kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sta radite sad?

Stranica 12 / 40. Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

Go down

sta radite sad? - Page 12 Empty Re: sta radite sad?

Postaj  Gost 22.08.20 23:56

besposlenpop je napisao/la:Perem, čistim, spremam se u apotecu i namore ...  sta radite sad? - Page 12 3384354616
Uzivaj na morskome plavom zalu, ali se odmaraj odgovorno i s distancom.sta radite sad? - Page 12 G0389

Ne divljaj po barovima i nocnim clubovima (onima koji rade po skrivecki).sta radite sad? - Page 12 T1601

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.08.20 0:29

maledetta primavera je napisao/la:Vratila se  s nocnog kupanja.
Pustila bi video ali bilo bi sranja.

zasto, obnazita si?
pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.08.20 0:30

besposlenpop je napisao/la:Perem, čistim, spremam se u apotecu i namore ...  sta radite sad? - Page 12 3384354616

Istra ili Kvarner, kod nas je corona free a sve ostalo nije...sta radite sad? - Page 12 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.08.20 0:31

sta se i Magdalenica odlogirala? Pa sta je tim ljudima jebate...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 23.08.20 1:09

pizda je napisao/la:

zasto, obnazita si?
Ne.  Boze....
Ne moras biti obnazita da ovdje bude sranja.
maledetta primavera
maledetta primavera

Broj postova : 1678

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.08.20 1:23

maledetta primavera je napisao/la:
pizda je napisao/la:

zasto, obnazita si?
Ne.  Boze....

sta radite sad? - Page 12 1523192931 to sto kazes samo ne vidim kakve to ima veze sa nocnim kupanjem...sta radite sad? - Page 12 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 23.08.20 1:25

pizda je napisao/la:
pizda je napisao/la:

zasto, obnazita si?
Ne.  Boze....

sta radite sad? - Page 12 1523192931  to sto kazes samo ne vidim kakve to ima veze sa nocnim kupanjem...sta radite sad? - Page 12 684758713
Stavila cata sliku, navodno, ispalo neko sranje jucer/danas.... 

Nedajboze da ja stavim....
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.08.20 1:28

pizda je napisao/la:
pizda je napisao/la:

zasto, obnazita si?
Ne.  Boze....

sta radite sad? - Page 12 1523192931  to sto kazes samo ne vidim kakve to ima veze sa nocnim kupanjem...sta radite sad? - Page 12 684758713

ma nije zbog tog nego se ne uklapa u necije sheme. Onda je svaki razlog dobrodosao...sta radite sad? - Page 12 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 23.08.20 1:33

pizda je napisao/la:
pizda je napisao/la:
Ne.  Boze....

ma nije zbog tog nego se ne uklapa u necije sheme. Onda je svaki razlog dobrodosao...sta radite sad? - Page 12 684758713
O tome i govorim. Ali samo se zajebavam , sta ti je. Ne bi svoju sliku okacila ovdje ni pod razno.
Salila sam se....

U principu mi je zao citati sve ovo sto citam, vjeruj mi ...
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.08.20 1:37

O tome i govorim. Ali samo se zajebavam , sta ti je. Ne bi svoju sliku okacila ovdje ni pod razno.
Salila sam se....

ja sam vec otupio. U tome se slazem sa Tomicom...sta radite sad? - Page 12 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 23.08.20 1:41

pizda je napisao/la:
Salila sam se....

ja sam vec otupio. U tome se slazem sa Tomicom...sta radite sad? - Page 12 684758713
Ne znam na sta ciljas. Zao mi je da dolazi do ovakvih niskih okrsaja medju ljudima. Opcenito.
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.08.20 1:42

pizda je napisao/la:
Salila sam se....

Ne znam na sta ciljas. Zao mi je da dolazi do ovakvih niskih okrsaja medju ljudima. Opcenito.

na paranoje, deluzije i slicne spolne bolesti...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Lena 23.08.20 6:06

Pijem kavu i uživam u miru i tišini....
sunce lijepo izlazi i ne čeka....
Lena
Lena

Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 23.08.20 20:24

pizda je napisao/la:
pizda je napisao/la:

zasto, obnazita si?
Ne.  Boze....

Sliku sam stavila pre nekoliko meseci, cini mi se da ih ima bar 4-5-6, ko bi se toga secao, ali je Maci zapela u grlu kao riblja kost, nikako je se osloboditi. I tek nedavno ju je napokon glasno iskasljala. Bravo! 🙂
Toliko o njenoj prici kako je kao Dori, „u sebi zadrzava otrove samo 2 sekunde“. Aha.

Ali nece biti problem ako nabacis jedno 30 kg viska. Sad se nemoj kaciti, jer odlicno izgledas, pa moze opet doci do njenog zakasljavanja i gusenja.

Vec smo pricali o tom nocnom kupanju. Koliko me privlaci, toliko me i plasi. Ali ti si se vec navikla.
Zapravo, mogla bih se kupati tamo gde unapred znam da nema nista. Nikakvih opasnih, velikih riba, meduza, jezeva, travuljine...
Kontinentalac...🙂 Sta da radim?!...🙂 Ali navikla bih se kao i drugi, samo bih morala neko vreme ziveti uz more.
U Italiji na Jadranskoj obali su me meduze urnisale. A more pretoplo.
Sa druge strane ih nije bilo.
Cat_
Cat_

Broj postova : 865

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 23.08.20 20:30

Pope, gde ces? 🙂

Btw, imala sam svoje razloge za ono proslo odjavljivanje sa foruma, pa verujem da Tomica i Megi isto imaju svoje. Ali...vratite se kad vam ovo piskaranje i ljudi budu nedostajali. 🙂
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 23.08.20 21:25

Pozdrav nasim forumskim ljepoticama maledetki i cati.  sta radite sad? - Page 12 167558484 Odoh malo u popodnevnu setnju.
sarita
sarita

Broj postova : 917

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 23.08.20 21:29

Cat_ je napisao/la:
pizda je napisao/la:
Ne.  Boze....

Sliku sam stavila pre nekoliko meseci, cini mi se da ih ima bar 4-5-6, ko bi se toga secao, ali je Maci zapela u grlu kao riblja kost, nikako je se osloboditi. I tek nedavno ju je napokon glasno iskasljala. Bravo! 🙂
Toliko o njenoj prici kako je kao Dori, „u sebi zadrzava otrove samo 2 sekunde“. Aha.

Ali nece biti problem ako nabacis jedno 30 kg viska. Sad se nemoj kaciti, jer odlicno izgledas, pa moze opet doci do njenog zakasljavanja i gusenja.

Vec smo pricali o tom nocnom kupanju. Koliko me privlaci, toliko me i plasi. Ali ti si se vec navikla.
Zapravo, mogla bih se kupati tamo gde unapred znam da nema nista. Nikakvih opasnih, velikih riba, meduza, jezeva, travuljine...
Kontinentalac...🙂 Sta da radim?!...🙂 Ali navikla bih se kao i drugi, samo bih morala neko vreme ziveti uz more.
U Italiji na Jadranskoj obali su me meduze urnisale. A more pretoplo.
Sa druge strane ih nije bilo.
Hej hej....

Sinoc mi je ono nocno kupanje leglo kao budali samar. Zbilja, nema travurine, nema velikih riba, ni meduza. Tu, na gradskim plazama si sigurna. I iznenadjujuce je cisto na Kantridi gdje sam bila. Cisce nego u Kostreni. 
Danas sam pustila dan da propadne. Ustala nisam iz kreveta do 7 navecer. I spavala popodne . A uzasno mi nedostaje plivanje koje bi mi sigurna danas uvelike psihicki pomoglo.
Opandrcila me depra i inertnost i dozvolila sam si suze i lezanjju. Sama sam ....

Izgled, to prokleto svojstvo koje osim sto ponekad nama i nekontrolirano upravlja, takodjer je i odraz nasega zdravlja, stanja i nacina zivota.
Danas izgledam izuzetno lose, otecena i utucena. Cupava , troma i bezivotna. Opandrcile me neke misli , bolje reci zarobile.
Ponekad je dobar izgled gluma a ponekad cisti odraz srece i zdravlja.

Jednom prilikom nisam mogla prestati gledati u jednu deblju zenu. Rasna crnka kose zategnute u nisku pundju. Dugacka haljina crne boje stegnuta ispod bujnih prsiju. Bez bretelica. Preplanuli ten. Nokti na rukama i nogama besprijekorno sredjeni. 
Toliko jednostavna , minimum make up-a, uredna i blistava. A frajer pored nje njezno ju poljubi u obraz.

Nisu kile presudne da budes lijep. Treba se znati zdravo nositi. Izgledala je zadovoljno sama sa sobom.
Od mene danas i ogledalo bjezi. nema te sminke ni haljine koja bi pokrila moje dusevno stanje i vrecice ispod ociju koje sam zaradila  pojevsi nocas brdo presoljenog cipsa , popusivsi kutiju marlbora i isplakavsi gorcinu i teret koji me muci.
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 23.08.20 21:29

sarita je napisao/la:Pozdrav nasim forumskim ljepoticama maledetki i cati.  sta radite sad? - Page 12 167558484 Odoh malo u popodnevnu setnju.
Pusa Sara moja.
Ja odoh pod tus .....
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.08.20 21:40

Dobro, ajmo i na tu temu.... ja ne znam sta je šampol radio sa svim tim psima rujevice, ali ajmo zaistac odat pocast tom jebenom dalmatineru.... koja je to snaga trebala i dostojanstvo gledati kako ti glupacu hrane drugi psi a ti znas da nisi dorastao.... ma treba jebena snaga... i znala sam da nikada nisam birala krive ljude sta radite sad? - Page 12 3114925407

Slava mu sta radite sad? - Page 12 2634474203

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 23.08.20 22:37

Lena je napisao/la:Pijem kavu i uživam u miru i tišini....
sunce lijepo izlazi i ne čeka....
Lijepo si uprizorila ovaj haiku trenutak. Toliko da sam se uzivjela i uzivala. sta radite sad? - Page 12 684758713

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 23.08.20 22:58

Hvala, Sarita, oko moje lepo, veliko. 🙂
Preumorna sam, sutra rano ustajem, pa cu i tebi (na onoj tamo drugoj temi) i Lastici ostati duzna odgovor, zapravo - sve se slazem sa vama, sta da pisem dalje,  ali ovo te moram sada pitati inace su opet zaboraviti. 
Dudette, ti si svetski putnik, pa mozda i ti znas. 
Gledala sam Fargo i neka scena cija je tema Coconut Cream Pie i meni se to vec neko vreme strashno jede. Nasla sam na netu par recepata, ali svuda u kremu ide „half and half“. Pronasla sam da je to zapravo mesavina mleka i slatkog vrhnja. Je l moze samo vrnje umesto toga? Ili da probam sama da pomesam vrhnje i mleko? Ima li kod nas nesto slicno tome?
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 23.08.20 23:05

Volim kuhati ali za kolace sam antitalenat. A danas mi se cijeli dan jedu kolaci. 
I sad isto.
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 24.08.20 0:07

Reklame su. Na novoj gledam dobar film. Pojela par sljiva. 
Odmaram i pokusavam si ugoditi. Ceka me pakleni tjedan. 

Uzasno bi htjela promijeniti posao ali svaka pomisao na to, djeluje mi kao da izazivam vraga. Ljudi mole da dodju na moje mjesto, u moju firmu.
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 24.08.20 0:12

Cat_ je napisao/la:Hvala, Sarita, oko moje lepo, veliko. 🙂
Preumorna sam, sutra rano ustajem, pa cu i tebi (na onoj tamo drugoj temi) i Lastici ostati duzna odgovor, zapravo - sve se slazem sa vama, sta da pisem dalje,  ali ovo te moram sada pitati inace su opet zaboraviti. 
Dudette, ti si svetski putnik, pa mozda i ti znas. 
Gledala sam Fargo i neka scena cija je tema Coconut Cream Pie i meni se to vec neko vreme strashno jede. Nasla sam na netu par recepata, ali svuda u kremu ide „half and half“. Pronasla sam da je to zapravo mesavina mleka i slatkog vrhnja. Je l moze samo vrnje umesto toga? Ili da probam sama da pomesam vrhnje i mleko? Ima li kod nas nesto slicno tome?
probala sam to nekoliko puta. nije lose smekalo. half half... slobodno stavi suesse sahne i trebalo bi ispasti ok. ajd pa nam javi kako je ispalo.
sarita
sarita

Broj postova : 917

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 24.08.20 0:17

Cat_ je napisao/la:Dudette, ti si svetski putnik, pa mozda i ti znas. 
Iskreno, taj recept nisam probala raditi. Ne volim teska vrhnja a i kokosovo mlijeko mi je masno i tesko. Ti bi kod sebe mogla pronaci fino lagano vrhnje. Ako ne, onda pomijesaj kako pise u receptu. Sorry sto nisam bas od neke pomoci. sta radite sad? - Page 12 4291790801

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 12 / 40. Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics