sta radite sad?
Stranica 8 / 40. • Share
Stranica 8 / 40. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: sta radite sad?
e vidi jebate, ovaj zemljani kipic u desnom kutu police s knjigama je rad glistinog tate... to sam dobila kao poklon za jedan praaaaadavni rodjendan od glistinog brata njegove zene... r3kla mi je da sam to ja... a ovaj lipi kamik mi je bivsi muz otudjio iz jednog labinskog dvorista na moj komentar - gle kak je fooora... tako da ja i lava i rolling stona imam zahvaljujuci bivsem muzu
Gost- Gost
Dobar ti je onaj "lobinjonski" kamenVel'ka maca je napisao/la:e vidi jebate, ovaj zemljani kipic u desnom kutu police s knjigama je rad glistinog tate... to sam dobila kao poklon za jedan praaaaadavni rodjendan od glistinog brata njegove zene... r3kla mi je da sam to ja... a ovaj lipi kamik mi je bivsi muz otudjio iz jednog labinskog dvorista na moj komentar - gle kak je fooora... tako da ja i lava i rolling stona imam zahvaljujuci bivsem muzu
Je ti to sova na salici?
Sove su mi preslatke.
Obozavam sove.
maledetta primavera- Broj postova : 1678
bas mi je fina ova macina soba. pozitivna energija.
sarita- Broj postova : 917
Dasta, premudra sovamaledetta primavera je napisao/la:
Je ti to sova na salici?
Sove su mi preslatke.
Obozavam sove.
A ova bi dva bijela kruga mogla biti dva svjetska rata...
Gost- Gost
Vel'ka maca je napisao/la:e vidi jebate, ovaj zemljani kipic u desnom kutu police s knjigama je rad glistinog tate... to sam dobila kao poklon za jedan praaaaadavni rodjendan od glistinog brata njegove zene... r3kla mi je da sam to ja... a ovaj lipi kamik mi je bivsi muz otudjio iz jednog labinskog dvorista na moj komentar - gle kak je fooora... tako da ja i lava i rolling stona imam zahvaljujuci bivsem muzu
Hvala ti na ovoj fotografiji. Je, to je rad mog oca i kao što je moja bivša šogi prakticirala, ukraden je. Krala je ona štošta pa poklanjala onima kojima se htjela ulizati jer ju se dalo kupiti večerom u Bacchusu. Nebitno. Moj otac je izradio masu takvih kipića i samo sam ja znala odgonetnuti šta je zapravo radio. Nisi to ti. Tebe nije ni primijetio u cijeloj toj eskadrili lutajućih bezveznih likova koje je moja lažna šogi dovodila u moj roditeljski dom ne bi li glumila da je bila dio nas i kao fol velikodušna, a uskogrudna ko kokoš.
Ali mi je drago da si pokazala svima djelo ruku mog oca. On me odgojio i nastavio odgoj moje bake i zbog toga ću mu zauvjek biti zahvalna. Čudni su putevi ... mog oca kipići.
Legolas- Broj postova : 897
Njoj sam to bila ja, ti si nebitna... i poklonila mi ga je jer sam danima zicala neki od kipica... tog su imali doma i s obzirom da su me stalno odjebavali da kipici nisu za distribuciju ipak me jedan rodjendanski dopao... i bilo je u suradnji s bratkom koliko mu god ne bila po volji :*Legolas je napisao/la:Vel'ka maca je napisao/la:e vidi jebate, ovaj zemljani kipic u desnom kutu police s knjigama je rad glistinog tate... to sam dobila kao poklon za jedan praaaaadavni rodjendan od glistinog brata njegove zene... r3kla mi je da sam to ja... a ovaj lipi kamik mi je bivsi muz otudjio iz jednog labinskog dvorista na moj komentar - gle kak je fooora... tako da ja i lava i rolling stona imam zahvaljujuci bivsem muzu
Hvala ti na ovoj fotografiji. Je, to je rad mog oca i kao što je moja bivša šogi prakticirala, ukraden je. Krala je ona štošta pa poklanjala onima kojima se htjela ulizati jer ju se dalo kupiti večerom u Bacchusu. Nebitno. Moj otac je izradio masu takvih kipića i samo sam ja znala odgonetnuti šta je zapravo radio. Nisi to ti. Tebe nije ni primijetio u cijeloj toj eskadrili lutajućih bezveznih likova koje je moja lažna šogi dovodila u moj roditeljski dom ne bi li glumila da je bila dio nas i kao fol velikodušna, a uskogrudna ko kokoš.
Ali mi je drago da si pokazala svima djelo ruku mog oca. On me odgojio i nastavio odgoj moje bake i zbog toga ću mu zauvjek biti zahvalna. Čudni su putevi ... mog oca kipići.
Gost- Gost
Sve si rekla ... nisam ja. Neka ti je sa srećomVel'ka maca je napisao/la:Njoj sam to bila ja, ti si nebitna... i poklonila mi ga je jer sam danima zicala neki od kipica... tog su imali doma i s obzirom da su me stalno odjebavali da kipici nisu za distribuciju ipak me jedan rodjendanski dopao... i bilo je u suradnji s bratkom koliko mu god ne bila po volji :*Legolas je napisao/la:Vel'ka maca je napisao/la:e vidi jebate, ovaj zemljani kipic u desnom kutu police s knjigama je rad glistinog tate... to sam dobila kao poklon za jedan praaaaadavni rodjendan od glistinog brata njegove zene... r3kla mi je da sam to ja... a ovaj lipi kamik mi je bivsi muz otudjio iz jednog labinskog dvorista na moj komentar - gle kak je fooora... tako da ja i lava i rolling stona imam zahvaljujuci bivsem muzu
Tocno tako... obje smo... znamo pricu... u njoj nisi bitna ni ti, ni sogi, ni bratko, ni jaLegolas je napisao/la:Sve si rekla ... nisam ja. Neka ti je sa srećomVel'ka maca je napisao/la:Njoj sam to bila ja, ti si nebitna... i poklonila mi ga je jer sam danima zicala neki od kipica... tog su imali doma i s obzirom da su me stalno odjebavali da kipici nisu za distribuciju ipak me jedan rodjendanski dopao... i bilo je u suradnji s bratkom koliko mu god ne bila po volji :*Legolas je napisao/la:Vel'ka maca je napisao/la:e vidi jebate, ovaj zemljani kipic u desnom kutu police s knjigama je rad glistinog tate... to sam dobila kao poklon za jedan praaaaadavni rodjendan od glistinog brata njegove zene... r3kla mi je da sam to ja... a ovaj lipi kamik mi je bivsi muz otudjio iz jednog labinskog dvorista na moj komentar - gle kak je fooora... tako da ja i lava i rolling stona imam zahvaljujuci bivsem muzu
Gost- Gost
Vel'ka maca je napisao/la:Tocno tako... obje smo... znamo pricu... u njoj nisi bitna ni ti, ni sogi, ni bratko, ni jaLegolas je napisao/la:Sve si rekla ... nisam ja. Neka ti je sa srećomVel'ka maca je napisao/la:Njoj sam to bila ja, ti si nebitna... i poklonila mi ga je jer sam danima zicala neki od kipica... tog su imali doma i s obzirom da su me stalno odjebavali da kipici nisu za distribuciju ipak me jedan rodjendanski dopao... i bilo je u suradnji s bratkom koliko mu god ne bila po volji :*Legolas je napisao/la:
Smijem se koliko se trudiš svima prikazati kao da išta znaš o meni i mojoj obitelji. A ni riječi nismo razmijenile dok te moja šogi po mojoj roditeljskoj kući pijanu vodala.
Ma joj glistiiii, ne vrti se zemlja oko tebe ; ) vec oko pizdeLegolas je napisao/la:Vel'ka maca je napisao/la:Tocno tako... obje smo... znamo pricu... u njoj nisi bitna ni ti, ni sogi, ni bratko, ni jaLegolas je napisao/la:Sve si rekla ... nisam ja. Neka ti je sa srećomVel'ka maca je napisao/la:
Njoj sam to bila ja, ti si nebitna... i poklonila mi ga je jer sam danima zicala neki od kipica... tog su imali doma i s obzirom da su me stalno odjebavali da kipici nisu za distribuciju ipak me jedan rodjendanski dopao... i bilo je u suradnji s bratkom koliko mu god ne bila po volji :*
Smijem se koliko se trudiš svima prikazati kao da išta znaš o meni i mojoj obitelji. A ni riječi nismo razmijenile dok te moja šogi po mojoj roditeljskoj kući pijanu vodala.
Gost- Gost
Legolas je napisao/la:
bogme ste vi na tom Crcu imale pravo buran i raznovrstan zivot...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Naravno da se zemlja ne vrti oko mene. Zato je tako zanimljivo na forumu izvlačiti stvari iz mog roditeljskog doma pa makar bili i ukradeni. Kao što rekoh, uživaj u tome. Netko zna kreirati a netko krasti i žicati. Po tome se raspoznajemo.Vel'ka maca je napisao/la:Ma joj glistiiii, ne vrti se zemlja oko tebe ; ) vec oko pizdeLegolas je napisao/la:Vel'ka maca je napisao/la:Tocno tako... obje smo... znamo pricu... u njoj nisi bitna ni ti, ni sogi, ni bratko, ni jaLegolas je napisao/la:
Sve si rekla ... nisam ja. Neka ti je sa srećom
Stas, svako prema svojim sposobnostima... frido i ne nerviraj me... danas sam puna ljubavi... cak i prema tebi... al sutra cu vec bit okLegolas je napisao/la:Naravno da se zemlja ne vrti oko mene. Zato je tako zanimljivo na forumu izvlačiti stvari iz mog roditeljskog doma pa makar bili i ukradeni. Kao što rekoh, uživaj u tome. Netko zna kreirati a netko krasti i žicati. Po tome se raspoznajemo.Vel'ka maca je napisao/la:Ma joj glistiiii, ne vrti se zemlja oko tebe ; ) vec oko pizdeLegolas je napisao/la:Vel'ka maca je napisao/la:
Tocno tako... obje smo... znamo pricu... u njoj nisi bitna ni ti, ni sogi, ni bratko, ni ja
Gost- Gost
Ja tebe da živciram ? Bože sačuvaj. Pa ne dolazim ja na forum hvaliti se kako sam nešto iz tvog roditeljskog doma ukrala, ižicala u pijanom stanju jer si se ljudima smilila kad kreneš kako si usamljena pa te časte na najnebulozniji način jer padaju na tvoje emocionalne ucjene. Ali, kao što sam rekla, to si ti a ne ja.Vel'ka maca je napisao/la:Stas, svako prema svojim sposobnostima... frido i ne nerviraj me... danas sam puna ljubavi... cak i prema tebi... al sutra cu vec bit okLegolas je napisao/la:Naravno da se zemlja ne vrti oko mene. Zato je tako zanimljivo na forumu izvlačiti stvari iz mog roditeljskog doma pa makar bili i ukradeni. Kao što rekoh, uživaj u tome. Netko zna kreirati a netko krasti i žicati. Po tome se raspoznajemo.Vel'ka maca je napisao/la:Ma joj glistiiii, ne vrti se zemlja oko tebe ; ) vec oko pizdeLegolas je napisao/la:
Glisti, legolaše, nakon SVEGA sto o meni znas ti ovo slozis! Sta stvarno?Legolas je napisao/la:Ja tebe da živciram ? Bože sačuvaj. Pa ne dolazim ja na forum hvaliti se kako sam nešto iz tvog roditeljskog doma ukrala, ižicala u pijanom stanju jer si se ljudima smilila kad kreneš kako si usamljena pa te časte na najnebulozniji način jer padaju na tvoje emocionalne ucjene. Ali, kao što sam rekla, to si ti a ne ja.Vel'ka maca je napisao/la:Stas, svako prema svojim sposobnostima... frido i ne nerviraj me... danas sam puna ljubavi... cak i prema tebi... al sutra cu vec bit okLegolas je napisao/la:Naravno da se zemlja ne vrti oko mene. Zato je tako zanimljivo na forumu izvlačiti stvari iz mog roditeljskog doma pa makar bili i ukradeni. Kao što rekoh, uživaj u tome. Netko zna kreirati a netko krasti i žicati. Po tome se raspoznajemo.Vel'ka maca je napisao/la:
Ma joj glistiiii, ne vrti se zemlja oko tebe ; ) vec oko pizde
U postu se radilo o svitlosti betlehemskoj... de izvoli se skini s moga stejdza i sklepaj si binu negdje u bosni da mozes s pizdom o piramidi
Gost- Gost
Vel'ka maca je napisao/la:Glisti, legolaše, nakon SVEGA sto o meni znas ti ovo slozis! Sta stvarno?Legolas je napisao/la:Ja tebe da živciram ? Bože sačuvaj. Pa ne dolazim ja na forum hvaliti se kako sam nešto iz tvog roditeljskog doma ukrala, ižicala u pijanom stanju jer si se ljudima smilila kad kreneš kako si usamljena pa te časte na najnebulozniji način jer padaju na tvoje emocionalne ucjene. Ali, kao što sam rekla, to si ti a ne ja.Vel'ka maca je napisao/la:Stas, svako prema svojim sposobnostima... frido i ne nerviraj me... danas sam puna ljubavi... cak i prema tebi... al sutra cu vec bit okLegolas je napisao/la:
Naravno da se zemlja ne vrti oko mene. Zato je tako zanimljivo na forumu izvlačiti stvari iz mog roditeljskog doma pa makar bili i ukradeni. Kao što rekoh, uživaj u tome. Netko zna kreirati a netko krasti i žicati. Po tome se raspoznajemo.
U postu se radilo o svitlosti betlehemskoj... de izvoli se skini s moga stejdza i sklepaj si binu negdje u bosni da mozes s pizdom o piramidi
O tebi ništa ne znam niti sam ti po roditeljskom domu šetala a bogami nikada ni neću. Da jesam, i da se nismo kliknule, zasigurno ne bih po forumu provocirala ukradenim artefaktima. Za razliku od tebe, u mojoj naravi nije glumiti bliskost koje nema. To se u normalnom svijetu zove ISKRENOST. Toliko o tvojim optužbama da sam lažnjak. O sebi si u njemu progovorila eksplicite.
isuše, pocet cu stvarno vjerovati pizdi kad kaze da nisi normalnaLegolas je napisao/la:Vel'ka maca je napisao/la:Glisti, legolaše, nakon SVEGA sto o meni znas ti ovo slozis! Sta stvarno?Legolas je napisao/la:Ja tebe da živciram ? Bože sačuvaj. Pa ne dolazim ja na forum hvaliti se kako sam nešto iz tvog roditeljskog doma ukrala, ižicala u pijanom stanju jer si se ljudima smilila kad kreneš kako si usamljena pa te časte na najnebulozniji način jer padaju na tvoje emocionalne ucjene. Ali, kao što sam rekla, to si ti a ne ja.Vel'ka maca je napisao/la:
Stas, svako prema svojim sposobnostima... frido i ne nerviraj me... danas sam puna ljubavi... cak i prema tebi... al sutra cu vec bit ok
O tebi ništa ne znam niti sam ti po roditeljskom domu šetala a bogami nikada ni neću. Da jesam, i da se nismo kliknule, zasigurno ne bih po forumu provocirala ukradenim artefaktima. Za razliku od tebe, u mojoj naravi nije glumiti bliskost koje nema. To se u normalnom svijetu zove ISKRENOST. Toliko o tvojim optužbama da sam lažnjak. O sebi si u njemu progovorila eksplicite.
Gost- Gost
Vjeruj ti kome hoćeš, ali sada si upravo javno pokazala tko si i šta si. Koristiš svaku sitnicu iz privatne prepiske ili uvida u nečiji realni život ne bi li iluzorno prikazala da zaista imaš neku vezu sa istim. I to je za mene činjenica. Kako će se Pizda ponijeti do tebe u vezi morebitnog odavanja detalja iz privatne prepiske između tebe i njega, njegova stvar. U to se ne bih miješala. Ali, istina je da u svom stanu imaš rad mog oca koji je ukraden po svim pravilima autorskih prava. Nemaš certifikat da ti je to prodano ili poklonjeno, jelda ?Vel'ka maca je napisao/la:isuše, pocet cu stvarno vjerovati pizdi kad kaze da nisi normalnaLegolas je napisao/la:Vel'ka maca je napisao/la:Glisti, legolaše, nakon SVEGA sto o meni znas ti ovo slozis! Sta stvarno?Legolas je napisao/la:
Ja tebe da živciram ? Bože sačuvaj. Pa ne dolazim ja na forum hvaliti se kako sam nešto iz tvog roditeljskog doma ukrala, ižicala u pijanom stanju jer si se ljudima smilila kad kreneš kako si usamljena pa te časte na najnebulozniji način jer padaju na tvoje emocionalne ucjene. Ali, kao što sam rekla, to si ti a ne ja.
Stranica 8 / 40. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Stranica 8 / 40.