Život u doba Corone
Stranica 22 / 40. • Share
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Život u doba Corone
FlattenTheCurve je napisao/la:Nadam se da mi nece biti zamjereno.
Ma neće....ali Pop će bit Pop....
I ja se nadam da je mali Digi ok....go Digi go!
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Lena je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:Nadam se da mi nece biti zamjereno.
ovdje se inace jako pridrzavamo teme...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
danas vec izgleda ko da nikad nije bilo virusa. Sto bi se reklo, "ista meta isto odstojanje". Dobro ispunjeni kafici, ljudi jedan do drugoga, dolaze i turisti i valjda je to, to...
pizda- Murderator
Nije stvar pridržavanja nego je Popu to poseban gušt....pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:Nadam se da mi nece biti zamjereno.
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
FlattenTheCurve je napisao/la:
Catica - dobrica i pametnica!
Drzim fige Digiju!
Hvaalaa.
Preslatki su ti smajlici.
Cat_- Broj postova : 865
Ne znam gde bih sa ovim, ali mi nekako najvise ide uz ovu temu...
Znate ono kad recimo krenete citati o Colson Whitehead-u i njegovoj Pulicerovoj nagradi, pa nekim cudom dodjete do zirafa i duzine njihovog vrata?
Tako sam dosla do hotela i svega onog sto rade da bi zadovoljili svoje goste. Da me je neko pre ovoga pitao da li imam neki „tik“ iz topa bih rekla:“Ne!“
Medjutim...
Koji ste tip? Prvi ili drugi?
Ja sam, naravno, prvi, jer je to jedini ispravan nacin. Ponavljam - jedini ispravan nacin!!
Ovaj hotel me ne bi zadovoljio, jer bih ja i drugu rolnu morala okrenuti. Tek onda bi svet bio u redu. I po tudjim kucama ga okrecem. Bitvice, ako je i kod tebe bilo, pa...sorry.
JER TAKO SE PRAVILNO STAVLJA TOALET PAPIR, BRE! NEMOJ DA ME ZAJEBAVATE!!
Znate ono kad recimo krenete citati o Colson Whitehead-u i njegovoj Pulicerovoj nagradi, pa nekim cudom dodjete do zirafa i duzine njihovog vrata?
Tako sam dosla do hotela i svega onog sto rade da bi zadovoljili svoje goste. Da me je neko pre ovoga pitao da li imam neki „tik“ iz topa bih rekla:“Ne!“
Medjutim...
Ja sam, naravno, prvi, jer je to jedini ispravan nacin. Ponavljam - jedini ispravan nacin!!
Ovaj hotel me ne bi zadovoljio, jer bih ja i drugu rolnu morala okrenuti. Tek onda bi svet bio u redu. I po tudjim kucama ga okrecem. Bitvice, ako je i kod tebe bilo, pa...sorry.
Cat_ je napisao/la:Ne znam gde bih sa ovim, ali mi nekako najvise ide uz ovu temu...
Medjutim...
Boze tebe kato - kakvi svemirski sinkroniciteti
Jedini i iskljucivo jedini ispravan nacin je pod brojem jedan.... i ja idem po kucama i ispravljam krive drine... jasna stvar
Gost- Gost
Treba povremeno promijeniti običaje.Lena je napisao/la:Nije stvar pridržavanja nego je Popu to poseban gušt....pizda je napisao/la:Lena je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:Nadam se da mi nece biti zamjereno.
Još da ste navele otkuda se broji ...Vel'ka Maca je napisao/la:Cat_ je napisao/la:Ne znam gde bih sa ovim, ali mi nekako najvise ide uz ovu temu...
Medjutim...
Boze tebe kato - kakvi svemirski sinkroniciteti
Jedini i iskljucivo jedini ispravan nacin je pod brojem jedan.... i ja idem po kucama i ispravljam krive drine... jasna stvar
Cat_ je napisao/la:Ne znam gde bih sa ovim, ali mi nekako najvise ide uz ovu temu...
Medjutim...
meni je drugi nacin veca fora...
pizda- Murderator
@ Maca - Great minds think alike.
A ne kao ovaj Pipika, ba primer...
Ova construcia je zajebata jer, bez obzira kako su okrenute role, korisnika stavlja u nedoumicu s koje da odmata, pa u stilu Buridanovog magareta može? ODUSTATI! HA HA HA HACat_ je napisao/la:@ Maca - Great minds think alike.
Ne znam koliko ste upuceni, ali u Becu se opet pojavilo „manje“ zariste. Jedan ministar je za ponovno uvodjenje mera, drugi govori da je prerano, treba posmatrati situaciju. Maske koje smo za posao trebali dobiti postom (mogu se prati na 90 stepeni) uopste nismo dobili, jer je zariste indirektno povezano i sa postom.
Od juce sam bas nekako brizna. Malo sam i plakala. Jedva cekam da se maleni vrati iz skole. Danas mu je prvi dan.
besposlenpop je napisao/la:Ova construcia je zajebata jer, bez obzira kako su okrenute role, korisnika stavlja u nedoumicu s koje da odmata, pa u stilu Buridanovog magareta može? ODUSTATI! HA HA HA HACat_ je napisao/la:@ Maca - Great minds think alike.
Za prave znalce tu nema nikakvih nedoumica, Pope! PREMA TOME! HA, HA, HA!
Zagrebačke otpadne vode mole ljude da prestanu bacati maske i rukavice u WC. Zaštopao se centralni pročistač
Iz Zagrebačkih otpadnih voda poslali su apel građanima da ne bacaju sanitetski otpad u toalete, nakon što se centralni uređaj za pročišćavanje voda začepio. Kako pišu, pri čišćenju pročistača pronašli su ogromne, teške nakupine dezinfekcijskih maramica, tekstila, respiratornih maski i silikonskih rukavica koje su se omotale oko lamela rešetki i u pumpama. Naglašavaju kako ti materijali imaju visoku vlačnu čvrstoću, zbog čega se ne raspadaju u vodi, već se zalijepe u velike grude koje uzrokuju probleme u radu uređaja.
Problem začepljenja pojavio se prvi puta na centralnom uređaju za pročišćavanje otpadnih voda početkom svibnja 2020. godine, kada su se u ulaznoj vodi pojavile crne grudice, pa su zaposlenici uređaja morali otvoriti rešetke i crpke nakon tehničkog kvara. Zaposlenici su sve te blokade morali ručno očistiti, pa tek onda popraviti uređaj i ponovno ga pustiti u rad, poručuju iz Zagrebačkih otpadnih voda.
Kako opet ne bi došlo do ovakvih problema, građane Zagreba mole da se ponašaju odgovorno, pa podsjećaju koje se stvari ne smiju bacati u WC školjku i kanalizaciju. Na tom poduljem popisu su vlažne maramice za čišćenje i dezinfekcijske maramice, respiratorne maskice i rukavice od lateksa, odjeća, čarape, krpe za čišćenje, pamuk, štapići za uši, vate, higijenski ulošci i pelene za jednokratnu upotrebu.
Očito su ljudi u kanalizaciju bacali i plastiku poput britvica za brijanje, pa stoga podsjećaju da se takve stvari također ne trebaju bacati u kanalizaciju. Uz njih, u kanalizaciju se ne baca pijesak za životinje, lijekovi, prazne kutije i druga ambalaža, niti ulja, kočna ulja, antifriz, kiselina iz akumulatora, pesticidi, lakovi, razrjeđivači i slično.
U apelu podsjećaju na preporuke HZJZ-a, prema kojima bi se otpadne maramice, ubrusi, maske, rukavice, krpe i sličan otpad osoba iz samoizolacije trebao odlagati u vreću, koju se potom čvrsto zatvori. Vreću je potrebno staviti u drugu vreću, pa nakon 72 sata odložiti u spremnik za miješani komunalni otpad. Napominju da se taj otpad ne bi trebao sortirati u spremnike za recikliranje, poput onih za papir, plastiku i slično.
“Trenutno nema dokaza da je izravan, nezaštićeni kontakt tijekom rukovanja medicinski neopasnim otpadom rezultirao prijenosom virusa COVID-19. Svi koji rukuju komunalnim otpadom trebaju nositi odgovarajuću zaštitnu opremu i vršiti odgovarajuću higijenu ruku sukladno postupcima zaštite na radu, kao i preporukama Nacionalnog kriznog stožera. Isti postupak preporučuje i za sve ostale maske i rukavice – dobro zatvaranje u vrećice i, nakon 72 sata, odlaganje u komunalni otpad. U zatvorenim vrećicama virus preživi najduže 72 sata, tako da je zbrinjavanje maski i rukavica na gore naveden način dovoljno i sigurno”, pišu u apelu.
Radnici centralnog uređaja su ga morali ručno čistiti prije popravka
Iz Zagrebačkih otpadnih voda poslali su apel građanima da ne bacaju sanitetski otpad u toalete, nakon što se centralni uređaj za pročišćavanje voda začepio. Kako pišu, pri čišćenju pročistača pronašli su ogromne, teške nakupine dezinfekcijskih maramica, tekstila, respiratornih maski i silikonskih rukavica koje su se omotale oko lamela rešetki i u pumpama. Naglašavaju kako ti materijali imaju visoku vlačnu čvrstoću, zbog čega se ne raspadaju u vodi, već se zalijepe u velike grude koje uzrokuju probleme u radu uređaja.
Problem začepljenja pojavio se prvi puta na centralnom uređaju za pročišćavanje otpadnih voda početkom svibnja 2020. godine, kada su se u ulaznoj vodi pojavile crne grudice, pa su zaposlenici uređaja morali otvoriti rešetke i crpke nakon tehničkog kvara. Zaposlenici su sve te blokade morali ručno očistiti, pa tek onda popraviti uređaj i ponovno ga pustiti u rad, poručuju iz Zagrebačkih otpadnih voda.
LJUDE PODSJEĆAJU DA NE BACAJU ČARAPE U WC
Kako opet ne bi došlo do ovakvih problema, građane Zagreba mole da se ponašaju odgovorno, pa podsjećaju koje se stvari ne smiju bacati u WC školjku i kanalizaciju. Na tom poduljem popisu su vlažne maramice za čišćenje i dezinfekcijske maramice, respiratorne maskice i rukavice od lateksa, odjeća, čarape, krpe za čišćenje, pamuk, štapići za uši, vate, higijenski ulošci i pelene za jednokratnu upotrebu.
Očito su ljudi u kanalizaciju bacali i plastiku poput britvica za brijanje, pa stoga podsjećaju da se takve stvari također ne trebaju bacati u kanalizaciju. Uz njih, u kanalizaciju se ne baca pijesak za životinje, lijekovi, prazne kutije i druga ambalaža, niti ulja, kočna ulja, antifriz, kiselina iz akumulatora, pesticidi, lakovi, razrjeđivači i slično.
PONOVILI SU PREPORUKE HZJZ O ZBRINJAVAJU OTPADA
U apelu podsjećaju na preporuke HZJZ-a, prema kojima bi se otpadne maramice, ubrusi, maske, rukavice, krpe i sličan otpad osoba iz samoizolacije trebao odlagati u vreću, koju se potom čvrsto zatvori. Vreću je potrebno staviti u drugu vreću, pa nakon 72 sata odložiti u spremnik za miješani komunalni otpad. Napominju da se taj otpad ne bi trebao sortirati u spremnike za recikliranje, poput onih za papir, plastiku i slično.
“Trenutno nema dokaza da je izravan, nezaštićeni kontakt tijekom rukovanja medicinski neopasnim otpadom rezultirao prijenosom virusa COVID-19. Svi koji rukuju komunalnim otpadom trebaju nositi odgovarajuću zaštitnu opremu i vršiti odgovarajuću higijenu ruku sukladno postupcima zaštite na radu, kao i preporukama Nacionalnog kriznog stožera. Isti postupak preporučuje i za sve ostale maske i rukavice – dobro zatvaranje u vrećice i, nakon 72 sata, odlaganje u komunalni otpad. U zatvorenim vrećicama virus preživi najduže 72 sata, tako da je zbrinjavanje maski i rukavica na gore naveden način dovoljno i sigurno”, pišu u apelu.
Neka njega, neka popuje.Lena je napisao/la:FlattenTheCurve je napisao/la:Nadam se da mi nece biti zamjereno.
Nego, dobar ti avatar, frizura, cvikse. Ovaj novi look ti je totally cool.
Gost- Gost
Medjutim...
https://www.bbc.com/reel/playlist/sustainable-future?vpid=p08bcq88&fbclid=IwAR1MR4ylws5gruWtkRAKe_im-uzt8G-BAe7HHP-ze-v9TlrE8LEmgJ45l_A
Gost- Gost
Gornja verzija je prakticnija jer vidis gdje je perforirani dio. Otkines koliko procijenis da (ti) je potrebno.
Ne volim kad u hotelu na gornjoj varijanti naprave one ribbons za dobrodoslicu. Ne fali mi taj personal touch.
U obje varijante jedna strana papira dodiruje zid/plocice. Uvijek izbjegavam tu stranu...
Ne volim kad u hotelu na gornjoj varijanti naprave one ribbons za dobrodoslicu. Ne fali mi taj personal touch.
U obje varijante jedna strana papira dodiruje zid/plocice. Uvijek izbjegavam tu stranu...
Gost- Gost
Pa ja, ima onih koji brišu prst o pločice, taman ispod role ...FlattenTheCurve je napisao/la:...
Mesčini ko Tina Weymouth.FlattenTheCurve je napisao/la:
...
Cat_ je napisao/la:Ne znam koliko ste upuceni, ali u Becu se opet pojavilo „manje“ zariste. Jedan ministar je za ponovno uvodjenje mera, drugi govori da je prerano, treba posmatrati situaciju. Maske koje smo za posao trebali dobiti postom (mogu se prati na 90 stepeni) uopste nismo dobili, jer je zariste indirektno povezano i sa postom.
zarista se i ocekuju ali ne i povratak pandemije. Sad kad krene turizam bit ce zarista poprilicno ali point je u tome da se cim vise ljudi zarazi ljeti kad je virus slabasan kako bi vecina stekla imunitet...
pizda- Murderator
Mogla bi bit Roisin Murphy. Mescini bez cviksa na vecoj fotki.besposlenpop je napisao/la:Mesčini ko Tina Weymouth.FlattenTheCurve je napisao/la:
...
Gost- Gost
Daj jos koji juicy detail...besposlenpop je napisao/la:Pa ja, ima onih koji brišu prst o pločice, taman ispod role ...FlattenTheCurve je napisao/la:...
Gost- Gost
Nemogu bez praktičkog prikaza.FlattenTheCurve je napisao/la:Daj jos koji juicy detail...besposlenpop je napisao/la:Pa ja, ima onih koji brišu prst o pločice, taman ispod role ...FlattenTheCurve je napisao/la:...
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 22 / 40.