kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Život u doba Corone

Stranica 16 / 40. Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Go down

Život u doba Corone - Page 16 Empty Re: Život u doba Corone

Postaj  Cat_ 19.04.20 23:34

Nije bas za forum, Pipika. Život u doba Corone - Page 16 684758713 Mozda jednom, kada sve prodje.
Blam me je i sto sam se Bitvica istresla. To je bilo jos pre Korone, kada smo se poslednji put videle.

Hmm...hocemo li zivot deliti na pre i posle Korone? Život u doba Corone - Page 16 684758713

@Maca - Zaljubljujes se?  A plasis se, rekla bih. Život u doba Corone - Page 16 684758713
Pogledaj jos jednom Eternal Sunshine Of The Spotless Mind. Meni je to genijalan film sa fantasticnim i najjednostavnijim krajem ikada:“Ok.“ Život u doba Corone - Page 16 684758713
Kada je jedno „Ok“ odgovor na sve tvoje strahove.
Secas se price koja zapravo pocinje od kraja? Kada jedno drugo izbrisu (ali bukvalno) iz misli kao „traumaticno secanje“. Život u doba Corone - Page 16 684758713

Fale mi smajlici. Podelila sam ti ove obicne, pa ti zamisli neke druge. :-))

A zamorac...  Život u doba Corone - Page 16 957247240 Muzjak mi je bolestan i mozda ce mi uginuti.  Život u doba Corone - Page 16 957247240 Obrijan je iza uha, sa strane na stomacicu, sav je kao ocerupan i jadno izgleda... Život u doba Corone - Page 16 957247240
Cat_
Cat_

Broj postova : 865

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 20.04.20 6:03

[quote="Cat_"]Nije bas za forum, Pipika. :) Mozda jednom, kada sve prodje.
Blam me je i sto sam se Bitvica istresla. To je bilo jos pre Korone, kada smo se poslednji put videle.

Hmm...hocemo li zivot deliti na pre i posle Korone? :)

@Maca - Zaljubljujes se?  A plasis se, rekla bih. :)
Pogledaj jos jednom Eternal Sunshine Of The Spotless Mind. Meni je to genijalan film sa fantasticnim i najjednostavnijim krajem ikada:“Ok.“ :)
Secas se price koja zapravo pocinje od kraja? Kada jedno drugo izbrisu (ali bukvalno) iz misli kao „traumaticno secanje“. :)

A zamorac...  :ocipunesuza: Muzjak mi je bolestan i mozda ce mi uginuti.  :ocipunesuza: Obrijan je iza uha, sa strane na stomacicu, sav je kao ocerupan i jadno izgleda... :ocipunesuza: [/quote]
----------------
---------------
--------------------
-------------------------------

GOSPOJO SRPKINJO
zavidin ja vama srbima , debeli iskorak ste napravili u odnosu na moje hrvatoslave , morbit da je opetovano raketiranje beograda uništilo dobar dio socijalistički gnjida tako da vam vašim srpskim jadom vladaju sad okorijeli sanjači četništva koje se fulebule vratilo na prijestol što je iako takvo jadno ogromni evoluciski retro iskorak po učinku gašenja soci-naci monstruozne kolječke gnjusnosti koja je u mojoj hrvatoslaviji jača neg ikad

samo se nadam da hrvatoslavija neće biti raketirana kao vaša undašnja srboslavija , al teško da će bez tog proći jer cijela planeta vidi da je pored kine najveći socijalistički punkt današnja hrvatoslavija

naša ustaška gamad su svoj socijalizam čak uspijeli i sakriti da se ujedine sa hrvatoslavskim socijalističkim nacistima , moš mislit koji je to koktel ujedinjen protiv hrvatskog puka, hrvatskog razuma , hrvatsog opstanka

vaši čenici su nenandmašivi rušitelji svih teoretski pretpostavki dobra bilo koje vrste , al su ogromna prednost u odnosu na hrvatske ujedinjene socijalističke rasiste koji vladaju hrvatoslavijom ujedinjeno pod ljevo-desnom socijalističkom kakmom

kod nas hrvatoslava je čak i religija otišla u pizdu materinu , imamo više svećenika socijalista neg hrvata
vaši srpsko pravoslavni svećenici najčešće  nisu čak ni vjernici , al su barem srbi , imaju barem nešta ljudsko

ogromna je to razlika

mojim hrvatoslavima je socijalizam spržio razum

tak da je korona pičkindim

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 21.04.20 15:32

Cat_ je napisao/la:Nije bas za forum, Pipika. Život u doba Corone - Page 16 684758713 Mozda jednom, kada sve prodje.

Hmm...hocemo li zivot deliti na pre i posle Korone? Život u doba Corone - Page 16 684758713

@Maca - Zaljubljujes se?  A plasis se, rekla bih. Život u doba Corone - Page 16 684758713
Pogledaj jos jednom Eternal Sunshine Of The Spotless Mind. Meni je to genijalan film sa fantasticnim i najjednostavnijim krajem ikada:“Ok.“ Život u doba Corone - Page 16 684758713
Secas se price koja zapravo pocinje od kraja? Kada jedno drugo izbrisu (ali bukvalno) iz misli kao „traumaticno secanje“. Život u doba Corone - Page 16 684758713

A zamorac...  Život u doba Corone - Page 16 957247240 Muzjak mi je bolestan i mozda ce mi uginuti.  Život u doba Corone - Page 16 957247240 Obrijan je iza uha, sa strane na stomacicu, sav je kao ocerupan i jadno izgleda... Život u doba Corone - Page 16 957247240

ajd, zivi bili pa saznali, nadam se da nie nista melodramaticno Život u doba Corone - Page 16 684758713. Sto se jadnog zamorcica tice pa sto ne nabavis neke dugotrajnije zivotinje, ovako svako toiko imas shokove...
pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 21.04.20 15:39

sto se corone tice to ide po klokan (hop-cup) sistemu. Jedan dan drasticno padne ali znas da nema mjesta radovanju jer sljedeci dan drasticno skoci. Svejedno, ukupno uzevsi krivulja je silazna ali to vecinom ovisi o tome koliko u Splitu ima starackih domova koji su ispali poligon za covid umjesto da su najzasticeniji. Zupanija nam razbijena u tri regije tako da po primorju mozemo bez propusnice (mogu u Opatiju) ali u Gorski Kotar i otoke, jok!
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 22.04.20 15:05

@ Proba
Pre nego sto pocnes sa odgovaranjem klikni na ovaj poslednji znakic u drugom redu i mocices da citiras.

Život u doba Corone - Page 16 B3011d10
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 22.04.20 15:09

Htela sam vam ostaviti nesto jako lepo, nesto sto sam sama snimila, a veoma me je dirnulo...u onim prvim „ostani kod kuce“ danima kada smo svi bili zbunjeni, brizni i utuceni, ali sam dobila obavestenje da novi korisnici 7 dana ne mogu ostavljati linkove. To je nesto novo?
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 22.04.20 19:00

Cat_ je napisao/la:Htela sam vam ostaviti nesto jako lepo, nesto sto sam sama snimila, a veoma me je dirnulo...u onim prvim „ostani kod kuce“ danima kada smo svi bili zbunjeni, brizni i utuceni, ali sam dobila obavestenje da novi korisnici 7 dana ne mogu ostavljati linkove. To je nesto novo?

to je valjda nesto sto se po automatizmu stavlja na razne verzije foruma a Babanos zaboravio maknuti. Do njega ne moze ni mafija doc a ja tu ne mogu nista jer ne mogu do konzola. Morat ces se strpit, dani ionako brzo idu...Život u doba Corone - Page 16 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 22.04.20 22:09

Ovdje ću pozdraviti povratnice. Život u doba Corone - Page 16 684758713 Lijepo vas je vidjeti. *
whisperer
whisperer

Broj postova : 740

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.04.20 4:42

Cat_ je napisao/la:Nije bas za forum, Pipika. Život u doba Corone - Page 16 684758713 Mozda jednom, kada sve prodje.

Cao-cao, gledala sam film ali ga se vise ne sjecam... valjalo bi obnovit memoriju...

A zamorcicu - zamorcicasti zagrljaj  Život u doba Corone - Page 16 1369106071

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.04.20 18:55

ko sto rekoh par postova iznad, porast zarazenih ovisi o tome koliko splitska zupanija ima starackih domova. Danas 31 novi a od tog 25 otpada na Split. Znaci, bilo bi ih samo sest i to bi djelovalo daleko optimisticnije. Opet, nisu krivi splicani vec debili koji upravljaju tim domovima a to su sve od reda hdz-ovi uhljebi a za njih stvarno nije bitno oklen su...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 23.04.20 19:34

Život u doba Corone - Page 16 Pitaj-andriju

Broj postova : 5773

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 24.04.20 4:48

[quote="Cat_"]@ Proba
Pre nego sto pocnes sa odgovaranjem klikni na ovaj poslednji znakic u drugom redu i mocices da citiras.

[url=https://servimg.com/view/20199402/4][img]https://i.servimg.com/u/f61/20/19/94/02/b3011d10.jpg[/img][/url][/quote]
-----
------------
----------------
BRE DETE suze radosnice te obasule . da ti preveden na ćirilično srbijanski , da se kurčiš po šumadiji sa faktima prikodrinskim

sve bi to lipo da  se ovo odnosi na tebe , al tvoja je blesa koju nosaš na ramenim sposobna ka i sarina,,,, koljače svoga puka veličat jer je nekad netko tvoj  uživao dobra koja su zlikovci dilili za učešće u zločinu

nebi ti svoje jade ispovidala braći po ideologiji na ovon vorumu socijalističke gamadi

socijalističke koja ima najkrvoločniju ideologiju od svih evoluciskih pogroma

samo mi je ža šta će te religiozni postati tek kad oči napipaju smrt

i za tebe vridi , ka za sve jugonaciste i ustaše socijaliste

ZA SMRT drugarice socijalistička rasistice

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Lena 24.04.20 7:01

Pozdrav Cat...nice to see you  Život u doba Corone - Page 16 727654710

Život u doba Corone je zamoran.....već smo se navikli na ove mjere koje moramo primjenjivati....ali do kad će sve ovo trajat ne zna se.....
Baš neka tužna, čudna vremena...

Lijepo vrijeme, ali kao da nije proljeće....djeca baš nigdje ne izlaze, oism na balkon sa macama.....ovaj vikend ćemo do sela, do mojih....oni su tamo već 6 tjedana, prava izolacija....bit će lijepo napokon negdje u prirodu, malo štati, disati...

Uglavnom usrana vremena....no me gusta....
Lena
Lena

Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 24.04.20 10:15

@ Maca - film vredi pogledati ponovo. Tek na drugo gledanje sam primetila neke stvari. A spominjem ga na konto onog tvog o sjebavanju veza i ljubavi. Život u doba Corone - Page 16 684758713
Malo cu ti spojlati, pa nemoj citati dalje ako mislis da ce ti to pokvariti ponovno gledanje. Život u doba Corone - Page 16 684758713
Prvi put da sam se poistovetila sa muskim, a ne zenskim likom i prava je steta sto Jim Carrey ne glumi u vise ozbiljnijih filmova, jer je zapravo jako dobar karakterni glumac. Kao komicar mi je blago iritantan i napadan.
Film prati dve price, a glavna je brisanje veze iz secanja, brisanje nje kao osobe, a sa tim brisanjem odlaze i emocije. Sve ide unazad, od raskida, gorcine, razocarenja, ljutnje. Sve ponovo prezivljava. A onda dolazi do onih prekrasnih trenutaka, kada je se osecao kao najsrecniji covek na svetu i kada je verovao da je nasao zenu svog zivota i tu vice nadajuci se da ce administrator zaduzen za brisanje misli cuti i to njegovo:“I don‘t wanna do this anymore. Please stop!“ Ali sve bude obrisano.
Ima kraj za razmisljanje i mozganje kako je bilo dalje i sta to sve zapravo znaci. Jer srecu se ponovo. Život u doba Corone - Page 16 684758713
Poenta je da nema garancije za uspesnu vezu i pored neverovatne privlacnosti i obostranih emocija, jer smo beskrajno nesavrseni, ali i da je ta propast i sve negativno sto ide uz nju nista u odnosu na srecu koja je prethodno postojala.
Ima tu jos ponesto, ali to glavno moras sama videti. Život u doba Corone - Page 16 684758713
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 24.04.20 10:19

Whispici i Leni kiss. Život u doba Corone - Page 16 684758713 I Maci, naravno. Život u doba Corone - Page 16 684758713 Prasence je nesto bolje. Plasim se da se radujem citavim srcem, ali ipak:“Jeej!“ Život u doba Corone - Page 16 684758713

Kasnije napisem jos nesto. I dva (neobicna) vica.
Ovo mi podsetnik za sebe. Život u doba Corone - Page 16 684758713
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 24.04.20 13:03

Danas smo dobili mail od skole da se sa nastavom pocinje 16. maja. Razredi ce biti podeljeni, tako ce jedan deo ucenika dolaziti ponedeljkom, utorkom i sredom, a drugi deo cetvrtkom i petkom. Pa onda zamena u sledecoj sedmici.
Prikolica je sve ove nedelje bio totalno samostalan, nije imao nikakvih problema oko skole i ako su profesori zaista preterivali sa gomilom obaveza, projekata i opita koji su morali raditi. Kad ti iz hemije trazi da kupis sok od crvenog kupusa, koji ne mozes naci ni u normalno vreme, a ne u ovakvom periodu... Život u doba Corone - Page 16 1425538829

Sto se tice posla, ni German ni ja jos uvek nista ne znamo.
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  Lena 24.04.20 14:03

Cat_ je napisao/la:Danas smo dobili mail od skole da se sa nastavom pocinje 16. maja. Razredi ce biti podeljeni, tako ce jedan deo ucenika dolaziti ponedeljkom, utorkom i sredom, a drugi deo cetvrtkom i petkom. Pa onda zamena u sledecoj sedmici.
Prikolica je sve ove nedelje bio totalno samostalan, nije imao nikakvih problema oko skole i ako su profesori zaista preterivali sa gomilom obaveza, projekata i opita koji su morali raditi. Kad ti iz hemije trazi da kupis sok od crvenog kupusa, koji ne mozes naci ni u normalno vreme, a ne u ovakvom periodu... Život u doba Corone - Page 16 1425538829

Šta se tiče škole i obaveza ovo kod nas sad online je katastrofa....
Dale daju djeci da rade u svako doba, ono moraju biti online kad učiteljicama/ima paše....tipa morate biti online u 11, pa u 15, pa u 17...
I imaju masu zadataka i gradiva za napravit, a kad pogledaš zapravo sami uče....
Pročtaj i odgovori....
Jebala ih ovakva nastava....niti šta objašnjavaju i pored toga kao kad ste već doma ima da budate dostupni kad god nam paše....

Očajno sve skupa....
Jedva čekam da se toga riješe....
A tek me zanima kako će ih ocenjivati i kak će recimo djeca koja ne razumiju neko gradivo to popraviti...

Očaj sve skupa!!!
Ljuta sam da oveu našu ministricu koja je ponosna kako sve to ide....pojma ona nema o životu...
Lena
Lena

[Vrh] Go down

Postaj  Lena 24.04.20 14:07

Cat_ je napisao/la:Danas smo dobili mail od skole da se sa nastavom pocinje 16. maja. Razredi ce biti podeljeni, tako ce jedan deo ucenika dolaziti ponedeljkom, utorkom i sredom, a drugi deo cetvrtkom i petkom. Pa onda zamena u sledecoj sedmici.

Pa je li radite...od doma ne možete?

Kako vam vode te sate, primate li plaću?

Ovdje kod nas katastrofa...ima ljudi koji ne mogu putovati, pa ako je neko slučajno u samoizolaciji nema bolovanja na teret države jer zapravo  nije bolestan....a mora bit doma jer je potencijalno opasan neko vrijeme...

Pa kako to poslodavci da obračunaju, vode sve te sate?

Država ruke pere, sve je na poslodavcima...grozota....

Da ne pričam da su dali pomoć da se ne otpuste radnici, ajde to je ok, ali onda imaš papirologije kamion, a i knjiženja, svega...snađi se kume....
Radi tablice, oduzimaj, zbrajaj...množi, dijeli...

kolaps

Zadnja promjena: Lena; 24.04.20 14:09; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : .)
Lena
Lena

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 24.04.20 14:15

Lena je napisao/la:
... a kad pogledaš zapravo sami uče ...
Zar stvarno, pa kako to? 

Sjećam se da sam ija tako ...  Život u doba Corone - Page 16 1104742517

[Vrh] Go down

Postaj  Lena 24.04.20 14:29

besposlenpop je napisao/la:
Lena je napisao/la:
... a kad pogledaš zapravo sami uče ...
Zar stvarno, pa kako to? 

Sjećam se da sam ija tako ...  Život u doba Corone - Page 16 1104742517

Imali smo lekcije koje učitelj objasni, pa onda sam učiš....dakle Popoe nije ovo isto...sorry

Naravno da sami moraju savladati gradivo,ali tu ima kompleksnog gradiva...kemija, fizika, da ne spominjem Qvozdena i srednju koja je jedna od težih gimnazija.

Tako da ti ne stoji šala... Život u doba Corone - Page 16 3084372643
Lena
Lena

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 24.04.20 14:50

Lena je napisao/la:
... ali tu ima kompleksnog gradiva...kemija, fizika, da ne spominjem Qvozdena i srednju koja je jedna od težih gimnazija.
...
Ima na Interpletu svakakvih uputa za izradit atomsku bombu, napalm, zatrovat vodovod, uzgojit indijsku konoplju ... svašta nešta, a korisno. Može se i zaradit, a učiš.

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 24.04.20 23:59

eto, popusta se pomalo a nasi lumeni se nakon mjesec i pol dosjetili kako je maska ustvari korisna. Do danas su nam pricali kako su beskorisne pa cak i stetne a sad eto, nisu. Ocito je i na tom primjeru kako znaju sto rade i nimalo ne vrludaju. Svejedno, ljudi ih ne jebu pet posto. Jedina osoba koju sam danas sreo sa maskom je bila neka zenska sa nekom cudovisnom obrazinom. Bogte, maska koja mora da stiti i od nervnih bojnih otrova, ko da je ispala iz horror filmova...Život u doba Corone - Page 16 684758713.
Citam kako su francuzi skuzili da ima jako malo oboljelih pusaca iako su proglaseni rizicnom skupinom i isli malo ceprkati po tome. Ispalo da nikotin stiti stanice od Covida pa francuzi preporucuju nikotinske flastere nepusacima. Pusacima nikotina ionako ne fali. Eto, ipak ima i neke koristi za ovisnike u koje spadam...Život u doba Corone - Page 16 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 25.04.20 0:06

pizda je napisao/la:eto, popusta se pomalo a nasi lumeni se nakon mjesec i pol dosjetili kako je maska ustvari korisna. Do danas su nam pricali kako su beskorisne pa cak i stetne a sad eto, nisu. Ocito je i na tom primjeru kako znaju sto rade i nimalo ne vrludaju. Svejedno, ljudi ih ne jebu pet posto. Jedina osoba koju sam danas sreo sa maskom je bila neka zenska sa nekom cudovisnom obrazinom. Bogte, maska koja mora da stiti i od nervnih bojnih otrova, ko da je ispala iz horror filmova...Život u doba Corone - Page 16 684758713.
Citam kako su francuzi skuzili da ima jako malo oboljelih pusaca iako su proglaseni rizicnom skupinom i isli malo ceprkati po tome. Ispalo da nikotin stiti stanice od Covida pa francuzi preporucuju nikotinske flastere nepusacima. Pusacima nikotina ionako ne fali. Eto, ipak ima i neke koristi za ovisnike u koje spadam...Život u doba Corone - Page 16 684758713

Baš sam danas pričala na telefon sa starom o njenom ostavljanju duhana, pušila je 40 godina. Rekla mi je da je mislila da će bit teže ostavit se. Danas nostalgično zbraja što je sve s tom lovom mogla kupit, manji stan valjda.. No, nekako sam je razumjela. To je bio njen gušt i potreba, nek je.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 25.04.20 0:08

pizda je napisao/la:eto, popusta se pomalo a nasi lumeni se nakon mjesec i pol dosjetili kako je maska ustvari korisna. ...
Ma to kao kad si u busu, tranvaju, vlaku, avijonu, podmornici ... još nisu izmislili sredstva javnog prijevoza s 20 kvadrata po osobi, pa onda može i krpa preko lica. Nema veze kaj (ne) štiti, glavno da budale tak misle.  Život u doba Corone - Page 16 3384354616  Mene nebuju vidli s tim u tomu.
Samo kavica na terasi ...Život u doba Corone - Page 16 A013

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 25.04.20 0:16

besposlenpop je napisao/la:
pizda je napisao/la:eto, popusta se pomalo a nasi lumeni se nakon mjesec i pol dosjetili kako je maska ustvari korisna. ...
Ma to kao kad si u busu, tranvaju, vlaku, avijonu, podmornici ... još nisu izmislili sredstva javnog prijevoza s 20 kvadrata po osobi, pa onda može i krpa preko lica. Nema veze kaj (ne) štiti, glavno da budale tak misle.  Život u doba Corone - Page 16 3384354616  Mene nebuju vidli s tim u tomu.
Samo kavica na terasi ...Život u doba Corone - Page 16 A013

vjerojatno ce se usred ljeta dosjetiti kako bi nam mogla koristiti najlonska kabanica sa kapuljacom...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 16 / 40. Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics