sta radite sad?
Stranica 12 / 40. • Share
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: sta radite sad?
Uzivaj na morskome plavom zalu, ali se odmaraj odgovorno i s distancom.besposlenpop je napisao/la:Perem, čistim, spremam se u apotecu i namore ...
Ne divljaj po barovima i nocnim clubovima (onima koji rade po skrivecki).
Gost- Gost
maledetta primavera je napisao/la:Vratila se s nocnog kupanja.
Pustila bi video ali bilo bi sranja.
zasto, obnazita si?
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
besposlenpop je napisao/la:Perem, čistim, spremam se u apotecu i namore ...
Istra ili Kvarner, kod nas je corona free a sve ostalo nije...
pizda- Murderator
sta se i Magdalenica odlogirala? Pa sta je tim ljudima jebate...
pizda- Murderator
Ne. Boze....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Vratila se s nocnog kupanja.
zasto, obnazita si?
Ne moras biti obnazita da ovdje bude sranja.
maledetta primavera- Broj postova : 1678
maledetta primavera je napisao/la:Ne. Boze....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Vratila se s nocnog kupanja.
zasto, obnazita si?
to sto kazes samo ne vidim kakve to ima veze sa nocnim kupanjem...
pizda- Murderator
Stavila cata sliku, navodno, ispalo neko sranje jucer/danas....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Ne. Boze....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Vratila se s nocnog kupanja.
zasto, obnazita si?
Nedajboze da ja stavim....
maledetta primavera je napisao/la:Stavila cata sliku, navodno, ispalo neko sranje jucer/danas....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Ne. Boze....pizda je napisao/la:
zasto, obnazita si?
ma nije zbog tog nego se ne uklapa u necije sheme. Onda je svaki razlog dobrodosao...
pizda- Murderator
O tome i govorim. Ali samo se zajebavam , sta ti je. Ne bi svoju sliku okacila ovdje ni pod razno.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Stavila cata sliku, navodno, ispalo neko sranje jucer/danas....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Ne. Boze....
ma nije zbog tog nego se ne uklapa u necije sheme. Onda je svaki razlog dobrodosao...
Salila sam se....
U principu mi je zao citati sve ovo sto citam, vjeruj mi ...
maledetta primavera je napisao/la:
O tome i govorim. Ali samo se zajebavam , sta ti je. Ne bi svoju sliku okacila ovdje ni pod razno.
Salila sam se....
ja sam vec otupio. U tome se slazem sa Tomicom...
pizda- Murderator
Ne znam na sta ciljas. Zao mi je da dolazi do ovakvih niskih okrsaja medju ljudima. Opcenito.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
O tome i govorim. Ali samo se zajebavam , sta ti je. Ne bi svoju sliku okacila ovdje ni pod razno.
Salila sam se....
maledetta primavera je napisao/la:Ne znam na sta ciljas. Zao mi je da dolazi do ovakvih niskih okrsaja medju ljudima. Opcenito.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Salila sam se....
na paranoje, deluzije i slicne spolne bolesti...
pizda- Murderator
Pijem kavu i uživam u miru i tišini....
sunce lijepo izlazi i ne čeka....
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
maledetta primavera je napisao/la:Stavila cata sliku, navodno, ispalo neko sranje jucer/danas....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Ne. Boze....pizda je napisao/la:
zasto, obnazita si?
Sliku sam stavila pre nekoliko meseci, cini mi se da ih ima bar 4-5-6, ko bi se toga secao, ali je Maci zapela u grlu kao riblja kost, nikako je se osloboditi. I tek nedavno ju je napokon glasno iskasljala. Bravo!
Toliko o njenoj prici kako je kao Dori, „u sebi zadrzava otrove samo 2 sekunde“. Aha.
Ali nece biti problem ako nabacis jedno 30 kg viska. Sad se nemoj kaciti, jer odlicno izgledas, pa moze opet doci do njenog zakasljavanja i gusenja.
Vec smo pricali o tom nocnom kupanju. Koliko me privlaci, toliko me i plasi. Ali ti si se vec navikla.
Zapravo, mogla bih se kupati tamo gde unapred znam da nema nista. Nikakvih opasnih, velikih riba, meduza, jezeva, travuljine...
Kontinentalac... Sta da radim?!... Ali navikla bih se kao i drugi, samo bih morala neko vreme ziveti uz more.
U Italiji na Jadranskoj obali su me meduze urnisale. A more pretoplo.
Sa druge strane ih nije bilo.
Cat_- Broj postova : 865
Pope, gde ces?
Btw, imala sam svoje razloge za ono proslo odjavljivanje sa foruma, pa verujem da Tomica i Megi isto imaju svoje. Ali...vratite se kad vam ovo piskaranje i ljudi budu nedostajali.
Btw, imala sam svoje razloge za ono proslo odjavljivanje sa foruma, pa verujem da Tomica i Megi isto imaju svoje. Ali...vratite se kad vam ovo piskaranje i ljudi budu nedostajali.
Pozdrav nasim forumskim ljepoticama maledetki i cati. Odoh malo u popodnevnu setnju.
sarita- Broj postova : 917
Hej hej....Cat_ je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Stavila cata sliku, navodno, ispalo neko sranje jucer/danas....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Ne. Boze....
Sliku sam stavila pre nekoliko meseci, cini mi se da ih ima bar 4-5-6, ko bi se toga secao, ali je Maci zapela u grlu kao riblja kost, nikako je se osloboditi. I tek nedavno ju je napokon glasno iskasljala. Bravo!
Toliko o njenoj prici kako je kao Dori, „u sebi zadrzava otrove samo 2 sekunde“. Aha.
Ali nece biti problem ako nabacis jedno 30 kg viska. Sad se nemoj kaciti, jer odlicno izgledas, pa moze opet doci do njenog zakasljavanja i gusenja.
Vec smo pricali o tom nocnom kupanju. Koliko me privlaci, toliko me i plasi. Ali ti si se vec navikla.
Zapravo, mogla bih se kupati tamo gde unapred znam da nema nista. Nikakvih opasnih, velikih riba, meduza, jezeva, travuljine...
Kontinentalac... Sta da radim?!... Ali navikla bih se kao i drugi, samo bih morala neko vreme ziveti uz more.
U Italiji na Jadranskoj obali su me meduze urnisale. A more pretoplo.
Sa druge strane ih nije bilo.
Sinoc mi je ono nocno kupanje leglo kao budali samar. Zbilja, nema travurine, nema velikih riba, ni meduza. Tu, na gradskim plazama si sigurna. I iznenadjujuce je cisto na Kantridi gdje sam bila. Cisce nego u Kostreni.
Danas sam pustila dan da propadne. Ustala nisam iz kreveta do 7 navecer. I spavala popodne . A uzasno mi nedostaje plivanje koje bi mi sigurna danas uvelike psihicki pomoglo.
Opandrcila me depra i inertnost i dozvolila sam si suze i lezanjju. Sama sam ....
Izgled, to prokleto svojstvo koje osim sto ponekad nama i nekontrolirano upravlja, takodjer je i odraz nasega zdravlja, stanja i nacina zivota.
Danas izgledam izuzetno lose, otecena i utucena. Cupava , troma i bezivotna. Opandrcile me neke misli , bolje reci zarobile.
Ponekad je dobar izgled gluma a ponekad cisti odraz srece i zdravlja.
Jednom prilikom nisam mogla prestati gledati u jednu deblju zenu. Rasna crnka kose zategnute u nisku pundju. Dugacka haljina crne boje stegnuta ispod bujnih prsiju. Bez bretelica. Preplanuli ten. Nokti na rukama i nogama besprijekorno sredjeni.
Toliko jednostavna , minimum make up-a, uredna i blistava. A frajer pored nje njezno ju poljubi u obraz.
Nisu kile presudne da budes lijep. Treba se znati zdravo nositi. Izgledala je zadovoljno sama sa sobom.
Od mene danas i ogledalo bjezi. nema te sminke ni haljine koja bi pokrila moje dusevno stanje i vrecice ispod ociju koje sam zaradila pojevsi nocas brdo presoljenog cipsa , popusivsi kutiju marlbora i isplakavsi gorcinu i teret koji me muci.
Pusa Sara moja.sarita je napisao/la:Pozdrav nasim forumskim ljepoticama maledetki i cati. Odoh malo u popodnevnu setnju.
Ja odoh pod tus .....
Dobro, ajmo i na tu temu.... ja ne znam sta je šampol radio sa svim tim psima rujevice, ali ajmo zaistac odat pocast tom jebenom dalmatineru.... koja je to snaga trebala i dostojanstvo gledati kako ti glupacu hrane drugi psi a ti znas da nisi dorastao.... ma treba jebena snaga... i znala sam da nikada nisam birala krive ljude
Slava mu
Slava mu
Gost- Gost
Lijepo si uprizorila ovaj haiku trenutak. Toliko da sam se uzivjela i uzivala.Lena je napisao/la:Pijem kavu i uživam u miru i tišini....
Gost- Gost
Hvala, Sarita, oko moje lepo, veliko.
Preumorna sam, sutra rano ustajem, pa cu i tebi (na onoj tamo drugoj temi) i Lastici ostati duzna odgovor, zapravo - sve se slazem sa vama, sta da pisem dalje, ali ovo te moram sada pitati inace su opet zaboraviti.
Dudette, ti si svetski putnik, pa mozda i ti znas.
Gledala sam Fargo i neka scena cija je tema Coconut Cream Pie i meni se to vec neko vreme strashno jede. Nasla sam na netu par recepata, ali svuda u kremu ide „half and half“. Pronasla sam da je to zapravo mesavina mleka i slatkog vrhnja. Je l moze samo vrnje umesto toga? Ili da probam sama da pomesam vrhnje i mleko? Ima li kod nas nesto slicno tome?
Preumorna sam, sutra rano ustajem, pa cu i tebi (na onoj tamo drugoj temi) i Lastici ostati duzna odgovor, zapravo - sve se slazem sa vama, sta da pisem dalje, ali ovo te moram sada pitati inace su opet zaboraviti.
Gledala sam Fargo i neka scena cija je tema Coconut Cream Pie i meni se to vec neko vreme strashno jede. Nasla sam na netu par recepata, ali svuda u kremu ide „half and half“. Pronasla sam da je to zapravo mesavina mleka i slatkog vrhnja. Je l moze samo vrnje umesto toga? Ili da probam sama da pomesam vrhnje i mleko? Ima li kod nas nesto slicno tome?
Volim kuhati ali za kolace sam antitalenat. A danas mi se cijeli dan jedu kolaci.
I sad isto.
I sad isto.
Reklame su. Na novoj gledam dobar film. Pojela par sljiva.
Odmaram i pokusavam si ugoditi. Ceka me pakleni tjedan.
Uzasno bi htjela promijeniti posao ali svaka pomisao na to, djeluje mi kao da izazivam vraga. Ljudi mole da dodju na moje mjesto, u moju firmu.
Odmaram i pokusavam si ugoditi. Ceka me pakleni tjedan.
Uzasno bi htjela promijeniti posao ali svaka pomisao na to, djeluje mi kao da izazivam vraga. Ljudi mole da dodju na moje mjesto, u moju firmu.
probala sam to nekoliko puta. nije lose smekalo. half half... slobodno stavi suesse sahne i trebalo bi ispasti ok. ajd pa nam javi kako je ispalo.Cat_ je napisao/la:Hvala, Sarita, oko moje lepo, veliko.
sarita- Broj postova : 917
Iskreno, taj recept nisam probala raditi. Ne volim teska vrhnja a i kokosovo mlijeko mi je masno i tesko. Ti bi kod sebe mogla pronaci fino lagano vrhnje. Ako ne, onda pomijesaj kako pise u receptu. Sorry sto nisam bas od neke pomoci.Cat_ je napisao/la:Dudette, ti si svetski putnik, pa mozda i ti znas.
Gost- Gost
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Stranica 12 / 40.