Život u doba Corone
Stranica 32 / 40. • Share
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Život u doba Corone
Jel´ moramo nosit´ maske, kad se ulogiramo na forum ??pizda je napisao/la:.....Petnaest dana temperature oko 39, ne mos jest, ne mos pusit (cigarete ??) a to je nesto sto mogu uvijek. ..... Malo prije te gripe ...... Ovih dana se tako osjecam i nekako sam slab, poumoran. Danas sam se probudijo bas depresivan i mislim o jebate, samo mi jos corona fali. Prosao sam to zahvaljujuci vedrom duhu i kokainu, nemam ni temperature pa se nadam da nije to. Ali, ako nije onda mora da se nesto jako gadno desilo...
RobinUd- Broj postova : 852
Samo se ti redovito prijavljuj u nasu Covid clinicu. Dobit ces sve informacije i scrb na jednom mjestu.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Iz ovoga zakljucujem da tvoje stanje nije zabrinjavajuce. Sto je u svakom slucaju dobro.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:
Zadrzavaju samo teze slucajeve, sto ti ocito nisi. Mozda nije Covid. Nemas temperaturu. Odmah ce te sprasit doma.
pa ja, sto cu se onda testirat, samo si natovaris samoizolaciju na vrat...
kuc, kuc...nadam se da nece ni bit . Ma secem ja naveliko po brdima i dolinama samo sto se nekako cudno osjecam...
Gost- Gost
Ako tipkas dok si u javnom prostoru (zatvorenom) - apsolutno!RobinUd je napisao/la:Jel´ moramo nosit´ maske, kad se ulogiramo na forum ??pizda je napisao/la:.....Petnaest dana temperature oko 39, ne mos jest, ne mos pusit (cigarete ??) a to je nesto sto mogu uvijek. ..... Malo prije te gripe ...... Ovih dana se tako osjecam i nekako sam slab, poumoran. Danas sam se probudijo bas depresivan i mislim o jebate, samo mi jos corona fali. Prosao sam to zahvaljujuci vedrom duhu i kokainu, nemam ni temperature pa se nadam da nije to. Ali, ako nije onda mora da se nesto jako gadno desilo...
Gost- Gost
U Austriji, pogotovo u Becu, gazimo mnogo veci broj infekcija, nego u vreme najzesce epidemije.
Blago li nam se...
Blago li nam se...
Cat_- Broj postova : 865
Ako imaš temperaturu, odi se testirat, don't be a plonker all your life...pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Iz ovoga zakljucujem da tvoje stanje nije zabrinjavajuce. Sto je u svakom slucaju dobro.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:
Zadrzavaju samo teze slucajeve, sto ti ocito nisi. Mozda nije Covid. Nemas temperaturu. Odmah ce te sprasit doma.
kuc, kuc...nadam se da nece ni bit . Ma secem ja naveliko po brdima i dolinama samo sto se nekako cudno osjecam...
baldrick- Broj postova : 112
pizda je napisao/la:olako proglasavamo sve gripama ili gripicama tako da u biti i ne znam koliko sam ih imao tijekom svog mladog zivota ali za jednu sam siguran. Petnaest dana temperature oko 39, ne mos jest, ne mos pusit a to je nesto sto mogu uvijek. Sto je najgore, neka odvratna depresija. Malo prije te gripe sam kupio dva nova albuma, mislim na muzicke albume i nisam ih mogao cuti barem desetak godina. Uvijek kad bi ih stavijo odmah bi se prenesao u to raspolozenje i osjetio odvratno. I poslije tog bih se prije neke jace prehlade osjecao bezvoljno i to bi mi bijo indikator. Ovih dana se tako osjecam i nekako sam slab, poumoran. Danas sam se probudijo bas depresivan i mislim o jebate, samo mi jos corona fali. Prosao sam to zahvaljujuci vedrom duhu i kokainu, nemam ni temperature pa se nadam da nije to. Ali, ako nije onda mora da se nesto jako gadno desilo...
Jesi bolje?
Ne smijes umrijeti prijevremeno No. 1... moras nam jos puno pricica iz svoje (pra)povijesti ispricati...
Dodji, pustit cu ti krv... u drevna vremena su koristili pijavice, mi smo se modernizirali pa sam utrenirala jednu od maca za tu rabotu...
Gost- Gost
Evo ti jedna vesela pjesmicica od koje ozdravit ce dusa tvoja
?.. da me opet ne safatate svi sta progonim dobru pizdu samo cu napomeniti da sam pjesmicicu ubrala nekidan oko pet ujutro i da me snazno za srce ujela pa mozda i pizdu trgne... po principu pijavica i pustanja krvi... u mom slucaju se naravno radilo o principu - zmija me za srce... jel..
?.. da me opet ne safatate svi sta progonim dobru pizdu samo cu napomeniti da sam pjesmicicu ubrala nekidan oko pet ujutro i da me snazno za srce ujela pa mozda i pizdu trgne... po principu pijavica i pustanja krvi... u mom slucaju se naravno radilo o principu - zmija me za srce... jel..
Gost- Gost
baldrick je napisao/la:Ako imaš temperaturu, odi se testirat, don't be a plonker all your life...pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Iz ovoga zakljucujem da tvoje stanje nije zabrinjavajuce. Sto je u svakom slucaju dobro.pizda je napisao/la:
nemam ali se osjecam ko da je imam . To se desava kad pokupis par virusa nedostatnih za jacu reakciju ali dostatnih da ih primjetis. To je u biti dobro jer pomalo pravis zimnicu od antitijela...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Cat_ je napisao/la:U Austriji, pogotovo u Becu, gazimo mnogo veci broj infekcija, nego u vreme najzesce epidemije.
Blago li nam se...
ovdje se napeto pratilo kako opada broj, osam dnevno, cetiri, pa nula, pa drugi dan opet cetiri nova (jebeni dalmatinci) a kad je nula zaredala zaredalo i olaksanje. Sad ima dnevno dvijesto - tristo novih i niko ne jebe zivu silu...
pizda- Murderator
Cat_ je napisao/la:
Nadam se da se ne radi o nikakvoj gripi ili koroni, vec da je ta malodusnost produkt prelaska iz jednog godisnjeg doba u drugo.
Desava se.
moguce i inace sam osjetljiv i na vremenske promjene a i te smjene godisnjih doba. Vise na psihickom nivou nego li fizickom ali brzo to prodje...
pizda- Murderator
To podsjeca na blagi oblik Seasonal Affective Disorder-a. Znas da na Zapadu imaju dijagnozu za sve. Blago nama...pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:
Nadam se da se ne radi o nikakvoj gripi ili koroni, vec da je ta malodusnost produkt prelaska iz jednog godisnjeg doba u drugo.
Desava se.
moguce i inace sam osjetljiv i na vremenske promjene a i te smjene godisnjih doba. Vise na psihickom nivou nego li fizickom ali brzo to prodje...
Gost- Gost
pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:U Austriji, pogotovo u Becu, gazimo mnogo veci broj infekcija, nego u vreme najzesce epidemije.
Blago li nam se...
ovdje se napeto pratilo kako opada broj, osam dnevno, cetiri, pa nula, pa drugi dan opet cetiri nova (jebeni dalmatinci) a kad je nula zaredala zaredalo i olaksanje. Sad ima dnevno dvijesto - tristo novih i niko ne jebe zivu silu...
Mi se polako blizimo cetvorocifrenoj brojki. Na dnevnom nivou, naravno. Kurz je rekao da se radi o drugom talasu.
Jutros smo dobili mail da je prikolicina profesorica engleskog pozitivna na Covid. Sest razreda su u karantinu. Za prikolicin razred se jos ne zna, jer su zbog premetacina u skolskom rasporedu ove nedelje umesto 4 puta cas engleskog imali samo jednom.
Bas sam preplasena za njega...
Pa jesamti rekel.Dudette je napisao/la:
... Znas da na Zapadu imaju dijagnozu za sve. ...
Ma nema brineš, deca savladavaju engleski ko naša generacija ćevape.Cat_ je napisao/la:
... Za prikolicin razred se jos ne zna, jer su zbog premetacina u skolskom rasporedu ove nedelje umesto 4 puta cas engleskog imali samo jednom.
besposlenpop je napisao/la:Ma nema brineš, deca savladavaju engleski ko naša generacija ćevape.Cat_ je napisao/la:
... Za prikolicin razred se jos ne zna, jer su zbog premetacina u skolskom rasporedu ove nedelje umesto 4 puta cas engleskog imali samo jednom.
Jedi govna.
Meni je sasvim razumljiva tvoja briga i strah nakon onoga sto si sama prosla. Drzim fige da sve dobro prodje!Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:U Austriji, pogotovo u Becu, gazimo mnogo veci broj infekcija, nego u vreme najzesce epidemije.
Blago li nam se...
Mi se polako blizimo cetvorocifrenoj brojki. Na dnevnom nivou, naravno. Kurz je rekao da se radi o drugom talasu.
Jutros smo dobili mail da je prikolicina profesorica engleskog pozitivna na Covid. Sest razreda su u karantinu. Za prikolicin razred se jos ne zna, jer su zbog premetacina u skolskom rasporedu ove nedelje umesto 4 puta cas engleskog imali samo jednom.
Gost- Gost
Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:U Austriji, pogotovo u Becu, gazimo mnogo veci broj infekcija, nego u vreme najzesce epidemije.
Blago li nam se...
a znaci to je taj mail...ma nema beda, djeci ionako nista ne moze bit, jedino sto moze vas zarazit . Ma nece, nije vrag da je za jedan sat sve zivo zarazeno.
Koliko god gundjali, ovdje je jos super. Karantena nije uopce bilo, maske se pocele nositi tek na ljeto i to u zatvorenim prostorima. Ima i okupljanja, svasta nesto. Cujem sa masu strana da se u vecini zemalja maske obavezno nose i na ulici. Sestricna me danas zvala, ona zivi u Dubaju. Maske cijelo vrijeme obavezne na ulici. Ako vide da ti je spustena ispod brade 800 dolara kazne pa se ti misli...
pizda- Murderator
Cat_ je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Ma nema brineš, deca savladavaju engleski ko naša generacija ćevape.Cat_ je napisao/la:
Jedi govna.
pizda- Murderator
Dudette je napisao/la:
To podsjeca na blagi oblik Seasonal Affective Disorder-a. Znas da na Zapadu imaju dijagnozu za sve. Blago nama...
dijagnoza nikad ne fali, ljudski rod je rodjen da sve trpa u neke ladice i sa tim je prica zavrsena. To sto ne znaju sto sa tim, manje vazno...
pizda- Murderator
Pa bar su one naučene na njih:pizda je napisao/la:
... Sestricna me danas zvala, ona zivi u Dubaju. Maske cijelo vrijeme obavezne na ulici. Ako vide da ti je spustena ispod brade 800 dolara kazne pa se ti misli...
Moraću na ćevape kadse vratim na continent.pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Ma nema brineš, deca savladavaju engleski ko naša generacija ćevape.Cat_ je napisao/la:
Jedi govna.
besposlenpop je napisao/la:Moraću na ćevape kadse vratim na continent.pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Ma nema brineš, deca savladavaju engleski ko naša generacija ćevape.
Jedi govna.
pa sta jos ljetujes? Ti bas nemas granice...
pizda- Murderator
Pa viš da ljetu nema kraja ...pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Moraću na ćevape kadse vratim na continent.pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:
Jedi govna.
besposlenpop je napisao/la:Pa viš da ljetu nema kraja ...pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Moraću na ćevape kadse vratim na continent.pizda je napisao/la:
ne kuzim kako te dalmatinci toleriraju umjesto da te isaraju ustaskim grafitima i bace u more...
pizda- Murderator
Štaćeme bacat kad se bacam sam.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Pa viš da ljetu nema kraja ...pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Moraću na ćevape kadse vratim na continent.
ne kuzim kako te dalmatinci toleriraju umjesto da te isaraju ustaskim grafitima i bace u more...
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Život u doba Corone
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
» novo doba
» novo doba
» Voljeti zivot...
» teta loluzia vodi bogat virtualni zivot....
Stranica 32 / 40.