sta radite sad?
Stranica 3 / 40. • Share
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: sta radite sad?
Kuham ručak.
Bijo remont. I na Čergama i na Jagoda-vorumu ...
ne skopim po kucama...besposlenpop je napisao/la:Po avu bise reklo da tamani Martini bianco ...pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Ma nije, tak smo zvali Mariniju Amburator (valjda sam točno napisal?).Dudette je napisao/la:
Ako ista vise kuzim, pizda je osmislio taj benigni nick tko god da je pod njim pisao. Ili mozda i ne kuzim...
Vetrinarka, imala je muža Dalmoša i škopila cucke ko na pokretnoj traci ...
je, davala mi malo na nju iako izgleda ne skopi cucke...
ko da sam ja mogla birati sto ova na avu nateze...
Gost- Gost
Gdjeto, stato?besposlenpop je napisao/la:Kuham ručak.
Gost- Gost
Tutek.Dudette je napisao/la:Gdjeto, stato?besposlenpop je napisao/la:Kuham ručak.
Nisam siguran jel ima tak velika usta, il joj se cijedi Martini s ruba usta ...?Dudette je napisao/la:ne skopim po kucama...besposlenpop je napisao/la:Po avu bise reklo da tamani Martini bianco ...pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Ma nije, tak smo zvali Mariniju Amburator (valjda sam točno napisal?).
Vetrinarka, imala je muža Dalmoša i škopila cucke ko na pokretnoj traci ...
je, davala mi malo na nju iako izgleda ne skopi cucke...
ko da sam ja mogla birati sto ova na avu nateze...
Jel dudette francuskinja ili talijanka?Dudette je napisao/la:Gdjeto, stato?besposlenpop je napisao/la:Kuham ručak.
Gost- Gost
Utrpala sam se u krevet... mislim da ce mi nocas biti vruce spavati u sobi i u krevetu pa da cu u neko gluvo doba noci krevet od ruza zamijeniti krevetom od mackova u boravku ispod klimice... neizvjesno je...
Jako mi se jede nesto slatko... ustvari nije nesto slatko, nisu ni bomboni, ni keksi, ni ovo ni ono... nego bi ja opet ili sampitu (!!!) ili cokoladu... ali neku mlijecnu, obicnu... runolist bi ja.
Puca me na hranu opet ova zadnja dva dana, bice su mi osiguraci pregorili...
Naslagala sam si hrpimicu knjiga koje bi zeljela procitati ali ne mogu nista raditi... ni gledati, ni citati, ni nista pod milim bogom... s obzirom da su to moje glavne aktivnosti ljeti u kojima inace zdusno uzivam, nabijem druga pizdu na mirisni pupoljak svibanjski jer mi je i to uzeo. Jako sam nezadovoljna s njim i njegovim mjerama.
Evo, tila sam bez druga pizde, al nemos...
U srijedu mi bakica slavi 93. rodjendan! Hiphip hooray!
Pizdo, imam jednu pIjesmicu za tebe:
Pliva patka, pizdo, preko save...
Nosi, pizdo, pismo na vr' glave...
A u pismu, pizdo, pise!!!
Ne volim te vise...
Nije, nije, samo mi je dosadno zahvaljujuci tebi...
Jako mi se jede nesto slatko... ustvari nije nesto slatko, nisu ni bomboni, ni keksi, ni ovo ni ono... nego bi ja opet ili sampitu (!!!) ili cokoladu... ali neku mlijecnu, obicnu... runolist bi ja.
Puca me na hranu opet ova zadnja dva dana, bice su mi osiguraci pregorili...
Naslagala sam si hrpimicu knjiga koje bi zeljela procitati ali ne mogu nista raditi... ni gledati, ni citati, ni nista pod milim bogom... s obzirom da su to moje glavne aktivnosti ljeti u kojima inace zdusno uzivam, nabijem druga pizdu na mirisni pupoljak svibanjski jer mi je i to uzeo. Jako sam nezadovoljna s njim i njegovim mjerama.
Evo, tila sam bez druga pizde, al nemos...
U srijedu mi bakica slavi 93. rodjendan! Hiphip hooray!
Ne volim te vise...
Gost- Gost
Pa obično Vrancuzi i Vrancuzice svršavaju na e.Vel'ka Maca je napisao/la:Jel dudette francuskinja ili talijanka?Dudette je napisao/la:Gdjeto, stato?besposlenpop je napisao/la:Kuham ručak.
A Talijani? Na A!
Vel'ka Maca je napisao/la:
Ne volim te vise...
blago meni...to valjda imam neki urodjeni talent...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Opet bio u Majamiju..jebaji ga poso,,treba se prilagodjavati masovnoj korona histeriji i uzet koju paru za stare dane da se ima sta troshiti na piletinu.
Gost- Gost
Moze sto god ti pase. Identite u tom smislu nije mi bitan...Vel'ka Maca je napisao/la:Jel dudette francuskinja ili talijanka?
Gost- Gost
Mille grazie.besposlenpop je napisao/la:Tutek.Dudette je napisao/la:Gdjeto, stato?besposlenpop je napisao/la:Kuham ručak.
Gost- Gost
susret uzivo....
Nasao se sa forumasem "besposlen pop" na picu u Zagrebu.
Super tip, komunikativan, proslo nam par sati u opustenom razgovoru....
RobinUd- Broj postova : 852
Pojavio se forumas "Robin Ud" ...RobinUd je napisao/la:Nasao se sa forumasem "besposlen pop" na picu u Zagrebu.
maledetta primavera- Broj postova : 1678
uskrsnuo.... (a nije sezona)maledetta primavera je napisao/la:Pojavio se forumas "Robin Ud" ...RobinUd je napisao/la:Nasao se sa forumasem "besposlen pop" na picu u Zagrebu.
RobinUd- Broj postova : 852
RobinUd je napisao/la:uskrsnuo.... (a nije sezona)maledetta primavera je napisao/la:Pojavio se forumas "Robin Ud" ...RobinUd je napisao/la:Nasao se sa forumasem "besposlen pop" na picu u Zagrebu.
maledetta primavera- Broj postova : 1678
besposlenpop- Broj postova : 5773
Ma lako za mene, ja znam, nega pitat za film u kojem si ti... ali retoricko j3Dudette je napisao/la:Moze sto god ti pase. Identite u tom smislu nije mi bitan...Vel'ka Maca je napisao/la:Jel dudette francuskinja ili talijanka?
Gost- Gost
forumas "basposlen pop" je bio moj seknd best s ovog foruma, al zna se da je sreca u trecoj...RobinUd je napisao/la:Nasao se sa forumasem "besposlen pop" na picu u Zagrebu.
Ne volim ta spajanja ovog i onog svijeta i uvijek sam tesko anksiozna na tim blajnd mitinzima... ali evo, i blitwa i on ispali turbo normalni i dragi likovi
Gost- Gost
Moram reći da se savim ugodno osjećam ko sekndhend.Vel'ka Maca je napisao/la:forumas "basposlen pop" je bio moj seknd best s ovog foruma, al zna se da je sreca u trecoj...RobinUd je napisao/la:Nasao se sa forumasem "besposlen pop" na picu u Zagrebu.
Ne volim ta spajanja ovog i onog svijeta i uvijek sam tesko anksiozna na tim blajnd mitinzima... ali evo, i blitwa i on ispali turbo normalni i dragi likovi
Lena je napisao/la:Loših vijesti nikad dosta...
Mama mi je imala moždani prije 2 dana, lijeva strana oštećena, mozak oštećen. ali komunicira....
Ne možemo je vidit, tako da konkretne nijanse ne znamo još....najvažnije će biti kako će se razvijati oporavak....
Ljudi moji zaista sve juri, žuri, strmoglavljuje se....
Malo sam se smirila, bila sam ajme...
Tata se odlično drži....moj tata zmaj....
Čitam Vas....ali nemam neke volej za pisat...
Samo Mjaci poručujem da se centrira i ne zajebaje.....već su ti i drugi rekli da se pozabaviš zdravljem.....
Mnogo mi je zao, Lenice...Saljem ti veliki zagrljaj i puno toplih zelja da ti se mama brzo oporavi.
Cat_- Broj postova : 865
Danas u francuskom. Žetem...Vel'ka Maca je napisao/la:Ma lako za mene, ja znam, nega pitat za film u kojem si ti... ali retoricko j3Dudette je napisao/la:Moze sto god ti pase. Identite u tom smislu nije mi bitan...Vel'ka Maca je napisao/la:Jel dudette francuskinja ili talijanka?
Gost- Gost
Leno, zao mi je.
Nadam se da je mami vec bolje.
Urbi, yebes kosu, narast ce. Ovo je bila tek prijelazna zurka da se ne sokiram do kraja. Sad je skroz_skroz kratka. Par cm. Ajme koji gust.
Maco... ma... . Valjda ces naci obalu da odmoris. Jbg
Pope, Robine... alo ljudi ubit ce me stucanje
A svi skupa imate i pozdrav od one istarske avetinje...
Zna se koji -> NSK.
Usput, vracam se i nakon 5 tjedana mora ja sam bijela kao jogurt.
Ne mogu biti vise ni par minuta na suncu. Blazena clima i hladovina....
Nadam se da je mami vec bolje.
Urbi, yebes kosu, narast ce. Ovo je bila tek prijelazna zurka da se ne sokiram do kraja. Sad je skroz_skroz kratka. Par cm. Ajme koji gust.
Maco... ma... . Valjda ces naci obalu da odmoris. Jbg
Pope, Robine... alo ljudi ubit ce me stucanje
A svi skupa imate i pozdrav od one istarske avetinje...
Zna se koji -> NSK.
Usput, vracam se i nakon 5 tjedana mora ja sam bijela kao jogurt.
Ne mogu biti vise ni par minuta na suncu. Blazena clima i hladovina....
Učim ... jebiga, negdje sam naletjela na onu pizdariju kako se treba čuvati onih koji su za vrijeme karantene radili na sebi, bili konstruktivni, kreativni i sve ostalo što ide uz uspjeh u današnjem svijetu ... od tih sam. Jebiga, imam se zašto boriti. U životu je najbitnije naći svoj drive motiv, muze itd
.... genetičari su ga našli pa je utrka u tijeku. Svima na ovom i drugim društvenim mrežama želim puno uspjeha, sreće, pameti, inteligencije i svega onoga što čini novu prajuhu iz koje će iznjedriti novi svijet.
E da, čipiranje nije najgore što vam se može dogoditi. Ali, to je duga priča
.... genetičari su ga našli pa je utrka u tijeku. Svima na ovom i drugim društvenim mrežama želim puno uspjeha, sreće, pameti, inteligencije i svega onoga što čini novu prajuhu iz koje će iznjedriti novi svijet.
E da, čipiranje nije najgore što vam se može dogoditi. Ali, to je duga priča
Legolas- Broj postova : 897
Leno, sad sam vidjela ovo sa tvojom majkom. Jaka je ona. Ništa ne brini. Od srca joj želim ozdravljenje kakvo je i zaslužila jer je toliko mnogo ulagala u svoju obitelj.
Legolas- Broj postova : 897
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Stranica 3 / 40.