sta radite sad?
Stranica 2 / 40. • Share
Stranica 2 / 40. • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: sta radite sad?
Lena je napisao/la:Loših vijesti nikad dosta...
Mama mi je imala moždani prije 2 dana, lijeva strana oštećena, mozak oštećen. ali komunicira....
Ne možemo je vidit, tako da konkretne nijanse ne znamo još....najvažnije će biti kako će se razvijati oporavak....
Ljudi moji zaista sve juri, žuri, strmoglavljuje se....
Malo sam se smirila, bila sam ajme...
Tata se odlično drži....moj tata zmaj....
Čitam Vas....ali nemam neke volej za pisat...
Samo Mjaci poručujem da se centrira i ne zajebaje.....već su ti i drugi rekli da se pozabaviš zdravljem.....
Drži se Lenice, i pomalo sada, dan po dan..
Neke stvari u životu ne možemo kontrolirati, moramo ih proživljavati. Biti će sve dobro, čudesna smo mi bića.
whisperer- Broj postova : 740
maledetta primavera je napisao/la:Tako je. Izmucila se na onim elektrodama. Mozda cu i danas.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Bila na body former i sad dosla u Gospoju na Rivi i sjela sam. Gustam zlahtinu.
znam sta je zlahtina ali sta je body former, isla si formirati tijelo?
to je neka moderna verzija teretane?
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Dudette je napisao/la:a ono s karburator-om si zaboravijo. sva sam jos istromatizirata od tog...pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Sad vidis kako je meni bilo...pizda je napisao/la:Badava se ja trudim...
tebe barem nisu optuzivali da si stakler, manijak i svasta nesto...
dobro, karburator sam po sebi nije negativac...
pizda- Murderator
Cat_ je napisao/la:Isli smo van grada da gledamo Neowise. Veceras je najblize Zemlji.
Koliko se vidi iz Hrvatske?
u hrvackoj niko ne gleda u nebo, cak ni popovi...
pizda- Murderator
Lena je napisao/la:Loših vijesti nikad dosta...
Mama mi je imala moždani prije 2 dana, lijeva strana oštećena, mozak oštećen. ali komunicira....
Ne možemo je vidit, tako da konkretne nijanse ne znamo još....najvažnije će biti kako će se razvijati oporavak....
Ljudi moji zaista sve juri, žuri, strmoglavljuje se....
Malo sam se smirila, bila sam ajme...
Tata se odlično drži....moj tata zmaj....
Čitam Vas....ali nemam neke volej za pisat...
Samo Mjaci poručujem da se centrira i ne zajebaje.....već su ti i drugi rekli da se pozabaviš zdravljem.....
a jebiga.... Opet, dobro je proslo cim komunicira. Poslije malo vjezbe, malo u svom aranzmanu i opet ce bit ona stara. Jbga, neko sranje se mora desit, tako to ide...
pizda- Murderator
Pa kad znam da mali zeleni postoje samo u Hollywoodu.pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:Isli smo van grada da gledamo Neowise. Veceras je najblize Zemlji.
Dapizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Tako je. Izmucila se na onim elektrodama. Mozda cu i danas.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Bila na body former i sad dosla u Gospoju na Rivi i sjela sam. Gustam zlahtinu.
maledetta primavera- Broj postova : 1678
Evo pizda odgovorio bolje nego sto bih ja. Fala, pizdo!besposlenpop je napisao/la:Štaje bilo s Karburatorom???Dudette je napisao/la:a ono s karburator-om si zaboravijo. sva sam jos istromatizirata od tog...pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:
Sad vidis kako je meni bilo...
...
Gost- Gost
Ja i dalje niš ne kužim.Dudette je napisao/la:Evo pizda odgovorio bolje nego sto bih ja. Fala, pizdo!besposlenpop je napisao/la:Štaje bilo s Karburatorom???Dudette je napisao/la:a ono s karburator-om si zaboravijo. sva sam jos istromatizirata od tog...pizda je napisao/la:
...
Ma to je bilo kad sam se registrovala ko Flatten. Pa su odmah pale sumLJe. Ja sam se branila koliko sam mogla.besposlenpop je napisao/la:Ja i dalje niš ne kužim.Dudette je napisao/la:Evo pizda odgovorio bolje nego sto bih ja. Fala, pizdo!besposlenpop je napisao/la:Štaje bilo s Karburatorom???Dudette je napisao/la:
a ono s karburator-om si zaboravijo. sva sam jos istromatizirata od tog...
...
Gost- Gost
Pa ja sam mislil da se je nekad davno zakačil sa Karburator.Dudette je napisao/la:Ma to je bilo kad sam se registrovala ko Flatten. Pa su odmah pale sumLJe. Ja sam se branila koliko sam mogla.besposlenpop je napisao/la:Ja i dalje niš ne kužim.Dudette je napisao/la:Evo pizda odgovorio bolje nego sto bih ja. Fala, pizdo!besposlenpop je napisao/la:
Štaje bilo s Karburatorom???
...
Ako ista vise kuzim, pizda je osmislio taj benigni nick tko god da je pod njim pisao. Ili mozda i ne kuzim...besposlenpop je napisao/la:Pa ja sam mislil da se je nekad davno zakačil sa Karburator.Dudette je napisao/la:Ma to je bilo kad sam se registrovala ko Flatten. Pa su odmah pale sumLJe. Ja sam se branila koliko sam mogla.besposlenpop je napisao/la:Ja i dalje niš ne kužim.Dudette je napisao/la:
Evo pizda odgovorio bolje nego sto bih ja. Fala, pizdo!
Gost- Gost
Ma nije, tak smo zvali Mariniju Amburator (valjda sam točno napisal?).Dudette je napisao/la:Ako ista vise kuzim, pizda je osmislio taj benigni nick tko god da je pod njim pisao. Ili mozda i ne kuzim...besposlenpop je napisao/la:Pa ja sam mislil da se je nekad davno zakačil sa Karburator.Dudette je napisao/la:Ma to je bilo kad sam se registrovala ko Flatten. Pa su odmah pale sumLJe. Ja sam se branila koliko sam mogla.besposlenpop je napisao/la:
Ja i dalje niš ne kužim.
Vetrinarka, imala je muža Dalmoša i škopila cucke ko na pokretnoj traci ...
besposlenpop je napisao/la:Ma nije, tak smo zvali Mariniju Amburator (valjda sam točno napisal?).Dudette je napisao/la:Ako ista vise kuzim, pizda je osmislio taj benigni nick tko god da je pod njim pisao. Ili mozda i ne kuzim...besposlenpop je napisao/la:Pa ja sam mislil da se je nekad davno zakačil sa Karburator.Dudette je napisao/la:
Ma to je bilo kad sam se registrovala ko Flatten. Pa su odmah pale sumLJe. Ja sam se branila koliko sam mogla.
je, davala mi malo na nju iako izgleda ne skopi cucke...
pizda- Murderator
maledetta primavera je napisao/la:Dapizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Tako je. Izmucila se na onim elektrodama. Mozda cu i danas.pizda je napisao/la:
teretana za dalmatince / crnogorce?
pizda- Murderator
besposlenpop je napisao/la:Pa kad znam da mali zeleni postoje samo u Hollywoodu.pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:Isli smo van grada da gledamo Neowise. Veceras je najblize Zemlji.
mozda oni zeleni ali ostalih imas kolko hoces...
pizda- Murderator
Fora je .. idem zbog drenaze najvise .pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Dapizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Tako je. Izmucila se na onim elektrodama. Mozda cu i danas.
maledetta primavera je napisao/la:Fora je .. idem zbog drenaze najvise .pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Dapizda je napisao/la:
kakva sad drenaza bog te jebo...Pa sta tebi tamo rade? Odakle ti pare uopce?
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Fora je .. idem zbog drenaze najvise .pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Da
Uplatila sam si paket od 10 tretmana. I kazala si, kud puklo da puklo.
Slijedeci dan sam se sjetila, knjige!!! .. treba kupiti.....
Šta čitati ? Cipele se kupujumaledetta primavera je napisao/la:pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Fora je .. idem zbog drenaze najvise .pizda je napisao/la:
Legolas- Broj postova : 897
maledetta primavera je napisao/la:pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Fora je .. idem zbog drenaze najvise .pizda je napisao/la:
sad ce ti mala biti bez skolskih knjiga jer ti ides na drenaze...
pizda- Murderator
Dala mi je u salonu full popust. Kod nje sam vec 20 godina. A imam problem sa cirkulacijom i prehranom. Dobro se osjecam nakon toga.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Fora je .. idem zbog drenaze najvise .
sad ce ti mala biti bez skolskih knjiga jer ti ides na drenaze...
Ovo za knjige sala mala. Svi stezemo pojas. Uletio mi popust ko narucen a i tata od curice me je iznenadio lijepom svoticom prije mjesec dana tako da cemo sve napraviti kako treba.
Danas planiram sa curicom na more i ako nam se bude dalo, popodne na Ucku u prirodu....
Po avu bise reklo da tamani Martini bianco ...pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Ma nije, tak smo zvali Mariniju Amburator (valjda sam točno napisal?).Dudette je napisao/la:Ako ista vise kuzim, pizda je osmislio taj benigni nick tko god da je pod njim pisao. Ili mozda i ne kuzim...besposlenpop je napisao/la:
Pa ja sam mislil da se je nekad davno zakačil sa Karburator.
je, davala mi malo na nju iako izgleda ne skopi cucke...
besposlenpop- Broj postova : 5769
Stranica 2 / 40. • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Stranica 2 / 40.