Život u doba Corone
Stranica 20 / 40. • Share
Stranica 20 / 40. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Život u doba Corone
Ne grizem. U mirovnoj misiji sam.blitwa je napisao/la:A tko je ovaj novi gospodin koji ispravlja krive drine?
Gost- Gost
pomirna glista...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
glista nisam, garant. nema teorije. sta vam je, pobogu.pizda je napisao/la:pomirna glista...
Gost- Gost
FlattenTheCurve je napisao/la:glista nisam, garant. nema teorije. sta vam je, pobogu.pizda je napisao/la:pomirna glista...
je li glista indijanka?
pizda- Murderator
pitaj popa. on je u sve upucen.pizda je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:glista nisam, garant. nema teorije. sta vam je, pobogu.pizda je napisao/la:pomirna glista...
je li glista indijanka?
Gost- Gost
FlattenTheCurve je napisao/la:pitaj popa. on je u sve upucen.pizda je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:glista nisam, garant. nema teorije. sta vam je, pobogu.pizda je napisao/la:pomirna glista...
je li glista indijanka?
ne idem u crkvu...
pizda- Murderator
nisam glista, indijanka, marinija karburator, legolas... nije me nikad bilo ovdje. eto.
Gost- Gost
sad misa ide i virtualno. nema vise izgovora.pizda je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:pitaj popa. on je u sve upucen.pizda je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:
glista nisam, garant. nema teorije. sta vam je, pobogu.
je li glista indijanka?
ne idem u crkvu...
Gost- Gost
ovdje sam Mariniju prezimenovao u Karburator. Prema tome, bila si...FlattenTheCurve je napisao/la:nisam glista, indijanka, marinija karburator, legolas... nije me nikad bilo ovdje. eto.
pizda- Murderator
FlattenTheCurve je napisao/la:sad misa ide i virtualno. nema vise izgovora.pizda je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:pitaj popa. on je u sve upucen.pizda je napisao/la:
je li glista indijanka?
ne idem u crkvu...
ima, nisam religiozan...
pizda- Murderator
Jeez, nisam. Povremeno bacim oko na ovaj forum jer su mi neki ljudi ovdje poznati s net.hr-a. Jes li je probljem u menja, lahko se odregistriram. Vidim da ste se uznemirili i da vam remetim dinamiku. Necemo nista na silu, hebemu misa.pizda je napisao/la:ovdje sam Mariniju prezimenovao u Karburator. Prema tome, bila si...FlattenTheCurve je napisao/la:nisam glista, indijanka, marinija karburator, legolas... nije me nikad bilo ovdje. eto.
Gost- Gost
i ja sam komunisticki nekrst, ali nasem popu mi ispovjed nije tesko palapizda je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:sad misa ide i virtualno. nema vise izgovora.pizda je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:
pitaj popa. on je u sve upucen.
ne idem u crkvu...
ima, nisam religiozan...
Gost- Gost
FlattenTheCurve je napisao/la:nisam glista, indijanka, marinija karburator, legolas... nije me nikad bilo ovdje. eto.
Ma Karburator se pojavila pred kraj Iskona.pizda je napisao/la:ovdje sam Mariniju prezimenovao u Karburator. Prema tome, bila si...FlattenTheCurve je napisao/la:nisam glista, indijanka, marinija karburator, legolas... nije me nikad bilo ovdje. eto.
A e.FlattenTheCurve je napisao/la:i ja sam komunisticki nekrst, ali nasem popu mi ispovjed nije tesko palapizda je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:sad misa ide i virtualno. nema vise izgovora.pizda je napisao/la:
ne idem u crkvu...
ima, nisam religiozan...
El ti to vidis... Sto se vise trudim, to mi manje vjeruju.besposlenpop je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:nisam glista, indijanka, marinija karburator, legolas... nije me nikad bilo ovdje. eto.
Gost- Gost
FlattenTheCurve je napisao/la:Jeez, nisam. Povremeno bacim oko na ovaj forum jer su mi neki ljudi ovdje poznati s net.hr-a. Jes li je probljem u menja, lahko se odregistriram. Vidim da ste se uznemirili i da vam remetim dinamiku. Necemo nista na silu, hebemu misa.pizda je napisao/la:ovdje sam Mariniju prezimenovao u Karburator. Prema tome, bila si...FlattenTheCurve je napisao/la:nisam glista, indijanka, marinija karburator, legolas... nije me nikad bilo ovdje. eto.
Dobrodošao/la (nisam upratila jesi li muško ili žensko )
Nije probljem u tebi.
Ovdje je dinamika vrlo slaba, skoro nikakva, pa povremeno slabašno grickanje može nastati samo zbog dosade, tj. manjka dinamike.
Ostani.
Gost- Gost
FlattenTheCurve je napisao/la:El ti to vidis... Sto se vise trudim, to mi manje vjeruju.besposlenpop je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:nisam glista, indijanka, marinija karburator, legolas... nije me nikad bilo ovdje. eto.
Ja sam se prestala "truditi" i dobro mi je.
Gost- Gost
Voli nizozemski, male matze mu nisu apetitlih, tipka u dva ujutro - tipujem na glistu... ali bas bi bilo fora da je fresh bloooooood
Uglavnom, dobrodosao... ja sve verujem dok me se ne razuvjeri
Uglavnom, dobrodosao... ja sve verujem dok me se ne razuvjeri
Gost- Gost
I bilo bi super da je jedan od golaca, ne jebaca (mozgovnih kopulatora)...
Gost- Gost
Dobro ti ide za nekog ko još nije bil tu. Slobodno nabrojiš još, volim se prisjetit proteklih likova i vremena ...FlattenTheCurve je napisao/la:El ti to vidis... Sto se vise trudim, to mi manje vjeruju.besposlenpop je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:nisam glista, indijanka, marinija karburator, legolas... nije me nikad bilo ovdje. eto.
FlattenTheCurve je napisao/la:glista nisam, garant. nema teorije. sta vam je, pobogu.pizda je napisao/la:pomirna glista...
Ne plasi se, ovdje se mora nove malo protrest....a Kisna je uvijek prva asocijacija vecini....
Nije Kisna, nije Kreso.....
Imam dojavu od Popa brbljavca tko je ovo!!!!
Pozdrav
Ja te pamtim....po dobru
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Ja bih ipak da mi njemu uzmemo bris iz grls i nosa. Sto je sigurno, sigurno je...
Cat_- Broj postova : 865
Cat_ je napisao/la:Ja bih ipak da mi njemu uzmemo bris iz grls i nosa. Sto je sigurno, sigurno je...
I krvnu sliku treba provjerit...nikad se ne zna ko ovuda seta u sitne sate
Gvozdena sam ošišala ovaj vikend, čak je bez greške....kupili smo onaj aparat za šišanje i sad sam i frizerka
I sebe sam pofarbala poprave, kosa mi narasla do pola leđa....odjednom buknula....ali me i živcira, pa je stalno vežem u rep...
Ovdje su izašli vani sad kad je kao sloboda došla.....ludi se zaželili gibanja....nadam se da neće opet neke karantene, izolacije...
I sebe sam pofarbala poprave, kosa mi narasla do pola leđa....odjednom buknula....ali me i živcira, pa je stalno vežem u rep...
Ovdje su izašli vani sad kad je kao sloboda došla.....ludi se zaželili gibanja....nadam se da neće opet neke karantene, izolacije...
Stranica 20 / 40. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 20 / 40.