Život u doba Corone
Stranica 4 / 40. • Share
Stranica 4 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Život u doba Corone
di ste picke kukavicke?
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
pizda je napisao/la:di ste picke kukavicke?
doma...di ćemo bit.....ujutro kratko do dućana, odmaknuti od drugih....ruke dezinficirali.....
problem je šta mi se čini da svi više jedemo ovako izolirati....
uves ću ograničenja količina po osobi
Probudila sam se jako rano, popila tablete, kavu....doručkovala, mace pustila na balkon, gledala pustoš uokolo....
Iza ručka odspavala uru vrimena....sad pijem čaj i već mislim šta pojest za večeru
Ali...vani vidim napokon nema skoro nikoga...jučer su parkovi i travnjaci bili prilično puno, danas ne....
Kasnije ako pronađemo šta dobro za pogledat na tv-u, pa spavanac....
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Kuham ...pizda je napisao/la:di ste picke kukavicke?
ja se spremam u izvid situacije. Istekla mi bankomat kartica pa moram mjenjati eure a nemam pojma radi li koja mjenjacnica. Posto su sve na korzu moram uci u zabranjenu zonu hrabro i beksompromisno...Lena je napisao/la:pizda je napisao/la:di ste picke kukavicke?
doma...di ćemo bit.....ujutro kratko do dućana, odmaknuti od drugih....ruke dezinficirali.....
problem je šta mi se čini da svi više jedemo ovako izolirati....
uves ću ograničenja količina po osobi
Probudila sam se jako rano, popila tablete, kavu....doručkovala, mace pustila na balkon, gledala pustoš uokolo....
Iza ručka odspavala uru vrimena....sad pijem čaj i već mislim šta pojest za večeru
Ali...vani vidim napokon nema skoro nikoga...jučer su parkovi i travnjaci bili prilično puno, danas ne....
Kasnije ako pronađemo šta dobro za pogledat na tv-u, pa spavanac....
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:
ja se spremam u izvid situacije. Istekla mi bankomat kartica pa moram mjenjati eure a nemam pojma radi li koja mjenjacnica. Posto su sve na korzu moram uci u zabranjenu zonu hrabro i beksompromisno...
Ufff gadno....koliko sam vidila ovdje mjenjačnice ne rade....Probaj se telefonom najavit u banku i vidit kako to sredit...bez para nažalost nema skoro pa ničega....mislim na opskrbu naravno.....
Pa to je 2 i pol sata narodnjaka!pizda je napisao/la:vec postoji..besposlenpop je napisao/la:Pa i ja, iz rezerve ... nisu me devesdruge htjeli razdužit, pa ju čuvam.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Trebalo bi nabavit bieli combinezon i nekakvu špricu za bilje il vinograd. Gasmasku već imam.
To je garant da ti niko ni ne priđe, a kamoli pita ko si, otkud si i kamo ideš ...
i ja imam negdje u drvarnici gas masku, onu iz JNA. Bilo bi fora sa tim se pojaviti, usrali bi se ljudi...
Trebalo bi probat, pa snimat film o tome, onda objavit na drušvenim mrežama ...
Lena je napisao/la:pizda je napisao/la:
ja se spremam u izvid situacije. Istekla mi bankomat kartica pa moram mjenjati eure a nemam pojma radi li koja mjenjacnica. Posto su sve na korzu moram uci u zabranjenu zonu hrabro i beksompromisno...
Ufff gadno....koliko sam vidila ovdje mjenjačnice ne rade....Probaj se telefonom najavit u banku i vidit kako to sredit...bez para nažalost nema skoro pa ničega....mislim na opskrbu naravno.....
ne rade mjenjacnice pa cu morat ponedjeljak. U medjuvremenu sam pronasao i pin od devizne pa mogu podizat kune preko bankomata i na toj banci. A valjda ce ponedjeljak raditi banke i poste. Imao sam jos 200-300 kuna pa nema zime a imam i namirnica za jedno 4-5 dana ...
pizda- Murderator
sto se corone tice, prosao sam pjeske jedno desetak km i nisam vidio ni policijski automobil, kamo li pandura. Ljudi ima, malo ali ima. Neki setaju pse a neki valjda gibaju u apoteke ili jednostavno secu. U Plodinama opet spricaju ruke dezinfekcijom a dobijes i broj. Taj broj pokazujes na izlazu istoj onoj koja ti ga dala . Guzve uopce nema, mozda bilo desetak ljudi...
pizda- Murderator
Aaaaa potres.... Isuse kako je ovo jako bilo! Pope, Zagreb???
whisperer- Broj postova : 740
whisperer je napisao/la:Aaaaa potres.... Isuse kako je ovo jako bilo! Pope, Zagreb???
Ajme....najviše se bojim potresa....
Evo kod nas jutros vatrogasci peru ulice....vatrogasno vozilo prolazi i na obe strane voda strca....ne znam jel stavljaju šta dodatno u tu vodu....mislim da ne....voda iz razloga da sve padne na pod valjda....
Pijem kavu....nešto ću i pojest...svi spavaju osim mjaca i mene....nigdje nikoga vani
Aaaaa, zatreslo opet. Ovo ne prestaje..
Kakvi dani, je l se sada bude unutra ili izađe vani?? Ovo će još tresti....
Bit će ok Whisp....znam da (do sad kako je uvijek bilo) zatrese 2-3 puta i stane....
Upute su da se ne izlazi dok trese....stati kraj nosivih zidova, sjesti uz njih....paziti da nema nekih stvari koje bi mogle past na tebe.....stepeništa su poprilično opasna....
Kad se smiri podrhtavanje izađe se van na otvoren prostori......to je šta znam od uputa
Je li stalo?
Kad se smiri podrhtavanje izađe se van na otvoren prostori......to je šta znam od uputa
Je li stalo?
Nadam se Leno. Bio je baš snažan oko 6 i pol, takav sam prvi put osjetila, dva manja nakon njega i sada opet malo jači. Djeluje neistinito.. Sve teorije zavjere su mi u sekundu pale na pamet... Srušio se toranj katedrale koliko mi pišu.
Ajme vidim da već piše o potresu...da su se rušili zidovi zgrada, katedrala oštećena......uffffff
e jos je i zemljotres falio. cuvaj se, wispice. saljem puse.
sarita- Broj postova : 917
whisperer je napisao/la:Nadam se Leno. Bio je baš snažan oko 6 i pol, takav sam prvi put osjetila, dva manja nakon njega i sada opet malo jači. Djeluje neistinito.. Sve teorije zavjere su mi u sekundu pale na pamet... Srušio se toranj katedrale koliko mi pišu.
Ma da....uz ovu Coronu još i potres....
Samo pokušat ostat šta smireniji....
ajd pizdo u kurac. nasmija me i razbudi u ovo kasno doba. odlican smisao za humor. al bas sam ruzna i glavata... haha... vidi glave.pizda je napisao/la:
Hvala na uputama Leno. Ne bih se snašla u ovoj strci.. Idem doći k sebi i popiti kavu.
Pope, nadam se da se kod tebe nije ništa urušilo....
Puse svima
Puse svima
whisperer je napisao/la:Hvala na uputama Leno. Ne bih se snašla u ovoj strci.. Idem doći k sebi i popiti kavu.
Puse svima
bit će ok....
samo polako. sve ce biti OK. pusa jos jednomwhisperer je napisao/la:Hvala na uputama Leno. Ne bih se snašla u ovoj strci.. Idem doći k sebi i popiti kavu.
Puse svima
Sara kakvo je stanje kod tebe?Imate li kakvje mjere zabrane kretanja i sl.
Ja se nadam da će više ove budale kod nas shvatiti ozbiljno situaciju i da će se svi pridržavati uputa....i naravno da će broj zaraženih kroz tjedan opadati....
Idem....pozdrav do posli
Ja se nadam da će više ove budale kod nas shvatiti ozbiljno situaciju i da će se svi pridržavati uputa....i naravno da će broj zaraženih kroz tjedan opadati....
Idem....pozdrav do posli
Opet tresu.... Sada smo svi vani.
Kod mene se sve potreslo, al mi se srušil samo partviš u špajzi.whisperer je napisao/la:Aaaaa potres.... Isuse kako je ovo jako bilo! Pope, Zagreb???
Najebal je centar grada. Za sad nema mrtvih, čak ni teže ozlijeđenih.
Epicentar je negdje između Remeta i Markuševca, 5,3 Richtera, na 10 km dubine. Kasnije još dva kratka i slabija ...
Stranica 4 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 4 / 40.