Život u doba Corone
Stranica 23 / 40. • Share
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Život u doba Corone
besposlenpop je napisao/la:Pa ja, ima onih koji brišu prst o pločice, taman ispod role ...FlattenTheCurve je napisao/la:...
U obje varijante jedna strana papira dodiruje zid/plocice. Uvijek izbjegavam tu stranu...
Gost- Gost
I ja isto kazem rośinka... za cvikse nisam sigurnaFlattenTheCurve je napisao/la:Mogla bi bit Roisin Murphy. Mescini bez cviksa na vecoj fotki.besposlenpop je napisao/la:Mesčini ko Tina Weymouth.FlattenTheCurve je napisao/la:
...
Nego, dobar ti avatar, frizura, cvikse. Ovaj novi look ti je totally cool.
Gost- Gost
Roisin, garant! Bez cviksi.Vel'ka Maca je napisao/la:I ja isto kazem rośinka... za cvikse nisam sigurnaFlattenTheCurve je napisao/la:Mogla bi bit Roisin Murphy. Mescini bez cviksa na vecoj fotki.besposlenpop je napisao/la:Mesčini ko Tina Weymouth.FlattenTheCurve je napisao/la:
...
Gost- Gost
Ti se nemas sramit kaj...besposlenpop je napisao/la:Nemogu bez praktičkog prikaza.FlattenTheCurve je napisao/la:Daj jos koji juicy detail...besposlenpop je napisao/la:Pa ja, ima onih koji brišu prst o pločice, taman ispod role ...FlattenTheCurve je napisao/la:...
U obje varijante jedna strana papira dodiruje zid/plocice. Uvijek izbjegavam tu stranu...
Gost- Gost
Jedva sam ga našel.FlattenTheCurve je napisao/la:Testing, testing. Samo da vidim radi li mi potpis.
Nemam talenta za Jubito ... a i nema više Golub-krep. U listićima. Il štab reki u vojski: ooonog papira.FlattenTheCurve je napisao/la:Ti se nemas sramit kaj...besposlenpop je napisao/la:Nemogu bez praktičkog prikaza.FlattenTheCurve je napisao/la:Daj jos koji juicy detail...besposlenpop je napisao/la:
Pa ja, ima onih koji brišu prst o pločice, taman ispod role ...
Cat_ je napisao/la:Ne znam gde bih sa ovim, ali mi nekako najvise ide uz ovu temu...
Znate ono kad recimo krenete citati o Colson Whitehead-u i njegovoj Pulicerovoj nagradi, pa nekim cudom dodjete do zirafa i duzine njihovog vrata?
Tako sam dosla do hotela i svega onog sto rade da bi zadovoljili svoje goste. Da me je neko pre ovoga pitao da li imam neki „tik“ iz topa bih rekla:“Ne!“
Medjutim...
Koji ste tip? Prvi ili drugi?
Ja sam, naravno, prvi, jer je to jedini ispravan nacin. Ponavljam - jedini ispravan nacin!!
Ovaj hotel me ne bi zadovoljio, jer bih ja i drugu rolnu morala okrenuti. Tek onda bi svet bio u redu. I po tudjim kucama ga okrecem. Bitvice, ako je i kod tebe bilo, pa...sorry.
JER TAKO SE PRAVILNO STAVLJA TOALET PAPIR, BRE! NEMOJ DA ME ZAJEBAVATE!!
Gornja naravno!!!
To je jedino logično i ispravno
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Vel'ka Maca je napisao/la:I ja isto kazem rośinka... za cvikse nisam sigurnaFlattenTheCurve je napisao/la:Mogla bi bit Roisin Murphy. Mescini bez cviksa na vecoj fotki.besposlenpop je napisao/la:Mesčini ko Tina Weymouth.FlattenTheCurve je napisao/la:
...
Da! Roisin je,....genijalna je...bila i ostala....
Birala sam između 2 slike, jedna Roisin, a druga Siouxsie Sioux....ova mi trenutno više paše...
Zadnja promjena: Lena; 22.05.20 8:42; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : -)
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Super! Sad imamo potvrdu da je Roisin. Jos nam reci ima li cvikse na toj fotki ili je opticka varka? Ja mislim da nema...
Gost- Gost
The devil is in the details and small font.besposlenpop je napisao/la:Jedva sam ga našel.FlattenTheCurve je napisao/la:Testing, testing. Samo da vidim radi li mi potpis.
Gost- Gost
Uvalićeš nam sucku parnicu?FlattenTheCurve je napisao/la:The devil is in the details and small font.besposlenpop je napisao/la:Jedva sam ga našel.FlattenTheCurve je napisao/la:Testing, testing. Samo da vidim radi li mi potpis.
Terms and conditions apply.besposlenpop je napisao/la:Uvalićeš nam sucku parnicu?FlattenTheCurve je napisao/la:The devil is in the details and small font.besposlenpop je napisao/la:Jedva sam ga našel.FlattenTheCurve je napisao/la:Testing, testing. Samo da vidim radi li mi potpis.
Gost- Gost
Kod mene sigurno nisi popravljala rolu papira, jer uz pastu za zube (koju istiskaju na polovici, a ne odozdo ), ovo je druga najiritantnija stvar koja mi bode oči u bilo čijem kupatilu/toaletu.Cat_ je napisao/la:Ne znam gde bih sa ovim, ali mi nekako najvise ide uz ovu temu...
Znate ono kad recimo krenete citati o Colson Whitehead-u i njegovoj Pulicerovoj nagradi, pa nekim cudom dodjete do zirafa i duzine njihovog vrata?
Tako sam dosla do hotela i svega onog sto rade da bi zadovoljili svoje goste. Da me je neko pre ovoga pitao da li imam neki „tik“ iz topa bih rekla:“Ne!“
Medjutim...
Koji ste tip? Prvi ili drugi?
Ja sam, naravno, prvi, jer je to jedini ispravan nacin. Ponavljam - jedini ispravan nacin!!
Ovaj hotel me ne bi zadovoljio, jer bih ja i drugu rolnu morala okrenuti. Tek onda bi svet bio u redu. I po tudjim kucama ga okrecem. Bitvice, ako je i kod tebe bilo, pa...sorry.
JER TAKO SE PRAVILNO STAVLJA TOALET PAPIR, BRE! NEMOJ DA ME ZAJEBAVATE!!
A popa manijaka... jeboteVel'ka Maca je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Pa ja, ima onih koji brišu prst o pločice, taman ispod role ...FlattenTheCurve je napisao/la:...
ovdje se corona cini ko nesto jako davno. Kakav razmak, kakvo rastojanje. Ljudi su bliska bica...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
besposlenpop- Broj postova : 5773
Ko? Roni? Đe? Ronimo? PREMA TOMEFlattenTheCurve je napisao/la:Ronnie decretom pade...
Jutros slusam na radiju najavu za jesen, ponavlja se corona u mutirajucem obliku.pizda je napisao/la:ovdje se corona cini ko nesto jako davno. Kakav razmak, kakvo rastojanje. Ljudi su bliska bica...
maledetta primavera- Broj postova : 1678
whisperer je napisao/la:
Pustim ga da sam odradi tv nastavu ujutro i da mu ne sjedim stalno nad glavom. Jučer ga pitam jesu li puno radili, veli on da i previše. Onda ga pitam da mi pokaže bilježnicu što je zapisao, a ono u pisanci:
"Cvijeće je procvjetalo"
10:5=2
: ))
: ))
Malenoj legendici i pametnici srecan rodjendan.
A i mami sretan divan i poseban dan.
Secam se svakog detalja. I toga kako sam pozelela da kada se on rodi padne sneg.
Prosli su decembar, januar i gotovo pola februara bez i jedne pahulje. A kada sam ga napokon drzala u narucju i divila se njegovom savrsenstvu German je rekao:“Pogledaj napolje.“ Vijorile su se velike, bele pahulje, a bolnicki park i drvece cu vec bili pokriveni sa bar 30cm snega.
Zbog stravicnih bolova nisam ni prometila kada je poceo padati.
I pored toga je to najsretniji dan mog zivota.
Prvi put da sam videla Germana da place. Toliko je bio raznezen.
Cat_- Broj postova : 865
Štaima? Veze! PREMA COMEbesposlenpop je napisao/la:Ko? Roni? Đe? Ronimo? PREMA TOMEFlattenTheCurve je napisao/la:Ronnie decretom pade...
Gost- Gost
maledetta primavera je napisao/la:Jutros slusam na radiju najavu za jesen, ponavlja se corona u mutirajucem obliku.pizda je napisao/la:ovdje se corona cini ko nesto jako davno. Kakav razmak, kakvo rastojanje. Ljudi su bliska bica...
stalno oni mutiraju, tako je nestala i spanjolska gripa, mutirala i postala neskodljiva...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
je, nakon sto je izazvala "najveci globalni demografski potres koji je svijet ikada dozivio".
Gost- Gost
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 23 / 40.