kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Život u doba Corone

Stranica 5 / 40. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Go down

Život u doba Corone - Page 5 Empty Re: Život u doba Corone

Postaj  besposlenpop 22.03.20 9:58

whisperer je napisao/la:Kakvi dani, je l se sada bude unutra ili izađe vani?? Ovo će još tresti....
Ak ti je zgrada mlađa od '63. i ak nema znatnijih oštećenja, ostani unutra.

Broj postova : 5773

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 22.03.20 10:00

Lena je napisao/la:
whisperer je napisao/la:Nadam se Leno. Bio je baš snažan oko 6 i pol, takav sam prvi put osjetila, dva manja nakon njega i sada opet malo jači. 😳 Djeluje neistinito.. Sve teorije zavjere su mi u sekundu pale na pamet... Srušio se toranj katedrale koliko mi pišu.

Ma da....uz ovu Coronu još i potres....
Samo pokušat ostat šta smireniji....
Saćemo se doselit kvama, tamo je sigurno.  Život u doba Corone - Page 5 11484130

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 22.03.20 10:01

sarita je napisao/la:
pizda je napisao/la:Život u doba Corone - Page 5 Popsi
ajd pizdo u kurac. nasmija me i razbudi u ovo kasno doba. odlican smisao za humor. al bas sam ruzna i glavata... haha... vidi glave.
A jel vidiš mene?  Život u doba Corone - Page 5 3859399978

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 22.03.20 10:03

whisperer je napisao/la:Hvala na uputama Leno. Ne bih se snašla u ovoj strci.. Idem doći k sebi i popiti kavu.
Pope, nadam se da se kod tebe nije ništa urušilo.... 

Puse svima 💕
Dojdi k meni, jaćute priviti na grudi ...  Život u doba Corone - Page 5 167558484 

Partviš je provjerito čitav i uporabljiv.

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 22.03.20 14:57

whisperer je napisao/la:Kakvi dani, je l se sada bude unutra ili izađe vani?? Ovo će još tresti....

Kakva je to budaletina pisala scenarij za ovu godinu?!

Pa hebemmti sunce, jesi li morao jos i ovo dodati!?

-----

Daj, dodjite ovamo, ako mozete...

----

Vidjeh kako vam je treslo. Život u doba Corone - Page 5 2329918616 To se sve pomicalo, brazde na ulicama trenutno su se pojavljivale, padale cigle, prozori, komadi procelja. Ne smijem ni pomisliti sto bi se dogodilo da nije bila na snazi prica s izolacijom.

Vidim da su ljudi jako uplaseni. Izvan su stanova, u autima.

Javi se...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 22.03.20 15:04

I da, vidim da drustvenim mrezama kolaju dezinfo o novim potresima za koji dan...

Clanak: http://hr.n1info.com/Vijesti/a493245/Seizmograf-Kuk-Ne-nasjedajte-na-dezinformacije-potresi-se-ne-mogu-predvidjeti.html

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 22.03.20 16:47

Tomica je napisao/la:

Kakva je to  budaletina pisala scenarij za ovu godinu?!

Pa hebemmti sunce, jesi li morao jos i ovo dodati!?

-----
Veli Maca daće sad skakavci ...  Život u doba Corone - Page 5 1523192931

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 22.03.20 17:21

e jebem ti koja steta i koja sranja. Jos jadno dijete stradalo Život u doba Corone - Page 5 2329918616... U biti se i ne vidi koliko je sve sruseno jer zgrade jos stoje ali poneke valjda samo jos navika drzi da se ne srondaju. Bit ce tu godine i godine popravaka a i rusenja onog sto se ne moze popraviti. Ta stara zagrebacka jezgra mi je jako draga, jebes nebodere i avenije...Mogu mislit kako je jadnim ljudima, virus, zahladilo a oni na cesti zbog potresa. Zbog tog sranja od virusa ce se oduziti i sanacija i sve skupa a ljudi ce valjda po sportskim dvoranama. Uzas zivi...Život u doba Corone - Page 5 2329918616
pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 22.03.20 17:24

whisperer je napisao/la:Opet tresu.... Sada smo svi vani.

kad god zatrese bjezi vani, kakva kuca. Bitno da oko tebe nema nekih velikih zgrada. Nadam se da ti je sa kucom sve u redu, ipak je novija gradnja...
Kako praksa pokazuje, to je to, nece vise biti potresa ali nije trebao ni taj jebemu...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 22.03.20 18:49

moj rodjak koji radi u italiji dosao je kuci sa zenom i malenom djecicom u zg kad je to sranje sa virusom pocelo. ko vele raditi ce od kuce u zg, opet je tako lakse kad si sa svojima. a sad ovo. najzalije mi je te malene djecice jer su osim straha od korone i zemljotresa vidjeli i jos gadnih stvari. ta moja snahica, njihova mama, od svojih 30ak i nesto godina prosla je kroz breast cancer i oni su to sve vidjeli i osjetili. siroti antonio mi je jednom reko preko kamere - znas, moja mama ti nema kosu. bas mi ih je zao. u svojih 3-4 god zivota sta su vec sve vidjeli. a u picku materinu... al valjda ce bit bolje.
sarita
sarita

Broj postova : 917

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 22.03.20 18:52

cuvajte mi se wispice i pope.
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 22.03.20 18:58

pizda je napisao/la:

kad god zatrese bjezi vani, kakva kuca. Bitno da oko tebe nema nekih velikih zgrada. Nadam se da ti je sa kucom sve u redu, ipak je novija gradnja...
Kako praksa pokazuje, to je to, nece vise biti potresa ali nije trebao ni taj jebemu...
Kog vraga bi bježala van, ak joj je kuća u redu?

Istrčavanje kod potresa je inače potpuno iracionalna reakcija - prvo, ak ti se kuća ruši na glavu, onda za to nema vremena, al se gubi dragocjeno vrijeme za trenutno sklanjanje u dijelove konstrukcije ili opreme da se opravo sačuva glava.

Drugo, ak kuća zadovoljava protupotresne uvjete, onda je najsigurnije mjesto u okolici upravo unutar te kuće.

Jedini razlog za napuštanje kuće je ako nakon prvog udara postoje ozbiljnja strukturna oštećenja, kojima prijete sljedeći udari.
U tom slučaju treba sakupiti one najbitnnije stvari i iznijeti ih van, po mogućnosti s njima u auto i put pod noge ... vikendice mogu biti dobra privremena rješenja.

Ulica je u ovim uvjetima najgora solucija.

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 22.03.20 19:00

sarita je napisao/la:cuvajte mi se wispice i pope.
Ja bi ju pričuvo, al je ugrozita ...  Život u doba Corone - Page 5 3384354616

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 22.03.20 19:39

Drste se ljudi. Svak svoje kuce. Ozbiljno i odgovorno. Imate pozdrav od miceka i mene. Sretan rockaz joži m.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 22.03.20 20:10

Vel'ka Maca je napisao/la:Drste se ljudi. Svak svoje kuce. Ozbiljno i odgovorno. Imate pozdrav od miceka i mene. Sretan rockaz joži m.
Lako se meni zajebavat, dok mi je samo partviš nastradal ... Život u doba Corone - Page 5 A050

[Vrh] Go down

Postaj  blitwa 22.03.20 20:15

besposlenpop je napisao/la:
pizda je napisao/la:

Kog vraga bi bježala van, ak joj je kuća u redu?

Istrčavanje kod potresa je inače potpuno iracionalna reakcija - prvo, ak ti se kuća ruši na glavu, onda za to nema vremena, al se gubi dragocjeno vrijeme za trenutno sklanjanje u dijelove konstrukcije ili opreme da se opravo sačuva glava.

Drugo, ak kuća zadovoljava protupotresne uvjete, onda je najsigurnije mjesto u okolici upravo unutar te kuće.

Jedini razlog za napuštanje kuće je ako nakon prvog udara postoje ozbiljnja strukturna oštećenja, kojima prijete sljedeći udari.
U tom slučaju treba sakupiti one najbitnnije stvari i iznijeti ih van, po mogućnosti s njima u auto i put pod noge ... vikendice mogu biti dobra privremena rješenja.

Ulica je u ovim uvjetima najgora solucija.
Bijeg je instiktivna reakcija. Ali u pravu si jer stati u štok vrata je sigurnije nego biti vani dok trese. 
Moji su se danas smrzli vani. Nikako nisu željeli u kuću iako zapravo nije bilo oštećenja. Život u doba Corone - Page 5 684758713

Pozdrav svima. Nadam se da su svi dobro i na sigurnom. 
Kod nas je usporen rast zaraženih od kad smo u izolaciji. Javni prijevoz radi, trgovine s prehranom rade, ljekarne, benzinske. Ostalo je zatvoreno.
Ljudi se drže pravila (uglavnom). 

Imate pozdrav od Katice.  Život u doba Corone - Page 5 1750246197

Čuvajte se...

blitwa

Broj postova : 1032

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 22.03.20 21:01

blitwa je napisao/la:
...
Bijeg je instiktivna reakcija. Ali u pravu si jer stati u štok vrata je sigurnije nego biti vani dok trese. 
Moji su se danas smrzli vani. Nikako nisu željeli u kuću iako zapravo nije bilo oštećenja. Život u doba Corone - Page 5 684758713

Pozdrav svima. Nadam se da su svi dobro i na sigurnom. 
Kod nas je usporen rast zaraženih od kad smo u izolaciji. Javni prijevoz radi, trgovine s prehranom rade, ljekarne, benzinske. Ostalo je zatvoreno.
Ljudi se drže pravila (uglavnom). 

Čuvajte se...
Ma jasno, primordijalni strah je usađen u amigdali, teško je ostat pribran u takvim trenucima. 
Ja sam se jutros u krevetu uspjel nakon par sekundi sabrat da zapravo nemam neku sigurniju poziciju, pa sam ostal u sjedećem položaju i čekal da završi.
Onda sam se uputil na wc-školjku ...  Život u doba Corone - Page 5 1523192931
To je bezuvjetno bilo najracionalnije ponašanje.

Međutoa, obzirom na potresne rizike u više od pola Hrvatske, racionalno bi bilo održavati vježbe ko Japanci - u vrtićima, školama, firmama .. o načinima zaštite, procjenama građevina i ad hoc ponašanju u raznim situacijama (zgradama i izvan njih). To gotovo niš ne košta, a svladava iracionalni strah baš kad je to potrebno.

Ja to donekle mogu jer znam, al nas je relativno malo, PREMA TOME?

Ovdje od danas nema javnog prijevoza, osim za odabrane, a njih će neko (pojma nemamo ko) obdarit auzvajzima ko u filmovima o nazi-okupaciji ...  Život u doba Corone - Page 5 2396358274

Catica ...  Život u doba Corone - Page 5 4024472575

Zadnja promjena: besposlenpop; 22.03.20 21:09; ukupno mijenjano 1 put.

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 22.03.20 21:07

Pusa najzelenijoj vorumašici.  Život u doba Corone - Page 5 647878145

Život u doba Corone - Page 5 3859399978

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 22.03.20 22:11

sarita je napisao/la:
ajd pizdo u kurac. nasmija me i razbudi u ovo kasno doba. odlican smisao za humor. al bas sam ruzna i glavata... haha... vidi glave.
vidim, vidim, ganjam te pod microscopom. sakrijo si se al cu te naci pa cu napravit vakcinu i ima da te sredim samo tako.
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 22.03.20 22:13

nemoj ti tako, pope, ona je zauzeta. nego ti gledaj da stogod ucaris sad dok je vremena. kad sljedeci put zatrese a ti zgrabi kakvu finu susjedu pa je spasi. pa nek nesto i dobro izadje od ovih svih kataklizmi da i tebe ozenimo.
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 22.03.20 22:57

a) Kog vraga bi bježala van, ak joj je kuća u redu?

b) Istrčavanje kod potresa je inače potpuno iracionalna reakcija - prvo, ak ti se kuća ruši na glavu, onda za to nema vremena, al se gubi dragocjeno vrijeme za trenutno sklanjanje u dijelove konstrukcije ili opreme da se opravo sačuva glava.

c) Drugo, ak kuća zadovoljava protupotresne uvjete, onda je najsigurnije mjesto u okolici upravo unutar te kuće.

d) Jedini razlog za napuštanje kuće je ako nakon prvog udara postoje ozbiljnja strukturna oštećenja, kojima prijete sljedeći udari.

e) Ulica je u ovim uvjetima najgora solucija.

a) odakle moze znat da joj je kuca u redu?

b) Ako ti se kuca rusi na glavu i onda imas vremena bjezat ali ko kaze da nakon prvog udara ne dolazi drugi, jos jaci? Pogotovo ako nisi sam vec je tu i dijete pa nije samo tvoje dupe u pitanju...

c) Ko od nas zna da li mu kuca zadovoljava protupotresne uvjete? Život u doba Corone - Page 5 1523192931

d) dok ti izvidis sva strukturna ostecenja i pokupis najbitnije stvari, ode glava ...

e) sve je bolje od tog da te traze sa psima tragacima ispod rusevina, pa cak i ulica. Uz to, Whispy zivi u kuci, ima dvoriste, vrt, i moze mirno izac, sjest na klupicu i cekat razvoj dogadjaja. Mislim da to nece trebati ali kad zatrese, van iz kuce...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 22.03.20 23:00

blitwa je napisao/la:

pa koi je razlog njenog iznenadnog odlogiravanja?
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 22.03.20 23:01

sarita je napisao/la:
sarita je napisao/la:
vidim, vidim, ganjam te pod microscopom. sakrijo si se al cu te naci pa cu napravit vakcinu i ima da te sredim samo tako.

dok ti njega trazis pod mycroscopom on se pritajio na mikroskopu...Život u doba Corone - Page 5 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 22.03.20 23:02

sarita je napisao/la:
nemoj ti tako, pope, ona je zauzeta. nego ti gledaj da stogod ucaris sad dok je vremena. kad sljedeci put zatrese a ti zgrabi kakvu finu susjedu pa je spasi. pa nek nesto i dobro izadje od ovih svih kataklizmi da i tebe ozenimo.

nek uhvati susjedu za picku i kaze da je to primordijalni impuls...Život u doba Corone - Page 5 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 22.03.20 23:31

pizda je napisao/la:
a) Kog vraga bi bježala van, ak joj je kuća u redu?

b) Istrčavanje kod potresa je inače potpuno iracionalna reakcija - prvo, ak ti se kuća ruši na glavu, onda za to nema vremena, al se gubi dragocjeno vrijeme za trenutno sklanjanje u dijelove konstrukcije ili opreme da se opravo sačuva glava.

c) Drugo, ak kuća zadovoljava protupotresne uvjete, onda je najsigurnije mjesto u okolici upravo unutar te kuće.

d) Jedini razlog za napuštanje kuće je ako nakon prvog udara postoje ozbiljnja strukturna oštećenja, kojima prijete sljedeći udari.

e) Ulica je u ovim uvjetima najgora solucija.

a) odakle moze znat da joj je kuca u redu?

b) Ako ti se kuca rusi na glavu i onda imas vremena bjezat ali ko kaze da nakon prvog udara ne dolazi drugi, jos jaci? Pogotovo ako nisi sam vec je tu i dijete pa nije samo tvoje dupe u pitanju...

c) Ko od nas zna da li mu kuca zadovoljava protupotresne uvjete? Život u doba Corone - Page 5 1523192931

d) dok ti izvidis sva strukturna ostecenja i pokupis najbitnije stvari, ode glava ...

e) sve je bolje od tog da te traze sa psima tragacima ispod rusevina, pa cak i ulica. Uz to, Whispy zivi u kuci, ima dvoriste, vrt, i moze mirno izac, sjest na klupicu i cekat razvoj dogadjaja. Mislim da to nece trebati ali kad zatrese, van iz kuce...
a) Pa to si ti napisal.
b) Imaš ak je kuća pseća - sve uobičajene kuće koje se ruše, sruše se par sekundi od početka - to je otprilike vrijeme koje ti treba da shvatiš kaj se događa ... a do ulaznih vrata ti treba 2-3 pa do 5-6 sekundi ... osim ak nemaš Kulmerov dvorac - onda ionak raja plješće vlasnicima pod ciglama.
c) Ja znam za svoju. I nije neki problem saznat ... 
d) To se pregleda u minuti. Ak ti se prije toga kuća nije srušila na glavu, vjerojatnost sljedećeg udara u pravilu se mjeri minutama.
e) Probal si?
I? Do kad treba sjedit na klupici u parku ...?  Život u doba Corone - Page 5 3679994209

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 5 / 40. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics