Život u doba Corone
Stranica 30 / 40. • Share
Stranica 30 / 40. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Život u doba Corone
I jeftinjare iz Kine...pizda je napisao/la:izgleda da ce te maske postat novo odjevno sredstvo. Uskoro ce sminkeri i sponzoruse nositi Vuitton maske a oni manje platezne moci, fejk brendove iz Turske...
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:I jeftinjare iz Kine...pizda je napisao/la:izgleda da ce te maske postat novo odjevno sredstvo. Uskoro ce sminkeri i sponzoruse nositi Vuitton maske a oni manje platezne moci, fejk brendove iz Turske...
made in Wuhan...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
I odmah s Covidom...pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:I jeftinjare iz Kine...pizda je napisao/la:izgleda da ce te maske postat novo odjevno sredstvo. Uskoro ce sminkeri i sponzoruse nositi Vuitton maske a oni manje platezne moci, fejk brendove iz Turske...
made in Wuhan...
Gost- Gost
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:izgleda da ce te maske postat novo odjevno sredstvo. Uskoro ce sminkeri i sponzoruse nositi Vuitton maske a oni manje platezne moci, fejk brendove iz Turske.
Svi oni će bit suočeni s prijezirnim pogledima hipstera iznad ručno pletenih kariranih masaka...
baldrick- Broj postova : 112
Dudette je napisao/la:Copper-infused su isto premium...
E i to, jebote, ja se ne sjećam kad sam vidio jači primjer da su ljudi gomila ovaca, koja će uvalit bilo što ispred dišnog sustava jer možda ubija viruse i vjerovat da bakar ful voli ljude i njima neće ništa.
Dudette je napisao/la:Jesi li se izvagao danas?
Jučer sam se prvi put probio ispod 96, danas se nisam imo muda vagat...
Glavno da je silazni trend? Jesi li izbacio i skrivene secere? Znas ono jedes senf a na bocici sitnim fontom pise da ima corn syrup...baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Jesi li se izvagao danas?
Gost- Gost
Kaj će ti bliži primjer od modre galice.baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Copper-infused su isto premium...
E i to, jebote, ja se ne sjećam kad sam vidio jači primjer da su ljudi gomila ovaca, koja će uvalit bilo što ispred dišnog sustava jer možda ubija viruse i vjerovat da bakar ful voli ljude i njima neće ništa.
Čak i menise svidža.
Jebiga, principi! Su PRYNCIPI? PREMA TOMEDudette je napisao/la:Glavno da je silazni trend? Jesi li izbacio i skrivene secere? Znas ono jedes senf a na bocici sitnim fontom pise da ima corn syrup...baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Jesi li se izvagao danas?
baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Jesi li se izvagao danas?
gici, gici......pa koju si to kilazu nabio kad toliko skidas...
pizda- Murderator
Muskarac koji nema sto kila je invalid.baldrick je napisao/la:Jučer sam se prvi put probio ispod 96, danas se nisam imo muda vagat...Dudette je napisao/la:Jesi li se izvagao danas?
(Kazu zene u kraju, u kojem zivim.)
RobinUd- Broj postova : 852
besposlenpop- Broj postova : 5773
kolko triba biti bolestan da se sebi dozvoli ovakvu morbidnu izdrkotinu praznoglavog idiotizma pogledati a kamoli pročitatibesposlenpop je napisao/la:
Gost- Gost
da nisi rasista pomoga bi ti da te ne bude strah saznati kilažuRobinUd je napisao/la:Muskarac koji nema sto kila je invalid.baldrick je napisao/la:Jučer sam se prvi put probio ispod 96, danas se nisam imo muda vagat...Dudette je napisao/la:Jesi li se izvagao danas?
Gost- Gost
Pa šta's čito, jebla te znatiželja?škutorčina je napisao/la:
kolko triba biti bolestan da se sebi dozvoli ovakvu morbidnu izdrkotinu praznoglavog idiotizma pogledati a kamoli pročitati
Aj ušest ujutru ucrkvu i izmoli 10 zdravomarija ...
besposlenpop- Broj postova : 5773
Nemaš ni sto kila a na dijeti si. Pa što?baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Jesi li se izvagao danas?
Dudette je napisao/la:Glavno da je silazni trend? Jesi li izbacio i skrivene secere? Znas ono jedes senf a na bocici sitnim fontom pise da ima corn syrup...baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Jesi li se izvagao danas?
Senf jedem samo s kobasicama, a kobasice sam isto odjebo... Al kužim šta želiš reć. Čitam te deklaracije, to mi je glavna literatura u zadnje vrijeme...
pizda je napisao/la:baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Jesi li se izvagao danas?
A pa jebiga, dođem između terena doma pa mi svašta fali. I svaki put kad dođem doma malo dodam. A onda lockdown i 105, sunce ti jebem...
škutorčina je napisao/la:da nisi rasista pomoga bi ti da te ne bude strah saznati kilažuRobinUd je napisao/la:Muskarac koji nema sto kila je invalid.baldrick je napisao/la:Jučer sam se prvi put probio ispod 96, danas se nisam imo muda vagat...Dudette je napisao/la:Jesi li se izvagao danas?
Zdravo druže Proba!
Od juce se u Austriji koristi Covid-Semafor. Videcemo da li je to bolja solucija.
Maleni u ponedeljak krece u skolu. Redovno ce biti testirani. I pored toga me je strah....
Mozda je moja Ela u pravu kada kaze da cemo koronu verovatno jednom svi dobiti. Ili bar vecina.
Maleni u ponedeljak krece u skolu. Redovno ce biti testirani. I pored toga me je strah....
Mozda je moja Ela u pravu kada kaze da cemo koronu verovatno jednom svi dobiti. Ili bar vecina.
Cat_- Broj postova : 865
baldrick je napisao/la:pizda je napisao/la:baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Jesi li se izvagao danas?
A pa jebiga, dođem između terena doma pa mi svašta fali. I svaki put kad dođem doma malo dodam. A onda lockdown i 105, sunce ti jebem...
kad si lockdown shvatijo ozbiljno i odao se zderacini umjesto da deres po alkoholu. On ima vise kalorija...
pizda- Murderator
Stranica 30 / 40. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 30 / 40.