Život u doba Corone
Stranica 21 / 40. • Share
Stranica 21 / 40. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Život u doba Corone
Evo da se kolektivno zahvalim na iskazanom povjerenju! Mozete se opustiti.
Gost- Gost
Znas da ti to uopce nije losa ideja. S obzirom na moje i putesestvije moje neposredne familije. Da ne ureknem, so far so good.Cat_ je napisao/la:Ja bih ipak da mi njemu uzmemo bris iz grls i nosa. Sto je sigurno, sigurno je...
<3
Gost- Gost
Da me opet krivo ne shvate i ne osjete se zapostavljenima, Len'ce ti si mi uvijek bila medju ponajdrazima.Lena je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:glista nisam, garant. nema teorije. sta vam je, pobogu.pizda je napisao/la:pomirna glista...
Ne plasi se, ovdje se mora nove malo protrest....a Kisna je uvijek prva asocijacija vecini....
Nije Kisna, nije Kreso.....
Imam dojavu od Popa brbljavca tko je ovo!!!!
Pozdrav
Ja te pamtim....po dobru
Gost- Gost
Ja se jesam ... natuko +3 kile.FlattenTheCurve je napisao/la:... Mozete se opustiti.
Mene je kci osisala. Onda sam se popravila sama... Sad razmisljam o aparaticu i izbrijavanju...Lena je napisao/la:Gvozdena sam ošišala ovaj vikend, čak je bez greške....kupili smo onaj aparat za šišanje i sad sam i frizerka
I sebe sam pofarbala poprave, kosa mi narasla do pola leđa....odjednom buknula....ali me i živcira, pa je stalno vežem u rep...
Ovdje su izašli vani sad kad je kao sloboda došla.....ludi se zaželili gibanja....nadam se da neće opet neke karantene, izolacije...
Gost- Gost
Nije, al bi te svejedno privinula...Vel'ka Maca je napisao/la:I bilo bi super da je jedan od golaca, ne jebaca (mozgovnih kopulatora)...
Gost- Gost
Kako si natuko, tako i skidaj.besposlenpop je napisao/la:Ja se jesam ... natuko +3 kile.FlattenTheCurve je napisao/la:... Mozete se opustiti.
Gost- Gost
Tvoj primjer putokaz mi je za dalje.magdalenica je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:El ti to vidis... Sto se vise trudim, to mi manje vjeruju.besposlenpop je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:nisam glista, indijanka, marinija karburator, legolas... nije me nikad bilo ovdje. eto.
Ja sam se prestala "truditi" i dobro mi je.
Gost- Gost
Pa kolko joj je godina?FlattenTheCurve je napisao/la:Mene je kci osisala. Onda sam se popravila sama... Sad razmisljam o aparaticu i izbrijavanju...Lena je napisao/la:...
A e.FlattenTheCurve je napisao/la:Kako si natuko, tako i skidaj.besposlenpop je napisao/la:Ja se jesam ... natuko +3 kile.FlattenTheCurve je napisao/la:... Mozete se opustiti.
Trebalo bi prvo napravit plan.
Rekla je da je vjezbala na frendicama i frendovima. Ispal mi je Student Konfitur ili kako se to vec zove.besposlenpop je napisao/la:Pa kolko joj je godina?FlattenTheCurve je napisao/la:Mene je kci osisala. Onda sam se popravila sama... Sad razmisljam o aparaticu i izbrijavanju...Lena je napisao/la:...
Gost- Gost
FlattenTheCurve je napisao/la:Rekla je da je vjezbala na frendicama i frendovima. Ispal mi je Student Konfitur ili kako se to vec zove.besposlenpop je napisao/la:Pa kolko joj je godina?FlattenTheCurve je napisao/la:Mene je kci osisala. Onda sam se popravila sama... Sad razmisljam o aparaticu i izbrijavanju...Lena je napisao/la:...
FlattenTheCurve je napisao/la:Nije, al bi te svejedno privinula...Vel'ka Maca je napisao/la:I bilo bi super da je jedan od golaca, ne jebaca (mozgovnih kopulatora)...
Gost- Gost
You know I love youblitwa je napisao/la:A evo i Taje...taja je napisao/la:Ja idem pomalo sve ludja. Bojim se da necu tako brzo u svoj Zadar i to me cini nervoznom
A i sve manje vjerujem u ovu pricu o virusu, odnosno vjerujem da je puno lazi cak i ako postoji.
Cenzura svih koji su sumnjicavi u vezi virusa definitivno ne pomaze. Dapace.
A s druge strane na you tube iskacu reklame za covid i to nekim milozvucnim glasom ko da maskaru za oci reklamiraju a ne opasni virus
Bome vas je lijepo vidjeti nakon toliko vremena (i tebe i Urbanovku)
Pozdrav, Kati, Urbici i svima koje nisam dugo citala. Ostale vidim na fejsu
taja- Broj postova : 5995
Cat_ je napisao/la:Ja bih ipak da mi njemu uzmemo bris iz grls i nosa. Sto je sigurno, sigurno je...
taja- Broj postova : 5995
E, sloth jedi style sprijeda.besposlenpop je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:Rekla je da je vjezbala na frendicama i frendovima. Ispal mi je Student Konfitur ili kako se to vec zove.besposlenpop je napisao/la:Pa kolko joj je godina?FlattenTheCurve je napisao/la:
Mene je kci osisala. Onda sam se popravila sama... Sad razmisljam o aparaticu i izbrijavanju...
Straga nesto kao ovo sto si vec stavio na drugoj temi: Mrv'cu manje drasticno.
Skamuflirat cu se maskom i suncanim naocalama.
Gost- Gost
FlattenTheCurve je napisao/la:
Mene je kci osisala. Onda sam se popravila sama... Sad razmisljam o aparaticu i izbrijavanju...
A ti si seka, a ne bata...
Nemoj nam jos reci ko si, neka bude misterija.
I willkommen, willkommen.
Cat_- Broj postova : 865
danas je vec slicilo na stara, dobra vremena. Obzirom na srijedu i prijeteci natmureno nebo, poprilicno pune terase. Stolovi su malo vise razmaknuti ali oni koji sjede za stolom ne jebu nikakve razmake . Nema vizira, maski, rukavica a alkohol se koristi samo za unutarnju dezinfekciju ...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
besposlenpop- Broj postova : 5773
Catica - dobrica i pametnica!Cat_ je napisao/la:A ti si seka, a ne bata...
Nemoj nam jos reci ko si, neka bude misterija.
I willkommen, willkommen.
Drzim fige Digiju!
Gost- Gost
A jesi našla u pravoj themi.FlattenTheCurve je napisao/la:
...
Drzim fige Digiju!
FlattenTheCurve je napisao/la:Da me opet krivo ne shvate i ne osjete se zapostavljenima, Len'ce ti si mi uvijek bila medju ponajdrazima.
Hvala....poprave me obuzeo sad osjećaj za feeling prema tebi.....
Ja te pamtim kao zanimljivu osobu, poširokog djelokruga zanimanja....
Neka te ovdje....piši...daj malo svieže krvi...
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Stranica 21 / 40. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 21 / 40.