kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Život u doba Corone

Stranica 8 / 40. Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Go down

Život u doba Corone - Page 8 Empty Re: Život u doba Corone

Postaj  pizda 27.03.20 0:11

besposlenpop je napisao/la:
pizda je napisao/la:
pizda je napisao/la:

bitno da nema nista vidljivog na kuci, slijeganje tla je normalno i odvija se na vecim dubinama ...
Jebote, kak si sad sav stručan, a meni prodaješ paniku u pet slova.  Život u doba Corone - Page 8 1523192931

moras razlikovat panicu od zdravog razuma. Stoga, ako pocne trest bjezi sto te noge nose. To kao mogucnost za daleku buducnost, nece vise...
Pa razlikujem i to ti celo vreme objašnjavam.
Ti si se i bez protresanja više usral od Whisp.  Život u doba Corone - Page 8 270804909

ja i dalje mislim da je to zdrav razum. Naravno, postoji mogucnost da grijesim i da sam seronja, sve je moguce...Život u doba Corone - Page 8 684758713
pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 27.03.20 2:21

sarita je napisao/la:ovo su neki jako pametni mladici i djevojke. a ti, pope, jebi se sa tim strucnim objasnjavnjima oko zemljotresa. nema tu pravila. to ti je ko i avion kad pada. objasnjenje je jedno a realnost je drugo.
Jebiga, fizika je nepromjenita od Big Banga, a tvoji virusi i bacterie se mijenjaju ko Vakuline prognoze. Doći će nam glave corona, a ne zemljotresi.
nasikirah se pravo danas kad vidjeh da je kurilsko otocje pogodio zemljotres 7.5 jacine.... koji kurac je to? mozda je ovo zbilja kraj???? kaj ti velis kao veliki geolosko - seizmicki - arhitektnoski strucnjak?
sarita
sarita

Broj postova : 917

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 27.03.20 10:59

pizda je napisao/la:
pizda je napisao/la:
Jebote, kak si sad sav stručan, a meni prodaješ paniku u pet slova.  Život u doba Corone - Page 8 1523192931

moras razlikovat panicu od zdravog razuma. Stoga, ako pocne trest bjezi sto te noge nose. To kao mogucnost za daleku buducnost, nece vise...
Pa razlikujem i to ti celo vreme objašnjavam.
Ti si se i bez protresanja više usral od Whisp.  Život u doba Corone - Page 8 270804909

ja i dalje mislim da je to zdrav razum. Naravno, postoji mogucnost da grijesim i da sam seronja, sve je moguce...Život u doba Corone - Page 8 684758713
Ak se usereš u gaće, onda jesi. Strah je jedno, a panica drugo ...

Broj postova : 5773

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 27.03.20 11:12

sarita je napisao/la:
sarita je napisao/la:ovo su neki jako pametni mladici i djevojke. a ti, pope, jebi se sa tim strucnim objasnjavnjima oko zemljotresa. nema tu pravila. to ti je ko i avion kad pada. objasnjenje je jedno a realnost je drugo.
Jebiga, fizika je nepromjenita od Big Banga, a tvoji virusi i bacterie se mijenjaju ko Vakuline prognoze. Doći će nam glave corona, a ne zemljotresi.
nasikirah se pravo danas kad vidjeh da je kurilsko otocje pogodio zemljotres 7.5 jacine.... koji kurac je to? mozda je ovo zbilja kraj???? kaj ti velis kao veliki geolosko - seizmicki - arhitektnoski strucnjak?
Kurili su na sudarnici sjevenoameričke i cirkumpacifičke tektonske ploče:
Život u doba Corone - Page 8 1024px-Pacific_Ring_of_Fire
Tam je to pod normalno, ko potres iz Japana.

I nisam arhić, nego graševinac.  Život u doba Corone - Page 8 439160543
Oni su ti koji nama kompliciraju posel.

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 28.03.20 0:21

Ma ovako se to nekada radilo u izvanrednim okolnostima. Život u doba Corone - Page 8 684758713 Život u doba Corone - Page 8 684758713

whisperer
whisperer

Broj postova : 740

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 28.03.20 0:35

whisperer je napisao/la:Ma ovako se to nekada radilo u izvanrednim okolnostima. Život u doba Corone - Page 8 684758713 Život u doba Corone - Page 8 684758713

Andjelka kako je, jel se smirilo ili ste se jednostavno navikli? Život u doba Corone - Page 8 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 28.03.20 0:42

danas malo vise ljudi a pogotovo automobila, valjda zato jer je vikend. Posto popodne u Plodinama ima jos samo kruha kojeg nitko nece, danas sam otisao tamo rano ujutro i opskrbio se za par dana. Nakon tog sam se vratio spavat Život u doba Corone - Page 8 684758713.
Evo jedna corona night...
Život u doba Corone - Page 8 Noc
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 28.03.20 0:44

citam da se na satelitskim snimkama vidi da se Zagreb pomaknuo. Jos par potresa i bit cemo susjedi Život u doba Corone - Page 8 684758713

Život u doba Corone - Page 8 Tile
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 28.03.20 0:59

pizda je napisao/la:danas malo vise ljudi a pogotovo automobila, valjda zato jer je vikend. Posto popodne u Plodinama ima jos samo kruha kojeg nitko nece, danas sam otisao tamo rano ujutro i opskrbio se za par dana. Nakon tog sam se vratio spavat Život u doba Corone - Page 8 684758713.
Evo jedna corona night...
Život u doba Corone - Page 8 Noc
Pa di vam je taj bazen?  Život u doba Corone - Page 8 1695130124

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 28.03.20 1:06

tu, dva su...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 28.03.20 1:08

pizda je napisao/la:
whisperer je napisao/la:Ma ovako se to nekada radilo u izvanrednim okolnostima. Život u doba Corone - Page 8 684758713 Život u doba Corone - Page 8 684758713

Andjelka kako je, jel se smirilo ili ste se jednostavno navikli? Život u doba Corone - Page 8 684758713

Podrhtava, ali sada smo k'o Japanci, naviknuti.
Kada si u pokretu, manje osjetiš ali po lusteru koji kruži primijetiš, dok u krevetu malo jače. Ili ako sjediš na podu..
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 28.03.20 1:19

whisperer je napisao/la:
pizda je napisao/la:

Kada si u pokretu, manje osjetiš ali po lusteru koji kruži primijetiš, dok u krevetu malo jače. Ili ako sjediš na podu..

jos ste jucer bili najzagadjeniji na svijetu zbog pustinjskog pijeska. Sta slijedi, skakavci? Život u doba Corone - Page 8 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 28.03.20 1:29

pizda je napisao/la:
whisperer je napisao/la:

jos ste jucer bili najzagadjeniji na svijetu zbog pustinjskog pijeska. Sta slijedi, skakavci? Život u doba Corone - Page 8 684758713

Možda ovo? Ne bi me začudilo...

https://www.ibtimes.com/nasa-warns-6-asteroids-approach-earth-week-2944576?fbclid=IwAR0AHveRtz237_rkR0o8w8JMZOhAu0BL-Pekfec1xg_3dpQI4XbQTseUKlY
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 28.03.20 1:33

whisperer je napisao/la:
pizda je napisao/la:
whisperer je napisao/la:

Možda ovo? Ne bi me začudilo...

https://www.ibtimes.com/nasa-warns-6-asteroids-approach-earth-week-2944576?fbclid=IwAR0AHveRtz237_rkR0o8w8JMZOhAu0BL-Pekfec1xg_3dpQI4XbQTseUKlY

dobro, to bi se vec osjetilo na globalnoj razini Život u doba Corone - Page 8 684758713. Kako malisan podnosi dane bez skole? Cujem da su ovdje klinci odusevljeni online nastavom i htjeli bi da tako ostane... Život u doba Corone - Page 8 1523192931
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 28.03.20 1:40

pizda je napisao/la:

dobro, to bi se vec osjetilo na globalnoj razini Život u doba Corone - Page 8 684758713. Kako malisan podnosi dane bez skole? Cujem da su ovdje klinci odusevljeni online nastavom i htjeli bi da tako ostane... Život u doba Corone - Page 8 1523192931

Pišonji je super. Život u doba Corone - Page 8 684758713 Što se škole tiče našljakam se sigurno 4 sata dnevno s njim, ali istina... od toga se 2 svađamo i natežemo.

Pustim ga da sam odradi tv nastavu ujutro i da mu ne sjedim stalno nad glavom. Jučer ga pitam jesu li puno radili, veli on da i previše. Onda ga pitam da mi pokaže bilježnicu što je zapisao, a ono u pisanci:
"Cvijeće je procvjetalo"
10:5=2

: ))
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 28.03.20 1:47

whisperer je napisao/la:
pizda je napisao/la:

Pišonji je super. Život u doba Corone - Page 8 684758713 Što se škole tiče našljakam se sigurno 4 sata dnevno s njim, ali istina... od toga se 2 svađamo i natežemo.

Pustim ga da sam odradi tv nastavu ujutro i da mu ne sjedim stalno nad glavom. Jučer ga pitam jesu li puno radili, veli on da i previše. Onda ga pitam da mi pokaže bilježnicu što je zapisao, a ono u pisanci:
"Cvijeće je procvjetalo"
10:5=2

: ))

Život u doba Corone - Page 8 1523192931 ako mu je to previse sto tek rade u pravoj skoli Život u doba Corone - Page 8 684758713. Bitno da mu je dobro sjela ova vrst nastave, malo se igra, malo uci i vjerojatno mu je to i bio cilj za buducnost Život u doba Corone - Page 8 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 28.03.20 1:55

pizda je napisao/la:

Život u doba Corone - Page 8 1523192931  ako mu je to previse sto tek rade u pravoj skoli Život u doba Corone - Page 8 684758713. Bitno da mu je dobro sjela ova vrst nastave, malo se igra, malo uci i vjerojatno mu je to i bio cilj za buducnost Život u doba Corone - Page 8 684758713

U pravoj školi je stalno kod pedagogice, pa malo kod psihologice.  Život u doba Corone - Page 8 1523192931
Dosadno mu je u školi, sve ispite odradi bez greške i druži se sa najproblematičnijima u razredu...
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 28.03.20 1:57

Uglavnom, izludit će me.
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 28.03.20 2:03

Na kraju Korza, prema Žabici...
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 28.03.20 2:06

whisperer je napisao/la:
pizda je napisao/la:

Život u doba Corone - Page 8 1523192931  ako mu je to previse sto tek rade u pravoj skoli Život u doba Corone - Page 8 684758713. Bitno da mu je dobro sjela ova vrst nastave, malo se igra, malo uci i vjerojatno mu je to i bio cilj za buducnost Život u doba Corone - Page 8 684758713

U pravoj školi je stalno kod pedagogice, pa malo kod psihologice.  Život u doba Corone - Page 8 1523192931
Dosadno mu je u školi, sve ispite odradi bez greške i druži se sa najproblematičnijima u razredu...

Život u doba Corone - Page 8 684758713 on se vec skompao sa tom pedagogicom. Vise je kod nje nego li na nastavi i to principjelno, od prvog razreda...Život u doba Corone - Page 8 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 28.03.20 2:15

sarita je napisao/la:

hoces, draga, izdrzati ces sve. nemre tebi ni najgori zemljic nista. ni propadanja ni njihanja. jaca si ti nego sto i zamisliti mozes. a taj zemljic u 90im... ja se uvijek moram nasmijati kad ga se sjetim. tada sam bila mlada djevojcica, studentica u prvom semestru na farmaceutskom faxu. imali smo u tom momentu ispit iz matematike u maloj predavaoni u podrumu. covjece, kad je to grunulo... al sto je najsmjesnije niko ne bjezi, nego samo vidis papirici lete po predavaoni - ljudi dobacuju jedni drugima odgovore na pitanja... e svasta. pa da je barem onaj asistent sto nas je "cuvao" reagirao pa rekao ajmo izaci, nego i on mrtav hladan... cuvaj mi se wispice, sve ce biti ok. srediti cemo i virus i zemljotres i sve...  Život u doba Corone - Page 8 167558484

Haha, kao da vidim predavaonu.. : ))
Čitala sam negdje da Japanci imaju naziv za iskustvo umišljenog potresa nakon stvarnog iskustva, termin je nešto kao jishin yoi. Mislim da smo i to proživjeli nakon svih onih treskanja. Kao da hodaš u koso.

Jesi li čitala sarita, Uspomene jednog pionira? Stara knjiga od Ćire Truhelke. On je doživio kao đak onaj potres 1880 koji si bila ranije navela. Naletjela sam na fejsu na tekst, malo sam tražila..

"Od doživljaja iz vremena mog đakovanja na gornjogradskoj — onda jedinoj — gimnaziji nijedan se nije tako duboko usjekao u moje sjećanje kao veliki potres, koji je u jutro dana 9. studenoga 1880. potresao Zagrebom i Hrvatskim Zagorjem.
Sjedio sam oko 7 sati ujutro u kuhinji kuće opasane u prizemlju debelim starinskim zidovima i presvođene ciglenim svodovljem, leđima prislonjen uza zid, pijući kavu, prije nego ću poći u školu. Iznenada se začu mukla podzemna tutnjava i zemlja se poče tresti i ljuljati. Misleći, da je to prolazna sejzmatična pojava, nisam se u prvi mah preplašio; ali kad je trešnja postala sve jača, a podzemna tutnjava i grmljavina sve užasnija, kad sam opazio, kako se zid nada mnom opasno naginje, i čuo, kako na zvoniku sv. Marka zvona od same trešnje zazvoniše, skočio sam, da pobjegnem i spasim glavu. Kad sam došao do staklenih vrata, koja su iz hodnika vodila u malo dvorište, a odavle pod kućnu vežu, srušio se jedan dimnjak baš pred vrata te nam je zakrčio put. Srećom je podzemni orkan jenjao, zemlja se smirila i ja pokupih knjige, da se uputim u školu.
Na ulici sve je bilo krš i pustoš: kolnik i nogostupi puni crepovlja, popadalog s krovova i ruševina oborenih dimnjaka; zidovi kuća popucani, prozori polomljeni, a došavši iza ugla Mletačke ulice na Markov trg ugledao sam, kako je čitav zabat zapadne fasade, koju su u ono doba obnavljali zidari, srušen, te je kroz nastali otvor provirila konstrukcija krova. Pod skelama je ležao u smrtnim trzajima jedan od zidara, koji je nastradao. Ista pustoš bila je u Gospodskoj ulici i na Katarininu trgu, gdje je lijepa fasada crkve sv. Katarine na više mjesta pokazivala znatne pukotine. Zgrada gimnazije, koliko se u prvi mah razabralo, nije mnogo stradala; ali kad se pred njom sakupilo više đaka, rečeno nam je, da danas ne će biti obuke, te se nas nekolicina drugova uputismo da razgledamo, što je potres učinio od Gornjega grada. Ulicama je lutao prestrašeni i obezglavljeni svijet, koji je poluodjeven izletio iz kuća, da spasi glavu. Krovovi su bili izrešetani, kao da su im topovski hitci raznijeli crepovlje, a većina dimnjaka je ležala oborena na cesti i zakrčila prolaz. Zidovi su bili tako popucani, da se kroz pukotine moglo zaviriti u sobe. Srećom nije bila porušena ni jedna kuća. One stare, neugledne gornjogradske građevine oduprle su se potresu i ostale čitave prkoseći katastrofi, što ju je priroda spremila Zagrebu. Gričko brdo se junački držalo!
Donji grad je bio kud i kamo jače poharan, a stradale su osobito novije zgrade. Udarci su se potresa, iako u sve manjoj mjeri, ponavljali cio dan i građanstvo zahvati pod večer prava panika. Tko je mogao, bježao je iz Zagreba, a tko nije, izletio je na ulicu, trgove, u Tuškanac ili u Maksimir i tu provodio noć pod vedrim nebom ili pod šatorima. Srećom je ona jesen do kasno pred zimu bila izvanredno blaga, topla i vedra.
Panika je postala još veća, kad je u Zagreb došao dr. Falb, stručnjak za sejzmografske pojave, od koga se Zagreb nadao doznati, hoće li se i kad će se ponoviti potres; a on je samo mudro šutio, davao maglovite izjave ili je razlagao svoju teoriju o općim uzrocima potresa. To zagrebački purgeri naravski nisu razumijevali, a nije im ni stalo bilo do toga, kako nastaje potres, koliko do toga, kada će se ponoviti.
Sve do Božića ponavljali su se udarci potresa u razmacima po jakosti sve slabijima, dok se zemaljska kora nije posve smirila. Mi u Mletačkoj ulici nismo cijelo to vrijeme napuštali kuće, jer su njeni debeli zidovi i svodovi odoljeli prvom i najjačem nasrtaju, pa je bilo vjerojatno, da će odoljeti i slabijim udarcima, koji su se kasnije ponavljali.
Potres, koji se u prvi čas smatrao katastrofom za Zagreb, pokazao se po svojim posljedicama upravo blagotvornim, jer se u čitavoj Evropi organizirala sabirna akcija za postradale; u Zagreb je došlo novaca sa svih strana, da se njime poprave štete. Oštećenici su dobivali obilne potpore za obnovu kuća, zajmove za novogradnje, i Zagrebom razvila se na sve strane građevna djelatnost, kakve taj stari grad ne pamti. Novogradnje nicahu kao pečurke, nastaše nove ulice, a stare se širile i produživale kao kraci polipa prema sve daljoj periferiji te grad postade iz dana u dan ljepši i prostraniji, a ono 30.000 stanovništva pomnožalo se brzo na 40.000. Sve je to bila posljedica potresa i plod evropske solidarnosti, koja je pod dojmom prirodne katastrofe pritekla u pomoć gradu, koji se od potresa probudio iz stoljetnog drijemeža."

Život u doba Corone - Page 8 684758713
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 28.03.20 2:21

pizda je napisao/la:

Život u doba Corone - Page 8 684758713 on se vec skompao sa tom pedagogicom. Vise je kod nje nego li na nastavi i to principjelno, od prvog razreda...Život u doba Corone - Page 8 684758713

Gnjavi ga Štile da kad će više kod ravnatelja ... : ))

Muka mi je ići spavati, valjda neće ljuljati. Noć! 
Kako vas sve mrzim sa čvrstim tlom.. Život u doba Corone - Page 8 684758713
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 28.03.20 2:34

whisperer je napisao/la:
pizda je napisao/la:

Gnjavi ga Štile da kad će više kod ravnatelja ... : ))

Muka mi je ići spavati, valjda neće ljuljati. Noć! 
Kako vas sve mrzim sa čvrstim tlom.. Život u doba Corone - Page 8 684758713

Život u doba Corone - Page 8 684758713 ko to je kriv, mogli ste na Kvarner i ne bi bilo potresa, snijega ni zagadjenja. A smirit ce se, nece trest dovijeka, ajd laka noc Život u doba Corone - Page 8 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 28.03.20 3:58

Radim danas u vrtu ..posadio sam buvach i bijeli sljez .Pun mi je vrt trputca (bosanci ga zovu bokvica...to mi je jednom spasilo zivot dok sam bio mali) Mjesec i po dana sam pio chaj od toga ali od svjeze biljke,,,jebaji ga mozda mi je opet spasila zivot jer sam lakshe kashljao ...Elem..travu nemresh zaustaviti a cheshnjak ne voli travu pa iako sam to sasuo mulchom od 5 cm debljine raste ali ne tako invazivno..a trputac osvojio cijeli vrt jer sam ga proshle godine pustio da se razvije i osjemeni..Bog te jebo to sad nemrem rijeshiti slijedecih par godina..Dodushe moja sestra koja sad zivi kod mene od toga pravi neke cushpajze ali ja to ne jedem ,,,I tako dok ja chupam tu travu,,,iza moje kuce ograda mi je zelena zivitza visoka 2 metra a iza nje chujem glasove ...Susjedi neki kurac delaju a znam i shta ...pripremaju neku jebenu proslavu kao i svake godine,,iskopaju rupu u zemlji i zapale vatru,,,drinkaju deru se i divljaju..Znachi u subotu navecher ce opet unatoch zabrani odnosno preporuci da se izbjegnu okupljanja na javnim povrshinama ali oni sto% misle da je doma to dozvoljeno..E jebat cu im mater neodgovornu ...slavit ce moj kuratz kad im sutra u pola partija pozovem muriju..Inache to nikad ne radim ...ne podnosim drukere ali cu sada prvi puta biti u zivotu druker kada sutra pochnu da partijaju..Josh chujem neki idijot kishe kao da ima pet korona u sebi..Zamisli neodgovornu gamad....a mozda je bolje da cutim i nishta ne radim pa neka gamad popushi to sranje...samo mi je frka da vjetar ne donese u moj vrt,,,ajd necu nishta ubirati par dana..a ionako perem povrce u sodi bikarboni..Posebno jer imam Par Opossuma koji su mi najodvratnije zivotinje,,,isti su kao pacovi ali teshki po par kg...razmishljao sam da ga poklonim onoj mojoj susjedi azijatkinji...oni jedu sve..ulovio sam jucer jednog i odvezao ga deset km od kuce jer beshtije znaju doci nazad ako ih ostavish par km od kuce..Kazu da su korisni chak love i jedu pacove ,,,raznu gamad ali smrde za popizdit ,jebo te onaj rep je tako odvratan da mi se povraca ,,,Vec sam pisao ovdje o toj mega pantagani..kada sam ulovio mladog koji je simpa i nije tako ruzan...Mozda mu ne bi napravio rilokejshen da mi ne jede jagode..Ja posadijo jagode za mog unuchica jer ih obozava a ovaj mi bere,,,ako stavim mrezu onda nema pchela pa nema ni oprashivanja ,,,necu ja valjda oprashivati..Mamitzu mu nabijem ,,,poprave me je razljutio,,,josh se pocheli prtzati po noci pa nemrem spavati ...josh si kontam gdje su mi sve machke zgibale koje patroliraju po vrtu...a ono gamad se razmnozila...Mislio sam ga roknit u glavushitzu sa ganom ali mi je tlaka evo odma murije,,,a ovdje za zivotinju dobijesh vishe bukse nego za chovjeka,,,ludo drushtvo...Valjda ce to Tramp dovesti opet u red pa cemo moci kad stavish tablu...NE PROLAZI moc upucati i koju beshtiju ako mozemo chovjeka ...Tko im jebe mater ne pismenu,,,ako se na sudu obratish ba to pravo..i ako sudija da primjedbu da zivotinje ne znaju chitati...kao da svaki amer zna chitati,,,tko im jebe mater nepismenu...pa nisam ja kriv shto nisu ishli u shkolu kada je trebalo..Moj jedan drugi susjed napisao na ogradi...OVO JE KOLT KANTRI...a drugi napisao MI PRVO PUCAMO PA TEK ONDA ZOVEMO POLICIJU..Amerika ...jebaji ga..morash se prilagodjavati...et
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/WN_0soiO6TOG0yAGSLc4wl8UQf0_SvJw-tWAjotMAFVxb98BQAecuiASSzRJeKlNHouxCydl0dDYYVMMCtqFZ4oX8Q8

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 28.03.20 14:36

whisperer je napisao/la:

Na kraju Korza, prema Žabici...
Aha, to je Pizda ugazijo u fontanu da me prevari.

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 8 / 40. Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics