sta radite sad?
Stranica 22 / 40. • Share
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: sta radite sad?
besposlenpop je napisao/la:Cat_ je napisao/la:Nije Tesla, nije Dacia. Svabo je.
Uopste nismo razmisljali o uzimanju istog auta, ali na kraju je opet Touran. Skroz novi SKY model. Da se zaljubis u njega. Ovaj put crne boje.
Ispunjava apsolutno sve nase uslove i predstave o porodicnom autu.
Crno nije boja.
Nemoj zezati!
Nadam se da ti je sada bolje.
Cat_- Broj postova : 865
Da sute pitali, bar bih ih smjestio na pravo mjesto.RobinUd je napisao/la:To je samo djelomicno tocno.besposlenpop je napisao/la:Ne umeš da divaniš mađarski, patotije ...RobinUd je napisao/la:Madjari (navodno) bili zatvorili granicu, a ja prosao bez da me itko ista pitao.....
Ludilo....
Kod mene sve ima nekakvu svoju povijest.
Pa i to.
Na maturalcu, u srednjoj skoli smo bili kraj nekakve (tadasnje) zenske strukovne skole iz Baranje.
Cure su nas ucile Madzarski (naravno, da se mogu slatko smijati).
Ukratko.... znam psovati na Madzarskom, otprilike desetak minuta bez prekida, najruznije stvari, koje Madzarski jezik moze komponirati.
I sto je svojevrsni fenomen, to ni nakon sto godina nisam zaboravio....
Posle, u policijskoj stanici bi im mogel pokazat Cultne kao alibi.
Ñego dasta si! Ń ti iruda!urbanstyle je napisao/la:popametna samDudette je napisao/la:To! urby zna!urbanstyle je napisao/la:ń ti iruda
"In Yoruba, it is used to connect a pronoun to a verb. For example, when using the pronoun I and the verb to eat, it would be, mo ń jeun. It is pronounced with a distinct un sound."
Ń
Gost- Gost
trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Radno i paradno - neka!sarita je napisao/la:hvala. je bio bogovski. bas smo fino uzivali. a usput sam malo i dvoriste grabljala. a je l i ti zivis u usa?Dudette je napisao/la:Uzivaj u produzenom vikendu! I da uspije.sarita je napisao/la:odo pravit da slavim praznik rada.
Nisam u USA, ali radim s Amerima. Pa da ne navaljujem kad je praznik...
Gost- Gost
Cat_ je napisao/la:Nije Tesla, nije Dacia. Svabo je.
Uopste nismo razmisljali o uzimanju istog auta, ali na kraju je opet Touran. Skroz novi SKY model. Da se zaljubis u njega. Ovaj put crne boje.
lako je bit general nakon bitke ali bio sam siguran da je ista marka u pitanju . Taj cas dok sam citao tvoj post pojavila mi se reklama za Daciu Duster pa rekoh ajd da vidim je li to slucajno ili nije. Ispalo slucajno...
pizda- Murderator
To si ti napravijo za dobrobit sire zajednice. Podrzavam!pizda je napisao/la:trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
Gost- Gost
Sve je super brzo i glatko islo. Prodali stari, dogovorili se i kupili novi u roku keks.pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:Nije Tesla, nije Dacia. Svabo je.
lako je bit general nakon bitke ali bio sam siguran da je ista marka u pitanju . Taj cas dok sam citao tvoj post pojavila mi se reklama za Daciu Duster pa rekoh ajd da vidim je li to slucajno ili nije. Ispalo slucajno...
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:To si ti napravijo za dobrobit sire zajednice. Podrzavam!pizda je napisao/la:trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
je, nek sira zajednica to zapamti kako me ne bi pitali za godinu - dvije...
pizda- Murderator
Dudette je napisao/la:Inace, mene vise ovakav tip auta asocira na Schwanzverlängerung...
sportski automobili su mi kicasti, seljacki nekako. Vjerojatno zato jer su ih kod nas uvijek imale neke seljacine koje bi po cijele dane paradirale kroz grad sa obaveznom muzikom do daske...
pizda- Murderator
Cvajziceri su bas ono, statusni, i falusni simbol.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Inace, mene vise ovakav tip auta asocira na Schwanzverlängerung...
sportski automobili su mi kicasti, seljacki nekako. Vjerojatno zato jer su ih kod nas uvijek imale neke seljacine koje bi po cijele dane paradirale kroz grad sa obaveznom muzikom do daske...
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:
Cvajziceri su bas ono, statusni, i falusni simbol.
vidim da ti nisi upoznata sa mojim falusnim dimenzijama od 34 cm (kuloarski). Zato ti meni ti falusni simboli nista ne znace, zakurac su...
pizda- Murderator
Nisam ti mislila uzimat mjeru...pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:
vidim da ti nisi upoznata sa mojim falusnim dimenzijama od 34 cm (kuloarski). Zato ti meni ti falusni simboli nista ne znace, zakurac su...
Gost- Gost
Biloje pitanje nevremena ...pizda je napisao/la:trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
Dudette je napisao/la:Sve je super brzo i glatko islo. Prodali stari, dogovorili se i kupili novi u roku keks.pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:Nije Tesla, nije Dacia. Svabo je.
Samo jeb'ga, odabrali Tonsonovu boju ...
Pa baš bite mogla Glysta.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:To si ti napravijo za dobrobit sire zajednice. Podrzavam!pizda je napisao/la:trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
Toje auto za vožnju po provicijskim cestama, a ne za otić u dućan il kafić iza ćoška.Dudette je napisao/la:Cvajziceri su bas ono, statusni, i falusni simbol.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Inace, mene vise ovakav tip auta asocira na Schwanzverlängerung...
Vilozofija razlikuje seljačine od šmekera, a ne pleh.
pizda je napisao/la:trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
Da, nesto se cudno desava sa ljudima.
Mozda je zarazno i jednom svi odlepimo...
pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:To si ti napravijo za dobrobit sire zajednice. Podrzavam!pizda je napisao/la:trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
Nadam se da si za svaki slucaj napravio screenshot-ove.
pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:
Ne sablaznjavaj zenu u kasnim nocnim satima...
Poznata taktika onih, koji nemaju smisla za humor, koji nemaju smisla za napisati nesto pametno.... ili bar zanimljivo.pizda je napisao/la:trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
Onda pokusaju pisati provokativno, ne pazeci pri tome, gdje je granica (dobrog) ukusa.
Iako je baniranje nelijep zahvat, neki puta nema drugog izlaza.
Ne vjerujem da ce nekome nedostajati.
RobinUd- Broj postova : 852
Nisam siguran dabi ga mogel oponašat ni dase našmrčem coce.Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
Da, nesto se cudno desava sa ljudima.
Mozda je zarazno i jednom svi odlepimo...
Ha ha ha ... sadmije opalo na pamet kak ste sve nekad potajice izvlačile šnajderski metar iz ladice ...Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:
Ne sablaznjavaj zenu u kasnim nocnim satima...
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Stranica 22 / 40.