sta radite sad?
Stranica 5 / 40. • Share
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: sta radite sad?
A to ... pa meni se osobno to svidjelo. Nikada mi nisu smetali susjedi kad ih krene pjesma i fešta ... a pogotovo kad su među susjedima vrhunski glazbenici. Bilo je snimki od koje mi se koža ježila od miline. Al dobro, ima nas različitih. Vjerujem da je nekima to i smetalo. Namćorima, napose.pizda je napisao/la:Legolas je napisao/la:
ha ? Ovo nisam baš skužila, al nema veze ... ne čitam redovno pa se nadam da je neka interna kultna zajebancija. Netko je svirao po balkonima ???
pa da, bili ljudi kreativni i radili na sebi. Pocelo po Italiji pa prihvatili i ovdasnji bezmozgovici. Svirali po balkonima i toboze zabavljali susjede za karantene...
Legolas- Broj postova : 897
besposlenpop- Broj postova : 5769
blitwa je napisao/la:A e. Aristokratski ten je već neko vrijeme in.Tomica je napisao/la:blitwa je napisao/la:Leno, zao mi je.
Nadam se da je mami vec bolje.
Urbi, yebes kosu, narast ce. Ovo je bila tek prijelazna zurka da se ne sokiram do kraja. Sad je skroz_skroz kratka. Par cm. Ajme koji gust.
Maco... ma... . Valjda ces naci obalu da odmoris. Jbg
Pope, Robine... alo ljudi ubit ce me stucanje
A svi skupa imate i pozdrav od one istarske avetinje...
Zna se koji -> NSK.
Usput, vracam se i nakon 5 tjedana mora ja sam bijela kao jogurt.
Ne mogu biti vise ni par minuta na suncu. Blazena clima i hladovina....
Ma neka tebi bijele puti. Na ovakvim temperaturama u tren oka pretvaraju se u cvarke... A lovi i u hladu. Stvarno se jako pazim tog sunca (i na svom balkoncicu imam poveci suncobran), ali svejedno sam dobila neku zlacanu boju.
P. S. jesi li pronasla na plazi neke zanimljive kamencice/minerale? Ja sam, po prvi put, ugledala kamen s prekrasnom micom/muscovitom, a brat mi je pronasao nekoliko komada jeta/gagata.
Nećeš vjerovati, ali niti jedan. Ovo je prvi put da sam došla s mora bez kamenčića s plaže.
Sestra (kod koje sam bila na moru) je operirala koljeno i teško joj je hodati po plićaku bez štake. Išle smo isključivo na plaže gdje se može odmah plivati gdje je more dublje, a takve plaže su stijene bez sitnih kamenčića.
Što je jeta/gagata? Nisam još čula za nju/njega.
Hej...
Tako treba. Najbolja rehabilitacija - more.
Lijepo mi je oslikavanje oblutaka.
Gagat (odnosno, jet na eng.) je okamenjeno drvo. I katkad ga je tesko razlikovati od turmalina i oniksa, ali dovoljno je primiti ga u ruku i tezina ga odaje. Lagan je u odnosu na ova dva.
----
""Gagat je mineral organskog porijekla, odnosno drvo (crni lignit) koje se pod visokim tlakom fosiliziralo. To je proizvod razgradnje drveta starog više milijuna godina pod visokim pritiskom. U prirodi nalazimo dvije vrste gagata: tvrdi i meki. Tvrdi je nastao pod utjecajem ugljikove kompresije i slane, morske vode a mekani pod utjecajem slatke vode. Jedan od najstarijih gagata nalazi se u engleskom mjestu Whitby, čija se starost procjenjuje na 182 milijuna godina. Gagat kristal lako se polira, te ga se često koristi u izradi nakita. Najstariji primjerci nakita stari su oko 17 000 godina, potječu iz pokrajine Asturije u Španjolskoj. Za vrijeme kraljice Viktorije u 19. stoljeću bio je popularan kao „nakit žalosti“ koji se nosio za vrijeme smrti i sprovoda. Od gagata su izrađivane crne krunice za redovnike. Bio je vrlo popularan u vrijeme dvadesetih godina prošlog stoljeća u SAD-u, kad su ga mlade žene nosile na nizovima od dekoltea do struka. Gagat se vrlo lako obrađuje i rezbarenjem. Kod dodira s užarenom iglom materijal širi miris jednak ugljenu. Zapaljen u vidu praha služio je za rastjerivanje opakih gmazova i otrovnih insekata
----
"Legende : još od pamtivijeka gagat (gagitis ili crni jantar) se smatra mističnim kamenom i povezan je s mnogim legendama i vjerovanjima. U staroj Indiji i Egiptu od gagata su izrađivali blagotvorne amajlije u koje su donosile sreću i štitile od demona i zlih duhova. U Britaniji je smatran odličnom zaštitom od bolesti koje su navodno uzorkovale vještice i čarobnjaci. Vjerovalo se da čuva protiv oluja i gromova, zlih duhova i demonske obuzetosti, otrova, ludila, bajanja, čarolija, gubljenja tjelesne snage i ujeda otrovnih zmija. Prakticiralo se dimom od gagata ženama vraćati mjesečnicu. Irkinje bi palile gagat kako bi muževima osiguravao mirno more i sretan povratak. U Italiji se od gagata pravila čudesna amajlija „Mano cornuta“ a gagatov broš čuvao je od uroka. Od crnog gagata izrađivala se i poznata amajlija Pinadelu na Sardiniji, koja je štitila od zlih duhova i crne magije. U Europi su se izrađivali moćni talismani u obliku križa ili srca, na kome je bio urezan križ...
Boje : crna, tamnosmeđa, može u sebi sadržavati komadiće pirita koje su mjedeno žute boje."
Gost- Gost
besposlenpop- Broj postova : 5769
[quote="Tomica"
[/quote]
ovi kamencici mi prave srhe...
[/quote]
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
opet gnjecim...
kako se zove ono sto smo nekad gnjecili za uklanjanje stresa / dosade?
pizda- Murderator
Je.Dudette je napisao/la:Mozda nisi bio dovoljno natankan s kavom. Ili ti je bilo podosadno...
Cice?pizda je napisao/la:opet gnjecim...
Jaja?
pizda je napisao/la:Tomica je napisao/la:
A ovo:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2830689093824399&id=2591819521044692
Gost- Gost
krenula sam citat ponovo genijalan strip od envera krivca (price iz ž + k!) I odma na pocetku, prije nego sto je godzilla usred menstrualnog ciklusa rascetvorila dragu od zivka son-of-a-guna,zivkov najbolji kompic kazimir da butcha porucuje po picence u baru pozivajuci konobara sa BARTENDERČINO - svi su mi zubi poispadali od histericnog arlaukanja od smij3ha...
Gost- Gost
pojela sam ono creveno bobicasto voce.... maline, jebote, fuj... nece voce tako skoro u moja usta... a samo sam bila lijena otic do ducana po cokoladu
Gost- Gost
zove se vel'ka maca... ali doci ce i mojih pet minuta pa ce se pop pitati - cice ili jaja?pizda je napisao/la:opet gnjecim...
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:krenula sam citat ponovo genijalan strip od envera krivca (price iz ž + k!) I odma na pocetku, prije nego sto je godzilla usred menstrualnog ciklusa rascetvorila dragu od zivka son-of-a-guna,zivkov najbolji kompic kazimir da butcha porucuje po picence u baru pozivajuci konobara sa BARTENDERČINO - svi su mi zubi poispadali od histericnog arlaukanja od smij3ha...
Gost- Gost
Tomica je napisao/la:
A ovo:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2830689093824399&id=2591819521044692
ssssssss...odvratno Zamisli zagrebat noktom po tome...
pizda- Murderator
Vel'ka Maca je napisao/la:pojela sam ono creveno bobicasto voce.... maline, jebote, fuj... nece voce tako skoro u moja usta... a samo sam bila lijena otic do ducana po cokoladu
pravi si fanatik zdrave prehrane
drugi put pojedi ono zuto voce koje lici na kurac...
pizda- Murderator
Ima bananastog voca i od gujde... e to volim... #rawfoodonlypizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:pojela sam ono creveno bobicasto voce.... maline, jebote, fuj... nece voce tako skoro u moja usta... a samo sam bila lijena otic do ducana po cokoladu
Ali kad smo kod bananica
Gost- Gost
Mogu s ponosom reci da mi je u ovom citanju gotovo 99% likova sasvim jasno.... i sva krizanja i prava i kriva skretanja.... jest da je stripek iz 2008, ali do tada su se i odvile najzanimljivije ak(a)cije... sjajan uradak!!! Bas sam se ismijala slatko...
Gost- Gost
znam da se bananama ne tepa, a pogotovo nadarenoj banani... ali ko sto reko, probudi se jutros sva mila i meka... dakle, nikakva bananica, vec bananacetina!Vel'ka Maca je napisao/la:Ima bananastog voca i od gujde... e to volim... #rawfoodonlypizda je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:pojela sam ono creveno bobicasto voce.... maline, jebote, fuj... nece voce tako skoro u moja usta... a samo sam bila lijena otic do ducana po cokoladu
Ali kad smo kod bananica
Gost- Gost
Zašto?pizda je napisao/la:Tomica je napisao/la:
A ovo:
besposlenpop je napisao/la:Zašto?pizda je napisao/la:Tomica je napisao/la:
A ovo:
da zasto...srsi..kad onako zaskripi...
pizda- Murderator
pizda- Murderator
J3ste, ovo je lastis bas jedna hot fotka... i ja bi jebala da ima vece cice...
Lic3 joj nij3 bas maj kap of ti ali i to s3 da sredit...
Lic3 joj nij3 bas maj kap of ti ali i to s3 da sredit...
Gost- Gost
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Stranica 5 / 40.