kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Život u doba Corone

Stranica 6 / 40. Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Go down

Život u doba Corone - Page 6 Empty Re: Život u doba Corone

Postaj  sarita 23.03.20 0:07

treba slusati svoj instinkt i bjezati. u 9/11 su rekli da svako mora ostati na svome katu i cekat pomoc, ali jedan je covjek trcao pjesice niz stepenice sa 80 i nekog kata i prezivio... svi ostali su poginuli kad se neboder urusio ali on je prezivio. treba istrcavati na ulice... sto brze to bolje. pogotovu ako nema velikih zgrada uokolo... na siroko polje. jebes ti cekanje unutra
sarita
sarita

Broj postova : 917

[Vrh] Go down

Postaj  Legolas 23.03.20 0:12

sarita je napisao/la:treba slusati svoj instinkt i bjezati. u 9/11 su rekli da svako mora ostati na svome katu i cekat pomoc, ali jedan je covjek trcao pjesice niz stepenice sa 80 i nekog kata i prezivio... svi ostali su poginuli kad se neboder urusio ali on je prezivio. treba istrcavati na ulice... sto brze to bolje. pogotovu ako nema velikih zgrada uokolo... na siroko polje. jebes ti cekanje unutra

Život u doba Corone - Page 6 684758713
Legolas
Legolas

Broj postova : 897

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 23.03.20 0:56

Tomica je napisao/la:

Vidim da su ljudi jako uplaseni. Izvan su stanova, u autima.

Javi se...

: (

Još uvijek sam pod dojmom, baš nas je drmalo danas.
U Rijeci smo znali imati neugodne potrese, ali ovako nešto još nisam doživjela. Nizali su se jedan za drugim. Jači, slabiji, pa opet jači... dok cijelo popodne lagano propadamo u zemlju, kao da se naslage slažu dok se zemlja ne smiri. Izraz otvori se zemljo danas je imao doslovno značenje.. Prvi je bio šokantan i samim tim što nas je sve uhvatio na spavanju, u dubokom opuštajućem stanju. No, skočiš odmah iz kreveta na prvu vibraciju, i onaj huk kao da lavina prodire iz zemlje... a i trajao je 11 sekundi, točno se sjećam otkucaja srca, cijela vječnost. Pa odmah drugi koji nagovještava da se ne šali... Čim su javili na službenim stranicama da slijedi novi jači, spakirali smo se, isključili sve i autom otišli na čistinu. Puno ljudi je učinilo isto.

Kuća nije oštećena, ali moramo biti spremni na nove valove propadanja tako da sam sada uvježbana, spakirana, a i spavam u trenerci. Život u doba Corone - Page 6 2329918616
whisperer
whisperer

Broj postova : 740

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 23.03.20 0:59

wispice citam da je bio najgori potres u zadnjih 140g. biti ce jos manjih nakon ovoga ali bi trebalo sve ici prema smiraju. obicno maleni dolaze nakon velikoga kada se to sve slijeze. ja sam bila u zg kad je bio jedan dosta velik potres mislim pocetkom 90ih
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.03.20 1:02

besposlenpop je napisao/la:
a) Pa to si ti napisal.
b) Imaš ak je kuća pseća - sve uobičajene kuće koje se ruše, sruše se par sekundi od početka - to je otprilike vrijeme koje ti treba da shvatiš kaj se događa ... a do ulaznih vrata ti treba 2-3 pa do 5-6 sekundi ... osim ak nemaš Kulmerov dvorac - onda ionak raja plješće vlasnicima pod ciglama.
c) Ja znam za svoju. I nije neki problem saznat ... 
d) To se pregleda u minuti. Ak ti se prije toga kuća nije srušila na glavu, vjerojatnost sljedećeg udara u pravilu se mjeri minutama.
e) Probal si?
I? Do kad treba sjedit na klupici u parku ...?  Život u doba Corone - Page 6 3679994209

a) nisam, napisao sam da se nadam da je kuca o.k. jer je ipak novije gradnje.
b) ako nista drugo, taman da stignes do nosivih zidova a tu je i realna opasnost od novih udara...
c) onda si ti jedan od rijetkih. Da sto ljudi to pitam niko ne bi znao odgovor ukljucujuci i mene. Život u doba Corone - Page 6 1523192931 Uz to, jedno su procjene a drugo situacija na terenu. I za Titanic su pricali da je nepotopiv...
d) je, u minuti ces pregledat statiku kuce, sve napukline, stanje tavana, greda, krova itd. itd. To se gleda kad sve zavrsi a ne dok trese...
e) naravno, to i je jedan od razloga sto sam prodao kucu a na klupici sjedis dok se sve ne smiri. Prosto ko pasulj...
pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.03.20 1:05

whisperer je napisao/la:
Tomica je napisao/la:

Javi se...

U Rijeci smo znali imati neugodne potrese, ali ovako nešto još nisam doživjela. Nizali su se jedan za drugim. Jači, slabiji, pa opet jači... dok cijelo popodne lagano propadamo u zemlju, kao da se naslage slažu dok se zemlja ne smiri. Izraz otvori se zemljo danas je imao doslovno značenje.. Prvi je bio šokantan i samim tim što nas je sve uhvatio na spavanju, u dubokom opuštajućem stanju. No, skočiš odmah iz kreveta na prvu vibraciju, i onaj huk kao da lavina prodire iz zemlje... a i trajao je 11 sekundi, točno se sjećam otkucaja srca, cijela vječnost. Pa odmah drugi koji nagovještava da se ne šali... Čim su javili na službenim stranicama da slijedi novi jači, spakirali smo se, isključili sve i autom otišli na čistinu. Puno ljudi je učinilo isto.

Kuća nije oštećena, ali moramo biti spremni na nove valove propadanja tako da sam sada uvježbana, spakirana, a i spavam u trenerci. Život u doba Corone - Page 6 2329918616

ma ako su izdrzale one prastare kuce napravljene od slame i sute onda ce i vasa. Nije valjda gradjena na nekom klizistu. Kakvo propadanje spominjes, sta je donekle potonula?
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 23.03.20 1:06

Kao i Pop, sjela sam na krevet i gledala zidove kako se njišu lijevo / desno. Jako neugodno, a i osjećaj malo baca na ptsp 91'.

Šokirao me do srži ovaj potres i malo podsjetio tko je ovdje  gazda koji nas može smlaviti u sekundi ako poželi. Čisto kao podsjetnik kako imamo 0 kontrole oko svega u životu. Taj isti osjećaj sam imala i prije 9 godina kada mi je grom udario u kuću i mrvicu prošao kroz mene...
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 23.03.20 1:11

pizda je napisao/la:

ma ako su izdrzale one prastare kuce napravljene od slame i sute onda ce i vasa. Nije valjda gradjena na nekom klizistu. Kakvo propadanje spominjes, sta je donekle potonula?

Cijelo popodne su lagani potresi, prodrma se tlo, kao da se zemlja slaže dok se ne stabilizira i umiri. Ništa vidljivo od kuće ne propada, ali kada se zatrese, nije ugodno gubiti tlo pod nogama. Život u doba Corone - Page 6 2329918616
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.03.20 1:13

whisperer je napisao/la:Kao i Pop, sjela sam na krevet i gledala zidove kako se njišu lijevo / desno. Jako neugodno, a i osjećaj malo baca na ptsp 91'.

Šokirao me do srži ovaj potres i malo podsjetio tko je ovdje  gazda koji nas može smlaviti u sekundi ako poželi. Čisto kao podsjetnik kako imamo 0 kontrole oko svega u životu. Taj isti osjećaj sam imala i prije 9 godina kada mi je grom udario u kuću i mrvicu prošao kroz mene...

kazem ti da smo mi uljezi na ovoj planeti koji ne kontroliraju nista. Mos nesto donekle sprijecit ili ublazit ali izlijecit, jok. Medjutim, kad pogledas logicno, nema razloga potistenosti. Ionako znamo da cemo umrijeti a to je gore od svih kataklizmi pa svejedno radimo, planiramo, kupujemo...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 23.03.20 1:15

Ili je možda bolje reći da podrhtava..

Kakvi dani, ovo je kao loš san unutar noćne more. Dođe ti da zagrliš prvog susjeda kojeg ugledaš kako istrčava u pidžami, samo da možeš od korone. Život u doba Corone - Page 6 684758713

Uh ljudi, puse svima :*
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.03.20 1:15

whisperer je napisao/la:
pizda je napisao/la:

Cijelo popodne su lagani potresi, prodrma se tlo, kao da se zemlja slaže dok se ne stabilizira i umiri. Ništa vidljivo od kuće ne propada, ali kada se zatrese, nije ugodno gubiti tlo pod nogama. Život u doba Corone - Page 6 2329918616

bitno da nema nista vidljivog na kuci, slijeganje tla je normalno i odvija se na vecim dubinama iako se covjeku cini da se to odvija na samoj povrsini...Život u doba Corone - Page 6 684758713 Jesi sad u kuci ili si jos na cistini? Život u doba Corone - Page 6 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.03.20 1:17

whisperer je napisao/la:Ili je možda bolje reći da podrhtava..

Kakvi dani, ovo je kao loš san unutar noćne more. Dođe ti da zagrliš prvog susjeda kojeg ugledaš kako istrčava u pidžami, samo da možeš od korone. Život u doba Corone - Page 6 684758713

Uh ljudi, puse svima :*

Život u doba Corone - Page 6 684758713 velis, kad je bal nek je bal. Nadajmo se da ce i ono malo sranje uskoro krepati pa cemo opet biti normalni...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 23.03.20 1:24

pizda je napisao/la:

bitno da nema nista vidljivog na kuci, slijeganje tla je normalno i odvija se na vecim dubinama iako se covjeku cini da se to odvija na samoj povrsini...Život u doba Corone - Page 6 684758713 Jesi sad u kuci ili si jos na cistini? Život u doba Corone - Page 6 684758713

Lako što se sliježe na većim dubinama kada propadnemo zajedno sa svakim novim podrhtavanjam.. na čistini, šećem po polju. Život u doba Corone - Page 6 684758713 Život u doba Corone - Page 6 1658420748
Ma doma, sumnjam da će itko noćas spavati na sjeveru.
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.03.20 1:27

whisperer je napisao/la:
pizda je napisao/la:

Lako što se sliježe na većim dubinama kada propadnemo zajedno sa svakim novim podrhtavanjam.. na čistini, šećem po polju. Život u doba Corone - Page 6 684758713 Život u doba Corone - Page 6 1658420748
Ma doma, sumnjam da će itko noćas spavati na sjeveru.

pa di propadas jebote, rekla si da je kuca nepromjenjena. Da propada bilo bi vidljivo i te kako. Pa sto ne dodjete ovdje, barem cete spavat na miru...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 23.03.20 1:40

Osjećaj je propadanja. Tlo podrhti, sve se zatrese i imaš osjećaj da propadaš. Nisam sigurna da itko može procijeniti doslovno propadanje bilo kojeg stambenog projekta i kada se vidljivo ne uruši.. uh. Život u doba Corone - Page 6 684758713

Idem probati zaspati, laku noć Pizdecijus. Život u doba Corone - Page 6 684758713
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.03.20 1:46

whisperer je napisao/la:Osjećaj je propadanja. Tlo podrhti, sve se zatrese i imaš osjećaj da propadaš. Nisam sigurna da itko može procijeniti doslovno propadanje bilo kojeg stambenog projekta i kada se vidljivo ne uruši.. uh. Život u doba Corone - Page 6 684758713

Idem probati zaspati, laku noć Pizdecijus. Život u doba Corone - Page 6 684758713

Život u doba Corone - Page 6 684758713 pa kazes da propadate sa svakim novim podrhtavanjem. Ja bi smontirao sator u vrtu i spavas ko covjek Život u doba Corone - Page 6 684758713. Laka noc i ne brigaj, nece vise...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 23.03.20 3:42

pizda je napisao/la:
sarita je napisao/la:
besposl je napisao/la:
ajd pizdo u kurac. nasmija me i razbudi u ovo kasno doba. odlican smisao za humor. al bas sam ruzna i glavata... haha... vidi glave.
A jel vidiš mene?  Život u doba Corone - Page 6 3859399978
vidim, vidim, ganjam te pod microscopom. sakrijo si se al cu te naci pa cu napravit vakcinu i ima da te sredim samo tako.

dok ti njega trazis pod mycroscopom on se pritajio na mikroskopu...Život u doba Corone - Page 6 684758713
e tako to ide sa virusima, pritaje se oni gdje im se najmanje nadas. priroda je delikatni balans predivnoga ustroja.
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 23.03.20 3:48

pizda je napisao/la:
sarita je napisao/la:
sarita je napisao/la:cuvajte mi se wispice i pope.
Ja bi ju pričuvo, al je ugrozita ...  Život u doba Corone - Page 6 3384354616
nemoj ti tako, pope, ona je zauzeta. nego ti gledaj da stogod ucaris sad dok je vremena. kad sljedeci put zatrese a ti zgrabi kakvu finu susjedu pa je spasi. pa nek nesto i dobro izadje od ovih svih kataklizmi da i tebe ozenimo.

nek uhvati susjedu za picku i kaze da je to primordijalni impuls...Život u doba Corone - Page 6 684758713
grab them by the pussy sto bi trump reko. al ozbiljno, ljudi se lakse zblize u kriznim situacijama... ajmo se probat malo razdrmat. sutra cu probat snimiti pjesmicu - lista namirnica za kupovinu za karantenu... na onaj caticin microfon
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.03.20 4:39

Umjesto taolet papira instalirao sam si adapter Bide na WC shkoljku..koshtalo me $25.00..Uostalom prije sam srao u dvorishtu a briso dupe koprivom,,em ne trebash kupovati fertilajzer em kopriva lijeshi ishijasa koji nemam ali za svaki sluchaj,,,jebi ti ti to..Posadijo sam pun kurac kristalke salate ..maunitze..paprike vec imam i paradajza...kupusa..krompirchica...mrkvu chuvam za Pizdu ...Kad je vec mrkva u pitanju,,,sjetim se onog starog vica,,,Dodju muz i zena u neki pofini restoran i ona naruchi sve od aperativa do deserta...pita konobar a shto zeli gospodin....a zena ce,,,jednu mrkvicu.Ode konobar a muz ce ...jebote koji ti je kurac pa si mi naruchila samo mrkvitzu,,,a ona ce onako damski....kad jebesh ko zetz onda i jedi ko zetz..

Elem danas sam mojoj 18 mjesexhnoj srecitzi..napuni pune vrecitze povrca..kupijo sam malokalibarsku automatsku snajperku da mogu ibijati divlje guske i ostalu sitnu divljach ako mi vude nedostajalo vitamina..inache to ne jedem ali za svaki sluchaj..Ovo mi poprave dobro doshlo..pun kurac planiranih radova na kuci a nikad zavrshenih...napravit cu oko cijele kuce stazu u mozaiku od mermera razlichitih boja kojega sam dobio dzabe od firmi koje prave kuhinje pa im to dodje kao otpad ..Dovukao pun kurac toga josh dok sam imao onog monstera od traka Dodge 3500 ..Napravio sam french drain oko kuce a na kraju toga sistema ukopao plastichnu bachvu od 500 litata pa iz nje crpim kishnitzu za vrt..Trebam ofarbati kucu iz vana i iz nutra..ali sada cu bolje prodati moj kurac nego kucu,,koliko mi se chini cijene ce pasti i to dosta dokraja godine..Imam par kabrio mercedesa koje nisam restaurirao a i necu jer kako rekoh,,,sve ce biti za dzabe za one koji imaju kesh lovu..natupa vrijeme kako bi rekli na balkanu,,,scucuri se i chekaj:Život u doba Corone - Page 6 1619348112)Oykazat cu osiguranje tako da moram platiti samo godishnji porez na kucu..za ostalo me zaboli kuratz..malo zdravlja i sve ce biti uredu..Ima se i neshto zbunkeriranog ali badava ti lova ako je nemash gdje potroshiti,,Bolje da sam sve dao Magdalenici i usrecio zensku nego da to koristim za brisanje dupeta..Sta ti je zivot...chovjek planira a vrag odredjuje..Tko prezivi prichat ce...jebiga tako je oduvijek bilo..a da sam prije kupijo kampericu i stacijoniro je u Montani..onda me ne bi samo bolijo kuratz nego i jaja..jebaji ga...oce to kad je chovjek neodluchan..Ali dobro je shto nisam kupijo kucu u Istri..jebo kuce...cigici su pametniji od svih,,,najbolja je kuca putujuca..

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.03.20 4:47

whisperer je napisao/la:Osjećaj je propadanja. Tlo podrhti, sve se zatrese i imaš osjećaj da propadaš. Nisam sigurna da itko može procijeniti doslovno propadanje bilo kojeg stambenog projekta i kada se vidljivo ne uruši.. uh. Život u doba Corone - Page 6 684758713

Ova wispitza nikad tako nije zvuchala uzbudjeno...poprave je erotichna ...drhti..propada...uzdize se ..gleda u zidove koji se njishu ...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 23.03.20 4:55

da. kopriva lijeci i hemoroide - hemice. a ove popravke oko kuce - boze moj da je meni tako moc. trebo bi mi neki ljubavnik tako sto zna sve radit. a znas da sam ja sama naucila plastering na jubitu. rupa se specijalno mora zacipati uokolo i uokolo pomalo... a ja mislila mora se natrpat gips direktno... i kad sam isplasterala plafon ja se covjeku zahvalila a on meni kaze - ata my girl. moram uskoro samoj sebi i plocice postavit. bas se veselim al jedino ja sam uvijek umorna... ne mogu puno radit.
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.03.20 5:20

sarita je napisao/la:da. kopriva lijeci i hemoroide - hemice. a ove popravke oko kuce - boze moj da je meni tako moc. trebo bi mi neki ljubavnik tako sto zna sve radit. a znas da sam ja sama naucila plastering na jubitu. rupa se specijalno mora zacipati uokolo i uokolo pomalo... a ja mislila mora se natrpat gips direktno... i kad sam isplasterala plafon ja se covjeku zahvalila a on meni kaze - ata my girl. moram uskoro samoj sebi i plocice postavit. bas se veselim al jedino ja sam uvijek umorna... ne mogu puno radit.

Moje oko shto vidi to moze i napraviti...kada sam kupovao kucu gledao sam da kupim sa duplom garazom i duplim platzem neku manju..Vozo se odredjenim kvartovima i gledao shta ima na prodaju...Jednom se zavalim u slijepu ulicu i prtz,,,odma sam u sekundi znao da cu to kupiti..Zakon je na Floridi shto ja nisam znao da ako zivish u kuci onda mozesh i sam da dogradjujesh..Sve sam dizajnirao bacio u CAD josh u ono vrijeme 2005 dao jednom arhitekti samo zbog shtambilja da mi to baoravi u tri primjerka ..Jebaji ga nisam poznavao codni sistem (standardi)Sve sam sam napravijo iako nisam planirao da to radim jer jedan frend iz Kanade mi je obecao josh u Njemachkoj da ce mi on graditi kucu...Chovjek je iz Zegeja a takav je struchnjak za popizditi jer je radijo reatauracije sakralnih objekata..a to moze barem u to vrijeme kod nas samo pravi stuchnjak dok u obichnom gradjevinarstvu kod nas tada ai sada uglavnom rade ljudi bez osnovne shkole..Ovaj nije mogao dobiti vizu za USA i ja ostao na cjedilu..shta cu kud cu,,,pa rekoh sebi ako mogu oni seljoberi bez osnovne to raditi mosh i ti sa cetiri razreda bez mature:Život u doba Corone - Page 6 1619348112
U zivotu ti je tako,,,kad nekoga bacish u vodu ili ce proplivati ili ce se udaviti,,,A moj kuratz ce se netko udaviti kad je frka onda mlatarash i rukama i nogama a meni su i ushi pomogle da ne potonom..Kada mi neshto nije bilo jasno iz knjiga zbog struchnih izraza,,,ja ti fino uzmem onaj moj savijeni bluprint u roli nabijem gradjevinarsku kapu na glavu i vozam se okolo gledajuci gdje ima kakvo gradilishte,,,Nikoga ne pozdravljam a oni svi mene pozdravljaju misle da sam neki shef tamo ...pogledam fino,,,memoriram svojim okitzama i vratim se kod sebe,,,napravim ...pozovem inspekciju ,,on kaze mosh dalje,,ali su me uvijek propitkivali tko mi to radi,,,jer ako mi netko radi mora imati licencu pa me vatali na trik..Dobro imao sam srecu shto je na mojoj opcini radio kao shef u gradjevinskom neki potomak nekog nasheg chovjeka peto koljeno iz Karlovca,,Puno mi je pomogao oko papirologije i davao mi savjete,,,Nikada u zivotu nisam do tada imao ciglu u rukama ali moja radoznalost i kreativni duh su sve napravili od temelja do krova sa unutrashnim radovima od keramike do unikatnih vrata i centralnog grijanja zajedno sa klima uredjajem..Ustvari..uzivao sam u tome da napravim neshto sam..uzivao sam u kreativnosti..Bash je to bilo divno iskustvo...Chovjek moze sve sam samo ako ima imalo klikera u glavi,,posebno u danshnje vrijeme,,Nishta nije sveto pismo...pa ja:Život u doba Corone - Page 6 1619348112))

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.03.20 22:13

whisperer je napisao/la:
Tomica je napisao/la:

Javi se...

Ovaj, nisam bas shvatila ovo s propadanjem... Život u doba Corone - Page 6 4291790801

Mislite da vam se kuca urusava/ukopava svakim novim podrhtavanjem tla?

Jucer sam se cula s jednim drugom. Zivi u Mraclinu (oko 30ak km od ZGa). Bas poput ostalih, trgnulo ga je iz sna i toliko se sve ljuljalo da nije stigao navuci ni papuce. Onako bosonog potrcao je hodnikom do izlaznih vrata, no nije isao pravocrtno, morao se lijevom rukom odgurivati od lijevog zida, a desnom od desnog... Medjutim, njegova kuca nije pretrpjela ostecenja, samo taj cudan osjecaj tijekom svakog podrhtavanja pa je i njemu bilo frkovito zaspati.

Kako je maleni sve to podnio?

A dobro kaze Sara.. Brizna ta djecica. Te izolacija, te potres. Ma...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.03.20 22:20

maledetta primavera je napisao/la:
Tomica je napisao/la:
pizda je napisao/la:
Sinoć, pred zatvaranje ih je stvarno dosta radilo. Doduše, dojam je da su unutra (terase prazne!) bili samo oni "stalni", koje se smatra inventarom. Valjda suse žalili kak se sjutra nemreju ponovo naslonit na šank i lamentirat o toaletpapiru ...

ali danas jok! Život u doba Corone - Page 6 684758713 Situacija se munjevito mjenja, nacin zivota od prije desetak dana nam se sad cini jako davnim i dalekim. Citam da su janezi vec uveli opcu karantenu pa je za pretpostaviti da isto slijedi i nas. Nista, sjest cu u auto i idem u brda setat, mogu mi popusit...

Ne zajebavaj se. Ili budi gore ili ostani u gradu.

Ako nam uvedu karantenu, moci cemo izlaziti uz posebne potvrde, vojska i policija bit ce na cestama. Dakle, zaustave li te, kaznena prijava. A budu li ugledali kretanje tamo nekog usamljenog autica, zaustavit ce te.

----

Inace, 4. dan sam samoizolirana. Spadam u rizicnu skupinu. Prosjecna dob kod nas zarazenih je 42,5 .

Petoro ih je izlijecenih, jedan preminuo, jedan na mehanickom respiratoru.

Kriticna sam skupina i idem na posao svaki dan. Odvojena od mame i kceri. Kcer je kod tate. Sa njom radi online zadacu svaki dan. Osjecam se uzasno.

Život u doba Corone - Page 6 2329918616

Drzi se, Lasto. Kad mediji ne bi dodatno otezavali novonastalu situaciju, sireci nepotrebnu stravu (kojekakvi portali koji zaradjuju od klikova na clanke), mozda bismo i mi sve to stalozenije promatrali i bolje se nosili s izolacijom, odnosno s tom nuznom odvojenoscu od voljenih.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.03.20 23:07

Tomica je napisao/la:

Ovaj, nisam bas shvatila ovo s propadanjem... Život u doba Corone - Page 6 4291790801

Mislite da vam se kuca urusava/ukopava svakim novim podrhtavanjem tla?

Život u doba Corone - Page 6 684758713 nisam ni ja shvatio, po njenom opisu je ispalo da je kuca propala u zemlju do prozora a kad tamo, sve ispalo samo subjektivan dozivljaj...Život u doba Corone - Page 6 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 6 / 40. Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics