Život u doba Corone
Stranica 29 / 40. • Share
Stranica 29 / 40. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Život u doba Corone
Svasta ce se jos na kraju brojiti i prebrojavati. Stozer trola li ga, trola...pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Mislim da je njegova odokativna brojka puno bliza istini.
mislim da je sad sve skupa jedna igra koja ide po planu. Toboze se prijeti a u stvari svi zadovoljni. U proljece se dobivalo na vremenu a sad je pravo vrijeme da se cim vise ljudi zarazi i preboli virus dok je daleko slabiji. U biti ce svedjani ispasti najpametniji jer sad svi primjenjuju njihov model s time sto su ispusili gadne stete sa proljetnim karantenama a svedi nisu...
Svedjani su do sada vec sami priznali da su to mogli odraditi i bolje.
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:Svasta ce se jos na kraju brojiti i prebrojavati. Stozer trola li ga, trola...pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Mislim da je njegova odokativna brojka puno bliza istini.
mislim da je sad sve skupa jedna igra koja ide po planu. Toboze se prijeti a u stvari svi zadovoljni. U proljece se dobivalo na vremenu a sad je pravo vrijeme da se cim vise ljudi zarazi i preboli virus dok je daleko slabiji. U biti ce svedjani ispasti najpametniji jer sad svi primjenjuju njihov model s time sto su ispusili gadne stete sa proljetnim karantenama a svedi nisu...
Svedjani su do sada vec sami priznali da su to mogli odraditi i bolje.
mozda jesu, mozda nisu, ko ce ga znat ali i ovako su najpravilnije postupili...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Djeci je toliko dosadilo bit doma da jedva čekaju početak škole....
Samo ne znam kako će se to razvijati....
Jesen-nepoznanica......
Jesen-nepoznanica......
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Jel Antyša prestao pravit masce?Lena je napisao/la:Djeci je toliko dosadilo bit doma da jedva čekaju početak škole....
Jesen-nepoznanica......
Dudette je napisao/la:Sezona maski tek dolazi...
obzirom na to gdje ljudi sve drze te maske, veca je mogucnost da si nakace kakvog parazita nego li virus. Polazim od osobnog primjera...
pizda- Murderator
Dudette je napisao/la:Sezona maski tek dolazi...
I ja polazim od osobnog primjera.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Sezona maski tek dolazi...
obzirom na to gdje ljudi sve drze te maske, veca je mogucnost da si nakace kakvog parazita nego li virus. Polazim od osobnog primjera...
Bolje da ne znate koliko ih imam.
Gost- Gost
pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Mislim da je njegova odokativna brojka puno bliza istini.
Je da, kod nas je sve planirano i uređeno...
baldrick- Broj postova : 112
Kao i Svedjani s imunitetom krda. Svuda je, izgleda, Texas..baldrick je napisao/la:pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Mislim da je njegova odokativna brojka puno bliza istini.
Je da, kod nas je sve planirano i uređeno...
Gost- Gost
Osim u Vijetnamu. Što me iskreno čudi...
Mene ne. Cudi me da nisu kao Sjeverna Koreja zabranili spominjanje Covida kao takvog.baldrick je napisao/la:Osim u Vijetnamu. Što me iskreno čudi...
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:Mene ne. Cudi me da nisu kao Sjeverna Koreja zabranili spominjanje Covida kao takvog.baldrick je napisao/la:Osim u Vijetnamu. Što me iskreno čudi...
E, ima značajnih razlika. Prvo imaš gomile i gomile zapadnjaka koji tamo žive (život iz snova). Znači, ne možeš sakrit neku ozbiljniju epidemiju. Drugo, južni Vijetnamci teško mogu izdržat neke ozbiljnije mjere. Mentalitet im je sličan našem u smislu u se, na se i poda se, osim što su milijardu puta bolji ljudi nego mi. Pa kontam da mora bit nešto genetski...
Skratila sam svoj posjet Ho Chi Minu. Ne samo zato sto sam se potrovala u dobrom restaurantu (inace obozavam njihovu hranu), nego i zbog unkle Ho mentaliteta. Od ishodovanja vize preko ambasade (dobijes potvrdu emailom na listi s 30 ostalih ljudi - toliko o povjerljivosti podataka ), nadziranja od aerodroma, hotela, neljubaznosti itd. Vecina Azije je u polu ili kvazi demokracijama i vojnim huntama. Izdrilani su oni samo tako...baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Mene ne. Cudi me da nisu kao Sjeverna Koreja zabranili spominjanje Covida kao takvog.baldrick je napisao/la:Osim u Vijetnamu. Što me iskreno čudi...
E, ima značajnih razlika. Prvo imaš gomile i gomile zapadnjaka koji tamo žive (život iz snova). Znači, ne možeš sakrit neku ozbiljniju epidemiju. Drugo, južni Vijetnamci teško mogu izdržat neke ozbiljnije mjere. Mentalitet im je sličan našem u smislu u se, na se i poda se, osim što su milijardu puta bolji ljudi nego mi. Pa kontam da mora bit nešto genetski...
Gost- Gost
Ma i ne treba ti ambasada. Odeš online i prijaviš se. Isto dobiješ potvrdu s 30 drugih ljudi... Ne ideš u "dobre restorane" nego di je najveća gužva. Demokracije nema, al su podmitljivi za popizdit. Kad kreneš preko ceste pješice, nema nadzora više, Terminator te ne bi upratio. Meni fali Vijetnam...Dudette je napisao/la:Skratila sam svoj posjet Ho Chi Minu. Ne samo zato sto sam se potrovala u dobrom restaurantu (inace obozavam njihovu hranu), nego i zbog unkle Ho mentaliteta. Od ishodovanja vize preko ambasade (dobijes potvrdu emailom na listi s 30 ostalih ljudi - toliko o povjerljivosti podataka ), nadziranja od aerodroma, hotela, neljubaznosti itd. Vecina Azije je u polu ili kvazi demokracijama i vojnim huntama. Izdrilani su oni samo tako...baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Mene ne. Cudi me da nisu kao Sjeverna Koreja zabranili spominjanje Covida kao takvog.baldrick je napisao/la:Osim u Vijetnamu. Što me iskreno čudi...
Ajoj, prelazak preko ceste - nocna mora. Sjecam se da smo cekali da se nakupi kriticna masa, pa se onda imunitetom krda probijamo preko zebre. A od motorista-camicaza srce ti stane... Mog kolegu pregazilo i podosta ozljedilo.baldrick je napisao/la:Ma i ne treba ti ambasada. Odeš online i prijaviš se. Isto dobiješ potvrdu s 30 drugih ljudi... Ne ideš u "dobre restorane" nego di je najveća gužva. Demokracije nema, al su podmitljivi za popizdit. Kad kreneš preko ceste pješice, nema nadzora više, Terminator te ne bi upratio. Meni fali Vijetnam...Dudette je napisao/la:Skratila sam svoj posjet Ho Chi Minu. Ne samo zato sto sam se potrovala u dobrom restaurantu (inace obozavam njihovu hranu), nego i zbog unkle Ho mentaliteta. Od ishodovanja vize preko ambasade (dobijes potvrdu emailom na listi s 30 ostalih ljudi - toliko o povjerljivosti podataka ), nadziranja od aerodroma, hotela, neljubaznosti itd. Vecina Azije je u polu ili kvazi demokracijama i vojnim huntama. Izdrilani su oni samo tako...baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:
Mene ne. Cudi me da nisu kao Sjeverna Koreja zabranili spominjanje Covida kao takvog.
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:Ajoj, prelazak preko ceste - nocna mora. Sjecam se da smo cekali da se nakupi kriticna masa, pa se onda imunitetom krda probijamo preko zebre. A od motorista-camicaza srce ti stane... Mog kolegu pregazilo i podosta ozljedilo.baldrick je napisao/la:Ma i ne treba ti ambasada. Odeš online i prijaviš se. Isto dobiješ potvrdu s 30 drugih ljudi... Ne ideš u "dobre restorane" nego di je najveća gužva. Demokracije nema, al su podmitljivi za popizdit. Kad kreneš preko ceste pješice, nema nadzora više, Terminator te ne bi upratio. Meni fali Vijetnam...Dudette je napisao/la:Skratila sam svoj posjet Ho Chi Minu. Ne samo zato sto sam se potrovala u dobrom restaurantu (inace obozavam njihovu hranu), nego i zbog unkle Ho mentaliteta. Od ishodovanja vize preko ambasade (dobijes potvrdu emailom na listi s 30 ostalih ljudi - toliko o povjerljivosti podataka ), nadziranja od aerodroma, hotela, neljubaznosti itd. Vecina Azije je u polu ili kvazi demokracijama i vojnim huntama. Izdrilani su oni samo tako...baldrick je napisao/la:
Pa kako vam nitko nije objasnio?! Dakle, preko ceste ideš tako da uloviš gap između 2 motora. Nakon toga nastaviš kretanje bez promjene brzine, ništa ubrzavanje, ništa zastajkivanje. Izbjegavaš kontakt očima s vozačima jer ako ti vide oči, pretpostavljaju da ćeš se ti njima prilagodit što nećeš/ne znaš. Znači, ideš konstantnom brzinom i ne gledaš nikud osim ispred sebe i bit će vjerojatno sve okej.
Russian roulette, dakle. Dobro da nisam sve to znala...baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Ajoj, prelazak preko ceste - nocna mora. Sjecam se da smo cekali da se nakupi kriticna masa, pa se onda imunitetom krda probijamo preko zebre. A od motorista-camicaza srce ti stane... Mog kolegu pregazilo i podosta ozljedilo.baldrick je napisao/la:Ma i ne treba ti ambasada. Odeš online i prijaviš se. Isto dobiješ potvrdu s 30 drugih ljudi... Ne ideš u "dobre restorane" nego di je najveća gužva. Demokracije nema, al su podmitljivi za popizdit. Kad kreneš preko ceste pješice, nema nadzora više, Terminator te ne bi upratio. Meni fali Vijetnam...Dudette je napisao/la:
Skratila sam svoj posjet Ho Chi Minu. Ne samo zato sto sam se potrovala u dobrom restaurantu (inace obozavam njihovu hranu), nego i zbog unkle Ho mentaliteta. Od ishodovanja vize preko ambasade (dobijes potvrdu emailom na listi s 30 ostalih ljudi - toliko o povjerljivosti podataka ), nadziranja od aerodroma, hotela, neljubaznosti itd. Vecina Azije je u polu ili kvazi demokracijama i vojnim huntama. Izdrilani su oni samo tako...
Pa kako vam nitko nije objasnio?! Dakle, preko ceste ideš tako da uloviš gap između 2 motora. Nakon toga nastaviš kretanje bez promjene brzine, ništa ubrzavanje, ništa zastajkivanje. Izbjegavaš kontakt očima s vozačima jer ako ti vide oči, pretpostavljaju da ćeš se ti njima prilagodit što nećeš/ne znaš. Znači, ideš konstantnom brzinom i ne gledaš nikud osim ispred sebe i bit će vjerojatno sve okej.
Gost- Gost
... i bit će vjerojatno sve okej.
Jebiga, za to treba vjerovat a! Jasam ATEIST? PREMA TOME
besposlenpop je napisao/la:Jel Antyša prestao pravit masce?Lena je napisao/la:Djeci je toliko dosadilo bit doma da jedva čekaju početak škole....
Jesen-nepoznanica......
Šta su masce, mašće?
Eksplejn...no komprendo---
Baldrick is alive....blagodarim....
Papitaj njega.Lena je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Jel Antyša prestao pravit masce?Lena je napisao/la:Djeci je toliko dosadilo bit doma da jedva čekaju početak škole....
Jesen-nepoznanica......
Šta su masce, mašće?
Eksplejn...no komprendo---
izgleda da ce te maske postat novo odjevno sredstvo. Uskoro ce sminkeri i sponzoruse nositi Vuitton maske a oni manje platezne moci, fejk brendove iz Turske...
pizda- Murderator
Stranica 29 / 40. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 29 / 40.