Život u doba Corone
Stranica 12 / 40. • Share
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Život u doba Corone
maledetta primavera je napisao/la:zna li netko kako su esco, hien, kiki?
poznavajuci Hijena sigurno prodaje fejk cjepivo protiv corone . Sto se ostalih tice, Esco u ludnici a Kikija jebu popovi u sjemenistu...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:zna li netko kako su esco, hien, kiki?
poznavajuci Hijena sigurno prodaje fejk cjepivo protiv corone . Sto se ostalih tice, Esco u ludnici a Kikija jebu popovi u sjemenistu...
kako si ti pametan... onda sigurno dila i propusnice! prekjučer sam predala novi zahtjev i još mi nisu odgovorili. možda hien ima bržu soluciju ...
maledetta primavera- Broj postova : 1678
period izolacija i karantena donio nam je i neke značajne promjene. ljudski odnosi se filtriraju i kristaliziraju.
barem je kod mene tako. opstaje što je trebalo opstati, otpada što je već odavno trebalo otpasti a nešto me je i iznenadilo.
ali tako je kako je. zadovoljna sam.
malo mi i godi ova izolacija da vam pravo kažem. samo mi jako nedostaju frizerka, kozmetičarka i dućani cipela ...
barem je kod mene tako. opstaje što je trebalo opstati, otpada što je već odavno trebalo otpasti a nešto me je i iznenadilo.
ali tako je kako je. zadovoljna sam.
malo mi i godi ova izolacija da vam pravo kažem. samo mi jako nedostaju frizerka, kozmetičarka i dućani cipela ...
i duboko se nadam da je slučaj "Rupa" gotov.
pipika ... petak predvečer ili subota, uzmi me sa sobom u šetnju.
Iako sam većma indoor tip, pun mi je kristijan ronaldo ove izolacije... premda i dalje idem na delo, socijalne kontakte sam totalno reducirala, odnosno nisam si vidjela drugarice tri tjedna... jesu tu video cavrljanja i telefonade na najzesce, ali mi je muka od ovog konstantnog bivstvovanja unutar zatvorenih prostora... aaaaaaaa, dostaaaaa...
Inace, proljece je, a u meni nemir... vrijeme divno, toplo, razbudjeno
Inace, proljece je, a u meni nemir... vrijeme divno, toplo, razbudjeno
Gost- Gost
Meni je ovo prirodno stanje ... samo kaj me izjebe ovo obilaženje sva dva dućana svakih nekolko dana.Vel'ka Maca je napisao/la:Iako sam većma indoor tip, pun mi je kristijan ronaldo ove izolacije...
Vel'ka Maca je napisao/la:Iako sam većma indoor tip, pun mi je kristijan ronaldo ove izolacije... premda i dalje idem na delo, socijalne kontakte sam totalno reducirala, odnosno nisam si vidjela drugarice tri tjedna... jesu tu video cavrljanja i telefonade na najzesce, ali mi je muka od ovog konstantnog bivstvovanja unutar zatvorenih prostora... aaaaaaaa, dostaaaaa...
meni je pun lionel messi takvih koji su se strpali u stanove i ne izlaze. Pa ko ti brani prosetat gdje god hoces i koliko hoces...
pizda- Murderator
besposlenpop je napisao/la:Meni je ovo prirodno stanje ... samo kaj me izjebe ovo obilaženje sva dva dućana svakih nekolko dana.Vel'ka Maca je napisao/la:Iako sam većma indoor tip, pun mi je kristijan ronaldo ove izolacije...
danas sam isao rano ujutro do Plodina. Jos nisu ni bile otvorene a vani po slobodnoj procjeni pedesetak ljudi na propisnom odstojanju tako da su okruzili cijeli parking. Razmisljao sam par sekundi i skuzijo da do deset necu doc na red i lijepo dao gas pa nazad. Ionako sam isao samo po cigarete i mlijeko a to sam kupio u jednom Brodokomercovom ducancicu...Sta je to pocela uskrsnja groznica?
pizda- Murderator
maledetta primavera je napisao/la:pipika ... petak predvečer ili subota, uzmi me sa sobom u šetnju.
sta ce ti to kad se ne mozemo stiskat zbog virusa. Ionako si rizicna...
pizda- Murderator
maledetta primavera je napisao/la:i duboko se nadam da je slučaj "Rupa" gotov.
mda...
pizda- Murderator
Pa u biti i meni, s obzirom na moju urodjenu ne fasciniranost fizickim aktivnostima in general, ali opet - nije mi istobesposlenpop je napisao/la:Meni je ovo prirodno stanje ... samo kaj me izjebe ovo obilaženje sva dva dućana svakih nekolko dana.Vel'ka Maca je napisao/la:Iako sam većma indoor tip, pun mi je kristijan ronaldo ove izolacije...
Gost- Gost
Mogu ti rec, lionele messiju, da sam i samu sebe, a i drugarice, iznenadila ozbiljnoscu i odgovornoscu kojom sam pristupila ovimmjerama. Inacesam tip koji prica na mobitel dok vozi, ne veze se pojasom u autu i niz takvih non obay pizdarija iz svakodnevnog zivota, ali nakon sto je ovo sranje uzelo globalnoga maha - rekoh, daj jebote, nije zajebancija, ponasaj se! I fakat se ponasam. Ako kazu, nema mrdanja, ja ovoga puta za istac ne mrdam.pizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:Iako sam većma indoor tip, pun mi je kristijan ronaldo ove izolacije... premda i dalje idem na delo, socijalne kontakte sam totalno reducirala, odnosno nisam si vidjela drugarice tri tjedna... jesu tu video cavrljanja i telefonade na najzesce, ali mi je muka od ovog konstantnog bivstvovanja unutar zatvorenih prostora... aaaaaaaa, dostaaaaa...
meni je pun lionel messi takvih koji su se strpali u stanove i ne izlaze. Pa ko ti brani prosetat gdje god hoces i koliko hoces...
Gost- Gost
baldrick je napisao/la:Stigao prije par dana iz Amerike, sad čekam simptome. Inače, ova samoizolacija je odlična stvar, mislim da ću je u Hrvatskoj prakticirat zauvijek...
Ej, baš te spomenula neki dan tamo u snovima. Njušim posebnu dobrodošlicu u Hr.
whisperer- Broj postova : 740
Pozdrav odgovornoj i savjesnoj Maci, tako mi Georgine Rodriguez.
whisperer- Broj postova : 740
Pa ovo bre nije corona nego socijalizam... Završiš sa poslom u petak u 15h. Dođeš kući. Odmaraš od petka do ponedeljka. Niko te ne cima, nikom se ne žuri... Para imaš kolko imaš... Isti kurac... Svi se sekiraju za tvoje zdravlje. Zove te familija. Igraju se karte. Žene opet mese kolače. U određeno se vreme gleda Dnevnik i muha nesme da se čuje. Ništa za Predsednika nesme da se kaže loše. Ljudi opušteno spavaju u parku. Nikome nizašta nije frka... O penzionerima se vodi računa.. Jebemga dal je ovo bolest ili lek. DRUŽE TITO DA LI SI TO TI?
Znaci ovaj lijek djeluje u kombinaciji sa antibiotikom..Interesantno je da je taj Hydroxychloroquine izmislio priije 50 godina Srbin iz Hrvatske.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=74&v=F4PIQ3nDoFk&feature=emb_logo
Gost- Gost
zingaro je napisao/la:Znaci ovaj lijek djeluje u kombinaciji sa antibiotikom..Interesantno je da je taj Hydroxychloroquine izmislio priije 50 godina Srbin iz Hrvatske.
srbi se opamete jedino ako se rode u Hrvackoj. Eto ti Tesle...
pizda- Murderator
antonac je napisao/la:Pa ovo bre nije corona nego socijalizam... Završiš sa poslom u petak u 15h. Dođeš kući. Odmaraš od petka do ponedeljka. Niko te ne cima, nikom se ne žuri... Para imaš kolko imaš... Isti kurac... Svi se sekiraju za tvoje zdravlje. Zove te familija. Igraju se karte. Žene opet mese kolače. U određeno se vreme gleda Dnevnik i muha nesme da se čuje. Ništa za Predsednika nesme da se kaže loše. Ljudi opušteno spavaju u parku. Nikome nizašta nije frka... O penzionerima se vodi računa.. Jebemga dal je ovo bolest ili lek. DRUŽE TITO DA LI SI TO TI?
to je sigurno Proba pisao u trenucima jugonostalgije...
pizda- Murderator
nije srbin iz hrvatske izmislio. ti si to pomijesao. hidroxiklorokin je iz grupe kinina koji se nalaze u prirodi i stotimana godina su u narodu koristeni za lijecenje malarije. smatra se da su jos inke i maje znale za to. iz kore kininovca su pripremali prah i to koristili za malariju.zingaro je napisao/la:Znaci ovaj lijek djeluje u kombinaciji sa antibiotikom..Interesantno je da je taj Hydroxychloroquine izmislio priije 50 godina Srbin iz Hrvatske.
ti si pomijesao to oktrice sa azitromicinom ili sumamedom koji pripada u tzv. macrolidne antibiotike. e to ti je otkriveno kod nas. dvije zenskice sa mog faxa su ga otkrile, e sad dal su srpkinje ili ne to ne znam... jebo ih ti obe. inace to je bio prvi antibiotik ikada koji je sa uspjehom lijecio helicobacter pilori uzrocnik cira na zelucu. krasno otkrice nasih divnih zenskica.
eto. mene vi pitajte. ja znam sve o svemu. he he... salim se. ne bih znala za ovo da nisam ucila o tome...
sarita- Broj postova : 917
[quote]
eto. mene vi pitajte. ja znam sve o svemu. he he... salim se. ne bih znala za ovo da nisam ucila o tome...[/quote]
..........................................
----------------------------------
kobiletino
naučila si dimije i zvizdu i U natuć na sebe i nosat ponose koji su ti klali pretke po islamističkim i socijalističkim rasističkim osnovama
bolesna budal si ti
ZA SMRT
eto. mene vi pitajte. ja znam sve o svemu. he he... salim se. ne bih znala za ovo da nisam ucila o tome...[/quote]
..........................................
----------------------------------
kobiletino
naučila si dimije i zvizdu i U natuć na sebe i nosat ponose koji su ti klali pretke po islamističkim i socijalističkim rasističkim osnovama
bolesna budal si ti
ZA SMRT
Gost- Gost
Es vidla, WAGsice moa (doduse, morala sam guglat gospodju)whisperer je napisao/la:Pozdrav odgovornoj i savjesnoj Maci, tako mi Georgine Rodriguez.
Gost- Gost
baldrick je napisao/la:Stigao prije par dana iz Amerike, sad čekam simptome. Inače, ova samoizolacija je odlična stvar, mislim da ću je u Hrvatskoj prakticirat zauvijek...
Vracam se zagrebe tebi, tebi na obale save
Povratio si se da ostanes? #forzafiume
Gost- Gost
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 12 / 40.