Život u doba Corone
Stranica 17 / 40. • Share
Stranica 17 / 40. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Život u doba Corone
magdalenica je napisao/la:pizda je napisao/la:eto, popusta se pomalo a nasi lumeni se nakon mjesec i pol dosjetili kako je maska ustvari korisna. Do danas su nam pricali kako su beskorisne pa cak i stetne a sad eto, nisu. Ocito je i na tom primjeru kako znaju sto rade i nimalo ne vrludaju. Svejedno, ljudi ih ne jebu pet posto. Jedina osoba koju sam danas sreo sa maskom je bila neka zenska sa nekom cudovisnom obrazinom. Bogte, maska koja mora da stiti i od nervnih bojnih otrova, ko da je ispala iz horror filmova....
Citam kako su francuzi skuzili da ima jako malo oboljelih pusaca iako su proglaseni rizicnom skupinom i isli malo ceprkati po tome. Ispalo da nikotin stiti stanice od Covida pa francuzi preporucuju nikotinske flastere nepusacima. Pusacima nikotina ionako ne fali. Eto, ipak ima i neke koristi za ovisnike u koje spadam...
Baš sam danas pričala na telefon sa starom o njenom ostavljanju duhana, pušila je 40 godina. Rekla mi je da je mislila da će bit teže ostavit se. Danas nostalgično zbraja što je sve s tom lovom mogla kupit, manji stan valjda.. No, nekako sam je razumjela. To je bio njen gušt i potreba, nek je.
kad se tako zbraja masu tog smo mogli kupiti da nismo na nista trosili...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
noc Magdalenca....
pizda- Murderator
Nadam se da buju našli kroz one sero... nekakve pretrage da smo skoro svi već zaraženi, pa im nabijem mjere u Tziginu pičku.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Ma to kao kad si u busu, tranvaju, vlaku, avijonu, podmornici ... još nisu izmislili sredstva javnog prijevoza s 20 kvadrata po osobi, pa onda može i krpa preko lica. Nema veze kaj (ne) štiti, glavno da budale tak misle. Mene nebuju vidli s tim u tomu.pizda je napisao/la:eto, popusta se pomalo a nasi lumeni se nakon mjesec i pol dosjetili kako je maska ustvari korisna. ...
Samo kavica na terasi ...
vjerojatno ce se usred ljeta dosjetiti kako bi nam mogla koristiti najlonska kabanica sa kapuljacom...
besposlenpop je napisao/la:Nadam se da buju našli kroz one sero... nekakve pretrage da smo skoro svi već zaraženi, pa im nabijem mjere u Tziginu pičku.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Ma to kao kad si u busu, tranvaju, vlaku, avijonu, podmornici ... još nisu izmislili sredstva javnog prijevoza s 20 kvadrata po osobi, pa onda može i krpa preko lica. Nema veze kaj (ne) štiti, glavno da budale tak misle. Mene nebuju vidli s tim u tomu.pizda je napisao/la:eto, popusta se pomalo a nasi lumeni se nakon mjesec i pol dosjetili kako je maska ustvari korisna. ...
Samo kavica na terasi ...
vjerojatno ce se usred ljeta dosjetiti kako bi nam mogla koristiti najlonska kabanica sa kapuljacom...
tesko ce im past, imam dojam da se onaj Bozinovic pravo ufurao u ulogu starletana...
pizda- Murderator
besposlenpop je napisao/la:
Nadam se da buju našli kroz one sero... nekakve pretrage da smo skoro svi već zaraženi, pa im nabijem mjere u Tziginu pičku.
Nisu ni popovi što su nekad bili.
Gost- Gost
pizda je napisao/la:
tesko ce im past, imam dojam da se onaj Bozinovic pravo ufurao u ulogu starletana...
Moj sin ga ugleda na TV i kaže: vidi ga izgleda ofucano ko da spava ispod mosta...
Čini se da ga je čuo pa je malo poštuc'o neurednu bradicu i zalizao ono kose.
Gost- Gost
Nisu ni Cigani.magdalenica je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Nadam se da buju našli kroz one sero... nekakve pretrage da smo skoro svi već zaraženi, pa im nabijem mjere u Tziginu pičku.
besposlenpop- Broj postova : 5773
Lena je napisao/la:
Šta se tiče škole i obaveza ovo kod nas sad online je katastrofa....
Dale daju djeci da rade u svako doba, ono moraju biti online kad učiteljicama/ima paše....tipa morate biti online u 11, pa u 15, pa u 17...
I imaju masu zadataka i gradiva za napravit, a kad pogledaš zapravo sami uče....
Pročtaj i odgovori....
Jebala ih ovakva nastava....niti šta objašnjavaju i pored toga kao kad ste već doma ima da budate dostupni kad god nam paše....
Očajno sve skupa....
Jedva čekam da se toga riješe....
A tek me zanima kako će ih ocenjivati i kak će recimo djeca koja ne razumiju neko gradivo to popraviti...
Očaj sve skupa!!!
Ljuta sam da oveu našu ministricu koja je ponosna kako sve to ide....pojma ona nema o životu...
To stvarno nije u redu. Kako su se tako lose organizovali?! Jadna deca...
Maleni ima iste casove kao i ranije, a to znaci svaki dan 6 casova, osim petkom kada ima samo cetiri casa, tako da se nastava zavrsava u isto vreme kao i pre virusa. Casovi sporta su teorijski, to je jedina promena. I jednim delom motivacioni, da bi deca sama kod kuce vezbala i pazila na ishranu.
Mi radimo od kuce, online. A kako German ima cesce, grupne, telefonske razgovore ja sam se stacionirala u kuhinji... I onako tek sto sam sklonila i raspremila nakon dorucka imam utisak da vec moram da pocnem sa spremanjem rucka... Na pocetku sam imala utisak da nema kraja obavezama, a telefon je non-stop zvonio. Jednim delom zbog posla, dok smo se uhodavali, a drugim delom rodbina i prijatelji sa pitanjima „Kako si?“ i „Sta radis?“
Plata nam je ostala ista, ali znam da su mnogi u ovom periodu doziveli prave egzistencijalne krize, jer se bave poslovima koji odjednom nisu imali nikakav znacaj, niti su bili potrebni. Recimo prijateljica koja organizuje koncerte i razne druge manifestacije za grad Bec, posao koji voli i koji smatra kreativnim i raznolikim je dozivela kao nesto potpuno nepotrebno.
Ovo je jedan veliki test za sve nas i prilika da se preispitamo kako i sta dalje. Jer da mi je neko prosle godine u ovom periodu rekao da se ovako nesto moze dogoditi nasmesila bih se katastroficnom prikazu. Na kraju stvarno nista nema garanciju.
Cat_- Broj postova : 865
@Kako ste ti i Tonci podneli sve ovo?
Da, to sa pomoci da radnici ne bi bili otpusteni postoji i ovde, sto je naravno skroz ok i fer, ali je bacilo citavu drzavu u jos vece dugove. Pre par dana je receno da ce gradu Becu trebati 7 godina da se ekonomski oporavi.
A vidi o kakvom kratkom periodu pauze se radi.
U Srbiji takvo nesto naravno uopste neces cuti. To se sve krije. Jos ce ti Shizoje ponizavajuce obecati za svakog po 100€, kuca casti, nije beg cicija, ima se - moze se, Trump da jede govna.
Nemam reci za budalastine koje iz njegovih usta izlazi. Zajedno sa onim potpuno sumanutim dr. Nestorovicem i pricom o „Najsmesnijem virusu sa Facebooka“, a onda potpuni preokret i policijski cas i penzioneri koji samo jednom nedeljno smeju ici u kupovinu i to u periodu izmedju 4 i 7 u jutro.
Da, to sa pomoci da radnici ne bi bili otpusteni postoji i ovde, sto je naravno skroz ok i fer, ali je bacilo citavu drzavu u jos vece dugove. Pre par dana je receno da ce gradu Becu trebati 7 godina da se ekonomski oporavi.
A vidi o kakvom kratkom periodu pauze se radi.
U Srbiji takvo nesto naravno uopste neces cuti. To se sve krije. Jos ce ti Shizoje ponizavajuce obecati za svakog po 100€, kuca casti, nije beg cicija, ima se - moze se, Trump da jede govna.
Nemam reci za budalastine koje iz njegovih usta izlazi. Zajedno sa onim potpuno sumanutim dr. Nestorovicem i pricom o „Najsmesnijem virusu sa Facebooka“, a onda potpuni preokret i policijski cas i penzioneri koji samo jednom nedeljno smeju ici u kupovinu i to u periodu izmedju 4 i 7 u jutro.
Cat_- Broj postova : 865
ma šta prošle godine, da mi je netko to rekao u siječnju ove, rekla bih mu...ma daaaaaj, daleko je Kina!Cat_ je napisao/la:Lena je napisao/la:
Šta se tiče škole i obaveza ovo kod nas sad online je katastrofa....
Dale daju djeci da rade u svako doba, ono moraju biti online kad učiteljicama/ima paše....tipa morate biti online u 11, pa u 15, pa u 17...
I imaju masu zadataka i gradiva za napravit, a kad pogledaš zapravo sami uče....
Pročtaj i odgovori....
Jebala ih ovakva nastava....niti šta objašnjavaju i pored toga kao kad ste već doma ima da budate dostupni kad god nam paše....
Očajno sve skupa....
Jedva čekam da se toga riješe....
A tek me zanima kako će ih ocenjivati i kak će recimo djeca koja ne razumiju neko gradivo to popraviti...
Očaj sve skupa!!!
Ljuta sam da oveu našu ministricu koja je ponosna kako sve to ide....pojma ona nema o životu...
To stvarno nije u redu. Kako su se tako lose organizovali?! Jadna deca...
Maleni ima iste casove kao i ranije, a to znaci svaki dan 6 casova, osim petkom kada ima samo cetiri casa, tako da se nastava zavrsava u isto vreme kao i pre virusa. Casovi sporta su teorijski, to je jedina promena. I jednim delom motivacioni, da bi deca sama kod kuce vezbala i pazila na ishranu.
Mi radimo od kuce, online. A kako German ima cesce, grupne, telefonske razgovore ja sam se stacionirala u kuhinji... I onako tek sto sam sklonila i raspremila nakon dorucka imam utisak da vec moram da pocnem sa spremanjem rucka... Na pocetku sam imala utisak da nema kraja obavezama, a telefon je non-stop zvonio. Jednim delom zbog posla, dok smo se uhodavali, a drugim delom rodbina i prijatelji sa pitanjima „Kako si?“ i „Sta radis?“
Plata nam je ostala ista, ali znam da su mnogi u ovom periodu doziveli prave egzistencijalne krize, jer se bave poslovima koji odjednom nisu imali nikakav znacaj, niti su bili potrebni. Recimo prijateljica koja organizuje koncerte i razne druge manifestacije za grad Bec, posao koji voli i koji smatra kreativnim i raznolikim je dozivela kao nesto potpuno nepotrebno.
Ovo je jedan veliki test za sve nas i prilika da se preispitamo kako i sta dalje. Jer da mi je neko prosle godine u ovom periodu rekao da se ovako nesto moze dogoditi nasmesila bih se katastroficnom prikazu. Na kraju stvarno nista nema garanciju.
a, vidi kako je u stvari blizu.
btw, radim od kuće...al sad već jedva čekam otić u ured i na teren.
Gost- Gost
Cat_ je napisao/la:
dosta cesto se spominje to preispitivanje, test i slicno. Kao, Covid bi trebao promijeniti masu tog a niko da kaze sto to i kako. Nista se nece promijeniti, virus ko virus, bit ce ih jos masu a covjecanstvo ide putem kojim ide. Je li los ili dobar to ce procjeniti oni iza nas. Kad bi svaki virus mjenjao globalnu politiku, financije, strategije i ciljeve, Zemlja bi postala definitivan kaos. Mos teorijski sve dovest u savrsenu ravnotezu, ekoloski idealnu, socijalno fenomenalnu i onda ti naleti neki grozomorni virus ili asteroid i ode sve u picku materinu. Jebiga, smrtni smo i prepusteni na milost i nemilost. To je sva mudrost...
pizda- Murderator
Evo me Cat, popratim ja vas čestoCat_ je napisao/la:Hej Alhambra, pa gde si ti.
Gost- Gost
besposlenpop je napisao/la:Nisu ni Cigani.magdalenica je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Pope...
Gost- Gost
MA JE LI TO MOGUĆE?
‘NEMOJTE PITI SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE’: Nakon Trumpove izjave o liječenju koronavirusa, raste broj trovanja dezinficijensimaTrump je naknadno rekao da je njegova izjava sarkazam, a Bijela kuća objavila je da su predsjednikove riječi izvučene iz konteksta
Direktorica javnog zdravlja Illinoisa Ngozi Ezike objavila je da zdravstvene službe te savezne države dobivaju znatno više poziva zbog trovanja sredstvima za čišćenje otkako je američki predsjednik Donald Trump propitivao može li se covid-19 izliječiti dezinficijensima, prenosi CNN.
Liječnica Ezike kazala je da je jedna osoba zvala pošto si je ulila deterdžent u sinus, a druga je grgljala mješavinu izbjeljivača i vode za ispiranje usta.
Liječnici moraju pozivati Amerikance da ne piju izbjeljivač
Liječnica ja pozvala stanovnike da nikako ne koriste sredstva za čišćenje kako bi pokušali ubiti virus, piše CNN.
Američki predsjednik Donald Trump na konferenciji za medije u Bijeloj kući u petak je ustvrdio da dezinficijensi ubijaju virus u jednoj minuti, pa upitao zdravstvene stručnjake u stožeru „postoji li način da se učini nešto takvo, da se ubrizga dezinficijens?“.
Kazao je kako se to treba provjeriti s liječnicima, no kako to njemu „zvuči zanimljivo“.
Liječnici, zdravstveni stručnjaci i proizvođači sredstva za čišćenje su nakon te izjave pozvali ljude da ne piju i ne ubrizgavaju sredstva za čišćenje.
Trump je naknadno rekao da je njegova izjava sarkazam, a Bijela kuća objavila je da su predsjednikove riječi izvučene iz konteksta i poručila ljudima ne čine ništa bez savjeta liječnika.
---------------------------------------
konacno je malo zivnulo sa pocetkom rada raznih ducana. A i produljenjem radnog vremena marketima. Svejedno, nedostaju kafici i pune terase. Ljudi nesto malo vise nego li proteklih dana ali svejedno pusto...
pizda- Murderator
Je, konačno mogu na miru do Mirogoja ...pizda je napisao/la:konacno je malo zivnulo ...
Kad sam odlazil iz Rijeke, taj dan su zatvorili kafiće, pa sam kavu kupil u pekarnici.pizda je napisao/la:konacno je malo zivnulo sa pocetkom rada raznih ducana. A i produljenjem radnog vremena marketima. Svejedno, nedostaju kafici i pune terase. Ljudi nesto malo vise nego li proteklih dana ali svejedno pusto...
Bar nije problem donest kave iz takvih mjesta, naslonit se na ogradu il sjest na klupu, pa pričat s nekim na susjednoj klupici ... još i manje košta i kraće se čeka.
besposlenpop je napisao/la:Kad sam odlazil iz Rijeke, taj dan su zatvorili kafiće, pa sam kavu kupil u pekarnici.pizda je napisao/la:konacno je malo zivnulo sa pocetkom rada raznih ducana. A i produljenjem radnog vremena marketima. Svejedno, nedostaju kafici i pune terase. Ljudi nesto malo vise nego li proteklih dana ali svejedno pusto...
Bar nije problem donest kave iz takvih mjesta, naslonit se na ogradu il sjest na klupu, pa pričat s nekim na susjednoj klupici ... još i manje košta i kraće se čeka.
je ali poslije tvog odlaska su pekare radile samo ujutro. Popodne i navecer njet. Nisi imao kamo vodu za kupit a kamo li kavu. Nakon dugo godina sam opet pio vodu iz javnih spini...
pizda- Murderator
besposlenpop- Broj postova : 5773
besposlenpop je napisao/la:Je, konačno mogu na miru do Mirogoja ...pizda je napisao/la:konacno je malo zivnulo ...
I ja želim otići do gore..vidiš mogla bi sutra, ako ne bude padalo.
Gost- Gost
blitwa- Broj postova : 1032
u Hrvackoj je do sad posredstvom Covida umrlo 75 osoba. Prosjek godina je 79,2. Umrlo je i nekoliko tisuca ljudi od konkretnijih bolesti i sa daleko nizim prosjekom godina ali 75 je vise od nekoliko tisuca. Mnogi od njih zbog odgodjenih operacija i odgodjenog lijecenja jer jebiga, Covid hara i sve drugo ceka neka bolja vremena. Ovo je nevidjena debilana...
pizda- Murderator
Stranica 17 / 40. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 17 / 40.