Život u doba Corone
Stranica 19 / 40. • Share
Stranica 19 / 40. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Život u doba Corone
Mislim da na ovaj virus uopste nije moguce stvoriti imunitet. Kao sto ga ni kod gripe ne stvaramo. Jedina prava zastita bi bila vakcina. Ni medikamenti/lekovi tu malo sta mogu uciniti. Njima bi tretirali simptome i to je sve.
Cat_- Broj postova : 865
Cat_ je napisao/la:Mislim da na ovaj virus uopste nije moguce stvoriti imunitet. Kao sto ga ni kod gripe ne stvaramo. Jedina prava zastita bi bila vakcina. Ni medikamenti/lekovi tu malo sta mogu uciniti. Njima bi tretirali simptome i to je sve.
Pa da, ngdje sam na tom tragu razmisljanja....dakle naravno da bi cjepivo bilo dobrodo[lo, ali kao i kod gripe garancije nema...nema sigurne formule....tako da ce kroz vrijeme i ovaj virus biti "domaciji"....mislm na to domaciji kao i na gripu...svake godine je ima, a nazalost kod starijih i bolesnijih bude cesto pogubna
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
E pa da....sad vise nisi siguran ko tu koga....Yehudi je napisao/la:
I ima li i u ovome istine....
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
FlattenTheCurve je napisao/la:Nobelovac pari kao da je u sprezi s politikom...
od kad je crkve sve je politika...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Lena je napisao/la:E pa da....sad vise nisi siguran ko tu koga....Yehudi je napisao/la:
I ima li i u ovome istine....
Stavio ja o na youube......exspresno mi izbrisali......
Yehudi- Broj postova : 2225
Cjepivo i raskuzivanje. Strpljenje i oprez.Lena je napisao/la:Cat_ je napisao/la:Mislim da na ovaj virus uopste nije moguce stvoriti imunitet. Kao sto ga ni kod gripe ne stvaramo. Jedina prava zastita bi bila vakcina. Ni medikamenti/lekovi tu malo sta mogu uciniti. Njima bi tretirali simptome i to je sve.
Pa da, ngdje sam na tom tragu razmisljanja....dakle naravno da bi cjepivo bilo dobrodo[lo, ali kao i kod gripe garancije nema...nema sigurne formule....tako da ce kroz vrijeme i ovaj virus biti "domaciji"....mislm na to domaciji kao i na gripu...svake godine je ima, a nazalost kod starijih i bolesnijih bude cesto pogubna
Gost- Gost
Ja pazim.FlattenTheCurve je napisao/la:Cjepivo i raskuzivanje. Strpljenje i oprez.Lena je napisao/la:Cat_ je napisao/la:Mislim da na ovaj virus uopste nije moguce stvoriti imunitet. Kao sto ga ni kod gripe ne stvaramo. Jedina prava zastita bi bila vakcina. Ni medikamenti/lekovi tu malo sta mogu uciniti. Njima bi tretirali simptome i to je sve.
Čim virus opazim,
pustim ga da prođe ...
Ja pod punom ratnom opremom. Maska, rukavice, dezinficijensi.besposlenpop je napisao/la:Ja pazim.FlattenTheCurve je napisao/la:Cjepivo i raskuzivanje. Strpljenje i oprez.Lena je napisao/la:Cat_ je napisao/la:Mislim da na ovaj virus uopste nije moguce stvoriti imunitet. Kao sto ga ni kod gripe ne stvaramo. Jedina prava zastita bi bila vakcina. Ni medikamenti/lekovi tu malo sta mogu uciniti. Njima bi tretirali simptome i to je sve.
Čim virus opazim,
pustim ga da prođe ...
Gost- Gost
Ja imam gasmasku, još iz rezerve.
Kad ocjenim da je prilika, pojavil bum se u javnosti i rastjeral prisutne.
Jos ako prije toga pojedes dobru porciju bazula, uspjeh je zagarantiran.besposlenpop je napisao/la:Ja imam gasmasku, još iz rezerve.
Gost- Gost
Ja idem pomalo sve ludja. Bojim se da necu tako brzo u svoj Zadar i to me cini nervoznom
A i sve manje vjerujem u ovu pricu o virusu, odnosno vjerujem da je puno lazi cak i ako postoji.
Cenzura svih koji su sumnjicavi u vezi virusa definitivno ne pomaze. Dapace.
A s druge strane na you tube iskacu reklame za covid i to nekim milozvucnim glasom ko da maskaru za oci reklamiraju a ne opasni virus
A i sve manje vjerujem u ovu pricu o virusu, odnosno vjerujem da je puno lazi cak i ako postoji.
A s druge strane na you tube iskacu reklame za covid i to nekim milozvucnim glasom ko da maskaru za oci reklamiraju a ne opasni virus
taja- Broj postova : 5995
Hvala. Znam za fazol i grah. Ovaj izraz prvi put cujem.
Znaci, purgerski izraz? Moji purgeri ovde kazu „grah“.
Najmanje razumem hrvatske izraze vezane za hranu i kuvanje.
Cat_ je napisao/la:Znaci, purgerski izraz? Moji purgeri ovde kazu „grah“.
Zagreb i okolica, Međimurje, Zagorje...
Kod mene u srednjoj Dalmaciji fažol..
Gost- Gost
Ma vidi kyje, pojavila seurbanstyle je napisao/la:meni je karantena bila kao melem na ovu moju dobru dušu
Istina utekla sam u zadnji čas jer mi je kuća u drugoj županiji ,najveći stres mi je bio kada sam morala u trgovinu i prvi puta u životu sam kupila brašno od 5 kg..ma užasss ..o toalet papiru neću uopće ništa pisati ,to je bilo prestrašno ,ali eto preživjeh i to
Kako sam inače asocijalna ovo mi je bio još dodatni motiv da se upoznam i posložim a da mi pri tome nitko ne smeta ,otkrila sam da sam baš jedna dobra osoba i da se volim jaaakkkoo ma najjjjače .
S druge strane ,shvatila sam da u dućan ne trebaš ići svaki dan -mislimm to mi je stvarno otkriće ,u mjesec i pol dana otišla sam 2 puta u veću nabavku,ne pretjeranu..i 1 puta u mesara koji mi je umjesto 1,234 kn naplatio 234,00 kn ..zayeba se ,očito mu tipka 1 nije radila
Ozarilo mu se lice kada sam ga nazvala i rekla mu to...
Posadila sam blitvu,špinat,kapulicu i svašta nešto..i gledala kako to raste,prvi puta sam bila u kući bez prekida mjesec i pol dana i stvarno uživala ,turizma ove godine neće biti i nije mi žao.
Da ne mislite da nije bilo kakvih s****...je bilo je...moja madona je pozitiva na covid,ali je stabilna ,bez fibre ,orijentirana(???) i na svojoj terapiji(tako svaki dan telefonski dobijem izvještaj od doktora) i naravno na ovo orijentirana se nasmijem jer sve je- samo nije orijentirana
Madona se ne da, ha?
Evo ja nisam asocijalna, nemam ni dobru dušu, ali mi je svejedno pasala ova izolacija.
A evo i Taje...taja je napisao/la:Ja idem pomalo sve ludja. Bojim se da necu tako brzo u svoj Zadar i to me cini nervoznom
Bome vas je lijepo vidjeti nakon toliko vremena (i tebe i Urbanovku)
A tko je ovaj novi gospodin koji ispravlja krive drine?
To se ja malo popu dodvoravam prije ispovjedi.Cat_ je napisao/la:Znaci, purgerski izraz? Moji purgeri ovde kazu „grah“.
Gost- Gost
kisa sjebala prvi dan ponovnog rada kafica i restorana. Par ljudi sjedi u svakom ali niko ne jebe 1,5 m razmaka . Pravi ugodjaj ce bit kad se razvedri i napune se terase.
Dalmacija se ne da, vec odavno bi bili na nuli zarazitih da nema njih . Novo zariste je Brac a mene zanima sta je sa Kresinom Mrdujom...
Dalmacija se ne da, vec odavno bi bili na nuli zarazitih da nema njih . Novo zariste je Brac a mene zanima sta je sa Kresinom Mrdujom...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Stranica 19 / 40. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 19 / 40.