Život u doba Corone
Stranica 13 / 40. • Share
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Život u doba Corone
Tomica je napisao/la:Kakav "size", kakvi bakraci!?
Hay you, outhere in the dark, can you hear me?
Dze si bona, ima li te, kako ti pase izolacija?
Gost- Gost
Lena je napisao/la:pizda je napisao/la:pisu da je u Solinu zariste virusa i dosta zarazitih. Lena, Antisa?
Je, je čitamo i pratimo....
U Solinu gradonačelnik, pop, čistačica u crkvi i jedna obitelj koja ide u crkvu...zaraženu obitelj stigmatiziraju priproste seljačine....kao da su se htjeli zaraziti u crkvi...
A pop se brani i kao nije znao da su bila zabranjena javna okupljanja, držao misu kao da je sve redovito....budala...
Mi kao nevjernici za sad nemamO Coronu....
Ali radimo oboje u firmama sa puno zaposlenih....ono muka mi je od pranja uku, dezinficiranja kvaka, prekidača, svega šta diram na poslu, ruke ispucale skorz...i meni i Antiši....
Ja radim za ljude ove nove propusnice, jebo pas kretene koji donose mjera koje se primjenjuju ODMAH....ne moram naglasit da su danas svi poslodavci bili u toj famoznoj aplikaciji za e-propusnice i da sam od 8 do 15 napravila cijelih 7 propusnica!!!
Sustav pada, ne može ući, pa greška...pa ovo ono...beštimala sam cijeli dan, kolege me sad malo čudnije gledaju
Uglavnom, nema šanse da većina poslodavaca napravi e-propusnice još sutra jer moraju biti spremne za ponedjeljak...
Izadju se ljudima koji putuju iz drugog mjesta u Split, a kod nas je takvih cca 40...
KOMA!!!!
Ja sam se domislila krokodilskoj kozi kao posljedici konstantnog pranja ruku na poslu... imam one latex rukavicice iz lidela, size m. Lipo ih navucen na rucice u 8h i cijeli dan njih perem sa sapunom i dezinficiram sa alkoholom i ondak na kraju smjene, zgulim sa sebe i u smece. Kozica nikad meksa i podatnija.
Gost- Gost
maledetta primavera je napisao/la:sarita je napisao/la:lasto, kakvo je stanje u prodavnicama? imal dovoljno sampona za tvoju kosu?
dućani su krcati ... police prepune. ima svega .
ja drogeriju kupujem samo u jednon maloj parfumeriji na Krimeji koja uvozi direktno iz Italije robu.
idem se spremati i raditi nakod 10 dana "godišnjeg" . kažu, ludnica me čeka od papira ...
pusa sarice.
kako je kod vas?
Ja cu ovo proljece isfurat silver ombre, puštat cu izrast u svoj svojoj srebrnoj ljepoti
Necu, necu, jos tjedan, dva pa odo u dma po toplu 5.3icu
Gost- Gost
Naviknuta ona nato, Clana je ionako izolirata.Vel'ka Maca je napisao/la:Tomica je napisao/la:Kakav "size", kakvi bakraci!?
Hay you, outhere in the dark, can you hear me?
Dze si bona, ima li te, kako ti pase izolacija?
pizda je napisao/la:baldrick je napisao/la:Stigao prije par dana iz Amerike, sad čekam simptome. Inače, ova samoizolacija je odlična stvar, mislim da ću je u Hrvatskoj prakticirat zauvijek...
tebe sigurno na sidu testiraju pederu jedan...
Kurac, rekli mi nek se javim doktorici, ja se javio, ona kaže nek si mjerim temperaturu pa ako bude kakve promjene da nazovem, al da nikako ne dolazim...
baldrick- Broj postova : 112
whisperer je napisao/la:baldrick je napisao/la:Stigao prije par dana iz Amerike, sad čekam simptome. Inače, ova samoizolacija je odlična stvar, mislim da ću je u Hrvatskoj prakticirat zauvijek...
Ej, baš te spomenula neki dan tamo u snovima. Njušim posebnu dobrodošlicu u Hr.
Ako pod posebnom dobrodošlicom misliš da me svi odjebaše, onda da, posebna je...
baldrick- Broj postova : 112
Tebe fakat izoliralo.baldrick je napisao/la:whisperer je napisao/la:baldrick je napisao/la:Stigao prije par dana iz Amerike, sad čekam simptome. Inače, ova samoizolacija je odlična stvar, mislim da ću je u Hrvatskoj prakticirat zauvijek...
Ej, baš te spomenula neki dan tamo u snovima. Njušim posebnu dobrodošlicu u Hr.
Ako pod posebnom dobrodošlicom misliš da me svi odjebaše, onda da, posebna je...
Nisi ovolko texta napisal od 2010.
... izrast mi do sisa, jbt ...Vel'ka Maca je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:sarita je napisao/la:lasto, kakvo je stanje u prodavnicama? imal dovoljno sampona za tvoju kosu?
dućani su krcati ... police prepune. ima svega .
ja drogeriju kupujem samo u jednon maloj parfumeriji na Krimeji koja uvozi direktno iz Italije robu.
idem se spremati i raditi nakod 10 dana "godišnjeg" . kažu, ludnica me čeka od papira ...
pusa sarice.
kako je kod vas?
Ja cu ovo proljece isfurat silver ombre, puštat cu izrast u svoj svojoj srebrnoj ljepoti
Necu, necu, jos tjedan, dva pa odo u dma po toplu 5.3icu
maledetta primavera- Broj postova : 1678
baldrick je napisao/la:
Ma dobro, još desetak dana, i gotova ti je izolacija. Valjda si znaš jaje ispeć'..
__
Sretan ti rođendan.
whisperer- Broj postova : 740
citam, u Italji je lani u prva tri mjeseca umrlo 20% vise ljudi nego li u istom razdoblju ove godine kad uz uobicajeno, hara i Covid. Toliko o "talijanskoj katastrofi"...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
bio jucer u Plodinama, produzili radno vrijeme do osam i gle cuda, nikakve guzve, nikakvi redovi vani a unutra dvadesetak ljudi. Na blagajni nema cekanja i sve savrseno ide a ovi nasi talenti skracuju radno vrijeme jer je to po njihovoj uvrnutoj logici, sigurnije...
pizda- Murderator
Đe su ih onda ukapali?pizda je napisao/la:citam, u Italji je lani u prva tri mjeseca umrlo 20% vise ljudi nego li u istom razdoblju ove godine kad uz uobicajeno, hara i Covid. Toliko o "talijanskoj katastrofi"...
Jesu ih vozili u damperima, umjesto vojnim transportima?
Jebote, ti isto čemu god vjeruješ, neko namjerno krivo računa, a teoretičari zavjera samo dodaju u svakom ciklusu po jednu nulu.
Ja danas do Lidla ... red do kraja zgrade ... al ajde, brzo je išlo, bil sam unutra za 10 minuta.pizda je napisao/la:bio jucer u Plodinama, produzili radno vrijeme do osam i gle cuda, nikakve guzve, nikakvi redovi vani a unutra dvadesetak ljudi. Na blagajni nema cekanja i sve savrseno ide a ovi nasi talenti skracuju radno vrijeme jer je to po njihovoj uvrnutoj logici, sigurnije...
Završim nakon pol sata, kad vani dvoje ljudi u redu.
Dok ih može počešat, znači da je dovoljno zdrav.whisperer je napisao/la:baldrick je napisao/la:
Ma dobro, još desetak dana, i gotova ti je izolacija. Valjda si znaš jaje ispeć'..
...
besposlenpop je napisao/la:Đe su ih onda ukapali?pizda je napisao/la:citam, u Italji je lani u prva tri mjeseca umrlo 20% vise ljudi nego li u istom razdoblju ove godine kad uz uobicajeno, hara i Covid. Toliko o "talijanskoj katastrofi"...
Jebote, ti isto čemu god vjeruješ, neko namjerno krivo računa, a teoretičari zavjera samo dodaju u svakom ciklusu po jednu nulu.
nije stvar u tome cime ih voze vec je to uobicajeni prosjek u toj zemlji. Objave bombasticni natpis " u Italiji jucer katastrofa, u jednom danu umrlo 897 ljudi!" a toliko i vise ih i inace umire samo sto to ljude u normalnim okolnostima ne zanima. Cista statistika, nikakve teorije...
pizda- Murderator
besposlenpop je napisao/la:Ja danas do Lidla ... red do kraja zgrade ... al ajde, brzo je išlo, bil sam unutra za 10 minuta.pizda je napisao/la:bio jucer u Plodinama, produzili radno vrijeme do osam i gle cuda, nikakve guzve, nikakvi redovi vani a unutra dvadesetak ljudi. Na blagajni nema cekanja i sve savrseno ide a ovi nasi talenti skracuju radno vrijeme jer je to po njihovoj uvrnutoj logici, sigurnije...
ja sam jucer bio oko sedam navecer. Milina, mjesta koliko hoces i nema cekanja...
pizda- Murderator
besposlenpop- Broj postova : 5773
pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Ja danas do Lidla ... red do kraja zgrade ... al ajde, brzo je išlo, bil sam unutra za 10 minuta.pizda je napisao/la:bio jucer u Plodinama, produzili radno vrijeme do osam i gle cuda, nikakve guzve, nikakvi redovi vani a unutra dvadesetak ljudi. Na blagajni nema cekanja i sve savrseno ide a ovi nasi talenti skracuju radno vrijeme jer je to po njihovoj uvrnutoj logici, sigurnije...
ja sam jucer bio oko sedam navecer. Milina, mjesta koliko hoces i nema cekanja...
ja ću sutra. moram kupiti: lampadine E14, hranu za mace u vrećicama ( puno vrećica ), nescafe cronat gold, caffettieru za indukciju ( ako nađem ) , dash, tablete za perilicu suđa , toalet papir, voće, kiki riki, 2 boce dobrog vina, cedevita, čajevi, face wash, meso za juhu, meso za šnicle, meso za bolognese, mrežaste čarape....
maledetta primavera- Broj postova : 1678
Gledal sam sinoć dokumentarac na Nov@ TV iz nekih talijanskih gradova (Rim, Milano, Bergamo, Cremona) i bolnica (Rim, Bergamo).pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Đe su ih onda ukapali?pizda je napisao/la:citam, u Italji je lani u prva tri mjeseca umrlo 20% vise ljudi nego li u istom razdoblju ove godine kad uz uobicajeno, hara i Covid. Toliko o "talijanskoj katastrofi"...
nije stvar u tome cime ih voze vec je to uobicajeni prosjek u toj zemlji. Objave bombasticni natpis " u Italiji jucer katastrofa, u jednom danu umrlo 897 ljudi!" a toliko i vise ih i inace umire samo sto to ljude u normalnim okolnostima ne zanima. Cista statistika, nikakve teorije...
Kad ga pogledaš, javi dojmove, bez statistike Gorana Milića, ili s njom.
besposlenpop je napisao/la:Gledal sam sinoć dokumentarac na Nov@ TV iz nekih talijanskih gradova (Rim, Milano, Bergamo, Cremona) i bolnica (Rim, Bergamo).pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Đe su ih onda ukapali?pizda je napisao/la:citam, u Italji je lani u prva tri mjeseca umrlo 20% vise ljudi nego li u istom razdoblju ove godine kad uz uobicajeno, hara i Covid. Toliko o "talijanskoj katastrofi"...
Kad ga pogledaš, javi dojmove, bez statistike Gorana Milića, ili s njom.
ja ti govorim cinjenice, ustvari ne ja vec statistika a dojmovi i nacin prezentiranja ove pandemije i jesu glavni problem. Kad bi svaki dan na Indexu gledao grafikon koliko je jucer umrlo ljudi od srca, raka, zatajenja bubrega, da prometne nezgode i ne spominjem, zgrozio bi se. Stvar je u tome sto se to ne prezentira a oboljeli i zrtve od virusa i te kako. Uostalom, u ova tri mjeseca imas 21 umrlog u Hrvackoj koji su bili pozitivni. Sta mislis koliko ih je u ta tri mjeseca umrlo od ostalih bolesti? Pa od najobicnije gripe ih ima barem tridesetak i nikom nista. A i tih 21 nisu umrli od Covida vec od kronicnih bolestina. Starom organizmu je ponekad i obicna prehlada fatalna i samo ubrza nesto neminovno.
Dojmovi iz Italije su grozni zbog tog sto na malom prostoru imas mnogo umrlih u skoro pa isto vrijeme. Sve skupa se bespotrebno potencira nekim vojnim konvojima koji valjda imaju funkciju da dodatno uspanice narod. Medjutim brojke govore nesto drugo. Lani je u Italiji ukupno umrlo 647.000 ljudi. To je 1.770 ljudi dnevno a sad situaciju od 897 umrlih proglasavaju katastrofom!? Sad ces rec da ce ta brojka biti veca za ove umrle od Covida. Nece, ti bi bili ionako medju tih 1.770 dnevno jednostavno zato jer imaju preko 80 godina, masu kronicnih bolesti i iscrpljene organizme. Ajmo opet kroz statistiku i brojke, prva tri mjeseca prosle godine u Italiji imas 159.500 umrlih. Ove godine u istom razdoblju, znaci razdoblju ove pandemije imas oko 130.000. Tu su ukljucene i zrtve Covida. Znaci, skoro 20 % manje nego li lani iako lani nije bilo Covida. To su fakti a dojmovi su samo stvar prezentacije i prostituiranja jednog virusa u dnevno politicke svrhe...
pizda- Murderator
veceras slusam kako krizni stozer PGZ-e predlaze da se trajno produzi radno vrijeme ducana tj. vrati na staro jer je tako manja opasnost od zaraze, ljudi se stignu opskrbit itd. Eto, ja kao laik to govorim od dana kad su skratili radno vrijeme a strucnjaci se tek sad sjetili. Sto je najfora, vjerojatno ce svehrvacki krizni stozer to odbit pa ce za jedno mjesec dana iznenada doc do tog zakljucka...
pizda- Murderator
Otkud ti znaš da Goran Milić ima točne statistike? Otkud su uopće ti podaci i kak su prezentirani?pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:...pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Đe su ih onda ukapali?
ja ti govorim cinjenice, ustvari ne ja vec statistika a dojmovi i nacin prezentiranja ove pandemije i jesu glavni problem. Kad bi svaki dan na Indexu gledao grafikon koliko je jucer umrlo ljudi od srca, raka, zatajenja bubrega, da prometne nezgode i ne spominjem, zgrozio bi se. Stvar je u tome sto se to ne prezentira a oboljeli i zrtve od virusa ..i te kako. Uostalom, u ova tri mjeseca imas 21 umrlog u Hrvackoj koji su bili pozitivni. Sta mislis koliko ih je u ta tri mjeseca umrlo od ostalih bolesti? Pa od najobicnije gripe ih ima barem tridesetak i nikom nista. A i tih 21 nisu umrli od Covida vec od kronicnih bolestina. Starom organizmu je ponekad i obicna prehlada fatalna i samo ubrza nesto neminovno.
Dojmovi iz Italije su grozni zbog tog sto na malom prostoru imas mnogo umrlih u skoro pa isto vrijeme. Sve skupa se bespotrebno potencira nekim vojnim konvojima koji valjda imaju funkciju da dodatno uspanice narod. Medjutim brojke govore nesto drugo. Lani je u Italiji ukupno umrlo 647.000 ljudi. To je 1.770 ljudi dnevno a sad situaciju od 897 umrlih proglasavaju katastrofom!? Sad ces rec da ce ta brojka biti veca za ove umrle od Covida. Nece, ti bi bili ionako medju tih 1.770 dnevno jednostavno zato jer imaju preko 80 godina, masu kronicnih bolesti i iscrpljene organizme. Ajmo opet kroz statistiku i brojke, prva tri mjeseca prosle godine u Italiji imas 159.500 umrlih. Ove godine u istom razdoblju, znaci razdoblju ove pandemije imas oko 130.000. Tu su ukljucene i zrtve Covida. Znaci, skoro 20 % manje nego li lani iako lani nije bilo Covida. To su fakti a dojmovi su samo stvar prezentacije i prostituiranja jednog virusa u dnevno politicke svrhe...
Ne vidim ja u filmu nikakvu zavjeru, nego popunjene bolničke hodnike ko u Vukovarskoj bolnici s ljudima na aparatima i skroz iscrpljene doktorre i sestre, kojima nije do glupiranja sa statistikama. Umrli prošle i ove godine su svi prošli kroz njihove odjele ... s jednom razlikom da su lani umrli u sobama, a ove godine na hodnicima.
Vojske imaju doduše sklonost glupiranju (više u miru nego u ratu), al da baš iz zajebancije razvažaju lijesove, nije mi vjerojatno ni za Turkmenistan, pa tim manje za Italiju.
Herr Flick doduše voli da je njegva zadnja, al izgleda da je zadnje vrijeme smanjil dojam pa sluša struku. Moguće da to Komadini prođe.pizda je napisao/la:veceras slusam kako krizni stozer PGZ-e predlaze da se trajno produzi radno vrijeme ducana tj. vrati na staro jer je tako manja opasnost od zaraze, ljudi se stignu opskrbit itd. Eto, ja kao laik to govorim od dana kad su skratili radno vrijeme a strucnjaci se tek sad sjetili. Sto je najfora, vjerojatno ce svehrvacki krizni stozer to odbit pa ce za jedno mjesec dana iznenada doc do tog zakljucka...
besposlenpop je napisao/la:
Otkud ti znaš da Goran Milić ima točne statistike? Otkud su uopće ti podaci i kak su prezentirani?
Ne vidim ja u filmu nikakvu zavjeru, nego popunjene bolničke hodnike ko u Vukovarskoj bolnici s ljudima na aparatima i skroz iscrpljene doktorre i sestre, kojima nije do glupiranja sa statistikama. Umrli prošle i ove godine su svi prošli kroz njihove odjele ... s jednom razlikom da su lani umrli u sobama, a ove godine na hodnicima.
Vojske imaju doduše sklonost glupiranju (više u miru nego u ratu), al da baš iz zajebancije razvažaju lijesove, nije mi vjerojatno ni za Turkmenistan, pa tim manje za Italiju.
ma koji Goran Milic, odakle si njega izvukao? Podaci su iz ISTAT-a, talijanska nacionalna statisticka agencija. Sto se ostalog tice vec sve napisano, velik broj zarazenih na malom prostoru od cega preko 90% starijih od 80. Hoce li lijesove razvoziti vojska ili neko drugi je najmanje bitno osim psiholoskog djelovanja na mase. Kad to vojska radi onda sve skupa izgleda dramaticnije a to izgleda i jest cilj. I ti si se toga uhvatio a kamo li ne bi talijani, znaci, cilj je postignut. Medjutim, point je u tome da dnevna brojka umrlih nije katastrofalna vec uobicajena pa cak i ispod prosjeka. To je bitno a ne neki Goran Milic, film (???) i nacin transporta lijesova...
pizda- Murderator
inace, samo 39 novooboljelih, u PGZ niti jedan ali je broj zarazenih skocio za 20 osoba. Kako? Nemam pojma, sve dane pise kako ima 53 ukupno od cega 13 izlijecenih i ostatak od 40 aktivnih. Danas je sve povecano za dvadesetak osoba i na grafikonu Indexa i u Novom Listu. Bit ce da su nam greskom prebacili dvadesetak osoba, nek se nadje...
pizda- Murderator
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 13 / 40.