Život u doba Corone
Stranica 14 / 40. • Share
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Život u doba Corone
Pa Milić je prije par dana potpisal naslov sa sadržajem kojeg ti stalno tupiš (nisam čital, nije mi se dalo).pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Otkud ti znaš da Goran Milić ima točne statistike? Otkud su uopće ti podaci i kak su prezentirani?
Ne vidim ja u filmu nikakvu zavjeru, nego popunjene bolničke hodnike ko u Vukovarskoj bolnici s ljudima na aparatima i skroz iscrpljene doktorre i sestre, kojima nije do glupiranja sa statistikama. Umrli prošle i ove godine su svi prošli kroz njihove odjele ... s jednom razlikom da su lani umrli u sobama, a ove godine na hodnicima.
Vojske imaju doduše sklonost glupiranju (više u miru nego u ratu), al da baš iz zajebancije razvažaju lijesove, nije mi vjerojatno ni za Turkmenistan, pa tim manje za Italiju.
ma koji Goran Milic, odakle si njega izvukao? Podaci su iz ISTAT-a, talijanska nacionalna statisticka agencija. Sto se ostalog tice vec sve napisano, velik broj zarazenih na malom prostoru od cega preko 90% starijih od 80. Hoce li lijesove razvoziti vojska ili neko drugi je najmanje bitno osim psiholoskog djelovanja na mase. Kad to vojska radi onda sve skupa izgleda dramaticnije a to izgleda i jest cilj. I ti si se toga uhvatio a kamo li ne bi talijani, znaci, cilj je postignut. Medjutim, point je u tome da dnevna brojka umrlih nije katastrofalna vec uobicajena pa cak i ispod prosjeka. To je bitno a ne neki Goran Milic, film (???) i nacin transporta lijesova...
Jedno je sveukupan broj umrlih, a drugo samo objavljeni rezultati za umrle od COVIDa19.
U navedenom dokumentarcu neki dottore jasno objašnjava da službeno odlaze samo brojevi umrlih u bolnicama. Umrlih od COVIDa19 (iako ih uopće ne obduciraju, nego jednostavno prekriže i ubace u vreće ...). Ali isto tako objašnjava da mnogi oboljeli uopće nisu ni došli do bolnica, jer imaju simtome koji ne zahtijevaju intenzivno ličenje i respiratore. Ako neki od tih umre, ne ulazi u statistiku za umrle od COVIDa19! Znači - ne ulazi u statistiku niko, ni oni umrli od COVIDa19, niti od infarkta, niti od kapi, niti od dijareje ...
Totije Goran Milić ...pizda je napisao/la:inace, samo 39 novooboljelih, u PGZ niti jedan ali je broj zarazenih skocio za 20 osoba. Kako? Nemam pojma, sve dane pise kako ima 53 ukupno od cega 13 izlijecenih i ostatak od 40 aktivnih. Danas je sve povecano za dvadesetak osoba i na grafikonu Indexa i u Novom Listu. Bit ce da su nam greskom prebacili dvadesetak osoba, nek se nadje...
Mora dase udružijo s Kara-čmarkom.
besposlenpop je napisao/la:
Tebe fakat izoliralo.
Nisi ovolko texta napisal od 2010.
Do kraja karantene ću i recepte pisat...
baldrick- Broj postova : 112
whisperer je napisao/la:baldrick je napisao/la:
Ako pod posebnom dobrodošlicom misliš da me svi odjebaše, onda da, posebna je...
Ma dobro, još desetak dana, i gotova ti je izolacija. Valjda si znaš jaje ispeć'..
__
Sretan ti rođendan.
Hvala!
Znam, al nemam tu na čemu pa mi se mora nosit...
pizda je napisao/la:
ma koji Goran Milic, odakle si njega izvukao? Podaci su iz ISTAT-a, talijanska nacionalna statisticka agencija.
Jesu kurac.
Srećom, istat objavljuje sve podatke na svojim stranicama. Sve što je potrebno je veza na internet, Excel i znat čitat latinicu i arapske brojke. Tim mi je manje jasno da poluljudske nakaze tipa Milića, Pernara i razni portali tipa novisvjetskiporedak.com, meneprateaivasistoprate.joj, uspijevaju ljudima podvalit takve idiotarije. Dakle, od 1. do 21.3.2019. u Bergamu i okolnim općinama je umrlo 450 ljudi. U istom periodu ove godine 2493 ljudi. Ovih preko 2000 ljudi (u 3 tjedna) je vjerojatno statistička greška. Ili 5G mreža...
Samo nemoj pjevat.baldrick je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Tebe fakat izoliralo.
Pizdin compiuter ima virus.baldrick je napisao/la:pizda je napisao/la:
ma koji Goran Milic, odakle si njega izvukao? Podaci su iz ISTAT-a, talijanska nacionalna statisticka agencija.
Jesu kurac.
Srećom, istat objavljuje sve podatke na svojim stranicama. Sve što je potrebno je veza na internet, Excel i znat čitat latinicu i arapske brojke. Tim mi je manje jasno da poluljudske nakaze tipa Milića, Pernara i razni portali tipa novisvjetskiporedak.com, meneprateaivasistoprate.joj, uspijevaju ljudima podvalit takve idiotarije. Dakle, od 1. do 21.3.2019. u Bergamu i okolnim općinama je umrlo 450 ljudi. U istom periodu ove godine 2493 ljudi. Ovih preko 2000 ljudi (u 3 tjedna) je vjerojatno statistička greška. Ili 5G mreža...
besposlenpop je napisao/la:Pa Milić je prije par dana potpisal naslov sa sadržajem kojeg ti stalno tupiš (nisam čital, nije mi se dalo).pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Otkud ti znaš da Goran Milić ima točne statistike? Otkud su uopće ti podaci i kak su prezentirani?
Ne vidim ja u filmu nikakvu zavjeru, nego popunjene bolničke hodnike ko u Vukovarskoj bolnici s ljudima na aparatima i skroz iscrpljene doktorre i sestre, kojima nije do glupiranja sa statistikama. Umrli prošle i ove godine su svi prošli kroz njihove odjele ... s jednom razlikom da su lani umrli u sobama, a ove godine na hodnicima.
Vojske imaju doduše sklonost glupiranju (više u miru nego u ratu), al da baš iz zajebancije razvažaju lijesove, nije mi vjerojatno ni za Turkmenistan, pa tim manje za Italiju.
ma koji Goran Milic, odakle si njega izvukao? Podaci su iz ISTAT-a, talijanska nacionalna statisticka agencija. Sto se ostalog tice vec sve napisano, velik broj zarazenih na malom prostoru od cega preko 90% starijih od 80. Hoce li lijesove razvoziti vojska ili neko drugi je najmanje bitno osim psiholoskog djelovanja na mase. Kad to vojska radi onda sve skupa izgleda dramaticnije a to izgleda i jest cilj. I ti si se toga uhvatio a kamo li ne bi talijani, znaci, cilj je postignut. Medjutim, point je u tome da dnevna brojka umrlih nije katastrofalna vec uobicajena pa cak i ispod prosjeka. To je bitno a ne neki Goran Milic, film (???) i nacin transporta lijesova...
Jedno je sveukupan broj umrlih, a drugo samo objavljeni rezultati za umrle od COVIDa19.
U navedenom dokumentarcu neki dottore jasno objašnjava da službeno odlaze samo brojevi umrlih u bolnicama. Umrlih od COVIDa19 (iako ih uopće ne obduciraju, nego jednostavno prekriže i ubace u vreće ...). Ali isto tako objašnjava da mnogi oboljeli uopće nisu ni došli do bolnica, jer imaju simtome koji ne zahtijevaju intenzivno ličenje i respiratore. Ako neki od tih umre, ne ulazi u statistiku za umrle od COVIDa19! Znači - ne ulazi u statistiku niko, ni oni umrli od COVIDa19, niti od infarkta, niti od kapi, niti od dijareje ...
ne znam di taj uopce pise, zadnji put sam ga vidijo na "al jazeera-i".
Sto se ostalog tice i nije previse bitna forma vec sadrzaj. Od samog Covida se ionako ne umire vec od komplikacija koje izaziva kod vec bolesnog organizma. Covid ne izaziva infarkt, mozdani udar, rak, leukemije itd. niti je to nervni bojni otrov od kojeg se ljudi ruse po ulicama. Neki od umrlih bi da nema Covida zivjeli par mjeseci dulje, neki ne bi. U konacnici je sve u granicama uobicajenog tj. onih 1.770 umrlih u Italiji dnevno...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
baldrick je napisao/la:pizda je napisao/la:
Jesu kurac.
ne znam podatke po regijama ali znam da je u Italiji u prvom tromesjecju prosle godine umro oko 159.300 ljudi a u istom razdoblju ove godine, oko 20% manje. To sto se desava u Lombardiji je posljedica onog sto se desava kad se neki virus prakticki odjednom razmnozi medju masom ljudi. Sve ovo sto prolazimo zadnjih mjeseci je upravo zato da se ne desi slican scenario. Ili, recimo da u Rijeci godisnje od obicne gripe umre stotinjak ljudi. Kad bi se najednom razbuktala kod vecine stanovnika Rijeke, neko vrijeme bi umiralo po stotinjak dnevno ali ne bi u Zagrebu, Splitu itd. Ne mozes sad od zarista nekog virusa praviti obrazac za cijelu zemlju a kamo li sire. Vise od pola Italije uopce nije osjetilo Covid i u konacnici ce sve biti u granicama uobicajenog...Jebes Pernare, Milice i sl. ali jebes i dezurne katastroficare...
pizda- Murderator
Jebiga, kad se ti ufatiš nečega ko malih zelenih, nema te sile nečiste da te razuvjeri.
Mrtvih ko salate, a tebe jebe statistička pogreška.
baldrick je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Tebe fakat izoliralo.
A kako si se dopeljal iz amerike...srpskim zrakoplovom medju onim silnim maskama ili si prvo??
Gost- Gost
besposlenpop je napisao/la:Jebiga, kad se ti ufatiš nečega ko malih zelenih, nema te sile nečiste da te razuvjeri.
nego sto, eto u Hrvackoj dvadesetak umrlih u tri mjeseca, prava katastrofa. Zadnja ona bakica iz Splita od 93 godine i nju je naravno, virus ubijo. Da nije bilo Covida dotjerala bi do barem stopedeset...
pizda- Murderator
Hrvacka je u kurcu sa svim, pa i s brojem umrlih ... al od početka tvoje teorije govorimo o Italiji, al jebiga, ti skrenuo ko krava u kuruzu.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Jebiga, kad se ti ufatiš nečega ko malih zelenih, nema te sile nečiste da te razuvjeri.
nego sto, eto u Hrvackoj dvadesetak umrlih u tri mjeseca, prava katastrofa. Zadnja ona bakica iz Splita od 93 godine i nju je naravno, virus ubijo. Da nije bilo Covida dotjerala bi do barem stopedeset...
besposlenpop je napisao/la:Hrvacka je u kurcu sa svim, pa i s brojem umrlih ... al od početka tvoje teorije govorimo o Italiji, al jebiga, ti skrenuo ko krava u kuruzu.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Jebiga, kad se ti ufatiš nečega ko malih zelenih, nema te sile nečiste da te razuvjeri.
Italija je ponavljam po stoti put, u uobicajenim brojkama. Druga je stvar sto je Baldrick skenuo na Bergamo i samo zariste a ostatak Italy, zanemarijo...
pizda- Murderator
mislijo sam da ce se ispraviti brojke na grafikonu ali i dalje PGZ-i stoji dvadesetak oboljelih vise. Niko ne ispravlja, niko se ne buni i neistina polako postaje istina. Jel to oni nesto kemijaju da se ljudi ne bi opustili i trazili vise slobode? Izgleda jer je onaj Papan odbio prijedlog PGZ da ducani rade normalno. Toboze, trgovkinje su manje ugrozene u jednoj smjeni nego li u dvije. Bog te jebo pameti li silne u nasem triu fantastikus ...
Inace, oboljelih ima 0,04 %, umrlih 0.0006 % a prakticki smo pod karantenom. Posljedica tog je da nezaposlenih ima 37.500 vise u razdoblju od 20.03. - 04.04.
Inace, oboljelih ima 0,04 %, umrlih 0.0006 % a prakticki smo pod karantenom. Posljedica tog je da nezaposlenih ima 37.500 vise u razdoblju od 20.03. - 04.04.
pizda- Murderator
A to se vas dva dogovorite ... bliže ste i sebi i Italiji.pizda je napisao/la:
Italija je ponavljam po stoti put, u uobicajenim brojkama. Druga je stvar sto je Baldrick skenuo na Bergamo i samo zariste a ostatak Italy, zanemarijo...
Otkad su Kinezi okupirali Trst, mene nema više tamo.
besposlenpop je napisao/la:A to se vas dva dogovorite ... bliže ste i sebi i Italiji.pizda je napisao/la:
nema ni mene. Navikao sam na jugovice u Trstu...
pizda- Murderator
Ma nema s tim trio ništa, to kemija samo onaj meketavi Plenkijev doglavnik.pizda je napisao/la:mislijo sam da ce se ispraviti brojke na grafikonu ali i dalje PGZ-i stoji dvadesetak oboljelih vise. Niko ne ispravlja, niko se ne buni i neistina polako postaje istina. Jel to oni nesto kemijaju da se ljudi ne bi opustili i trazili vise slobode? Izgleda jer je onaj Papan odbio prijedlog PGZ da ducani rade normalno. Toboze, trgovkinje su manje ugrozene u jednoj smjeni nego li u dvije. Bog te jebo pameti li silne u nasem triu fantastikus ...
Pozdraviš s "bonđorno", a oni tebi "dobardan".pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:A to se vas dva dogovorite ... bliže ste i sebi i Italiji.pizda je napisao/la:
Jebote, nikad ne bi rekel da buju mi falili redovi na granicama, znojenje po Vija D Italija, Rifle i Ponte Rosso.
Koja su to bila vremena ...
besposlenpop je napisao/la:Ma nema s tim trio ništa, to kemija samo onaj meketavi Plenkijev doglavnik.pizda je napisao/la:mislijo sam da ce se ispraviti brojke na grafikonu ali i dalje PGZ-i stoji dvadesetak oboljelih vise. Niko ne ispravlja, niko se ne buni i neistina polako postaje istina. Jel to oni nesto kemijaju da se ljudi ne bi opustili i trazili vise slobode? Izgleda jer je onaj Papan odbio prijedlog PGZ da ducani rade normalno. Toboze, trgovkinje su manje ugrozene u jednoj smjeni nego li u dvije. Bog te jebo pameti li silne u nasem triu fantastikus ...
pa ovaj trio u biti ima glasnogovornicku funkciju a proglasili ih maltene spasiteljima. Koliko dobro rade svoj posao najbolje govore njihove umotvorine. Preporucuje se svjez zrak ali bez socijalnih kontakata. Na kraju recenice kazu da ostanemo doma. Pa jel idemo na zrak ili moramo bit doma? Kazu da su maske i rukavice vise stetne nego li dobre a onda kazu da bi trebalo obavezno preporuciti maske kad se ulazi u zatvoreni prostor. Pa jesu li stetne ili korisne jebote i da li je obavezno ili se samo preporucuje? Smjene direktora poste jer nije pustao ljude bez maske a onda uvedu odredbu da se unutra moze samo sa maskama . Sto je najbolje, i sami kazu da maski nema za kupit. Vele da je situacija neocekivano dobra i preporucuju stroze mjere. Najkriticniji tjedan su proglasili vec cetiri puta itd. itd. Uglavnom, ako nam je to tri fantastikus onda nam je drzava ko ona cvjecarna od grupe TNT...
pizda- Murderator
Ma velim ti da sve te savjete i preporuke na kraju izokreće i carini Božinović. Doktori se drže svoje struke, a drug iz komiteta govori i radi jedino kaj je delal celi radni vijek.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Ma nema s tim trio ništa, to kemija samo onaj meketavi Plenkijev doglavnik.pizda je napisao/la:mislijo sam da ce se ispraviti brojke na grafikonu ali i dalje PGZ-i stoji dvadesetak oboljelih vise. Niko ne ispravlja, niko se ne buni i neistina polako postaje istina. Jel to oni nesto kemijaju da se ljudi ne bi opustili i trazili vise slobode? Izgleda jer je onaj Papan odbio prijedlog PGZ da ducani rade normalno. Toboze, trgovkinje su manje ugrozene u jednoj smjeni nego li u dvije. Bog te jebo pameti li silne u nasem triu fantastikus ...
pa ovaj trio u biti ima glasnogovornicku funkciju a proglasili ih maltene spasiteljima. Koliko dobro rade svoj posao najbolje govore njihove umotvorine. Preporucuje se svjez zrak ali bez socijalnih kontakata. Na kraju recenice kazu da ostanemo doma. Pa jel idemo na zrak ili moramo bit doma? Kazu da su maske i rukavice vise stetne nego li dobre a onda kazu da bi trebalo obavezno preporuciti maske kad se ulazi u zatvoreni prostor. Pa jesu li stetne ili korisne jebote i da li je obavezno ili se samo preporucuje? Smjene direktora poste jer nije pustao ljude bez maske a onda uvedu odredbu da se unutra moze samo sa maskama . Sto je najbolje, i sami kazu da maski nema za kupit. Vele da je situacija neocekivano dobra i preporucuju stroze mjere. Najkriticniji tjedan su proglasili vec cetiri puta itd. itd. Uglavnom, ako nam je to tri fantastikus onda nam je drzava ko ona cvjecarna od grupe TNT...
besposlenpop je napisao/la:Pozdraviš s "bonđorno", a oni tebi "dobardan".pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:A to se vas dva dogovorite ... bliže ste i sebi i Italiji.pizda je napisao/la:
Jebote, nikad ne bi rekel da buju mi falili redovi na granicama, znojenje po Vija D Italija, Rifle i Ponte Rosso.
Koja su to bila vremena ...
svi jugovici su znali za Kozinu, za Rupu nitko osim onih koji tamo zive ... A kolone beskrajne ali se ipak doslo na cilj. Jebote koliko sam plejki tamo kupio...
pizda- Murderator
besposlenpop je napisao/la:
Ma velim ti da sve te savjete i preporuke na kraju izokreće i carini Božinović. Doktori se drže svoje struke, a drug iz komiteta govori i radi jedino kaj je delal celi radni vijek.
pa nek posalju žbira u pizdu materinu umjesto sto sludjuje naciju svojim nebulozama...
pizda- Murderator
Pa ja ga šaljem već mjesec dana, al ne odlazi ... viš da ga deca crtaju ko junaka u plaštu. Valjda i onaj Whispin pišonja.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Ma velim ti da sve te savjete i preporuke na kraju izokreće i carini Božinović. Doktori se drže svoje struke, a drug iz komiteta govori i radi jedino kaj je delal celi radni vijek.
pa nek posalju žbira u pizdu materinu umjesto sto sludjuje naciju svojim nebulozama...
Evo kak to otprilike izgleda:pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
ŽESTOKE KRITIKE ZNANSTVENIKA, POLITIČARA I AKTIVISTA: ‘Izvori pandemije nalaze se u zataškavanju vlasti u Wuhanu’
Pozivajući se na iskaze brojnih liječnika, znanstvenika i novinara, koji se ne uklapaju u partijski narativ, autori tvrde da je ušutkavanje zviždača, poput dr. Li Wenlianga, koji je umro od koronavirusa, izravno pridonijelo širenju epidemije
Više od stotinu političara, znanstvenika i aktivista iz Europe, Australije i SAD-a potpisalo je otvoreno pismo kojim se kritizira Kineska komunistička partija zbog zataškavanja razmjera epidemije koronavirusa u Wuhanu.
Potpisnici pisma, objavljenog u utorak u Hong Kong Free Pressu, ukazali su na kulturu straha, zbog koje su zataškavane ključne informacije za borbu protiv koronavirusa.
Osudili zataškavanje informacija
U pismu, koje su potpisali zastupnici parlamenata, članovi think-thankova i sveučilišni profesori, navodi se da se “izvori pandemije nalaze u zataškavanju komunističkih vlasti u Wuhanu, u pokrajini Hubei”, što je “pod utjecajem Kineske komunističke partije i Svjetske zdravstvene organizacije” u prvi tren umanjilo značaj virusa.
Pozivajući se na iskaze brojnih liječnika, znanstvenika i novinara, koji se ne uklapaju u partijski narativ, autori tvrde da je ušutkavanje zviždača, poput dr. Li Wenlianga, koji je umro od koronavirusa, izravno pridonijelo širenju epidemije.
Bolna istina
“Globalna pandemija prisiljava nas da se suočimo s bolnom istitnom: politiziranjem svih aspekata života, uključujući zdravlje ljudi, dugotrajna autokratska jednostranačka vlast u Narodnoj Republici Kini ugrozila je svakoga”, stoji u pismu.
Potpisnici su pohvalili pojedince koji su kritizirali komunističku partiju, uključujući i neke novinare, od kojih su su neki nestali ili se nalaze u kućnom pritvoru.
Početkom travnja je preko sto kineskih znanstvenika potpisalo otvoreno pismo namijenjeno “brojnim kritičkim glasovima koji politiziraju pandemiju covida-19”.
Znanstvenici bliski kineskim vlastima tvrde da je točan izvor širenja virusa “nevažan” te da je fokusiranje na podrijetlo covida-19 “upiranje prstom i politiziranje”.
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 14 / 40.