jebote, di si od Covida dosla do onih gnjusnih spuzvi, guzica i sranja...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
po gradu jos radi dosta kafica. Danju je bilo suncano i toplo pa su se ljudi na terasama rjesavali virusa. Navecer vidis samo pojedince, svi nekako podozrivo gledaju, valjda procjenjuju jesi li kliconosa ili ne. Ne kuzim zasto su se ljudi tako objerucke prihvatili autokarantene kad vec ne moraju. Sta ce im bit ako prosetaju i malo se izvuku iz jazbina, niko ih ne sili da se druze i okupljaju...
Ja bio tri dana i dvije noci u brdima. Virusa nigdje, paranoje jos manje. Snijega ponegdje u krpama a vecinom ga uopce nema. Danju ugodno, nocu ledeno...
Ja bio tri dana i dvije noci u brdima. Virusa nigdje, paranoje jos manje. Snijega ponegdje u krpama a vecinom ga uopce nema. Danju ugodno, nocu ledeno...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Kud sise zamislijo baš u položaju spužve?pizda je napisao/la:jebote, di si od Covida dosla do onih gnjusnih spuzvi, guzica i sranja...
Sinoć, pred zatvaranje ih je stvarno dosta radilo. Doduše, dojam je da su unutra (terase prazne!) bili samo oni "stalni", koje se smatra inventarom. Valjda suse žalili kak se sjutra nemreju ponovo naslonit na šank i lamentirat o toaletpapiru ...pizda je napisao/la:po gradu jos radi dosta kafica. ...
Stranica 2 / 40. • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 2 / 40.